Találatok a következő kifejezésre: 30 éves vagyok (412 db)

Egy 30-45 éves férfinak milyen nõvel könnyebb összejönni? Miért? Egy vele egy korúval (30+ évessel), vagy egy huszonévessel?

Mindig azt hallom hogy az idõsebb férfiak, ha nem akkor azért nem korabeli nõkkel jönnek össze, mert nem elég érettek, félnek az okos nõtõl, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Már eleve egy 25 éves lány aki normális nem áll szóba egy 35 év feletti pasival,max érdek miatt vagy a másik mert lelkileg sérült és vagy apa komplexusa van.Egy egészséges lelkû lány 3-4 évvel idõsebb partnert választ maximum.

Már eleve egy 25 éves lány aki normális nem áll szóba egy 35 év feletti pasival, max érdek miatt vagy a másik mert lelkileg sérült és vagy apa komplexusa van.Egy egészséges lelkû lány 3-4 évvel idõsebb partnert választ maximum.
A kérdező hozzászólása: Miért? Ezek az infók honnan jönnek?

30 éves vagyok, és nem mernék komoly kapcsolatba kezdeni bizalmi kérdés miatt. Van köztetek hasonló?

Nem bízom senkiben. Attól félnék, hogy bizonyos id? elteltével a szemembe hazudna. Nem rosszindulatból, hanem azért, mert mindannyian változunk, és id?vel elmúlik a szerelem, megkörnyékezik más férfiak, és nem akar megbántani azzal, hogy elmondja: már nem szeret.

Legjobb válasz: amíg 30 éves férfiként képes vagy leírni olyan szavakat, hogy depi, meg öngyi, addig ne csodálkozz semmin. ha ezen túl nézek, akkor meg mibõl gondolod, hogy nem találsz hozzád hasonló gondolkozású lányt?

amíg 30 éves férfiként képes vagy leírni olyan szavakat, hogy depi, meg öngyi, addig ne csodálkozz semmin. ha ezen túl nézek, akkor meg mibõl gondolod, hogy nem találsz hozzád hasonló gondolkozású lányt?
csak te vagy ilyen, maradj örökre egymagad, pesszimista.
A kérdező hozzászólása: Ahh, a depi, öngyi szavakat viccnek szántam. :) A komoly kapcsolat hiánya pedig nem jelent egyedüllétet...azt nevezik úgy, hogy nem komoly :)
Ha most vagy túl egy szakításon, akkor egy-két hónapig érthetõ ez az állapot.

30 éves vagyok van már egy 8éves fiam. A menstruáciom mindig pontossan jött, sosem késet! Most ugy jártam hogy 1 napot késet, végül megjött de nem olyan mint amilyen lenni szokot! Lehetek terhes?

Elötte is észrevettem furcsa dolgokat! Nagyon erös szivverésem volt+torok remegés, hirtelen szédülés, és rengetteg édeség evés!Párommal rendszeresen védekezés nélkül élünk nemi élete. Mit gondoltok, lehetséges hogy mégis terhes vagyok!? Azt azért még hozzá teszem, hogy mivel késet a mensesem, nagyon keményen tudat allat ezen járt minden gondolatom, éjjel erröl álmodtam. Lehetséges -e az hogy csak azért jött meg mert folyamatosan ezen agyalok?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ezt írom, de 30 évesen már tudhatod, hogy ez jelentheti is a terhességet, meg nem is. Millió oka lehet annak, ami történt. Persze, elõfordulhat, hogy mensi mellett terhes vagy (pláne, ha nem is védekeztetek), de az is lehet, hogy csak bebeszélted magadnak a tüneteidet. Vegyél egy tesztet, az majd nem csak okoskodni tud, hanem konkrét választ ad.

