Találatok a következő kifejezésre: 30 éves vagyok és még (54 db)

30 éves vagyok és még nem jött ki a bölcsességfogam, ez normális?

De fáj a fölsö jobb helye.

Legjobb válasz: Anyumnak sincs,50 éves.Nekem 20 évesen mind a 4 kint volt.Ha fáj a helye,lehet,hogy bújik.Nekem is fájt akkor,és néha megáll a növésben,majd újból nõ egy kicsit,és akkor megint fáj.

Anyumnak sincs, 50 éves.Nekem 20 évesen mind a 4 kint volt.Ha fáj a helye, lehet, hogy bújik.Nekem is fájt akkor, és néha megáll a növésben, majd újból nõ egy kicsit, és akkor megint fáj.
keresztapám 40 éves és még mindig tejfogai vannak.léteznek különös dolgok az életben.
én meg 27 és nekem sem, van akinek sosem jön ki :)
Érdemes egy panoráma röntgent csináltatni. Nekem például kimutatta, hogy sosem lesz alul bölcsesség fogam :)
Nekem felül 18 évesen kezdett nõni, kb 20 éves koromra nõtt ki teljesen. alul nem nõtt, és azótase híre se hamva, pedig már 23 vagyok. azt mondta a fogorvosom, hogy egyre gyakoribb, hogy alul egyáltalán nem nõ ki soha valakinek, olyasmit mondott, hogy evolúciós okai vannak.
Én 20 leszek de már a 3. bölcsesség fogam nõ! Onnan tudod, h.nõ e h.fogmosáskor nagyon érékeny leghátul! Anyum 40 éves és még egy bölcsesség foga sem nõtt ki!

Mit kezdjek magammal? Lassan 30 éves vagyok és még mindig nem tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni!

Van két diplomám (agrár, mérnöktanár), meg egy pénzügyi középfokú végzettségem. Volt már állásom a mez?gazdaságban, meg közalkalmazotti irodai munka is. Úgy néz ki újra álláskeres? leszek. Persze tudom, hogy a mai világban nem lehet válogatni (és nem is fogok), de ha lehetne, akkor se tudom mivel szeretnék foglalkozni.

Legjobb válasz: Ha rám hallgatsz a jelen viszonyok között mindenhova beszórod a pályázatodat aztán oda mész aki elõször felvesz, ha tetszik ha nem. Aztán meló mellett már lehet nézegetni olyat ami kényelmesebb lenne ha nem felel meg ami van, de egyenlõre valami pénzforrás legyen. Nekem se ízlik ami van, diplomával a középfokú mûszerész papírommal dolgozok, minden nap hót retek vagyok, télen a tököm is lefagy, és ehhez képest egyáltalán nem keresek jól, így 2 hónapja már minden vállalhatóbb helyre bedobok egy papírt, engem az se érdekelne ha jobban többet kéne melóznom, csak legyen többért, aztán majd becsúszik valami. Szívesen meg mondjuk fényképész vagy Playboy-szerkesztõ lennék, de érted h nem csinálhatja mindenki azt amihez kedve lenne, sõt marha nagy mázlista aki azt teheti amit szeret.

Ha rám hallgatsz a jelen viszonyok között mindenhova beszórod a pályázatodat aztán oda mész aki elõször felvesz, ha tetszik ha nem. Aztán meló mellett már lehet nézegetni olyat ami kényelmesebb lenne ha nem felel meg ami van, de egyenlõre valami pénzforrás legyen. Nekem se ízlik ami van, diplomával a középfokú mûszerész papírommal dolgozok, minden nap hót retek vagyok, télen a tököm is lefagy, és ehhez képest egyáltalán nem keresek jól, így 2 hónapja már minden vállalhatóbb helyre bedobok egy papírt, engem az se érdekelne ha jobban többet kéne melóznom, csak legyen többért, aztán majd becsúszik valami. Szívesen meg mondjuk fényképész vagy Playboy-szerkesztõ lennék, de érted h nem csinálhatja mindenki azt amihez kedve lenne, sõt marha nagy mázlista aki azt teheti amit szeret.
ja meg még hozzátenném, már ott elkúrtátok a dlgokat, hogy egy ilyen országban mint ez hitelt vettetek fel, de ha már így történt akkor olyan helyre mennék ahol némileg nagyobb a bérszínvonal, na ilye határon kívül van. És pontosan ez a jelen viszon, rengetegen nem tudják hogy épp merre tart az életük, pl több ismerõsöm megmondta hogy kevesebbet keres mint 3-4 éve, akár csak én.
Én is voltam így, ahogy a kérdezõ, de nem vágtam bele olyan kötelezettségekbe, mint hitelfelvétel, tanulás. :) Irodai dolgozó vagyok, és már megvan, mivel szeretek foglalkozni.

30 éves vagyok és még soha se volt senkim. Ennyire szerencsétlen lennék? Már már sötét gondolatok járnak a fejemben és nem látok értelmet semmiben. Ennyire szerencsétlen lennék? Mit tegyek?

Egyszer?en elkerülnek a lányok, úgy érzem hopgy unalmas vagyok és nem kellek senkinek már nagyon kétségbe vagyok ett?l és egyre jobban depresszióba süllyedek. Ráadásul még barátaim sincsenek. Vannak ugyan munkatársaim de azok már vagy családosok vagy kiépített baráti társaságban vannak ahol nekem már "nincs hely".

Legjobb válasz: Szegény :( Hát erre nem tudok sajnos mit mondai, hogy miért lehet :S Elég nyitot vagy barátságra és szerelemre? Vagy, ha tudod, hogy unalmas vagy változtass :) De barátokat itt is meg neten is szerezhestz például, ha nincs más. :) Ha gondolod privibe is írhatsz. :)

