Találatok a következő kifejezésre: 30 éves vagyok és még mindig (13 db)

Mit kezdjek magammal? Lassan 30 éves vagyok és még mindig nem tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni!

Van két diplomám (agrár, mérnöktanár), meg egy pénzügyi középfokú végzettségem. Volt már állásom a mez?gazdaságban, meg közalkalmazotti irodai munka is. Úgy néz ki újra álláskeres? leszek. Persze tudom, hogy a mai világban nem lehet válogatni (és nem is fogok), de ha lehetne, akkor se tudom mivel szeretnék foglalkozni.

Legjobb válasz: Ha rám hallgatsz a jelen viszonyok között mindenhova beszórod a pályázatodat aztán oda mész aki elõször felvesz, ha tetszik ha nem. Aztán meló mellett már lehet nézegetni olyat ami kényelmesebb lenne ha nem felel meg ami van, de egyenlõre valami pénzforrás legyen. Nekem se ízlik ami van, diplomával a középfokú mûszerész papírommal dolgozok, minden nap hót retek vagyok, télen a tököm is lefagy, és ehhez képest egyáltalán nem keresek jól, így 2 hónapja már minden vállalhatóbb helyre bedobok egy papírt, engem az se érdekelne ha jobban többet kéne melóznom, csak legyen többért, aztán majd becsúszik valami. Szívesen meg mondjuk fényképész vagy Playboy-szerkesztõ lennék, de érted h nem csinálhatja mindenki azt amihez kedve lenne, sõt marha nagy mázlista aki azt teheti amit szeret.

Ha rám hallgatsz a jelen viszonyok között mindenhova beszórod a pályázatodat aztán oda mész aki elõször felvesz, ha tetszik ha nem. Aztán meló mellett már lehet nézegetni olyat ami kényelmesebb lenne ha nem felel meg ami van, de egyenlõre valami pénzforrás legyen. Nekem se ízlik ami van, diplomával a középfokú mûszerész papírommal dolgozok, minden nap hót retek vagyok, télen a tököm is lefagy, és ehhez képest egyáltalán nem keresek jól, így 2 hónapja már minden vállalhatóbb helyre bedobok egy papírt, engem az se érdekelne ha jobban többet kéne melóznom, csak legyen többért, aztán majd becsúszik valami. Szívesen meg mondjuk fényképész vagy Playboy-szerkesztõ lennék, de érted h nem csinálhatja mindenki azt amihez kedve lenne, sõt marha nagy mázlista aki azt teheti amit szeret.
ja meg még hozzátenném, már ott elkúrtátok a dlgokat, hogy egy ilyen országban mint ez hitelt vettetek fel, de ha már így történt akkor olyan helyre mennék ahol némileg nagyobb a bérszínvonal, na ilye határon kívül van. És pontosan ez a jelen viszon, rengetegen nem tudják hogy épp merre tart az életük, pl több ismerõsöm megmondta hogy kevesebbet keres mint 3-4 éve, akár csak én.
Én is voltam így, ahogy a kérdezõ, de nem vágtam bele olyan kötelezettségekbe, mint hitelfelvétel, tanulás. :) Irodai dolgozó vagyok, és már megvan, mivel szeretek foglalkozni.

30 éves vagyok, de még mindig fáj, h anyám nem törődik velem rendesen és nem érzem a a szeretetét, normális dolog ez?

Sose védett meg, mert még magát sem képes. Elnyomják mások és hagyja/hagyta, hogy engem is.

Legjobb válasz: Gondolom ez megmarad életed végéig, de nem azt jelenti, hogy ezen kell rágódnod, inkább próbáld feldolgozni, beletörödni, tényként elfogadni. Amúgy sokan vannak ezzel így, nem vagy egyedül. :)