Bocs, hogy ezt írom, de 30 évesen már tudhatod, hogy ez jelentheti is a terhességet, meg nem is. Millió oka lehet annak, ami történt. Persze, elõfordulhat, hogy mensi mellett terhes vagy (pláne, ha nem is védekeztetek), de az is lehet, hogy csak bebeszélted magadnak a tüneteidet. Vegyél egy tesztet, az majd nem csak okoskodni tud, hanem konkrét választ ad.
Mar megint egy 2 labon jaro helyesirasi szotarral van dolgunk meg ilyet...:) En is megkaptam mar, hogy buta vagyok mert nem tudok helyesen irni. Angol nyelv teruleten elek, folyekonyan beszelem az angolt es sokat felejtettem magyarul, raadasul a csaladon kivul mindenhol angolul kell beszelnunk. Azt hiszem ez megbocsathato. Ez egy pelda arra, hogy nem biztos, hogy buta is az az illeto aki nem ir helyesen. De azt hiszem veled nem erdemes vitazni 88%-os ugyis csak a magad igazat hajtogatod. Azert azzal nem ertek egyet, hogy ez nem "forum", itt rengeteg olyan kerdes van ami csak a celbol indul, hogy tapasztolatokat, velemenyeket osszanak meg egymassal mint pl. a hogorbek vagy a "ki mikorra nem varja" vagy mint nalunk a babaknal a "kinek a babajat hogy hivjak es miert ezt a nevet kapta" vagy "anyukak ki honnan ir ide". Es ezzel nincs semmi baj, voltakeppen beszelgetni jarunk ide. En egyedul vagyok itthon a 19 honapos kisfiammal, mivel a ferjem dolgozik, itt kulfoldon nincs tul sok baratunk es ok is dolgoznak a csaladom otthon Magyarorszagon ezert ez az egyik rendszeres tarsasagom. Kerdezo: Orvosnal voltatok mar? Esetleg mas pozt kene kiprobalnotok. En ugy hallottam lyen esetbe legjobb hatulrol csinalni. Aztan maradj ugy amig tudsz es wc-re meg sehova ne menj ki. Aludj ugy, hogy parnat teszel a popsid ala. Ha probaltad akkor ne haragudj. Amugy igen, en is gyakran olvasom itt, hogy van akinek megjon es megis terhes. Szerintem ha normalis a menzeszed akkor most nem vagy babas de ne add fel, mert sikerulni fog. Ha egyszer mar terhes lettel akkor biztos leszel megegyszer. A tesom is terhes volt de megjott neki, igaz kevesebb volt neki es aztan kiderult, hogy mehenkivuli terhessege van-volt mert mar gorcsolt mikor korhazba kerult. Ezt nem azert irtam le, hogy megijesszelek mert attol lehet sikeres egy terhesseg, hogy kozbe menstrual valaki mellette. Minden jot neked! Es szoritok, hogy osszejojjon a baba!:)
Alapvetõen normális hangnemben válaszoltam, de felhúztam magam azon, hogy a kérdezõ beszólt. 1. Igazad van, idõfecsérlés volt válaszolnom, mert nem jut el a tudatodig a válaszom lényege, de ezt elõre nem tudhattam. 2. A kérdésed nem az volt, hogy járt-e még így valaki, hanem a nyilvánvalóan felesleges "lehetséges-e". Erre válaszoltam. 3. IQ? Lássuk csak: magamról nem mondtam semmit, de az már eleve minõsít, hogy nem tudod, a 100-as IQ nem azt jelenti, hogy valaki "olyan okos", hanem egy átlag. Mellesleg... "30 éves vagyok van már egy 8éves fiam." -hiányzik egy vesszõ; 8 éves egybe van írva. "késet!" -2 t betû "Most ugy jártam hogy 1 napot késet, végül megjött de nem olyan mint amilyen lenni szokot!" - ugy: hosszú ú; késet: 2 t; megjött után vesszõ; mint elõtt vesszõ; szokot: 2 t. "Elötte, erös" -hosszú õ. "rengetteg édeség" : rengeteg édesség a helyes. Szóköz és betûhiányok, amit nem a tudás hiányával, csak a figyelmetlenséggel magyarázok... ".. mivel késet a mensesem, nagyon keményen tudat allat ezen járt minden gondolatom, éjjel erröl álmodtam. " ..huhh... késet (késett), allat (alatt), erröl (errõl). Az utolsó mondat sem tökéletes. Senki sem kért meg, hogy válaszoljak? Miért, nem egy kérdést tettél fel? Tudod, itt ezekre szokás válaszolni. Hülye? Ostoba? Írtam ilyeneket? Ha nem kezdesz el pattogni, akkor még ennyit sem írtam volna. Tahó??? Sértegetsz? Akkor ki is az?