Hello, Semmi képpen ne hagyd, hogy sötét, szomorú gondolataid legyenek, és azok elhatalmasodjanak! Találj pozitív dolgokat magad körül, foglald el magad valami hobbival esetleg, járj el sportra, szórakozóhelyekre például. Lényeg, hogy akkor nagyban megugrik a esélyed a lányok felé, ha nem szorongsz emiatt, hanem mással kötöd le a figyelmed, amiben jó vagy, sikeres, és így pozitív lesz a kisugárzásod! Valaki kiveti rád a hálóját ott ahol nem is gondolnád. Az, hogy Te eddig milyen tapasztalatokat szereztél vagy nem szereztél a lányokkal nem számít, önmagában a "tapasztalatlanság" miatt aki kiszemel, nem fog otthagyni!! :) FEl a fejjel!
Szegény :( Hát erre nem tudok sajnos mit mondai, hogy miért lehet :S Elég nyitot vagy barátságra és szerelemre? Vagy, ha tudod, hogy unalmas vagy változtass :) De barátokat itt is meg neten is szerezhestz például, ha nincs más. :) Ha gondolod privibe is írhatsz. :)
próbálj kikapcsolódni, és menj el bulizni ott biztos találsz valakit de ne rossz szemmel nézz mindenre:) járj el sportolni úszni, ott is lehet ismerkedni sok sikert!!
Ha valami hobbid akkor beiratkozhatnál egy olyan klubba is. Mit tudom én ha szeretsz olvasni, akkor könyv klub menj, hogy SZEREZZ BARÁTOKAT!!! Sok sikert;)
Egy kicsit a férfias külsõre és kisugárzásra kellene gyúrni. Hogy jó szöveged legyen, hogy meg tudd hódítani a csajokat. Az hogy rendes vagy, meg nem nézel ki rosszul kevés egy nõ meghódításához. Olvasd el a "Kulcs a nõkhöz" c. könyvet. Abban sok praktika le van írva hogyan közelíts a lányok felé és hogy tartsd is meg a kapcsolatot. valamint légy aktív, járj társaságba, merj kezdeményezni. Meglásd lesz eredménye!
az eddigi életritmusoddal nem voltál sikeres a nõknél, akkor bizony változtatnod kell.
Én 29 vagyok, hasonlóan szûz, sajátos élettörténettel. Nyáron nyitok majd róla egy topikot itt.
mondani* nyitott* szerezhetsz* Bocsi :$ :D
Szerintem meg kéne nézned az Igenember címû filmet, ugyanis eléggé témába vág. Szerintem legyél kicsit kiszámíthatatlanabb, úgy látom, hogy az bejön a nõknek.
Figyelj, egy lány nem fog besétálni az ajtódon h héé itt vagyok! Kezdeményezõnek kell lenni és magabiztosnak. Ha az egyik lány nem jön össze jön a másik, de ehhez Te kellesz. Ha nem kezdeményezel, akkor nem fog menni a dolog. Ne siránkozz hanem tegyél ellene! Ezt tudom neked tanácsolni, na meg azt h szerezz barátokat, ismerkedj! Ha kicsit merészebben éled az életed akkor rendbe jön minden. Amúgy saját tapasztalatból írom olyan pasival én sem állok szóba akinek barátai sincsenek( mert ilyenkor azt gondolom, ennyire rossz társaság lenne!?), meg ha bizonytalan, legyen önbizalma és akkor felfigyelek rá, még akkor is ha nem egy álom pasi. Barátom mindig magabiztos volt, éreztem azt h õ hiszi magát vkinek így én is hittem benne. Érted??!!! Állj a sarkadra!
Én nem tanácsot akarok mondani, hanem abban egyetértek veled.. ha pl még általánosba egész végig csesztettek, akkor bezárkózott leszel.. meg ilyenek:) velem is ez a baj én még csak 16 vagyok, nem tudom hogy megy ez egy 31 évesnél, de nagyon megértelek:D Én most döntöttem el hogy változtatnom kéne.. igaz elég nehéz magamat rávenni bármire is:D
nézd meg az e-maileidet
A kérdező hozzászólása: 22:18. Ugh, ez aztán igazán jól esett:-). Nem gondoltam volna hogy egy 18 éves embertõl ilyen jó tanácsokat kapok. Köszönöm. A barátaid nagyon szerencsések lehetnek hogy téged ismerhetnek. Úgy látszik akadnak a 18 évesek között is értelmes emberek.
Kezdj új életet! Legyél ott magabiztos, ahol még nem bántottak meg! Mondjuk költözz el, állj ki az álláspontodért a munkádban, stb... ezt csak te tudhatod. EGyébként, ha égõnek tartanak, bántanak az nagyon sokszor nem az illetõ hibája. Valaki rajtad élte ki az önbizalom hiányát, hogy még magánál is gyengébbnek lásson valakit, mert mondjuk érzékenyen reagáltál, kicsit bénácskább voltál, stb. Kit érdekel, ha mondjuk a közértben leversz valamit? Akit igen, annak elég üres az élete és ilyen fszságokkal akarja igazolni, hogy õ nem el elcs..eszett életû unott bar..om. Lehet hogy egy kicsit fura vagy. Furán beszélsz, satöbbi.... gondolj bele, gondolom a bulikba rengeteg olyan barátodat is meghívták anno, akiknek semmi véleménye, karakteres egyénisége nem volt, csak a tömeget növelte és könnyû volt a "jó fejségében" megegyezni, mert nem jelentett kihívást senkinek (mármint hogy valami zavarba ejtõ legyen benne, érdekesebb legyen mint a sok alfa fsz). Ó, ha tudnád, hogy a baráti kapcsolatok nagy része mennyire üres, unalom ûzés, a házas emberek boldogtalanok, kiégettek, csalják a feleségeiket, kur..váznak, hajtanak, stb. Ne egy ilyen álságos dologba akarj beilleszkedni, ami ki is vet téged valamiért... Hanem keress olyanokat, akiket közel érzel magadhoz, biztos hogy vannak ilyen emberek, csak õket kell keresni és nem kívülállókén sóvárogni a látszat boldogságra (amire nem hiszem el, hogy nem vagy egy kicsit dühös is...) Én most végeztem a gimiben. Engem soha nem bántottak nagyon durván, sõt voltam egész kedvelt és célként lebegett elõttem a beilleszkedés, de aztán átláttam a szitán és egyszerûen elkezdtem csak három emberrel beszélgetni. A végén még õk nyüszögtek, hogy lenézem õket.... Viszont van három iszonyúan jó barátom és boldog vagyok. Amúgy ha úgy vesszük már én is gáz vagyok, 18 évesen még nem is csókolóztam. Viszont tudom hogy MINDENHOL van három jó ember. Ha megtanulod megtalálni õket, akkor tök mindegy mi van, hány egyéb barátjuk van, vagy férjükk, akkor is kellessz majd nekik. És egyszer valamelyik három ilyen ember között lesz az a lány, akivel boldog lehetsz. Ne akarj megfelelni, ne olvass f..os mûanyagember képzõ könyveket, egyszerûen merj gondolni dolgokra, elemezni dolgokat, aztán találd meg azt akinek õszintén, mint barát elmondhatod. Meg fogod ismerni. Amúgy nekem az egyik barátnõm csúnyácska volt és sok "idiótaságot" beszélt, a másik egy mûvészlélek, a harmadik pedig nagyon-nagyon csendes (persze nem akkor amikor velünk volt), mégis amikor együtt voltunk, mi nevettünk a leghangosabban! Ne félj! Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Régebben mindig magabiztosan nyitottam, aztán mi lett a vége? Csúfos pofára esés. Nem csak a nõknél hanem minden téren. Igen hajtottam a lányoknál és ha nem jött be jött a másik és így tovább de senki se akadt aki egy kicsit is kedvelt volna. Inkább úgy mondanám hogy írtóztak tõlem. Pedig átlagos ember vagyok, nem vagyok bunkó (ezt mások mondták rólam), nem adom az alfa hímet se, hiszen nem vagyok az. De ugyan ez igaz a barátokra is. Eggyetlen egy gyerekkori barátom kivételével soha se hívtak el bulizni mert azt tartották hogy túl égõ vagyok. A lakótelepen ahol lakok gyakran öszesúgtak a hátam mögött hogy micsoda szerencsétlenség vagyok. Ezek után úgy láttam jobnak hogy kerülöm a "mélyebb" kapcsolatokat hogy ne okozzak kellemetlenséget másoknak...inkább meghúztam magam hogy ne legyek útban...és ez sajnos gyakori manapság is.Pedig régebben kerestem mások társaságát de valahogy "út közben" megváltoztak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Elõsször is szeretném megköszönni a válaszokat. Mindenkiét. Sokat segítettetek. Mégegyszer köszönöm.Eléggé zárkózott vagyok de tudok "nyitni" is, csak valamiért amikor elindul egy kapcsolat akkor valahogy ösztönösen behúzom a "kéziféket". Talán az a baj hogy fiatalabb koromban gyakran megaláztak az osztálytársaim, "barátaim" és gyakran estem kínos helyzetekbe (ez pl. manapság is megesik néha...:-(. Úgygondolom hogy született szerencsétlenség vagyok akinek a dolgai mindig visszafelé sülnek el.
Az utolsónak: 17 éves korodban még kevés közöd van ahhoz, aki végül leszel... nem okos dolog követkzetetned a 17 éves korodbeli állapotodból a 3, 4 vagy 15 évvel késõbbire.
Én 17 vagyok (f), de kétlem, hogy valaha is elvesztem a szüzességem...
Én a helyedben pszichológushoz fordulnék, mivel hatékony és hozzáértõ segítségre van szükség. Pl. nincs barátnõd, de barátaid sincsenek, viszont nem lesz könnyen barátnõd, ha nincsenek barátaid, ugyanis riasztja a nõket egy teljesen magányos ember. Az, hogy nincsenek barátaid se, arra utal, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz a kommunikációban (magányos emberek pl. gyakran azt a hibát követik el, hogy soha, semmilyen személyes információt nem osztanak meg magukról, így mindig csak munkakapcsolatban vannak másokkal és harmadik, külsõ dolgokról beszélnek, tehát mint személyek nincsenek jelen a kommunikációban). Ezek a készségek fejleszthetõk, ezért érdemes szakemberhez fordulni.
Mindenképpen lelki dolog! Amint megérted, hogy vagy valaki, hogy ki vagy? Hogy személyes (belsõ) és testi igényeid vannak! Amint megérted, hogy pontosan mik azok, amint elkezdesz küzdeni is értük, na onnantól a magad számára is leszel valaki. Már az is jó, hogy ezt a kérdést feltetted itt! Mert azt jelenti legalább kutatod az okokat, hogy próbálod megérteni önmagad, hogy mik az igényeid és miket akarsz elérni, megszerezni. Ha letisztult ki vagy és mit akarsz, hogyan érheted el, akkor eljön az aktiv cselekvés ideje! A hajráé, a küzdelemé, hogy megszerezd mindazt ami kell neked! Akkor majd nem lesz gond kihivóan viselkedni és merészen a nõk szemébe nézned! Akkor majd te hozzád akarnak mindenáron tartozni amint sikeres leszel! Az átok benned van. Ez egy lelki, mentális átok. Mindaddig amig tart amig meg nem érted ki vagy, miért vagy itt és mit akarsz. Ha ezeket tisztáztad akkortól lehetsz sikeres. Ha tudod milyen pár kell neked, hogy mennyire nagyon kell neked, na onnantól képes leszel megszerezni is!
Szia! Sajnos én is abban a cipõben járok, mint te, csak én egy 27 éves lány vagyok. Õszintén megmondom eddig szégyelltem errõl beszélni, mert azt hittem egyedül vagyok ilyen problémával. Valahogy próbálj meg kilábalni a depresszióból, mert ha valaki nagyon lesüllyed, akkor onnan sanjos nem nagyon van vissza út
A kérdező hozzászólása: 31 évesnél sokkal nehezebb...mert már annyiszor csalódtam...azt sem tudom milyen ha viszonozzák az érzelmeimet...