Gondolom ez megmarad életed végéig, de nem azt jelenti, hogy ezen kell rágódnod, inkább próbáld feldolgozni, beletörödni, tényként elfogadni. Amúgy sokan vannak ezzel így, nem vagy egyedül. :)
Elhiszem hogy fáj. De te is látod, hogy mindezt nem gonoszságból, csinálja, hanem egy gyenge természet õ. Attól még szeret, csak nem tudja kimutatni, vagy neked másra van szükséged, amitõl láthatnád. Valóban egy pszichiológus tudna segítene neked, hogyan dolgozd ezt fel, hogy ne fájjon. Nehéz elfogadni, hogy a szüleink nem tökéletesek. Én ahogy nõttem jöttem erre rá, de rájöttem közben arra, is, hogy nekik nehezebb gyerekkoruk volt, mint nekem, honnan tudnának jobbat. Viszont már nekem is valamivel többet próbálnak, mint amit õk kaptak, így talán én is többet tudok továbbadni majd. Ne sopánkodj, fogadd el, hgy sajnos ilyen anyukád, és kérj segítséget, hogy eltudd fogadni. Õt megváltoztatni nem fogod tudni. Esetleg vele egy jó beszélgetés, vagy egy spontán ölelés, sokmindent kihozhat belõle.
Sokan vagyunk ezzel így. És én nem akarok pszichológushoz menni. Mi hárman vagyunk tesók, és anyu csak a húgomat szereti. Érte bármit megtenne, a bátyámmal le vagyunk ejtve. Régebben nagyon fájt, de most, hogy saját családom van, már nem érdekel. Elfogadtam, hogy õ ilyen és kész.
21:07-nek
Utolsó igazad van, talán én pontosan azért lettem ilyen, mert nekem is gyerekkoromban az volt a problémám, mint a kérdezõnek. Ezért talán teszem azt a gyerekeimmel, amit teszek, mert én ezt nem kaptam meg. (még mindig a fius anyuka vagyok)
hetes vagyok. még annyit, hogy anyunk is ezt mondja, hogy pszichológus meg ilyen, közben meg kikészít minket rendszeresen mikor haza is megyünk, sõt így is. szóval tagadás az elsõ jele a dolgoknak. Ez egy tudomány, a pszichológia, aki nem volt még közelébe sem, az józan paraszti ésszel ne akarjon már mindent megmagyarázni. van mikor ez nem jön be. Ezt jó volna már felfogná az emberiség.
Igen ezt írtam, hogy úgy könnyebb. Tudom, lehet azt mondani, hogy hány millió embernek kéne akkor. És??? Ez olyan hihetetlen? Igen, vannak akár millióan is, akik nem képesek feldolgozni. Higyjétek el, hogy nem úgy van az, hogy majd az idõ meg ilyenek. Ha fel tudnál sok mindent dolgozni, az azt jelentené, hogy nem is volt olyan rossz. Bonyolultabb ez az egész amúgy. fõleg ahogy írja, hogy 30 éves és..... sok mindent érinthet, õ már családalapítás felé tart gondolom vagy az is, akkor viszont az õ családja felé is kivetítheti ezeket tudatlanul. ezek komoly dolgok, nem lehet minen ilyet elodázni, mert anyagias világ miatt azzal van a legtöbb baj, az ilyet meg lexarják az emberek.
@20:52 - Szerintem 10 emberbõl kb. 2-3 így van ezzel, mint a kérdezõ. Tudod, ez hány ember? Ha mindnek pszichológus kellene, egy roncs lenne az egész ország. Vagy szerinted ilyen ideálisak az anyák nagy átlagban? Mert akkor tévedésben vagy. És ez nem csak magyar probléma. Hidd el, az emberek többsége ezt fel tudja dolgozni. Ha nem megy, akkor persze kérhet segítséget, de elõször próbáljon meg a kérdezõ szembenézni a problémával.
Nem nem, felnõttek a fiaim és igenis õk döntötték el, hogy mit szeretnének. Sohasem várták, várják, hogy én igent mondjak. Az anyatigrisként viszont megmaradtam, mert egy szót sem tûrök, ha valaki ártatlanul bántja a gyerekeimet. Ezt az egyik válaszolónak irtam.
Akkor mondanám jó? Elsõ kettõ ne harizzatok, de butaság. Nem kell beletörõdnie, ha magától nem, keressen fel pszichológust. Pszichológushoz nem bolondok járnak nyugi, õ segít tullépni ezen meglátod. Harmadik ne hari, de nehogy azt hidd, hogy az is túl jó, mert anyatigris szerep sokszor járul túl parancsolgatósnak is, és lehet késõbb mikor már saját utjukat járnák nem fogják tudni, mert várják az igenlésed, meg te is el fogod várni, jó, most írod majd, hogy dehogyis, de hidd el. Ezért is írtam az ilyenre ma egykérdést. Susan howard mérgezõ szülõk címû könyvét töltsétek le, vagy vegyétek meg, tanulni fogtok belõle. Szép estét!!!!!!
Az én gyerekeimnek meg az a bajuk, hogy sokat törõdök velük, megvédem õket, mint egy tigrisanya. Mondjuk az enyémek fiuk, ha megsimogatom a fejüket azt sem nagyon szeretik.En meg ugy szeretek szeretetet adni.
igen az elsõ jól mondja. Meg, sajnos azt is el kell fogadni hogy nem mindenki alkalmas az anya szerepre... el kellene tudnod fogadni iylennek.
2131. Ne legyél már olyan okos, saját tapasztalatomból írom, nem egy tizenéves hülegyerek vagyok, aki okosakat akar írni egy ilyen komoly dologba. A csernus módszere meg bejön, az igazi életbe õ nem ilyen flegma. De ugye azért te is írod neki a pszichológust. Akkor most mirõl beszélünk? Gondolom ennyi idõ után csak végiggondolta már párszor, ha így érez. Errõl beszélek. Nem biztos, hogy a sérült lélek miatt, tudsz józan paraszti ésszel olyan érvet hozni magadban vagy döntést ami helyes is, ami odavaló.

14 évesen jött meg elõször. Most 18 vagyok és még mindig rendszertelen (30-42 napos ciklusok) lehet PCOS? (nem, nem akarok még babát)

Legjobb válasz: Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.

Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.
nekem is 14 évesen jött meg. De összevissza hol kimaradt egy utána meg megjött és két hétig tartott. A dokim 16 évesen felírta a fogamzás gátlót, egyrészt mert én kértem, másrészt õ is támogatta hogy attól helyre jön a menzeszem. 18 éves koromig napra pontosan meg is jött tõle. aztán egyszer csak kimaradt, ekkor gyógyszert váltottam és évekig megint nem volt baj. 25 éves korom körül, mikor újra 3-szor kimaradt, a doki leállított minden gyógyszerrõl, mondván hogy elvékonyodott a méhfal, és ha szeretnék még gyereket inkább hagyjam abba. Abba hagytam, azóta hol 30 napra jön meg hol 50 napra, néha ki is marad (fõleg most hogy 13 hetes terhes vagyok :) )) Tehát: nem baj ha rendszertelen, én is így lennék most, ha nem kezdek gyógyszert szedni. Ha gondolod, írass tabit, az helyre teszi, de a fentiek miatt én kétszer is meggondolnám a helyedben. Ha esetleg már gyógyszert szedsz, és rendszertelen, akkor lehet hogy nem jó a gyógyszer. Ez esetben irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként nem is tudtam a tablettáról, hogy ennyire káros.:/
ha tartasz 4-5 évente szünetet, mint ahogy elõírják, és jót ír fel neked a doki akkor szedheted, de mint minden gyógyszerrel, ezzel is az a helyzet hogy legjobb ha nem szeded :)

30 éves nő vagyok és még mindig szűz mi velem a baj?

