Találatok a következő kifejezésre: 30 éves vagyok és (186 db)

30 éves vagyok, és nem mernék komoly kapcsolatba kezdeni bizalmi kérdés miatt. Van köztetek hasonló?

Nem bízom senkiben. Attól félnék, hogy bizonyos id? elteltével a szemembe hazudna. Nem rosszindulatból, hanem azért, mert mindannyian változunk, és id?vel elmúlik a szerelem, megkörnyékezik más férfiak, és nem akar megbántani azzal, hogy elmondja: már nem szeret.

Legjobb válasz: amíg 30 éves férfiként képes vagy leírni olyan szavakat, hogy depi, meg öngyi, addig ne csodálkozz semmin. ha ezen túl nézek, akkor meg mibõl gondolod, hogy nem találsz hozzád hasonló gondolkozású lányt?

amíg 30 éves férfiként képes vagy leírni olyan szavakat, hogy depi, meg öngyi, addig ne csodálkozz semmin. ha ezen túl nézek, akkor meg mibõl gondolod, hogy nem találsz hozzád hasonló gondolkozású lányt?
csak te vagy ilyen, maradj örökre egymagad, pesszimista.
A kérdező hozzászólása: Ahh, a depi, öngyi szavakat viccnek szántam. :) A komoly kapcsolat hiánya pedig nem jelent egyedüllétet...azt nevezik úgy, hogy nem komoly :)
Ha most vagy túl egy szakításon, akkor egy-két hónapig érthetõ ez az állapot.

30 éves vagyok, és szeretnék vásárólni egy jó szemránckrémet. De nem tudom, melyik lenne jobb-- Dior, Lancome vagy Shiseido? Tipp?

köszi :)

Legjobb válasz: én is 30 vagyok, hagy kérdezzem meg, miért szemránckrémet szeretnél és miért nem szemkörnyékápolót? Egyiket sem ismerem a felsoroltak közül, ne haragudj :)

én is 30 vagyok, hagy kérdezzem meg, miért szemránckrémet szeretnél és miért nem szemkörnyékápolót? Egyiket sem ismerem a felsoroltak közül, ne haragudj :)
Úgy tudom, a szemránckrém és a szemkörnyékápoló nem ugyanaz! Nézz utána, hátha inkább az utóbbi mellett döntesz
Állítólag a Lancome egyik ilyen kréme nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: szerintem "szemránckrém" vagy "szemkörnyékápóló" ugyan az! Nem, nem vagyok ráncos, csak meg akarnám elözni a ráncokat :)
lehet, hogy a Helida-D tényleg jó. ezt már máshol is hallottam. Én is használtam 10-15 éves korom között, de csak úgy szórakozásból, nem volt célja. És most nagyon szép a bõröm. :)
Anyukám nem használ.Helia-d arckrémet használ szerintem oda is.60 éves lesz és alig van szarkalába.Szinte olyan az arca mint a babapopsija.
Én dm-eset v.rossmanosat használok a gyógynövényes változatot.Az az egy ami nem irritálja a szemem és jó de nem használom rendszeresen csak ha sok álmatlan éjszakám van.Ha kipihenem magam rendszeresen akkor elhalványodnak a szarkalábak.Szerintem sima hidratáló is jó.Lényeg, hogy pihend ki magad és igyál sok vizet.Szedjél szépségvitamint!Lehet többre mész vele!
Szerintem próbálj ki egyfajta terméket, mondjuk 2hétig, és kövesd a változást:) Viszont rendszeresen kell krémezned magad, sose szabad kihagyni 1 alkalmat se, különben összeesik az arcod.
Miért kell szemránckrém, már ráncosodsz? Én most leszek 28 éves, de teljesen sima a bõröm, pedig már 14 éve erõsen sminkelem magamat mindig.
A kérdező hozzászólása: Igen, utánnanéztem, van a creme-serum-fluid. de már sikerült megvennen!