Van egy 30 éves srác aki találkozni akar velem én 20 éves vagyok és még nem volt barátom, elmondjam neki vagy ne, félek hogy nem akar majd velem találkozni ha megtudja, hogy még nem is csókolóztam senkivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!

20 éves vagy!!! Ennyi önállóság és felelõsségvállalás legyen már benned! Dönts egyedül, nem háríthatsz át minden kicsit is súlyosabb döntést másra!
A csók elõtt ne szólj, ha tetszetek egymásnak rá fogsz érezni hogy mit kell csinálni. De fontos a vonzódás. A sex elõtt viszont szólj, hogy tudja gyengédebbnek kell lennie. És várj a megfelelõ alkalomra, és csak akkor tedd ha kölcsönös lesz a szerelem!
Sztem ne mondd el neki még az elején ezeket, majd ha jobban megismertétek egymást, vagy esetleg összejöttök és utána. De azért szex elõtt sztem szólj, h tudja, h neked ez lesz az elsõ és óvatosabb legyen.
Rosszkor voltál rossz helyen, ahol rossz nõkkel kezdtél ki.
Mert mindenkinek más az érési ideje. Lehet, hogy olyan elvárásaid vannak, amikre azt hiszed, hogy tök átlagosak és megtud neki felelni bárki, de közben mégsem. Lehet, hogy túl tökéletesnek képzelsz el mindent, de az emberek nem azok. Kicsit át kéne adni a szívednek a helyet az eszedtõl és nem agyalni annyit, csak élvezd ala Punnany Massif. Amúgy meg három szóval: túlzott elvárásaid vannak
jön az majd nyugi. Viszont ne edd magad, mert kifelé is látszik..
A kérdező hozzászólása: 2.nak, en vagyok a no. Az elvarasaim nem tul nagyok, de valahogy mi dig olyan talal meg , akivel nem illunk ossze. Vagy szerencsetlenekkel jovok ossze. A legutolso baratom pl borzaszto onzo volt. Minden teren. Szerintem sosem leszek boldog :(
nem akarsz összejönni a bátyámmal? :D kérlek, vidd el innen :DDDD szerintem biztos meg fogod találni a párodat, csak járj nyitott szemmel, és legyél közvetlen az emberekkel. próbálj kezdeményezni, mert a mai világban sajna már elvárják a fiúk egy része :D
csak egy kapcsolatól lennél boldog? másban nem leled örömöd?
A kérdező hozzászólása: Utolsonak: de, de most a kapcsolatokra ertettem. Van jo munkam, barataim, hobbijaim- de csak ez nem eleg sajnos.

30 éves vagyok, de még mindig fáj, h anyám nem törődik velem rendesen és nem érzem a a szeretetét, normális dolog ez?

Sose védett meg, mert még magát sem képes. Elnyomják mások és hagyja/hagyta, hogy engem is.

Legjobb válasz: Gondolom ez megmarad életed végéig, de nem azt jelenti, hogy ezen kell rágódnod, inkább próbáld feldolgozni, beletörödni, tényként elfogadni. Amúgy sokan vannak ezzel így, nem vagy egyedül. :)