Legjobb válasz: Gondolom nem ismerkedsz, nem jársz bulizni túl gyakran, és nem volt még komolyabb kapcsolatod. Talán ez a baj, változtass rajta és biztosan találsz valakit akivel szívesen megtennéd.

Gondolom nem ismerkedsz, nem jársz bulizni túl gyakran, és nem volt még komolyabb kapcsolatod. Talán ez a baj, változtass rajta és biztosan találsz valakit akivel szívesen megtennéd.
a kérdésedbõl nagyon úgy tûnik hogy már te sem szeretnéd hogy szûz legyél tovább. járj többet szórakozni, bulizni, vagy bármilyen társaságba és akkor megtalálod azt az embert akinek szívesen odaadnád a szüzességed. csak ügyesen:)
Semmi :) én mindjárt 20 éves vagyok és még mindig szüz!Ez természetes szerintem, hisz mindenkinek másképp van a testfelépítése és másképp vannak elvárásai is.Nekem rengetek lehetõségem adodott volna a szeretkezésre de nem kívántam, és jelzem NEM VAGYOK FRIGID, mert már ezzel is vádoltak :) )))))
Visszahúzódó vagy, s gondolom, nem éred be akármivel:) Tehát baj nincs Veled. De jó lenne lassan ismerkedned, esetleg felülvizsgálnod, hogy nem irreálisak-e az elvárásaid. Az én barátom 29 éves volt, amikor... mert annyira fontos nem volt az életében a szex, hogy csak azért... értem én, hogy ez lelkileg megviselõ picit, de olyan nagyot nem vesztettél, ha eddig csak érzelmek nélkül lett volna rá alkalmad.
Szerintem nincs veled semmi baj..egyszeruen meg nem talatad meg azt az illetot akinek szivesen odaadnad a szuzeseged....ahogy a tobbiek is mar mondtak jarj el szorakozohejekre a baratokkal ismerkedj meg ujj baratokkal es lehet ratalalsz arra a szemelyre akit neked teremtetek:)
1: keresni kell, 2: nem a szõke herceget, fehér lovon. Ennyi. Ma már nem a szülõk fognak férjhez adni, hanem magadnak kell keresned (mert az egyenjogúság miatt a férfiak is bizonytalanabbak lettek). És nem árt, ha valósak - és nem túlzóak - az elvárásaid, és becsülöd magadat is (van önbizalmad).
én még elég fiatal vok és szeretnék még jó sokáig szüz maradni lehet azt modjátok hogy hülye felfogás de sztem nem hülység sztem nem kell azért szomorkodj mert szüz vagy!!! nem veled van a baj!
Egy 20 éves szûzhajadonnak mintegy 80% az esélye, hogy férjhez menjen. Egy 25 éves szûzhajadon esetében ez az érték már csak 20%! Egy 30 éves szûzhajadon inkább abban reménykedjen, hogy elrabolják az UFÓk...
Dobj egy képet, ezen a szüzesség dolgon könnyen segíthetek:) [email protected]
beteg vagy, nem normalis dolog ez...
Fiú vagyok, szûz vagyok. 17 évesen ídegesitett ez az egész, próbáltam becsajozni, de nem jött össze. Már 19 vagyok pár napja, és 2 évvel rá már a mostani felfogásom hogy az egész alapból lényegtelen, mert tulajdonképpen én azt mondhatok amit akarok a csajoknak, úgysem az köti le õket hogy az vagyok e vagy sem, ha meg azokra a pasikra hajtanak akik már nem azok, gondolván õk többet tudnak az ágyban is, akkor csak nagyon-nagyon sajnálni tudom õket. Mellesleg ez a szüzesség dolog alapból nem ér annyit hogy témázzunk rajta, mert mindjárt felállok a gép elõl, felhívok egy OLYAT egy alkalmira, aztán volt, nincs szûz pasi. De nem teszem meg mert már megszoktam hogy szûz vagyok, és nem tartom gáznak, és ha valaki ezen röhögni fog, vagy lepontozni, annak jól beverem a pofáját és kész. Ja és haverom a Balatoni nyaralásán egy helybeli csajjal veszítette el, feszengett egy sort, de 2 nap után a kutyát sem érdekelte hogy mi volt ott, most meg nekem nyavajog hogy ez így már szar... na csá
Én azt hiszem, az elsõ fontos dolog az önismeret. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy voltaképp nem találtál még megfelelõ partnert, vagy magától, az aktustól félsz. Mindkét probléma orvosolható. Sok sikert!

Én egy 30-éves pasi vagyok és még mindig szüz. Szeintetek mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Ha nem az ahogyan kinézel akkor a hozzáállásoddal van gond...