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolonak: Igen szeretnénk még egy gyereket, azért nem is védekezzünk.Egyébként meg nagyon nehezen leszek terhes mert hátul van a méhszájam.Mi miota együtt vagyunk 10éve nem védekezzünk és ez idö alatt egy terheségem volt! Ezért gondoltam, hogy esetleg most!Mert sok olyant is olvasok hogy megjön neki és mellette mégis terhes!Most már 2 napja hogy megvan, ugyhogy már biztosan nem vagyok az! Köszönöm a válszodat!
A kérdező hozzászólása: Te olyan nagyon okos vagy vagy annak véled magad, akkor mért fecsérled a drága idödet az én "bugyuta"kérdésemre?????? Az IQ-ról beszélhetnénk, de nem alacsonyodok le a szintedre!!!!Én egy egyszerü kérdést tettem fel, amire senki nem kért meg hogy válaszolj!! Mivel van már egy gyermekem, nem vagyok sem hülye, sem ostoba, csak vele nem igy jártam! Ezért kérdeztem, hogy esetleg járt-e még igy valaki stb..... De ha tudom, hogy itt van egy-két ekkora tahó akkor biztos nem kérdezem meg!
Utolso: Normalis hangnembe nem tudtal volna valaszolni a kerdezonek? Maskor inkabb ne irj mert szerintem jobban jart volna ha nem a te epito jellegu hozzaszolasodat olvassa. A szanalmas meg te vagy mar bocsanat. Az iq-drol meg ne is beszeljunk. Kerdezo: Ezek szerint babat terveztek ha nem vedekeztek? Hany napos volt a menzid?
Tudod a választ? Akkor miért kérdezed meg? "Lehetséges-e...?" Válasz: bármi lehetséges. Más véleményére vagy kíváncsi? Ha egyszer ez az igazság, akkor mit akarsz még, hogy írjanak neked? Vagy csak beszélgetni akarsz? Ez nem egy csevegõ fórum. Találsz a neten egy csomó oldalt, ahol szívesen megnyugtatnak, hogy az van, amit hallani akarsz. De ehhez miért kell itt írogatnod? Itt a válaszolók segíteni akarnak, te meg besértõdsz és hisztizel, mert nem azt válaszolja valaki, amit vártál. Aztán, amikor veszem a fáradtságot, hogy egy ilyen együgyü kérdésre válaszoljak (mert ugye hát: Istenem, nem születhet mindenki 100 feletti IQ-val), még én vagyok lehordva... Szánalmas.
Mivel megjött, ezért nem vagy terhes. 1 napot késett, az semmi! Nekem 15 napot késett, mégse vagyok terhes, csak így alakult.
A kérdező hozzászólása: Már ne haragudj, de nem az volt a kérdés, hogy Én mit gondolok, hanem az, hogy mások mit gondolnak!!És valóban lehetek az is, meg nem is, de ezt te nélküled is tudtam 30 évesen ahogy irtad!
Neeeeeemmmmmm. Ha megjött, akkor megjött. Persze vannak, akiknek terhesség alatt is megjön az elején. Lehet egy kis kivizsgálás nem ártana.
Új kérdés kiírásához a szabályok közül pár: "* Kérdésed konkrét legyen. Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél! * Ügyelj a helyesírási hibák elkerülésére!" Az, ha valaki ejt néhány hibát, vagy eleve nem képes (angol billentyûzet) helyesen írni, az nem ugyanaz, mint amikor valaki annyira igénytelenül ír, hogy rossz olvasni is. Ha meg valaki azzal jön, hogy õ nem ostoba, az a minimum, hogy helyesen ír. Egyébként is: akinek nem inge, ne vegye magára!