Gondolom ez megmarad életed végéig, de nem azt jelenti, hogy ezen kell rágódnod, inkább próbáld feldolgozni, beletörödni, tényként elfogadni. Amúgy sokan vannak ezzel így, nem vagy egyedül. :)
Elhiszem hogy fáj. De te is látod, hogy mindezt nem gonoszságból, csinálja, hanem egy gyenge természet õ. Attól még szeret, csak nem tudja kimutatni, vagy neked másra van szükséged, amitõl láthatnád. Valóban egy pszichiológus tudna segítene neked, hogyan dolgozd ezt fel, hogy ne fájjon. Nehéz elfogadni, hogy a szüleink nem tökéletesek. Én ahogy nõttem jöttem erre rá, de rájöttem közben arra, is, hogy nekik nehezebb gyerekkoruk volt, mint nekem, honnan tudnának jobbat. Viszont már nekem is valamivel többet próbálnak, mint amit õk kaptak, így talán én is többet tudok továbbadni majd. Ne sopánkodj, fogadd el, hgy sajnos ilyen anyukád, és kérj segítséget, hogy eltudd fogadni. Õt megváltoztatni nem fogod tudni. Esetleg vele egy jó beszélgetés, vagy egy spontán ölelés, sokmindent kihozhat belõle.
Sokan vagyunk ezzel így. És én nem akarok pszichológushoz menni. Mi hárman vagyunk tesók, és anyu csak a húgomat szereti. Érte bármit megtenne, a bátyámmal le vagyunk ejtve. Régebben nagyon fájt, de most, hogy saját családom van, már nem érdekel. Elfogadtam, hogy õ ilyen és kész.
21:07-nek
Utolsó igazad van, talán én pontosan azért lettem ilyen, mert nekem is gyerekkoromban az volt a problémám, mint a kérdezõnek. Ezért talán teszem azt a gyerekeimmel, amit teszek, mert én ezt nem kaptam meg. (még mindig a fius anyuka vagyok)
hetes vagyok. még annyit, hogy anyunk is ezt mondja, hogy pszichológus meg ilyen, közben meg kikészít minket rendszeresen mikor haza is megyünk, sõt így is. szóval tagadás az elsõ jele a dolgoknak. Ez egy tudomány, a pszichológia, aki nem volt még közelébe sem, az józan paraszti ésszel ne akarjon már mindent megmagyarázni. van mikor ez nem jön be. Ezt jó volna már felfogná az emberiség.
Igen ezt írtam, hogy úgy könnyebb. Tudom, lehet azt mondani, hogy hány millió embernek kéne akkor. És??? Ez olyan hihetetlen? Igen, vannak akár millióan is, akik nem képesek feldolgozni. Higyjétek el, hogy nem úgy van az, hogy majd az idõ meg ilyenek. Ha fel tudnál sok mindent dolgozni, az azt jelentené, hogy nem is volt olyan rossz. Bonyolultabb ez az egész amúgy. fõleg ahogy írja, hogy 30 éves és..... sok mindent érinthet, õ már családalapítás felé tart gondolom vagy az is, akkor viszont az õ családja felé is kivetítheti ezeket tudatlanul. ezek komoly dolgok, nem lehet minen ilyet elodázni, mert anyagias világ miatt azzal van a legtöbb baj, az ilyet meg lexarják az emberek.
@20:52 - Szerintem 10 emberbõl kb. 2-3 így van ezzel, mint a kérdezõ. Tudod, ez hány ember? Ha mindnek pszichológus kellene, egy roncs lenne az egész ország. Vagy szerinted ilyen ideálisak az anyák nagy átlagban? Mert akkor tévedésben vagy. És ez nem csak magyar probléma. Hidd el, az emberek többsége ezt fel tudja dolgozni. Ha nem megy, akkor persze kérhet segítséget, de elõször próbáljon meg a kérdezõ szembenézni a problémával.
Nem nem, felnõttek a fiaim és igenis õk döntötték el, hogy mit szeretnének. Sohasem várták, várják, hogy én igent mondjak. Az anyatigrisként viszont megmaradtam, mert egy szót sem tûrök, ha valaki ártatlanul bántja a gyerekeimet. Ezt az egyik válaszolónak irtam.
Akkor mondanám jó? Elsõ kettõ ne harizzatok, de butaság. Nem kell beletörõdnie, ha magától nem, keressen fel pszichológust. Pszichológushoz nem bolondok járnak nyugi, õ segít tullépni ezen meglátod. Harmadik ne hari, de nehogy azt hidd, hogy az is túl jó, mert anyatigris szerep sokszor járul túl parancsolgatósnak is, és lehet késõbb mikor már saját utjukat járnák nem fogják tudni, mert várják az igenlésed, meg te is el fogod várni, jó, most írod majd, hogy dehogyis, de hidd el. Ezért is írtam az ilyenre ma egykérdést. Susan howard mérgezõ szülõk címû könyvét töltsétek le, vagy vegyétek meg, tanulni fogtok belõle. Szép estét!!!!!!
Az én gyerekeimnek meg az a bajuk, hogy sokat törõdök velük, megvédem õket, mint egy tigrisanya. Mondjuk az enyémek fiuk, ha megsimogatom a fejüket azt sem nagyon szeretik.En meg ugy szeretek szeretetet adni.
igen az elsõ jól mondja. Meg, sajnos azt is el kell fogadni hogy nem mindenki alkalmas az anya szerepre... el kellene tudnod fogadni iylennek.
2131. Ne legyél már olyan okos, saját tapasztalatomból írom, nem egy tizenéves hülegyerek vagyok, aki okosakat akar írni egy ilyen komoly dologba. A csernus módszere meg bejön, az igazi életbe õ nem ilyen flegma. De ugye azért te is írod neki a pszichológust. Akkor most mirõl beszélünk? Gondolom ennyi idõ után csak végiggondolta már párszor, ha így érez. Errõl beszélek. Nem biztos, hogy a sérült lélek miatt, tudsz józan paraszti ésszel olyan érvet hozni magadban vagy döntést ami helyes is, ami odavaló.

30 éves srác vagyok és még szűz, soha nem volt barátnőm de még csak egy csók se. Nulla tapasztalat. Átlagos súlyú és kinézetű vagyok. Mit tegyek?

Nem tudom mit tegyek már nagyon ki vagyok nem merek kezdeményezni a lányoknál nem az hogy félek tőlük mert normális ember vagyok csak nincs önbizalmam és blokkolok ha komolyra fordúl a dolog. Diszkóba se jártam soha nem szeretem. Szeretnék már sexelni persze nem csak ez a fő cél hanem a barátnő mint olyan de nem tudom legyőzni magam.Tanácsokat előre köszi:)

Legjobb válasz: ma 11:09 Persze nyilván az összes nõ hülye és mindegyiknek egyforma elvárásaik vannak nem igaz?Mondom ezt férfiként.Nekem is volt olyan csajom akinek irreális elvárásai voltak és szinte senki nem tudta volna teljesíteni.De akkor sem fogtam erre,hanem mentem tovább és csajoztam,pedig én sem vagyok egy pénzes pasi.Azt gondolom hogy aki 30 évesen nem talál nõt vagy nem volt még életében nõvel,ott a saját háza táján kellene körbenézni én úgy gondolom.Tény egyre magasabbak a csajok elvárásai,de az nem jelenti azt hogy lehetetlen találni.Elég sok féle fajta nõ van,nem hiszem hogy mind egy kaptafa.Szóval nem ezzel kellene takarozni hanem megnézni azt hogy én miben vagyok hibás és mi az amit rosszul csinálok.