30 éves vagyok és rettegek a kutyáktól! Mit tehetek?

városból vidékre költözünk, szinte csak kertes házak vannak, persze kutyákkal. Kicsi korom óta rettegek a palotapincsitől kezdve a boxerig az összestől. A család nem emlékszik rá, hogy okom lenne rá. Általában az állatoktól is félek, pl egértől, hörcsögtől nagyon, a macskákat nem kedvelem, a denevérnek már a hangjától is parázok. Két kicsi gyerekem van, őket meg szeretném barátkoztatni az állatokkal, meg a kertes házba kutyát is szeretnének. Mit tehetek? Köszi!

Legjobb válasz: 26 éves vagyok, én azóta rettegek tõlük, amióta egyszer megtámadott egy az utcán, már vagy három éve... Szóval nem vagy egyedül. Egyben azonban biztos vagyok: a saját kutyátoktól nem fog félni! Ha kicsiként kerül oda, akkor õ még egy játékos kisgyerek, és te neveled fel, szóval nyugi, ez nem lesz gond. :) Hogy a többi, környékbeli kutyától is félsz, az sajnos majd csak úgy fog megoldódni, hogy meg fogod ismerni õket, õk is téged. De ez idõ. Ha van kóbor kutya is, mint nálunk, az viszont rossz. :(

26 éves vagyok, én azóta rettegek tõlük, amióta egyszer megtámadott egy az utcán, már vagy három éve... Szóval nem vagy egyedül. Egyben azonban biztos vagyok: a saját kutyátoktól nem fog félni! Ha kicsiként kerül oda, akkor õ még egy játékos kisgyerek, és te neveled fel, szóval nyugi, ez nem lesz gond. :) Hogy a többi, környékbeli kutyától is félsz, az sajnos majd csak úgy fog megoldódni, hogy meg fogod ismerni õket, õk is téged. De ez idõ. Ha van kóbor kutya is, mint nálunk, az viszont rossz. :(
*nem fogSZ félni
Szerintem keress szakembert, aki tud segíteni neked. Addig kutyát ne hozz a házadba. Rajtad múlik, hogy túl tudsz-e rajta jutni. Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Ix9g6mmPImo
Elõzõ vagyok. Töltsd le ezt a torrentet és nézd meg: magnet:?xt=urn:btih:78b99e92814cb0f42fe8290e4eae2762d07c549c&dn=Dog.Whisperer.S08E06.Hounded.by.Fear.PDTV.XviD-CRiMSON.avi&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.ccc.de%3A80 Ebben részben is van egy fickó, aki fél a kutyáktól. Nézd meg õ hogyan tette túl magát rajta.
Elõzõ vagyok, egyébként a Dog Whisperer S08E06-ot keresd a neten, ha így nem tudod letölteni.
Állatterápia menj el egy menhelyre vagy valahova ahol sok kutya van kérj meg egy gondozót hogy hozza oda neked a legszelídebb kutyust ha megvan óvatosan menj oda hozzá szagoltasd meg vele a kezedet hagyd hogy nyaldossa utána óvatosan próbáld meg megsimogatni a fejét lassan aztán szépen fokozatosan hagyd hogy oda menjen hozzád remélem segítettem


30 éves vagyok és még nem jött ki a bölcsességfogam, ez normális?

De fáj a fölsö jobb helye.

Legjobb válasz: Anyumnak sincs,50 éves.Nekem 20 évesen mind a 4 kint volt.Ha fáj a helye,lehet,hogy bújik.Nekem is fájt akkor,és néha megáll a növésben,majd újból nõ egy kicsit,és akkor megint fáj.