Ha nem az ahogyan kinézel akkor a hozzáállásoddal van gond...
7. voltam, köszönöm 8. h nekem is adsz tanácsokat. Hát sajnos nekem nincsenek nagyon olyan barátaim (csak nagyon messze) akikkel összejárnék, szerveznénk vmit vagy ilyesmi. pl. konditeremben se nagyon vannak lányok. az okáról tényleg kell h legyen vmi elképzelésed. én pl. kicsit zárkózott vagyok mindenkivel szemben, ez is belejátszik, ettõl még természetesen szoktam próbálkozni csak nem olyan gyakran.
Rengeteg oka lehet. Szerinted mi az oka? Biztos van valami elképzelésed. :)
16:21 egyetértek veled. ha kisvárosban élsz, esetleg faluban, járj gyakrabban nagyvárosba, barátokkal szervezzetek kisebb összejöveteleket, ahová természetesen szingli lányokat is hívtok, sportolj, sétáltass kutyát, netes társkeresõt is feltalálták...
én is hasonlóan vagyok mint te, kérdezõ, de engem nem érdekel. elõbb-utóbb úgyis megtalálom az igazit. minek kell csak arra törekedni h elveszítsem?
Sok oka lehet: impotencia, aszexualitás, kolostori élet, gyávaság a másik nemmel szemben, és még sorolhatnám. Ennyibõl ki tudja?
Esetleg ha félénk vagy és nem mersz kezdeményezni, akkor ez is lehet az oka...tegyél fel egy képet magadról, mert a kinézet is számít!Aztán...a nõkhöz vonzódsz vagy a pasikhoz??Nyilván a legtöbb nõ nem szereti, ha csak szexre akarják használni...lehet túl rámenõs vagy, és ez taszító is lehet.Ha nem jársz szórakozni sehová, akkor senki sem fog hozzád becsengetni, hogy téged keres, és elakarja venni a szüzességed :)
Az , hogy nem dugtál még
Fizess, és megmondom a választ.
Lehet nem müködik a csodafurulyád.
Van egy olyan érzésem, hogy te magad. Nem kell jönni a külsõvel, de még csak a belsõvel sem, hisz mindenféle ember talál magának párt, ha nem is életre szólót. Ismerõsöm fiú, annyira fura, külsõleg, belsõleg, mégis lett barátnõje, lány ismerõsöm a pókot kiharapná a sarokból olyan fogai vannak, mégis lett barátja, és millió fura külsejû (bocsánat, mondjuk én is az vagyok :D ) párt látok az utcákon.
Bocsi, de kicsit off: Na neee, az elsõ aki túlteljesített...legalábbis akirõl itt tudok! Am. én 28 éves koromig voltam az! On: Hogy neked mi az oka? Hát ez sok mindentõl függhet: rossz hozzáállás a dolgokhoz, önbizalomhiány, stresszes környezet, félsz a lányoktól..stb.

17 éves lány vagyok és még szűz. Szeretném elveszteni már, vannak is jelentkezők de mind 30 év körül mozognak. Nem érdeklődnek utánam fiatalabbak és engem sem kötnek le a fiatalabb pasik. Jó lesz nekem, ha egy ennyivel idősebbel fekszem le először?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az biztosan nem lesz neked jó, ha csak azért veszted el, mert nem akarsz már szûz lenni. Inkább várd meg, amíg szerelmes leszel, sokkal jobb olyannal elveszíteni, akit szeretsz!