ma 11:09 Persze nyilván az összes nõ hülye és mindegyiknek egyforma elvárásaik vannak nem igaz?Mondom ezt férfiként.Nekem is volt olyan csajom akinek irreális elvárásai voltak és szinte senki nem tudta volna teljesíteni.De akkor sem fogtam erre, hanem mentem tovább és csajoztam, pedig én sem vagyok egy pénzes pasi.Azt gondolom hogy aki 30 évesen nem talál nõt vagy nem volt még életében nõvel, ott a saját háza táján kellene körbenézni én úgy gondolom.Tény egyre magasabbak a csajok elvárásai, de az nem jelenti azt hogy lehetetlen találni.Elég sok féle fajta nõ van, nem hiszem hogy mind egy kaptafa.Szóval nem ezzel kellene takarozni hanem megnézni azt hogy én miben vagyok hibás és mi az amit rosszul csinálok.
Nem értem, mi lehet a baj, ha teljesen átlagos a kinézeted! :O Próbálj kommunikációt kezdeményezni a lányokkal. De ne valami bunkó módon szólítsd le õket! Partizni is elmehetsz, vannak nem annyira nagyon diszkós helyek is, ahol jót lehet bulizni. Ott iszol egy kicsi (KICSIT!), csak azért hogy kicsit feloldódj, aztán odamész egy neked tetszõ lányhoz, és megpróbálsz beszélgetést kezdeményezni vele! Sok sikert! ;)
10.49, nem is hinnéd, hogy a mai Magyarországon hány olyan férfi van, akik 30 évesen szüzek! És nem lenne velük semmi baj, csak éppen a hölgyeményeknek vannak teljesíthetetlen követeléseik.
ne bántsátok már mert szegénynek még rosszabb lesz a helyzete :D amúgy melyik korosztály jön be neked, te 30 éves "srác" :D
Próbálkozz a neten, ha élõben nem annyira megy De azért nem kell hangoztatni hogy 30 évesen szûz vagy :) . Tudod észre se fogják venni hidd el... Csak most hiszed azt hogy nem fognak menni a dolgok.
miért "S"-el írod a szexet?
Neked már mindegy milyen almát szakítasz le, csak legyen. :D
A kérdező hozzászólása: Hidd el van még önbecsülésem igények arra hogy egyszer majd rendes csaj lesz az elsõ szexuális élményem.
A szabolcsi lányok szörnyûek. Minél szegényebb egy régió, annál pénzéhesebbek és beképzeltebbek lesznek az ott élõ lányok. mivel ugyebár ez az egyetlen módjuk, hogy kitörjenek onnan, ezért csak a jómódú fickók 8plussz az alfahím falubikája a szex miatt) a férfi a szemükben.
A kérdező hozzászólása: Igen pont ez az hogy a szegénység hatalmas és ennek folytán a pénz pedig úr lett az országban itt pedig ez halmozottan értendõ ebben a megyében. Pestre mèg ha sikerûl feljutni ne adj isten egy vidéki srác akkor a lányok elvárnak ezt azt de mondom ez itt is egyre inkább jejellemzõ.Kúrvák mindenüti vannak de hátha nem kell fizetnem érte barátnõmnek hívhatom a lányt.Hát ezt jelenti hogy pénzközpontúság.
A kérdező hozzászólása: háát nem tudom én dolgoztam fent pesten egy évet és nagyon különbözõ emberiség van arra mint példáúl itt szabolcs megyében ahol most lakom. Az is igaz hogy nagyon pénzközpontú társadalom jó vannak rendes em, berek is úgymond ezt aláírom. De még itt ahol én lakom itt is a lányok egyre inkább átváltoznak a tartsál el hülye marha kategóriába, és olyanokról látom ezt akirõl meg se gondoltam volna hogy iylen lesz mondjuk már 20 évesen pedig egy két éve még nem volt ilyen és jól ismertem. Ez nem nagyon tartozott a kérdésemhez de el kelelt mondanom. Szóval kevés az érett alma a fán amit érdemes leszakítani:)
helike, hát éppen hogy nem, ez a rohadt nagy tévedése sok férfinak! Nekem sincsenek Lmborghini-s - pálmafás képeim, mégis tudok sikereket elérni. ;)
Ó, hogyne. Lamborghini-nek támaszkodva, pálmafákkal a háttérben, az a jó felállás a mai nõknek a társkeresõn....
Mert nagyon nem mindegy, hogy milyen az adatlapod, milyen a bemutatkozásod, a fényképeid, és fõképpen: hogyan és milyen leveleket írsz a nõknek! Ez mind gyakorolható, tanulható, fejleszthetõ képesség, vannak tanfolyamok, ahol az ilyet tanítják. Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, és mindig ugyanazzal a béna módszerrel próbálkozol, akkor soha nem is fog összejönni semmi (fõleg ha még totál görcsös is vagy mindemellé!); de ha mered tapasztaltabb és a témában jobb emberek segítségét kérni, akkor hamarabb célt lehet vele érni. Én vagyok rá a legjobb példa, igaz nem voltam már szûz (és pláne nem 35 éves) amikor elkezdtem, de a "tanított" módszerrel sokkal több sikert értem el fél év alatt, mind azelõtt 6-7 év alatt összesen! Ha érdekel a dolog, küldj egy üzenetet, mondok többet is.
A kérdező hozzászólása: Igyekeztem megfogadni a tanácsokat voltak érdemesek és kevésbé azok elkezdtem a társkeresõkön is írogatni lányoknak de eddig semmi válasz, jó nem megy ilyen egyszerûen de még mindig fusztrált vagyok és szorongok a belsõm miatt, nem igazán tudom mi lesz velem.
A kérdező hozzászólása: Hallottam eddig sok jó választ és tanácsot és kevésbé értékeset is köszi nektek háát nem tom bonyolúlt és összetett téma de önmagunk legyõzése ne mkönnyû az biztos erre már rájöttem a gyakori kérdések nélkûl is:) )))
Noydra, elég negatív lett a kommented, nem gondolod? Õ most 30 éves, nem használ neki, ha a múltjával kezded el csesztetni, csak még jobban összetöröd.Adj neki használható tanácsot! Kérdezõ! Régen a fiúkat 18 évesen elvitték bordélyházba. Te is tedd ezt, menj fel a rosszlányok vagy a beszámolók.hu oldalára és keresd fel az ajánlott lányokat! Hívd fel õket, aki kedves, szimpatikus, mosolygós, ahhoz menj el! Közben kezdj el ismerkedni mindenhol, neten, élõben és beszélgess minél több lánnyal és nõvel! Mivel nem ismerem az életedet, ezért többet most nem tudok mondani, de kezdj bele!
Sajnos erre csak azt tudom mondani, hogy erre nem 30 évesen kellene gondolni :/ Az ember és a lelki világa is(szerintem) az iskolás évek alatt fejlõdik olyanná, amilyen. Tényleg nem csesztetni akarlak, de bár nem vagy még idõs, annyira fiatal sem ...
Noydra, én ugyan nem a kérdezõ vagyok, de talán nem gond, ha beleszólok.Szóval. Hogyan tudná szeretni önmagát, ha semmi sikerélménye nem volt, továbbá valószínûleg nem is voltak vele kíméletesek?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges már belefásulok lassan valami jó láncfûrész kéne ami feldarabolja a fásulást:) )))))jó most viccelek de így van:)
A kérdező hozzászólása: már nagyon ki vagyok amióta írtam a kérdést még rosszabb lett nem tudok aludni forgolódok el vesztettem a reményt hogy valaha is lessz szexuális kapcsolatom vagy egyáltalán barátnõm soha nem tudok változni nem merek lépni mert nagyon szarúl áll a lelkem belûl.
Megint csak azt tudom erre mondani, hogy ha ennyire kivagy már, akkor menj el egy netes prostihoz, sokat fog segíteni, nyugodtabb, oldottabb leszel utána...!
A kérdező hozzászólása: Én már nem tom mi a helyes és mi nem sajnos feladtam mindent lassan
A kérdező hozzászólása: Igen persze csak hülyeségeket beszélek viccbõl csak mindenki elesne a cipõmben szerintem az elsõ lépésnél. Igenis szeretnék szexelni mert nagyon kivagyok de nagyon nehéz ez az egész.