Anyumnak sincs, 50 éves.Nekem 20 évesen mind a 4 kint volt.Ha fáj a helye, lehet, hogy bújik.Nekem is fájt akkor, és néha megáll a növésben, majd újból nõ egy kicsit, és akkor megint fáj.
keresztapám 40 éves és még mindig tejfogai vannak.léteznek különös dolgok az életben.
én meg 27 és nekem sem, van akinek sosem jön ki :)
Érdemes egy panoráma röntgent csináltatni. Nekem például kimutatta, hogy sosem lesz alul bölcsesség fogam :)
Nekem felül 18 évesen kezdett nõni, kb 20 éves koromra nõtt ki teljesen. alul nem nõtt, és azótase híre se hamva, pedig már 23 vagyok. azt mondta a fogorvosom, hogy egyre gyakoribb, hogy alul egyáltalán nem nõ ki soha valakinek, olyasmit mondott, hogy evolúciós okai vannak.
Én 20 leszek de már a 3. bölcsesség fogam nõ! Onnan tudod, h.nõ e h.fogmosáskor nagyon érékeny leghátul! Anyum 40 éves és még egy bölcsesség foga sem nõtt ki!

Normális dolog az, hogy már 30 éves vagyok és rettegek a szüléstől?

Szeretnék gyereket,de még halogatom,mert annyira félek a szülést?l meg mindent?l.Ezzel más is van így?

Legjobb válasz: 2 gyereket szültem (28 ill 37 évesen) és mind a kettõ elõtt féltem a szüléstõl Az elsõ elõtt azért, mert nem tudtam mi vár rám, a második elõtt mert nagyon jól tudtam, mi vár rám.

2 gyereket szültem (28 ill 37 évesen) és mind a kettõ elõtt féltem a szüléstõl Az elsõ elõtt azért, mert nem tudtam mi vár rám, a második elõtt mert nagyon jól tudtam, mi vár rám.
Hát, én is féltem, de ha az embernek rendben van a párkapcsolata, meg az anyagi háttér, akkor ez nem szokott akadály lenni.
én 34 éves koromig féltem :) aztán sos császárom lett 32+5 hétre. ne aggódj, eljön majd az idõ amikor azt mondod belevágsz a babadologba és akkor is félni fogsz de úgy leszel hogy: majd lesz valahogy :)
majd ha már nagyon fogsz akarni gyereket akkor bele sem fogsz gondolni, hogy mitõl "kellene" félned... szerintem még nincs itt az idõd
35 éves vagyok, 17+3 kismama, elsõ babával. Én is félek kicsit, de várom is nagyon. Ez ne tartson vissza a terhességtõl, nekem életem legszebb idõszaka. :) (fõleg mióta a hányingerek elmúltak)
Én 31 vagyok, most vagyok túl a második szülésemen és beleborzongok még a gondolatba is. Ha arra vártam volna, hogy elmúljon a rettegés, talán sose lett volna gyerekem. Ezen túl kell esni. Ennyi. Inkább arra koncentrálj, ha eljön az idõ, hogy így vagy úgy úgyis kinnt lesz a baba és kész. Ez egyetlen nap az életedbõl, és gondolj bele mit kapsz érte!! :) Mindenképp megéri, még félelemmel is :)

Tisztelt Doktor Úr! Ma 30 éves vagyok és 20 éves korom óta szenvedek felfázással. Sumetrolinnal kezdtem, majd Cifrán, Nolicin, Tavanic, de már ezek is alig használnak. Áfonyát eszem is iszom is, mezei zsurló meddő hajtás forrázatát is iszom, odafigyelek a

Tisztelt Doktor Úr! Ma 30 éves vagyok és 20 éves korom óta szenvedek felfázással. Sumetrolinnal kezdtem, majd Cifrán, Nolicin, Tavanic, de már ezek is alig használnak. Áfonyát eszem is iszom is, mezei zsurló meddő hajtás forrázatát is iszom, odafigyelek az öltözésre, meg minden. Annyira elfajúlt nálam ez a dolog, hogy van, mikor véreset pisilek. Felfázásom alatt is megkatétereztek, de semmi olyan baktériumot nem találtak, ami nem oda való. Voltam urulógusnál is, szóval megjártam vele a hadak útját, hiába! Doktor Úr, mitévő legyek, mert már bele bolondulok kínomban?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében – főleg ha a vizsgálatok nem is igazoltak kórokozót – már szinte felesleges antibiotikumokkal próbálkozni. A helyi immunvédekezést kellene erősíteni a húgyutakban, speciális, vényköteles készítmény szedésével. Ehhez javaslok egy személyes konzultációt. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében – főleg ha a vizsgálatok nem is igazoltak kórokozót – már szinte felesleges antibiotikumokkal próbálkozni. A helyi immunvédekezést kellene erősíteni a húgyutakban, speciális, vényköteles készítmény szedésével. Ehhez javaslok egy személyes konzultációt. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Ma 30 éves vagyok és 20 éves korom óta szenvedek felfázással. Sumetrolinnal kezdtem, majd Cifrán, Nolicin, Tavanic, de már ezek is alig használnak. Áfonyát eszem is iszom is, mezei zsurló meddő hajtás forrázatát is iszom, odafigyelek a

