Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes ez hanyadik (4 db)

30 hetes kismama vagyok. Melyik a hatásosabb a málnalevél tea vagy a Arnica C30 homeopátiás szer? És hányadik héttől ajánlott fogyasztani ezeket?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem ugyanarra valók, a málnalevél a tágulást segíti, az Arnica meg az ereket készíti fel és szülés után segíti a vérzés csillapodását. Én 35 hetes kortól iszom a málnalevelet, szedek caulophyllumot és cimicifugát felváltva betöltött 36-tól, lassan az arnica-t is elkezdem. Nézd meg ezt a linket! http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=7044 36+5 km

Szia! Szerintem nem ugyanarra valók, a málnalevél a tágulást segíti, az Arnica meg az ereket készíti fel és szülés után segíti a vérzés csillapodását. Én 35 hetes kortól iszom a málnalevelet, szedek caulophyllumot és cimicifugát felváltva betöltött 36-tól, lassan az arnica-t is elkezdem. Nézd meg ezt a linket! http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=7044 36+5 km
36. héttõl ajánlott. Kinek mi válik be. Nekem a málnalevél tea hatásos volt.

30 hetes vagyok ez hanyadik hónapnak felel meg?

Legjobb válasz: ezt komolyan kérdezed? hány hét van egy hónapban?

ezt komolyan kérdezed? hány hét van egy hónapban?
8 hónapos vagy.Most kezded.Az elöbbi válaszon ne lepõdj meg vannak parasztok.:) Gratulálok. 36 hetes kismama.
Kedves elsõ válaszoló! Gratulálok a stílusodhoz! Azt már meg sem merem kérdezni, hogy szerinted minden hónap pont 4 hétbõl áll? Szinte egyik sem, de nézz meg nyugodtan egy naptárt és csodálkozz el. (4 hét + 3 nap a legjellemzõbb)
Elso valaszolonak uzenem en is, h a terhesseg bar 40 het, ezt nem lehet leosztani 4-gyel... Mivel kb. 9 naptari, es 10 holdhonapot jelent. Es en is mindig bajban vagyok ezzel, h honap szerint mennyi vagyok.
Szia! Én úgy számolom, hogy nov. 2 volt a kezdés (utolsó menstruáció elsõ napja), és aug. 9-re vagyok kiírva. Eleinte mindig 2-án váltottam a hónapokat, mostmár 9-én. Szerintem ez így egyszerûbb, mint belekavarni a heteket, azt teljesen külön számolom, pont azért, mert egy hónap kb. 4 és 1/2 hét.
A kérdező hozzászólása: Elõször: is köszönöm a válaszokat lányok, másodszor: az elsõ válaszolonak üzenem ez egy olyan oldal ahol egymásnak segítünk (ha nem tünt volna fel) nem kértem tõlled hogy válaszolj! Boldog babavárást mindenkinek!

30 hetesen 1900 grammnak mérték a babámat, ez egy kicsit nagynak számít, nem? Tiétek mekkora volt? Esetleg van itt olyan anyuka, akinek ekkorát mondtak és azóta már megszült, mekkora lett a gyerkőc és hanyadik héten született?

Legjobb válasz: Barátnõm babáját a 32. héten 2200 grammra saccolták, és azt mondták neki, hogy jó nagy baba lesz, aztán a 39. héten 3300 grammal és 54 cm-rel született. Szóval nem lett nagy baba.

Barátnõm babáját a 32. héten 2200 grammra saccolták, és azt mondták neki, hogy jó nagy baba lesz, aztán a 39. héten 3300 grammal és 54 cm-rel született. Szóval nem lett nagy baba.
Nekem kb ekkora volt a 32. héten. A lányom 4200 g-mal született, de nálunk senki nem született 4 kg alatt a családban. A barátnõmet meg riogatta a doki, hogy hát ez bizony egy pici baba lesz, kb 2, 5 kg-ra saccolták szülés elõtt pár nappal, ehhez képes kereken 1 kg-mal többel született. Erre nem lehet adni!
szia az én kislányom a 32 dik héten volt kb 1900 gramm azt mondták nem egy nagy baba de szerintem tökéletes súllyal született 3250 grammal és 51 cm :-)
Nekem 30+6 kor mondták hogy 1700 gr. kiváncsi leszek mekkora lesz:)
Az én babámat 37 hetes UH-n 3900 grammra becsülték, és 40. héten született 3800 grammal. Nem túl megbízható az UH-s mérés
Én 34+3 hetes vagyok. Tegnap voltam ultrahangon, ahol 3100g-nak mérték. Én tudom, hogy nagy baba a kisfiam, de a megnyugtatásodra mondom, hogy a súlybecslést az egyéb mért méretek alapján kalkulálja ki a gép. Sokat számít az, hogy milyen modenr a gép, milyen szaktudású az ultrahangot végzõ orvos (pontosan mérte-e a többi adatot, amibõl ezt számolta a gép) és mindig ott van a +/- 10-15% eltérési lehetõség. Mindegy mekkora, csak egészséges legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

30 hetes kismama vagyok, és még faros a babám. Nektek hányadik héten fordult be a babátok? Lehet érezni ha befordul? Lesz még elég helye ahhoz hogy ezt megtegye?

Legjobb válasz: A 37. héten fordult be. Sokan szokták érezni, de én nem éreztem. Egyébként nagy babám született, majdnem 4 kilós, és mégis volt helye megfordulni.

A 37. héten fordult be. Sokan szokták érezni, de én nem éreztem. Egyébként nagy babám született, majdnem 4 kilós, és mégis volt helye megfordulni.
A befordulas a 28hettol tortenik meg egeszen el a szulesig...meg van idod de ajanlom en is , hogy elbeszelgess a babaddal!!! 30hetes kismami...mar11 napja befordult az en kicsikem...es azota aludni nem tudok, eleg kellemetlen dolgokkal jar ez a befordulas!!!Egyebkent nem lehet erezni csak akkor ha mar a labai a bordaid alatt kandikalnak:::) ))
Nyugi van még idõ. Én meg sem éreztem, mikor megfordult, de azt már igen amikor születése elõtt elhelyezte a kobakját!
Nekem 32. héten fordult be úgy, hogy UH. elõtti napon megbeszéltem vele és egész éjjel éreztem hogy majd szétfeszít. Érdemes kis idõt szánni rá és megkérni rá hogy forduljon meg. Nekem bevált. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!