Te nem is akarsz dugni csak siránkozol.
Miért nem menne, talán impotens vagy? Ha nõhiányod van, és ettõl szenvedsz, akkor igenis menni fog, ráadásul az igazán profi lányok simán el tudják felejtetni egy pillanat alatt minden izgalmadat, tökéletesen értenek a feszültség feloldásához.
A kérdező hozzászólása: küldjétek de nem tudom már lehet az sem menne
Én is küldhetek ilyen linkeket, akár több lányét is...!
A kérdező hozzászólása: Hát elküldheted a linket de nem tom segít e rajtam.
Ne csináld már ezt! Akkor pár havonta félreraksz egy picit, csak pár ezret és két-három hónap alatt összejön az összeg. ha gondolod, akkor privátban küldök neked linket olyan lányról, aki nagyon kedves és nem is észvesztõen drága.
A kérdező hozzászólása: Lhetséges hogy szakemberre van szükségem de már lehet hogy õ sem tud segíteni valószínû hogy ugyanazt mondaná tanácsnak amiket itt írnak csak kicsit tudományosabb és másmilyen beszédben. És nem az hogy csóró vaygok csak erre nincs pénzem nagyon meg kell húzni a nadrágszíjjat egy albérletes embernek fõleg most hogy már pesten vagyok dolgozok meg minden de semmi szabadidõm nincs és valóban nincsenek általánosságban barátaim csak a fészbookon vannak akikkel beszélek de nem megyek sehová nem nagyon vonz ez a része meghát nem is nagyon tudnék idõm nincs rá. Nem tudom mi lessz velem ileltve sejtem de már lehet hogy beletörõdtem csak emésztem magam ha van még mit emészteni.
Akkor nem marad más, mint hogy összegezzük: 30 évesen totális szûz vagy, még egy csók erejéig sem érintettél nõt. Ez, ha valóban átlagos súlyú és külsejû vagy, arra utal hogy valami téren nagyon nagy lúzer lehetsz, és valószínûleg egyéb társadalmi életed sincs, nincsenek barátaid, akikkel összejárhass különbözõ programokra, mert ha máshogyan nem, ott azért 30 éves korra össze kell jönnie valaminek. Ugyanakkor legutóbb megírtad azt is, hogy prostira nincs pénzed, ergo csóró vagy, valamint bele is fásultál az egészbe, ami viszont azt jelenti, hogy teljesen reménytelen vagy és ezt kezded magad is belátni. Az ilyen emberen nem is lehet segíteni, pláne nem ismeretlenül, internetes oldalon keresztül... Neked komoly szakember segítségére volna inkább szükséged.
A kérdező hozzászólása: az utolsó érdekes kérdést tett fel háát igen hogy milyen érzés hogy még 30 évesen szûz vagyok azt nem lehet leírni de talán mégis, egy olyan dolog amit épp elméjû normális ember már nem tud felfogni már az olyanok akiknek van életük. Az én suemszögembõl pedig úgy élem meg hogy már teljesen mindeggy hogy mi lessz de prostira nincs pénzem és nem is nagyon ez a tervem sõt már nagyon tervem sincs a jövõre nézve teljesen rideg lettem a téma iránt de ugyanakkor még is emészt belûlrõl a bánat.Néha szét tudnék robbani hogyha szerelmespárokat látok és ott turbékolnak elõttem.
És az mennyire jó neki, hogy 30 évesen még mindig szûznek kell lennie?
Na ja, csak utána mindig erre fogsz visszamlékezni mint elsõ... Nem tudom ez mennyire lesz jó neked.
Kérdezõ! Menj el! Ne érdekeljen senki véleménye! Érezd jól magad, legyél figyelmes és kedves a nõvel! És eléred, hogy ne görcsölj rá a dologra! Lazán, nyugodtan sokkal könnyebben találsz majd nõt magadnak!
30 évesen már én is elgondolkodnék, hogy esetleg prosti, ha ennyi ideig próbálkoztam volna, és nem megy... De gondolom te is úgy vagy vele, hogy továbbra is elítéled...
Pedig, bár nagy közhely, de ezt csak te tudod leküzdeni ... :/ Ha nem szereted magad, ez le fog jönni rólad a viselkedéseden... És más sem fog vonzódni hozzád. :/
A kérdező hozzászólása: Én jól tudom hogy mi a baj illetve sejetem is csak nem tudok lépni mert hatalmasak az ellentétek bennem és ez gátol mindenben
"akkor hívja el sétálni, színházba, vagy teázni." De tartsa észben, hogy neki kell mindent fizetni. Szóval elõbb takarékoskodjon okosan...
Tiszteletem! Beírtam a google keresõbe, hogy srác, értelmezõ szótár az alábbi találatot kaptam: srác Az 1956-os szabadságharcban résztvevõ pesti gyerek, kamasz. srác (cigány) (szleng) Fiú, fiatal férfi. Talán itt kezdõdnek a gondok. 30 évesen, már érezhetné magát férfinek. Legyen határozott és viselkedjen természetesen és keressen lányok helyett nõket. Beszélgessen velük, majd, ha szimpatikus akkor hívja el sétálni, színházba, vagy teázni. Ezt addig ismételje míg nem talál magának megfelelõ partnert.
Mondjuk ha nem vagy elég jó amúgy sem
Helike, hagyd már ezt a vackot! Elõször még én is hivatkoztam rá, aztán mostanra eljutottam oda, hogy nem szabad túlságosan belemélyedni, mert tényleg eggyé válik az ember vele és akkor már azért nem lesz senkije!
A kérdező hozzászólása: vennék én sok mindent és költeném a pénzt is persze egy átlagos ember mértékével nézve ahogy azt kell néha egy kis ruhatár frissítés hidd el megtenném ha volna mibõl:) ) de most nem úszkálok a pénzben nem vagyok szegény de a munkanélküli csak 3 hónap és hamar letellik és vannak egyéb dolgok amiket fizetni kell. némileg hátráltat a pénz is nem elsõ helyen van de nehéz azért anélkûl is
Basszus, ne mások véleménye adj! A Te fejedben kell "rendet tenni"! Önbizalomra van szükséged! Menj, vegyél pár cuccot, amiben jól érzed magad, érezd magad vagánynak, vegyél fel napszemcsit, vagy olyan cuccot, ami szerinted neked jól áll. Legyél egy kicsit laza! Itt a tavasz, sõt lassan nyár, ilyenkor mindenki egy "kicsit" tüzesebb! :D :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy vannak körülöttem barátok akik megkérdezik hogy na van már valaki meg minden fogalakoznak velem ilyen téren dee itt is megoszlanak a vélamények és a tanácsok sokan azt mondják hogy ha összejön akkor lehet hogy tuti macsó leszel vagy pont nem kellesz tartanod semmitõl mert ott leszel a szeren. Ezek iylen biztató szavak csak valahogy nemtudom biztosra venni ezt mert nem látom át az egészet.
ma 11:28 Igen ezt aláírom, de ezt nem foghatom erre.Nekem is volt olyan hogy lekoptattak elég csúnyán, nem is egyszer.De még sem roskadtam magamba, vagy is ku.rva [email protected] esett, de az õ szegénysgi bizonyítványára írtam ennyi.Eldöntöttem fejbe hogy igen is iszonyat jó pasi vagyok, és amelyik csaj nem akar tõlem semmit az egy idiota:D Tudom ez hülyeség így de mûködik, és mindig volt nõm, csajom ezáltal, pedig engem is párszor lekoptattak.De rájöttem ha sajnáltatom magam akkor soha nem lesz nõm és soha nem fogok egy jót kefélni.Szerencsére még 17-18 éves koromba rájöttem erre.Úgy fogtam fel hogy igen is kijár nekem egy jó dugás és egy nõ is.Meg is kaptam ahogyan sikerült változtatni a hozzá állásomon.
Hagyd a pulyka.hut inkább találj ki egy saját módszert.