Tisztelt Doktor Úr! Ma 30 éves vagyok és 20 éves korom óta szenvedek felfázással. Sumetrolinnal kezdtem, majd Cifrán, Nolicin, Tavanic, de már ezek is alig használnak. Áfonyát eszem is iszom is, mezei zsurló meddő hajtás forrázatát is iszom, odafigyelek az öltözésre, meg minden. Annyira elfajúlt nálam ez a dolog, hogy van, mikor véreset pisilek. Felfázásom alatt is megkatétereztek, de semmi olyan baktériumot nem találtak, ami nem oda való. Voltam urulógusnál is, szóval megjártam vele a hadak útját, hiába! Doktor Úr, mitévő legyek, mert már bele bolondulok kínomban?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében – főleg ha a vizsgálatok nem is igazoltak kórokozót – már szinte felesleges antibiotikumokkal próbálkozni. A helyi immunvédekezést kellene erősíteni a húgyutakban, speciális, vényköteles készítmény szedésével. Ehhez javaslok egy személyes konzultációt. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében – főleg ha a vizsgálatok nem is igazoltak kórokozót – már szinte felesleges antibiotikumokkal próbálkozni. A helyi immunvédekezést kellene erősíteni a húgyutakban, speciális, vényköteles készítmény szedésével. Ehhez javaslok egy személyes konzultációt. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

30 éves vagyok és még soha se volt senkim. Ennyire szerencsétlen lennék? Már már sötét gondolatok járnak a fejemben és nem látok értelmet semmiben. Ennyire szerencsétlen lennék? Mit tegyek?

Egyszer?en elkerülnek a lányok, úgy érzem hopgy unalmas vagyok és nem kellek senkinek már nagyon kétségbe vagyok ett?l és egyre jobban depresszióba süllyedek. Ráadásul még barátaim sincsenek. Vannak ugyan munkatársaim de azok már vagy családosok vagy kiépített baráti társaságban vannak ahol nekem már "nincs hely".

Legjobb válasz: Szegény :( Hát erre nem tudok sajnos mit mondai, hogy miért lehet :S Elég nyitot vagy barátságra és szerelemre? Vagy, ha tudod, hogy unalmas vagy változtass :) De barátokat itt is meg neten is szerezhestz például, ha nincs más. :) Ha gondolod privibe is írhatsz. :)