egyetértek az elõttem szólóval."szeretném elveszíteni már, "miért fáj az neked h még szûz vagy vagy mi?!elég szánalmas az h egyeseknek ciki a szûzesség...bocsi vélemény...
Nem tudom, de az biztosan nem lesz neked jó, ha csak azért veszted el, mert nem akarsz már szûz lenni. Inkább várd meg, amíg szerelmes leszel, sokkal jobb olyannal elveszíteni, akit szeretsz!
Ne egyéjszakás kalandon veszítsd el, mert csak rossz élmény lesz. Minek sietni? Ha találtál egy NORMÁLIS férfit (akinek nem csak szexre kellesz), és készen állsz, akkor nyugodtan.
Ha ez a korosztály tetszik neked, akkor csináld. Csak ne sírj, ha esetleg ennyiben is marad a dolog (ez persze nem feltétlenül lesz így).
...szeretném elveszteni már vannak is jelentkezõk jó lesz nekem...?... Hülye vagy!
Egy rendes férfi szemében csak értékesebb leszel, ha még szûz vagy! Nem sokra értékelik azt a nõt, aki "tapasztalatokat" akar mindenáron szerezni. Várd meg amíg eljön a szerelem és egy rendes pasas. 27/F
Én általában érdeklõdõ vagyok, de sajnos több korombeli, mint a hozzád hasonlók a 25-30 korosztályt preferálják. Próbálkozék én, ha nem lenne egy 25 éves barátja... azért ezt a korkülönbséget, ilyenkor sokallom. 17/F
Én is elítélem a gondolkodásmódodat - "jelentkezõk" közül választasz, csak azért, hogy elveszítsd a szüzességed? Na, hidd el, így NEM lesz olyan élvezetes, mintha szerelembõl menne. Hidd el, teljesen más a szex, ha olyannal vagy együtt akit tényleg szeretsz, vagy olyannal, aki csak azért kell, hogy túllegyél rajta. 17 éves vagy, rengeteg idõd van még. 25 évesen azt mondom, érthetõ, ha valaki már nagyon szeretné és nagyon zavarná, hogy szûz, na de 17...? Keress egy olyan fiút, akit szeretni és tudsz, akivel kapcsolatod is lesz, és akkor vele... :)
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket:) azt hiszem egy kapcsolatra van szükségem..igazatok van, úgy jobb lesz:)
17 évesen hova sietsz már nem azért?:D meg 30 évesekkel? és ha egy év múlva vagy akár fél év mulva olyan szerelmes leszel mint az állat akkor majd fogod a fejed h de hülye voltam.. de te tudod:) ez nem verseny sztem..
Ha te szeretnéd velük akkor hajrá... Végül is ezt nem tõlünk kellene kérdezned, hanem saját magadtól.... -_-'
valószínüleg igen, mert már tapasztaltabbak, és tudják mit csinálnak, de ahhoz hogy testileg élvezd lelkileg is kell hogy benne légy, semmi baj az egyéjszakással, csak légy benne biztos, enyi :) 20/L
Én nem találok abban semmi kivetnivalót, hogy el akarod veszteni a szüzességedet. Ez teljesen rendben van. Azonban jó lenne ezt olyasvalaki mellett megtenni, akiben megbízol; jelen esetben jó lenne ha lenne egy barátod/párod. Ilyenben nem gondolkoztál??? Keress magad mellé egy pasit, aki szeretne veled "járni" és meglásd: a pasikkal nem kell sokat várni és benne lesznek a szexben. Mindemellett azonban az sem elhanyagolható, hogy egy 30 év körüli pasi általában már nagyobb rutinnal rendelkezik, mint a veled egykorosztályúak. Ilyen pasik között már találsz olyat, aki kellemessé és felejthetetlenné teszi az elsõ szeretkezést, míg a fiatalabb fiúcskák többsége még igencsak lehervasztõ teljesítményt nyújt. Szóval ha rámhallgatsz, akkor barátot keresel magad mellé, akiben megbízol és aki gyengéd veled minden téren. 30F
nem hinném, h az minden vágyad, h strigula legyél.. hiszen ez nem is kapcs., csak jelentkezõk vannak..
Szia! Szerintem ha jól nézel ki, ismerkedjünk, már 1 éve nincs barátnõm:( Igazából nem a sex miatt, mert énse helyeslem hogy egyéjszakás alatt veszítsd el. Ha gondolod írj privit. 17f
bocs 22:40 voltam
elõzõ vok és nem hiszem el h nincs korodbeli...vagy egy két évvel idõsebb srácakinek tetszenél..én 18 vagyok és még szûz de én rohadtul nem érzem cikinek h még az vagyok.csak még nem volt olyan srác.ennyi.18/L
am sztem keress inkább korban hozzád illõt. a másik h ne ugy h na ki akarja elvenni , hanem az majd ugy jön magátol. az nemtom mennyire lényeg h 1éjszakás v sem én pl 1 éjszakáson vesztettem el de az más mer fiu vagyok :D de te érzed h jó neked
legalább ne add ingyen!
Ismerj meg, s eldöntöd...... (18/F)
Nem

30 éves vagyok, biológus, és társkeresõzök. Miért kérdi meg ott minden 2. nõ (22-28 közöttiek), hogy van-e saját lakásom? Ha nincs, akkor miért nincs folytatás? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Mert sajnos nõtársaim nagy részének a pénz a fontos. Van-e lakásod, kocsid, milliók a bankszámlán, stb. Szánalom. Légy kitartó, biztos találsz olyan nõt, akinek nem ez a fontos.