A kérdező hozzászólása: Egyébként fent vagyok két társkeresõn is de valahogy csak bókolok meg írogatok konkrét dolgot nem írok ki a lányoknak hogy találkozzunk tudom butaság meg felmerûlhet a kérdés hogy akkor minek vagyok fent deee na ez nehéz még itt a neten nekem:)
A kérdező hozzászólása: Inkább legyen a lány tõlem kicsit fiatalabb de az se baj ha mondjuk 2 évvel idõsebb az még nem rossz és a sexet azért írom s-el mertígy is lehet:) )
Ne haragudj nem akarlak bántani, de hogy 30 évesen nem voltál nõvel, hatalmas nagy lúzer lehetsz.Szedd össze magad ember ne sajnáltasd magad.Menjél el akkor egy ku.rvához hogy végre legalább nõt lássál élõben meztelenül.Vaggy menjél el pszichológushoz mert komoly komplexusaid lehetnek, és ezt nem bántásból mondom de aki 30 évesen nem volt nõvel, , ott valami rejtett gondok lehetnek.
Nézd, azt mondom keress egy elit k*rvát, akihez házhoz mész, lehet h nem olcsó..de legalább jobb lesz egy kicsit. 30 éve kínlódsz! Most már tökmindegy ha fizetsz érte. De ha fizetsz akkor legalább egy jóféléhez menj.
A kérdező hozzászólása: Azért írtam srácot mert még nem érzem magam öregnek nem vagyok túlságosan öregarcú hogy úgymondjam de köszönöm a tanácsot igyekszem majd csak nehéz bármit is pozitívan nézni ilyenkor már. viszont tényleg jól mondja amit mond nem vitatom pont ez ami nem könnyû
Az is mûködni szokott, hogy ha csak barátkozik nõkkel és nem hajt rájuk és megkedvelik, akkor elkezdenek szervezkedni a háttérben és összehozzák egyedülálló barátnõikkel. Erre rengeteg példát ismerek, még olyanok is így találnak barátnõt sokszor akikrõl nem is gondolná az ember, mert a nõk nagy kerítõk, de ehhez az kell, hogy értelmes és rendes ember képét keltse bennük akit kedvelnek. Például, ha rákérdeznek véletlenül, hogy van-e valakije, akkor válaszolja azt, hogy jelenleg nincs, de nagyon szeretne már végre megismerkedni egy kedves nõvel, akivel hosszútávra is tervezhet, csak sajnos mostanában nem talált ilyet. Ekkor õk, ha van épp szingli barátnõjük megpróbálják összehozni önöket úgy, hogy például meghívják mindkettejüket egy közös partira, persze nehéz eldönteni, hogy kiket is akarnak épp összepárosítani adott szituációban. Engem például egyszer haverom barátnõje akart összehozni egy csinos barátnõjével, de én visszautasítottam, mert én önállóan szeretek ismerkedni, de ez én vagyok. Végsõ konklúzió jó, ha az ember sok nõt ismer és mindegyikkel jól kijön.
Hát sajnos így látatlanba nehéz ezt kitalálni, hogy mi a baj :/
A kérdező hozzászólása: Nem csak most láttam meg ezt az oldalt és regeltem és ennek következtében feltettem egy segítségre váró kérdést. Tudtam már hogy probléma van korábban is hát ennyi.
Áhh semmi gond helike :D Egyébként kérdezõ, csak ennyi idõsen jöttél rá, hogy valami ezzel nincs rendben?
^34 vagyok ismét: Ne a világot akard megváltoztatni, magad változz! Az, hogy 30 évesen soha még csak egy csókig se jutottál el senkivel annak ellenére, hogy átlagos a külsõd, egyértelmûen azt jelenti, hogy valami nagyon nincs rendjén nálad. Keresd meg, mi az és tegyél lépéseket. Várhatod, hogy a nõk álljanak másképp hozzád, de hiába, ezzel még újabb 10 év múlva is itt fogsz tartani. Én 19 évesen ismertem meg az elsõ barátnõmet, akkor jöttem össze vele, és igen hamar megvolt az elsõ szex is. És már ekkor elkésve éreztem magam a dologgal, de ami a legfontosabb, nem másokra mutogattam, hanem magamban próbáltam helyretenni a dolgokat. Azóta elég sok barátnõm és kalandom volt már, de vannak hosszabb szünetek néha, amikor nem jön össze semmi. Ilyenkor mindig a saját hozzáállásomon próbálok meg változtatni, és elõbb-utóbb mindig meg is hozza a sikert.
A kérdező hozzászólása: Elég baj ha odáig képesek elfutni. Velem van a baj tudom és elismerem de nézhetik a nõk a helyzetemet racionálisabb is szerintem
21 tökéletesen megragadtad a lényeget! Errõl van szó, kedvekérdezõ, hogy 30 évesen "srác"-ozod magadat! A férfi szót kellene használnod, akkor el is hinnéd magadról, hogy az vagy, ezt sugároznád kifelé a környezeted irányába, és a nõk is jobban ráhangolódnának, hogy egy FÉRFI-vel van dolguk. Oké, hogy nem érzed magad öregnek, de a férfi szó használata még nem öregít, hanem éretté tesz. Egyébként pedig, menj el egy jófajta netes prostihoz, utána sokkal könnyebb lesz az ismerkedés is, mert nem lesz meg benned az a szakajtónyi görcs, amit a nõk azonnal kiszagolnak, és Új-Zélandig menekülnek elõled miatta. ;)
A 32-es elfelejtette a végérõl a smiley-t :) Ugyanis ez a legrosszabb alternatíva, amit tehetsz, és gondolom viccnek szánta.....
szerintem keress magadnak egy elvált gyerekes nõt
:P Közben eszembejutott, hogy az a Laylah volt :D Az a szóközbeni y megtévesztett.
Helike ezt jól eltaláltad, ugyanis farokkal rendelkezem, és mivel egészségesek a génjeim, nem vágyom barátra :)
Noydra, nem te vagy, aki állandóan papolja, hogy nem számít a kinézet, meg a testalkat, illetve hogy izmos-e a delikvens, ezzel szemben a barátja 130 kg tömény izom, és MMA-ketrecharcos?
Biztos csóró meg ronda. Úgy meg mit akar?
Helike, egy hülyétõl még nem mind hülye... :)
A kérdező hozzászólása: Na igen ez is egy tapasztalat és megoldás lehet a problémámra. Valójában én is a komolykapcsolat híve lennék és már nagyon hiányzik csak egy érintés is egy nõtõl hogy átöleljen vagy hogy megérintsen akár úgy vagy csak barátilag is vágyom erre nagyon. Viszont valóban kevés egyre inkább kevesebb azon nõk száma akik megfontoltan követnek el komoly kapcsolatot egy férfival szemben ezt kívûlállóként és a világ változásának is betudhatom de ezt látom mostanság, mert egy kapcsolat két emberen áll mindig és mostanság csak egymás melelt élnek az emberek nem egymással. Na mindegy ez az én meglátásom viszont ez nem oldja meg az én bajomat ha mások kapcsolati mikéntjével foglalkozom csak ugye látok dolgokat. Ezért akarnám én is ezt a saját bõrömön megérezni hogy némileg fogalmam legyen a dolgokról de nem tudom helyre rakni a bennem zajló vihart vagy szorongást nevezzük aminek tetszik de a hullámzás az nem stabíl dolog ez tény.
Látogasd meg a pua.hu-t
szerintem olyan 40-50 éves korig
Nah, erre en is kivancsi vagyok. En konkretan most min 10 evvel idosebbel szeretnek szexelni. De nagyon. 27f
A kérdező hozzászólása: Akkor kb. soha nem fog elmúlni... :D
Én most sem tartom õket izgalmasnak.
bennem még nem merült fel ilyen jellegû dolog. utoljára talán 10-12körül lehettem amikor idõsebbekre vágytam és amint a korombéli lányok nõiesek lettek, elkezdtem feléjük "érdeklõdni".
KB 30+, 35. Ilyenkor fordul a kocka és a fiatalabb lányok kezdik õket érdekelni.
Igen, érdeklõdök a fiatalabb pasik iránt:) Izgató, nem szokványos felállás. 30+N
Nem tudom meddig lesz így, de engem is izgatnak az idõsebb nõk. Volt már szerencsém, bármikor megismételném :) 23F