Hello, Semmi képpen ne hagyd, hogy sötét, szomorú gondolataid legyenek, és azok elhatalmasodjanak! Találj pozitív dolgokat magad körül, foglald el magad valami hobbival esetleg, járj el sportra, szórakozóhelyekre például. Lényeg, hogy akkor nagyban megugrik a esélyed a lányok felé, ha nem szorongsz emiatt, hanem mással kötöd le a figyelmed, amiben jó vagy, sikeres, és így pozitív lesz a kisugárzásod! Valaki kiveti rád a hálóját ott ahol nem is gondolnád. Az, hogy Te eddig milyen tapasztalatokat szereztél vagy nem szereztél a lányokkal nem számít, önmagában a "tapasztalatlanság" miatt aki kiszemel, nem fog otthagyni!! :) FEl a fejjel!
Szegény :( Hát erre nem tudok sajnos mit mondai, hogy miért lehet :S Elég nyitot vagy barátságra és szerelemre? Vagy, ha tudod, hogy unalmas vagy változtass :) De barátokat itt is meg neten is szerezhestz például, ha nincs más. :) Ha gondolod privibe is írhatsz. :)
próbálj kikapcsolódni, és menj el bulizni ott biztos találsz valakit de ne rossz szemmel nézz mindenre:) járj el sportolni úszni, ott is lehet ismerkedni sok sikert!!
Ha valami hobbid akkor beiratkozhatnál egy olyan klubba is. Mit tudom én ha szeretsz olvasni, akkor könyv klub menj, hogy SZEREZZ BARÁTOKAT!!! Sok sikert;)
Egy kicsit a férfias külsõre és kisugárzásra kellene gyúrni. Hogy jó szöveged legyen, hogy meg tudd hódítani a csajokat. Az hogy rendes vagy, meg nem nézel ki rosszul kevés egy nõ meghódításához. Olvasd el a "Kulcs a nõkhöz" c. könyvet. Abban sok praktika le van írva hogyan közelíts a lányok felé és hogy tartsd is meg a kapcsolatot. valamint légy aktív, járj társaságba, merj kezdeményezni. Meglásd lesz eredménye!
az eddigi életritmusoddal nem voltál sikeres a nõknél, akkor bizony változtatnod kell.
Én 29 vagyok, hasonlóan szûz, sajátos élettörténettel. Nyáron nyitok majd róla egy topikot itt.
mondani* nyitott* szerezhetsz* Bocsi :$ :D
Szerintem meg kéne nézned az Igenember címû filmet, ugyanis eléggé témába vág. Szerintem legyél kicsit kiszámíthatatlanabb, úgy látom, hogy az bejön a nõknek.
Figyelj, egy lány nem fog besétálni az ajtódon h héé itt vagyok! Kezdeményezõnek kell lenni és magabiztosnak. Ha az egyik lány nem jön össze jön a másik, de ehhez Te kellesz. Ha nem kezdeményezel, akkor nem fog menni a dolog. Ne siránkozz hanem tegyél ellene! Ezt tudom neked tanácsolni, na meg azt h szerezz barátokat, ismerkedj! Ha kicsit merészebben éled az életed akkor rendbe jön minden. Amúgy saját tapasztalatból írom olyan pasival én sem állok szóba akinek barátai sincsenek( mert ilyenkor azt gondolom, ennyire rossz társaság lenne!?), meg ha bizonytalan, legyen önbizalma és akkor felfigyelek rá, még akkor is ha nem egy álom pasi. Barátom mindig magabiztos volt, éreztem azt h õ hiszi magát vkinek így én is hittem benne. Érted??!!! Állj a sarkadra!
Én nem tanácsot akarok mondani, hanem abban egyetértek veled.. ha pl még általánosba egész végig csesztettek, akkor bezárkózott leszel.. meg ilyenek:) velem is ez a baj én még csak 16 vagyok, nem tudom hogy megy ez egy 31 évesnél, de nagyon megértelek:D Én most döntöttem el hogy változtatnom kéne.. igaz elég nehéz magamat rávenni bármire is:D
nézd meg az e-maileidet
A kérdező hozzászólása: 22:18. Ugh, ez aztán igazán jól esett:-). Nem gondoltam volna hogy egy 18 éves embertõl ilyen jó tanácsokat kapok. Köszönöm. A barátaid nagyon szerencsések lehetnek hogy téged ismerhetnek. Úgy látszik akadnak a 18 évesek között is értelmes emberek.