Mert sajnos nõtársaim nagy részének a pénz a fontos. Van-e lakásod, kocsid, milliók a bankszámlán, stb. Szánalom. Légy kitartó, biztos találsz olyan nõt, akinek nem ez a fontos.
A kérdező hozzászólása: Ezt meg soha nem értettem, hogy miért nem kedvelik manapság a fizikai munkát végzõ pasikat, max az olyanokat, akiknek ebbõl jelentõs anyagi haszonuk van. Ugye azért még mindig több a szakmunkás és a fizikai munkát végzõ férfi, mint a tõzsdeügynökök. Mégis valahogy csak ezeket veszik észre a nõk. Akinek pedig ehhez nincs affinitása, hogy ilyen legyen? Az mit tegyen. Én is mindig mondom, hogy menni kell terepre, kutatni, analizálni, mikroszkopizálni, szûrések stb. Mindig látom a szájuk szélében az undort, hogy én biztos gilisztákat gyûjtök, kakiban turkálok egy bogárért stb. Na ez nekem nem kell. Mégis 11 randi és csak ilyet fogtam ki, pedig a szolis, bombanõket kerülöm, nem is vagyok jóképû, hogy ezek érdeklõdését felkeltsem. De valahogy az átlagnõk nagy része is kezd megbolondulni, vagyis én ilyenekbe botlok. Mintha agy mosottak lennének mind, pedig nem buták elvileg, vagy mégis. Vagy én vagyok a hülye? Már én sem tudom.
Na jó, jó. Álljon itt egy kis eszmefuttatás. Azt mondod, hogy a szeretet, a család, a gyerek legyen fontos egy nõnek. Namost, sajnos 0 Ft-ra gyereket vállalni nem lehet, ez tény! A szeretettõl a gyerek nem fog jóllakni! És én megmondom õszintén, addig, amíg nem lenne egy saját kis lakás, addig én nem vállalnék gyereket. Ezt persze ha közösen akarjátok, akkor közösen kell elõteremteni, nem csak tõled elvárni. Ez teljesen jogos. Sajnos olyan világban élünk, hogy egyik percrõl a másikra kitehetnek a munkahelyedrõl. Akkor pedig lehúzhatod a rolót, mert pl. Gyesbõl nem lehet albérletet fizetni, meg enni is, esetleg még bérletet is venni. Ez is tény. Szóval az nem jogos, hogy egybõl elvárják, hogy mindent tegyél a seggük alá, de az igen, hogy lássák, lehet rád építeni, és hajlandó vagy velük KÖZÖSEN megteremteni legalább azt a kis nyomorult panelt. Esetleg még a többgenerációs együtt lakás lehetne egy megoldás, egy házon belül külön lakrészekkel, ezzel is lehet spórolni.
Kérdezõ: Nem A nõk, hanem max. EGYES nõk, vagy a nõk TÖBBSÉGE. Egyetértünk, igaz?
"De jó ha 30 évesen minden 10. nõnek van. A többi ne várja már el, hogy nekem legyen, neki meg semmi mert elbulizta az életét és az összes pénzét. De ha én ezt egy nõ fejéhez vágnám, ezt a nagy igazságot, akkor még én lennék a tetû, hogy nem tisztelem a nõt és nem akarom õt lakással kiszolgálni, hogy egy senkiházi alak lennék ezért. " Megint csak a siránkozás, a valóságot akarod megváltoztatni. Hiába rinyálsz, a nõknek vannak elvárásaik. Vagy megfelelsz ezeknek, vagy nem lesz barátnõd. Nem leoltani akarlak, de ez a valóság. Én is kiírhatok egy kérdést, hogy miért nekem kell megfõzni az ebedét, igazságtalan dolog, fõzze meg a szomszéd. De szinte tuti nem fogja akkor sem megfõzni helyettem... Volt már komoly párkapcsolatod amúgy?
A kérdező hozzászólása: Volt. De ez nem olyan síránkozás, amin lehet változtatni. Ez nem olyan, hogy akaraterõd van és milliomos leszel,
De bizony, olyan. Erõt veszel magadon, és nem csak azokra hajtasz rá, akiknek ilyen elvárásaik vannak. Ha kétségbe vagy esve, akkor biztos úgy is viselkedsz. Ha minden nõnél bepróbálkozol, akkor a nagy számok törvénye alapján elõbb-utóbb kifogsz egy rendeset is. Szedd össze magad!
A kétségbeesettség a kulcs, ha görcsös vagy, elkeseredett akkor senki nem fog szóba állni veled.
"tehát sötét nõkkel minek barátkozol? " Azért mert õ maga is az! Mi lenne ha nem "társkeresõznél"?! Nem errõl szó a csajozás hogy egy ilyen húspiac oldalon kiválasztod a csajt majd elfogyasztod! Mondjuk ezzel a stílussal amid van a való életben sem mennél semmire. Egyedül a 18-as fogta fel hogy mirõl van szó. Csak siránkozol, közben meg nulla csajozási tapasztalat van mögötted. Ha az öledbe hullana egy fullos csaj amirõl álmodozol, meg sem tudnád tartani! Meg második szavad hogy biológus vagy.. Hova szarjanak a csajok ettõl?! Egy KEDVES, JÓ HUMORÚ kétkezû munkást többre értékelnek. Szerintem csupán arról van szó, hogy ha már ilyen vagy amilyen legalább van-e valamid 1) egyáltalán nem jössz be, de ha van saját lakásod, akkor talán futhatunk még néhány kört. 2) nem jössz be, nagy is az arcod(lásd biológus, siránkozva felsorolod mi minden mennyi sokban volt neked), hát akkor törjük le a szarvad ezzel a hát aztán saját lakásod van-e kérdéssel 3) nem jössz be és ez a lekoptató szöveg
na most látom, hogy a 22-28 éves korosztályban keresgélsz. próbálj meg egy nálad pár évvel idõsebbet, örülni fog, hogy szóba állt vele valaki, és nem fog a lakás felõl érdeklõdni.
oh, 22-es válasza az jó. elég kíméletlen, de igaza van.
Hát ez az, és az is kérdéses, hogy miért mindig pont ezekbe fut bele. Lehet, az is közrejátszik, hogy neki a tipikus kitartott [email protected] a zsánere. Hát ez van, szívás...
A kérdező hozzászólása: Én csak mindig ámulok, hogy ha látok egy jó autót 7-8+ milliós, benne mindig télen-nyáron egy felzselézett hajú vagy kopasz pasit, és 10 bõl 8 szor ül mellette nõ is, aki full szõke ápolt hajú, vagy fekete fénylõ hajú maca, agyonpörölt bõrrel, mély dekoltázzsal és ugyanúgy napszemcsit visel. De mondom, mindig ilyen kombót látok. Sohasem a nõ vezeti ezeket az autókat, vagyis 10 bõl 9 szer nem a nõ vezeti, így pontosabb.