14 évesen jött meg elõször. Most 18 vagyok és még mindig rendszertelen (30-42 napos ciklusok) lehet PCOS? (nem, nem akarok még babát)

Legjobb válasz: Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.

Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.
nekem is 14 évesen jött meg. De összevissza hol kimaradt egy utána meg megjött és két hétig tartott. A dokim 16 évesen felírta a fogamzás gátlót, egyrészt mert én kértem, másrészt õ is támogatta hogy attól helyre jön a menzeszem. 18 éves koromig napra pontosan meg is jött tõle. aztán egyszer csak kimaradt, ekkor gyógyszert váltottam és évekig megint nem volt baj. 25 éves korom körül, mikor újra 3-szor kimaradt, a doki leállított minden gyógyszerrõl, mondván hogy elvékonyodott a méhfal, és ha szeretnék még gyereket inkább hagyjam abba. Abba hagytam, azóta hol 30 napra jön meg hol 50 napra, néha ki is marad (fõleg most hogy 13 hetes terhes vagyok :) )) Tehát: nem baj ha rendszertelen, én is így lennék most, ha nem kezdek gyógyszert szedni. Ha gondolod, írass tabit, az helyre teszi, de a fentiek miatt én kétszer is meggondolnám a helyedben. Ha esetleg már gyógyszert szedsz, és rendszertelen, akkor lehet hogy nem jó a gyógyszer. Ez esetben irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként nem is tudtam a tablettáról, hogy ennyire káros.:/
ha tartasz 4-5 évente szünetet, mint ahogy elõírják, és jót ír fel neked a doki akkor szedheted, de mint minden gyógyszerrel, ezzel is az a helyzet hogy legjobb ha nem szeded :)

17 éves lány vagyok és még szűz. Szeretném elveszteni már, vannak is jelentkezők de mind 30 év körül mozognak. Nem érdeklődnek utánam fiatalabbak és engem sem kötnek le a fiatalabb pasik. Jó lesz nekem, ha egy ennyivel idősebbel fekszem le először?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az biztosan nem lesz neked jó, ha csak azért veszted el, mert nem akarsz már szûz lenni. Inkább várd meg, amíg szerelmes leszel, sokkal jobb olyannal elveszíteni, akit szeretsz!

egyetértek az elõttem szólóval."szeretném elveszíteni már, "miért fáj az neked h még szûz vagy vagy mi?!elég szánalmas az h egyeseknek ciki a szûzesség...bocsi vélemény...
Nem tudom, de az biztosan nem lesz neked jó, ha csak azért veszted el, mert nem akarsz már szûz lenni. Inkább várd meg, amíg szerelmes leszel, sokkal jobb olyannal elveszíteni, akit szeretsz!
Ne egyéjszakás kalandon veszítsd el, mert csak rossz élmény lesz. Minek sietni? Ha találtál egy NORMÁLIS férfit (akinek nem csak szexre kellesz), és készen állsz, akkor nyugodtan.
Ha ez a korosztály tetszik neked, akkor csináld. Csak ne sírj, ha esetleg ennyiben is marad a dolog (ez persze nem feltétlenül lesz így).
...szeretném elveszteni már vannak is jelentkezõk jó lesz nekem...?... Hülye vagy!
Egy rendes férfi szemében csak értékesebb leszel, ha még szûz vagy! Nem sokra értékelik azt a nõt, aki "tapasztalatokat" akar mindenáron szerezni. Várd meg amíg eljön a szerelem és egy rendes pasas. 27/F
Én általában érdeklõdõ vagyok, de sajnos több korombeli, mint a hozzád hasonlók a 25-30 korosztályt preferálják. Próbálkozék én, ha nem lenne egy 25 éves barátja... azért ezt a korkülönbséget, ilyenkor sokallom. 17/F
Én is elítélem a gondolkodásmódodat - "jelentkezõk" közül választasz, csak azért, hogy elveszítsd a szüzességed? Na, hidd el, így NEM lesz olyan élvezetes, mintha szerelembõl menne. Hidd el, teljesen más a szex, ha olyannal vagy együtt akit tényleg szeretsz, vagy olyannal, aki csak azért kell, hogy túllegyél rajta. 17 éves vagy, rengeteg idõd van még. 25 évesen azt mondom, érthetõ, ha valaki már nagyon szeretné és nagyon zavarná, hogy szûz, na de 17...? Keress egy olyan fiút, akit szeretni és tudsz, akivel kapcsolatod is lesz, és akkor vele... :)
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket:) azt hiszem egy kapcsolatra van szükségem..igazatok van, úgy jobb lesz:)
17 évesen hova sietsz már nem azért?:D meg 30 évesekkel? és ha egy év múlva vagy akár fél év mulva olyan szerelmes leszel mint az állat akkor majd fogod a fejed h de hülye voltam.. de te tudod:) ez nem verseny sztem..
Ha te szeretnéd velük akkor hajrá... Végül is ezt nem tõlünk kellene kérdezned, hanem saját magadtól.... -_-'
valószínüleg igen, mert már tapasztaltabbak, és tudják mit csinálnak, de ahhoz hogy testileg élvezd lelkileg is kell hogy benne légy, semmi baj az egyéjszakással, csak légy benne biztos, enyi :) 20/L
Én nem találok abban semmi kivetnivalót, hogy el akarod veszteni a szüzességedet. Ez teljesen rendben van. Azonban jó lenne ezt olyasvalaki mellett megtenni, akiben megbízol; jelen esetben jó lenne ha lenne egy barátod/párod. Ilyenben nem gondolkoztál??? Keress magad mellé egy pasit, aki szeretne veled "járni" és meglásd: a pasikkal nem kell sokat várni és benne lesznek a szexben. Mindemellett azonban az sem elhanyagolható, hogy egy 30 év körüli pasi általában már nagyobb rutinnal rendelkezik, mint a veled egykorosztályúak. Ilyen pasik között már találsz olyat, aki kellemessé és felejthetetlenné teszi az elsõ szeretkezést, míg a fiatalabb fiúcskák többsége még igencsak lehervasztõ teljesítményt nyújt. Szóval ha rámhallgatsz, akkor barátot keresel magad mellé, akiben megbízol és aki gyengéd veled minden téren. 30F
nem hinném, h az minden vágyad, h strigula legyél.. hiszen ez nem is kapcs., csak jelentkezõk vannak..
Szia! Szerintem ha jól nézel ki, ismerkedjünk, már 1 éve nincs barátnõm:( Igazából nem a sex miatt, mert énse helyeslem hogy egyéjszakás alatt veszítsd el. Ha gondolod írj privit. 17f
bocs 22:40 voltam
elõzõ vok és nem hiszem el h nincs korodbeli...vagy egy két évvel idõsebb srácakinek tetszenél..én 18 vagyok és még szûz de én rohadtul nem érzem cikinek h még az vagyok.csak még nem volt olyan srác.ennyi.18/L
am sztem keress inkább korban hozzád illõt. a másik h ne ugy h na ki akarja elvenni , hanem az majd ugy jön magátol. az nemtom mennyire lényeg h 1éjszakás v sem én pl 1 éjszakáson vesztettem el de az más mer fiu vagyok :D de te érzed h jó neked
legalább ne add ingyen!
Ismerj meg, s eldöntöd...... (18/F)
Nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!