Kezdj új életet! Legyél ott magabiztos, ahol még nem bántottak meg! Mondjuk költözz el, állj ki az álláspontodért a munkádban, stb... ezt csak te tudhatod. EGyébként, ha égõnek tartanak, bántanak az nagyon sokszor nem az illetõ hibája. Valaki rajtad élte ki az önbizalom hiányát, hogy még magánál is gyengébbnek lásson valakit, mert mondjuk érzékenyen reagáltál, kicsit bénácskább voltál, stb. Kit érdekel, ha mondjuk a közértben leversz valamit? Akit igen, annak elég üres az élete és ilyen fszságokkal akarja igazolni, hogy õ nem el elcs..eszett életû unott bar..om. Lehet hogy egy kicsit fura vagy. Furán beszélsz, satöbbi.... gondolj bele, gondolom a bulikba rengeteg olyan barátodat is meghívták anno, akiknek semmi véleménye, karakteres egyénisége nem volt, csak a tömeget növelte és könnyû volt a "jó fejségében" megegyezni, mert nem jelentett kihívást senkinek (mármint hogy valami zavarba ejtõ legyen benne, érdekesebb legyen mint a sok alfa fsz). Ó, ha tudnád, hogy a baráti kapcsolatok nagy része mennyire üres, unalom ûzés, a házas emberek boldogtalanok, kiégettek, csalják a feleségeiket, kur..váznak, hajtanak, stb. Ne egy ilyen álságos dologba akarj beilleszkedni, ami ki is vet téged valamiért... Hanem keress olyanokat, akiket közel érzel magadhoz, biztos hogy vannak ilyen emberek, csak õket kell keresni és nem kívülállókén sóvárogni a látszat boldogságra (amire nem hiszem el, hogy nem vagy egy kicsit dühös is...) Én most végeztem a gimiben. Engem soha nem bántottak nagyon durván, sõt voltam egész kedvelt és célként lebegett elõttem a beilleszkedés, de aztán átláttam a szitán és egyszerûen elkezdtem csak három emberrel beszélgetni. A végén még õk nyüszögtek, hogy lenézem õket.... Viszont van három iszonyúan jó barátom és boldog vagyok. Amúgy ha úgy vesszük már én is gáz vagyok, 18 évesen még nem is csókolóztam. Viszont tudom hogy MINDENHOL van három jó ember. Ha megtanulod megtalálni õket, akkor tök mindegy mi van, hány egyéb barátjuk van, vagy férjükk, akkor is kellessz majd nekik. És egyszer valamelyik három ilyen ember között lesz az a lány, akivel boldog lehetsz. Ne akarj megfelelni, ne olvass f..os mûanyagember képzõ könyveket, egyszerûen merj gondolni dolgokra, elemezni dolgokat, aztán találd meg azt akinek õszintén, mint barát elmondhatod. Meg fogod ismerni. Amúgy nekem az egyik barátnõm csúnyácska volt és sok "idiótaságot" beszélt, a másik egy mûvészlélek, a harmadik pedig nagyon-nagyon csendes (persze nem akkor amikor velünk volt), mégis amikor együtt voltunk, mi nevettünk a leghangosabban! Ne félj! Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Régebben mindig magabiztosan nyitottam, aztán mi lett a vége? Csúfos pofára esés. Nem csak a nõknél hanem minden téren. Igen hajtottam a lányoknál és ha nem jött be jött a másik és így tovább de senki se akadt aki egy kicsit is kedvelt volna. Inkább úgy mondanám hogy írtóztak tõlem. Pedig átlagos ember vagyok, nem vagyok bunkó (ezt mások mondták rólam), nem adom az alfa hímet se, hiszen nem vagyok az. De ugyan ez igaz a barátokra is. Eggyetlen egy gyerekkori barátom kivételével soha se hívtak el bulizni mert azt tartották hogy túl égõ vagyok. A lakótelepen ahol lakok gyakran öszesúgtak a hátam mögött hogy micsoda szerencsétlenség vagyok. Ezek után úgy láttam jobnak hogy kerülöm a "mélyebb" kapcsolatokat hogy ne okozzak kellemetlenséget másoknak...inkább meghúztam magam hogy ne legyek útban...és ez sajnos gyakori manapság is.Pedig régebben kerestem mások társaságát de valahogy "út közben" megváltoztak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Elõsször is szeretném megköszönni a válaszokat. Mindenkiét. Sokat segítettetek. Mégegyszer köszönöm.Eléggé zárkózott vagyok de tudok "nyitni" is, csak valamiért amikor elindul egy kapcsolat akkor valahogy ösztönösen behúzom a "kéziféket". Talán az a baj hogy fiatalabb koromban gyakran megaláztak az osztálytársaim, "barátaim" és gyakran estem kínos helyzetekbe (ez pl. manapság is megesik néha...:-(. Úgygondolom hogy született szerencsétlenség vagyok akinek a dolgai mindig visszafelé sülnek el.