Aki szerint korrekt elvárás 30 évesen saját lakás, az ugye magával szemben is hasonló elvárásokat támaszt? Egyébként gratulálok azoknak a nõknek, akik még ismerkedési fázisban ilyenre konkrétan rákérdeznek... Még ha fontos is ez nekik, simán le lehet szûrni ezeket az információkat találkozásokból, beszélgetésekbõl. Egyébként Kérdezõ sok nõnek semmi sem jó, van egy haverom akinek menõ autója van, saját lakása és tényleg kifejezetten jó fizuja, objektív vélemények szerint is jól néz ki, õt meg senki sem veszi komolyan, mindenki azt gondolja õ a gazdag ficsúr, és csak szórakozni akar. Ja, és szintén társkeresõzik. Pedig tényleg nem ilyen, tizenéve ismerem, és jószándékú srác, nem villog sosem anyagi dolgokkal, stb. Ennyit a nõkrõl :D
Szerintem korrekt elvárás, hogy 30 évesen legyen saját lakásod.
A kérdező hozzászólása: 30 évesen már nem annyira optimista az ember, mint 20 évesen, hogy rendes nõt talál, akinek a szerelem, szeretet, család, gyerekek a fontos és nem az, hogy ki vagyok én és milyen szuper pasim és foglalkozásom/zása van. Túl sok volt már a rossz tapasztalatom Pesten, hogy azt mondhassam, tuti nem ilyenbe futok bele soha már.
30 évesen nem megvetendõ ha valaki nem az anyósával akar egy lakásban élni.
4. Így van, ezért nem árt, ha a nõnek van lakása, ahova a pasi odaköltözhet! Vagy nem így gondoltad?
A kérdező hozzászólása: Basszuskulcs, mibõl? Semmilyen örökségem nincsen, egy 2 milliós autóm van, amit 4 év alatt vettem a megspórolt a fizetésbõl. Meg 1 millióm még a bankszámlán. 200 at sem kapok kézbe, abból még az albérletet is fizetni kell, amibe én vettem saját mosó, mosogatógépet, mikrót, ruhaszárítógépet, laptopot. Ez is benne volt még fél millióba. Tehát megfogom a pénzt. Félre is rakok. De nincs 10 millióm egy lakásra. Képtelen vagyok ennyit elõteremteni. Hitelt meg ne veszek fel, egyedül belebuknék.
Ha nem a szüleiddel élsz akkor nem gond.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt tudom, ha egy nõnek van saját lakása, akkor elvárhatja. De jó ha 30 évesen minden 10. nõnek van. A többi ne várja már el, hogy nekem legyen, neki meg semmi mert elbulizta az életét és az összes pénzét. De ha én ezt egy nõ fejéhez vágnám, ezt a nagy igazságot, akkor még én lennék a tetû, hogy nem tisztelem a nõt és nem akarom õt lakással kiszolgálni, hogy egy senkiházi alak lennék ezért. Mert biztosan ez lenne a véleménye.
A kérdező hozzászólása: Nem a szüleimmel élek. Egyedül. De nekik saját lakás kell, ahonnan nem rakhatnak ki. Azt persze lehet nem tudják, hogy ilyenre hitelt minimum 10 év futamidõre szoktak felvenni. Addig meg a munkahelyek 70%-a úgyis becsõdöl és nem annyira könnyû minden sarkon állást találni, ha nem vagy orvos vagy mûszaki mérnök. De még úgy sem könnyû annyira. Ebbe is bele kellene gondolni.
Kerdezo Hidd el akad a te szamodra is olyan lany aki nem a penzt keresi benned! Sajnos elvan anyagiasodva a vilag a lanyok csak kavehazakba jarnak, a draga autokat akarjak es egy pasit aki Nem fizikai munkat vegez hanem Vallalkozo akinek jut a kozmetikai a wellnes a kirandulasos dolgokra is!Cserebe kap a pasi egy sex kozben finnyaskodo lanyt vagy ha olyan a lany akkor megcsinalja a pasi kivansagat mert ugye nem akar õ olyan .... dolgot csinaltatni vele csak a lanynak mas tetszik..Mig jol megy a pasinak es ki is nez valahogyan addig el van vele de ha mar nincs a megszokott szinvonal anyagiakban akkor elkezdenek leskelodni a menobb penzesebb pasik utan akik ugye vannak a jobb beulos helyeken! Ott szemeznek, stb a tobbi dolgot tudot te is a kerdezo!Ezt nevezik Legalis Prostitucionak!:) Azt tanacsolnam, hogy ne olyan "tarsadalmilag meno"helyeken probalkozzal mert ott ugyan talalsz sexi csinos lanyt csak anygiasakat! Ilyen ezoterias korokben probald meg mert ott is vannak szep sei lanyok akiknek az ertekrendszerukbe beletartouik mas is a penz hajszolason kivul...Szoval azok gazdagabbak lelkiekben!
én harmincas nõ vagyok, idõsebb nálad, nincs saját lakásom, és egyáltalán nem várom el a férfitól, hogy legyen neki. mivel látom, hogy egyedül Mo-n nem lehet elõteremteni. az életben mindenrõl meg nem fogok lemondani, hogy 50 éves koromra összespóroljak egy 40 négyzetméteres lakást. aki ezt a helyzetet nem fogja fel, az sötét. tehát sötét nõkkel minek barátkozol? ne foglalkozz velük. az jogos elvárás, hogy valaki ne lakjon a szüleivel 30 éves korára, de saját lakást önállóan tényleg nem egyszerû megszerezni. másrészt minek társkeresõzöl, ott tényleg nem a minõségibb felfogású emberek gyülekeznek. Próbálj meg a való életben keresgélni.
Kerdezo az õket nem érdekli, hogy mi lesz a hiteleddel vagy veled!!! Csak a pillanatnyi nagyzolás s utána meg Te csinálj amit akarsz õk , ennek tovább! Mondanák neked, hogy nem volt kötelezõ velem összejönnöd..
Csak szólok, hogy Európa legerõsebb gazdaságában, a németeknél nagyon alacsony a saját lakás birtoklás rátája. Akkor se vesznek lakást, ha halomba áll a pénzük a bankban.

