Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes és mitől van az, (2 db)

30 hetes vagyok és mitől van az, hogy olyan érzésem van, mintha a baba az oldalamat és a bordáimat rugdosná?

Az lehet,hogy már megfordult?

Legjobb válasz: Szia! Én is 30 hetes vagyok, és nekem is mintha a bordámat, meg a gyomromat rugdosná. Gondolom már megfordult, mert mikor csuklik, lent érzem a hasam alján, és szerintem a fejét érzem. de 2 hét mulva kiderül, akkor megyek dokihoz.

Szia! Én is 30 hetes vagyok, és nekem is mintha a bordámat, meg a gyomromat rugdosná. Gondolom már megfordult, mert mikor csuklik, lent érzem a hasam alján, és szerintem a fejét érzem. de 2 hét mulva kiderül, akkor megyek dokihoz.
Valószínûleg attól van, hogy az oldaladat és a bordáidat rugdossa. :)
szerintem normális, szedsz magnéziumot?mert az jó ilyenekre.De ha rosszabbodna mondd meg az orvosodnak.Jó babavárást
Szia! Mi 32 hetesek vagyunk, és én is érzek hasonlót. Szombaton kezdõdött, vártam, hogy elmúljon, aztán hétfõn csak el kellett mennem a dokihoz. Én nagyon megnyugodtam, mert attól tartottam, hogy esetleg nyílik a méhszáj. Azt mondta a doki, hogy semmi gáz, de sok sok pihenés, fekvés, mert legalább még 4 hetet ki kell bírnunk. Szerintem te is menj el orvoshoz, hogy megnyugodj, és tényleg pihenj sokat, már nincs sok hátra, ezt ki kell bírnunk a picinkért. Boldog babavárást, és pihenj sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!