Az utolsónak: 17 éves korodban még kevés közöd van ahhoz, aki végül leszel... nem okos dolog követkzetetned a 17 éves korodbeli állapotodból a 3, 4 vagy 15 évvel késõbbire.
Én 17 vagyok (f), de kétlem, hogy valaha is elvesztem a szüzességem...
Én a helyedben pszichológushoz fordulnék, mivel hatékony és hozzáértõ segítségre van szükség. Pl. nincs barátnõd, de barátaid sincsenek, viszont nem lesz könnyen barátnõd, ha nincsenek barátaid, ugyanis riasztja a nõket egy teljesen magányos ember. Az, hogy nincsenek barátaid se, arra utal, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz a kommunikációban (magányos emberek pl. gyakran azt a hibát követik el, hogy soha, semmilyen személyes információt nem osztanak meg magukról, így mindig csak munkakapcsolatban vannak másokkal és harmadik, külsõ dolgokról beszélnek, tehát mint személyek nincsenek jelen a kommunikációban). Ezek a készségek fejleszthetõk, ezért érdemes szakemberhez fordulni.
Mindenképpen lelki dolog! Amint megérted, hogy vagy valaki, hogy ki vagy? Hogy személyes (belsõ) és testi igényeid vannak! Amint megérted, hogy pontosan mik azok, amint elkezdesz küzdeni is értük, na onnantól a magad számára is leszel valaki. Már az is jó, hogy ezt a kérdést feltetted itt! Mert azt jelenti legalább kutatod az okokat, hogy próbálod megérteni önmagad, hogy mik az igényeid és miket akarsz elérni, megszerezni. Ha letisztult ki vagy és mit akarsz, hogyan érheted el, akkor eljön az aktiv cselekvés ideje! A hajráé, a küzdelemé, hogy megszerezd mindazt ami kell neked! Akkor majd nem lesz gond kihivóan viselkedni és merészen a nõk szemébe nézned! Akkor majd te hozzád akarnak mindenáron tartozni amint sikeres leszel! Az átok benned van. Ez egy lelki, mentális átok. Mindaddig amig tart amig meg nem érted ki vagy, miért vagy itt és mit akarsz. Ha ezeket tisztáztad akkortól lehetsz sikeres. Ha tudod milyen pár kell neked, hogy mennyire nagyon kell neked, na onnantól képes leszel megszerezni is!
Szia! Sajnos én is abban a cipõben járok, mint te, csak én egy 27 éves lány vagyok. Õszintén megmondom eddig szégyelltem errõl beszélni, mert azt hittem egyedül vagyok ilyen problémával. Valahogy próbálj meg kilábalni a depresszióból, mert ha valaki nagyon lesüllyed, akkor onnan sanjos nem nagyon van vissza út
A kérdező hozzászólása: 31 évesnél sokkal nehezebb...mert már annyiszor csalódtam...azt sem tudom milyen ha viszonozzák az érzelmeimet...
Rosszkor voltál rossz helyen, ahol rossz nõkkel kezdtél ki.
Mert mindenkinek más az érési ideje. Lehet, hogy olyan elvárásaid vannak, amikre azt hiszed, hogy tök átlagosak és megtud neki felelni bárki, de közben mégsem. Lehet, hogy túl tökéletesnek képzelsz el mindent, de az emberek nem azok. Kicsit át kéne adni a szívednek a helyet az eszedtõl és nem agyalni annyit, csak élvezd ala Punnany Massif. Amúgy meg három szóval: túlzott elvárásaid vannak
jön az majd nyugi. Viszont ne edd magad, mert kifelé is látszik..
A kérdező hozzászólása: 2.nak, en vagyok a no. Az elvarasaim nem tul nagyok, de valahogy mi dig olyan talal meg , akivel nem illunk ossze. Vagy szerencsetlenekkel jovok ossze. A legutolso baratom pl borzaszto onzo volt. Minden teren. Szerintem sosem leszek boldog :(
nem akarsz összejönni a bátyámmal? :D kérlek, vidd el innen :DDDD szerintem biztos meg fogod találni a párodat, csak járj nyitott szemmel, és legyél közvetlen az emberekkel. próbálj kezdeményezni, mert a mai világban sajna már elvárják a fiúk egy része :D
csak egy kapcsolatól lennél boldog? másban nem leled örömöd?
A kérdező hozzászólása: Utolsonak: de, de most a kapcsolatokra ertettem. Van jo munkam, barataim, hobbijaim- de csak ez nem eleg sajnos.