Oldal spárgázni (angol spárga) szeretnék! 30 éves fiú vagyok és 4 hónapja minden nap nyújtok 30-60 percet, de nem tudok még mindig lemenni, mi lehet az oka?

Minden nap nyújtok 30-60 percet, a szokásos módokon (béka, terpeszállás, terpeszülésből hajolgatás stb…) de kb. 1 hónapja nem igazán tudok lejjebb menni, ami azt jelenti, hogy 20 centi van, hogy le tudjak ülni, de itt már nagyon merev és fájdalmas (minden nap izomláz van a combomban és minden nap újra nagyon merev vagyok 10-15 percig). Mi lehet a probléma?? Létezik, hogy a korommal van a gond vagy türelmetlen vagyok? Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem a legfõbb probléma hogy ha még 30 évesen fiú vagy, nem férfi. Valamint hogy ugye nem vagy nõ, és a nõknek ez valamivel egyszerûbben megy! De türelem kérdése is egyébként, próbálkozz, meghozza egyhamar a gyümölcsét! 1 hónap után nem igen fogja, gyakorolj még!

Szerintem a legfõbb probléma hogy ha még 30 évesen fiú vagy, nem férfi. Valamint hogy ugye nem vagy nõ, és a nõknek ez valamivel egyszerûbben megy! De türelem kérdése is egyébként, próbálkozz, meghozza egyhamar a gyümölcsét! 1 hónap után nem igen fogja, gyakorolj még!
Túl sûrûn nyújtasz túl sokat. Próbáld meg, hogy csak kétnaponta nyújtasz, így jobban tudnak regenerálódni az izmok. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a vàlaszokat. Próbàlok akkor többet regenerálódni! :-)
Nenene!!! Ne probalkozz......az izmaid mar be vannak csontosodva...raadasul fiu vagy....ne probalkozz....nagy bajok lehetnek.
Nagyon fontos a türelem! Harminc évesen sajnos biológiailag már öregszünk, tehát nehezebben nyúlnak, vagy fejlõdnek, mondjuk, tömegben az izmaink mint 12-16 évesen. :) Pár perce írtam valakinek ezzel kapcsolatosan és hosszabban valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat! :) Neked meg fõleg Alex 46. :) Azóta amióta feltettem a kérdést, sokkal jobban haladok, már tényleg csak pár centi van, ha becsületesen meg szeretném csinálni, de ha egy picit csalok :) akkor már le tudok ülni, persze ez így nem tökéletes, mert olyan mint egy 170 fokos terpesz, de azért nem adom fel és nagyjából minden nap nyújtok, bár ahhoz, hogy ezt elérjem egy fél órás bemelegítés kell.. :( :)

30 éves nő vagyok. Hirsutismuban szenvedek. Nem esek teherbe. Már annyi minden féle gyógyszert szerdtem, annyi minden féle dolgot kipróbáltam és semmi, nem esek teherbe, ha valaki tud segítsen! Van-e valami esélyem még ezek után?

Legjobb válasz: szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szõrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!

szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szõrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!
A hirsutismus önmagában nem akadályozza meg a teherbeesést, az csak egy tünet. Gondolom, kivizsgáltattad magad, volt hormonvizsgálat is. Ha a testosteron szinted magas, elõször azt kell rendbe tenni (az okozza a szõrösödést).
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT. IGEN VOLT PCOS-M DE A NORCOLUTNAPK KÖSZÖNHETÕEN MÁR 1 HÓNAPJA NINCS. ÍRTAD, HOGY A GYNES SEGÍTETT NEKED IS. EHHEZ HOGY LEHET HOZZÁJUTNI, MERT A DOKINAK MÉGSEM MONDHATOM HOGY MÁRPEDIGLEN ÍRJA FEL MERT HALLOTTAM HOGY EZ JÓ. KÖSZÖNÖM
Szia! Én is szedtem a Gynex-et.Bio boltba vettem. Nekem nem segített. Aztán hallottam hogy sós fürdõ kedvez... Kipróbáltam, max 3 alkalommal...és most boldog kismama vagyok. Persze nem tudom 100%-osan nem tudom hogy attól-e, de azt tudom, hogy abban az intervallumban mikor fogant a pici, épp volt benne sós ülöfürdõ. Egy próbát megér! Egy kád vízbe tegyél fél kg vagy 1 kg konyha sót...és rendesen fürödj benne, észre sem veszed h sós a víz.
szia! a gynex-et bioboltban vagy a neten is meg lehet kapni. ez utóbi jobban megéri, mert elég drága (szerintem)http://www2.energy.sk/hu/vyrobky/Zoznam2.asp?druh=1

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lass

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lassan 10 napja megvan. Nem erős, alig van, de vérzek. Mit csináljak? Várjam meg a következőt, amikor megjön, vagy már most el kellene mennem orvoshoz. Nagyon félek, hogy küretet fog csinálni. Annyi rosszat hallottam már róla, nem szeretnék átesni ilyen beavatkozáson. Mit tanácsol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!