Mit kezdjek magammal? Lassan 30 éves vagyok és még mindig nem tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni!

Van két diplomám (agrár, mérnöktanár), meg egy pénzügyi középfokú végzettségem. Volt már állásom a mez?gazdaságban, meg közalkalmazotti irodai munka is. Úgy néz ki újra álláskeres? leszek. Persze tudom, hogy a mai világban nem lehet válogatni (és nem is fogok), de ha lehetne, akkor se tudom mivel szeretnék foglalkozni.

Legjobb válasz: Ha rám hallgatsz a jelen viszonyok között mindenhova beszórod a pályázatodat aztán oda mész aki elõször felvesz, ha tetszik ha nem. Aztán meló mellett már lehet nézegetni olyat ami kényelmesebb lenne ha nem felel meg ami van, de egyenlõre valami pénzforrás legyen. Nekem se ízlik ami van, diplomával a középfokú mûszerész papírommal dolgozok, minden nap hót retek vagyok, télen a tököm is lefagy, és ehhez képest egyáltalán nem keresek jól, így 2 hónapja már minden vállalhatóbb helyre bedobok egy papírt, engem az se érdekelne ha jobban többet kéne melóznom, csak legyen többért, aztán majd becsúszik valami. Szívesen meg mondjuk fényképész vagy Playboy-szerkesztõ lennék, de érted h nem csinálhatja mindenki azt amihez kedve lenne, sõt marha nagy mázlista aki azt teheti amit szeret.

Ha rám hallgatsz a jelen viszonyok között mindenhova beszórod a pályázatodat aztán oda mész aki elõször felvesz, ha tetszik ha nem. Aztán meló mellett már lehet nézegetni olyat ami kényelmesebb lenne ha nem felel meg ami van, de egyenlõre valami pénzforrás legyen. Nekem se ízlik ami van, diplomával a középfokú mûszerész papírommal dolgozok, minden nap hót retek vagyok, télen a tököm is lefagy, és ehhez képest egyáltalán nem keresek jól, így 2 hónapja már minden vállalhatóbb helyre bedobok egy papírt, engem az se érdekelne ha jobban többet kéne melóznom, csak legyen többért, aztán majd becsúszik valami. Szívesen meg mondjuk fényképész vagy Playboy-szerkesztõ lennék, de érted h nem csinálhatja mindenki azt amihez kedve lenne, sõt marha nagy mázlista aki azt teheti amit szeret.
ja meg még hozzátenném, már ott elkúrtátok a dlgokat, hogy egy ilyen országban mint ez hitelt vettetek fel, de ha már így történt akkor olyan helyre mennék ahol némileg nagyobb a bérszínvonal, na ilye határon kívül van. És pontosan ez a jelen viszon, rengetegen nem tudják hogy épp merre tart az életük, pl több ismerõsöm megmondta hogy kevesebbet keres mint 3-4 éve, akár csak én.
Én is voltam így, ahogy a kérdezõ, de nem vágtam bele olyan kötelezettségekbe, mint hitelfelvétel, tanulás. :) Irodai dolgozó vagyok, és már megvan, mivel szeretek foglalkozni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!