30 éves vagyok, és szeretnék vásárólni egy jó szemránckrémet. De nem tudom, melyik lenne jobb-- Dior, Lancome vagy Shiseido? Tipp?

köszi :)

Legjobb válasz: én is 30 vagyok, hagy kérdezzem meg, miért szemránckrémet szeretnél és miért nem szemkörnyékápolót? Egyiket sem ismerem a felsoroltak közül, ne haragudj :)

én is 30 vagyok, hagy kérdezzem meg, miért szemránckrémet szeretnél és miért nem szemkörnyékápolót? Egyiket sem ismerem a felsoroltak közül, ne haragudj :)
Úgy tudom, a szemránckrém és a szemkörnyékápoló nem ugyanaz! Nézz utána, hátha inkább az utóbbi mellett döntesz
Állítólag a Lancome egyik ilyen kréme nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: szerintem "szemránckrém" vagy "szemkörnyékápóló" ugyan az! Nem, nem vagyok ráncos, csak meg akarnám elözni a ráncokat :)
lehet, hogy a Helida-D tényleg jó. ezt már máshol is hallottam. Én is használtam 10-15 éves korom között, de csak úgy szórakozásból, nem volt célja. És most nagyon szép a bõröm. :)
Anyukám nem használ.Helia-d arckrémet használ szerintem oda is.60 éves lesz és alig van szarkalába.Szinte olyan az arca mint a babapopsija.
Én dm-eset v.rossmanosat használok a gyógynövényes változatot.Az az egy ami nem irritálja a szemem és jó de nem használom rendszeresen csak ha sok álmatlan éjszakám van.Ha kipihenem magam rendszeresen akkor elhalványodnak a szarkalábak.Szerintem sima hidratáló is jó.Lényeg, hogy pihend ki magad és igyál sok vizet.Szedjél szépségvitamint!Lehet többre mész vele!
Szerintem próbálj ki egyfajta terméket, mondjuk 2hétig, és kövesd a változást:) Viszont rendszeresen kell krémezned magad, sose szabad kihagyni 1 alkalmat se, különben összeesik az arcod.
Miért kell szemránckrém, már ráncosodsz? Én most leszek 28 éves, de teljesen sima a bõröm, pedig már 14 éve erõsen sminkelem magamat mindig.
A kérdező hozzászólása: Igen, utánnanéztem, van a creme-serum-fluid. de már sikerült megvennen!

AFP 30, 3, MOM 0, 83 milyen eredmény? 30 éves vagyok

Csak jöv? héten megyek dokihoz, és addig nagyon érdekelne, hogy ez jónak száít-e, ilyen eredménye volt-e másnak is.

Legjobb válasz: Nem fordítva van??Szerintem fordítva,AFP:0.7-tõl normális.Nekem AFP:21.8 MOM:0.60 ma voltam genetikai Uh minden ok. A korom miatt 37 vagyok kellet kombinált és integrált teszt is és nincs gond szerencsére.20 hetes vagyok most. ne aggódj minden ok.További boldog babavárást

Nem fordítva van??Szerintem fordítva, AFP:0.7-tõl normális.Nekem AFP:21.8 MOM:0.60 ma voltam genetikai Uh minden ok. A korom miatt 37 vagyok kellet kombinált és integrált teszt is és nincs gond szerencsére.20 hetes vagyok most. ne aggódj minden ok.További boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: nem, nem fordítva van, de azért köszi, neked is jó babavárást
teljesen jó a MoM értéket kell nézni, (0, 7 - 2, 5 között jó) ami már egy korrigált érték, amibe beleszámítják az életkort, a testsúlyt, az etnikumot, stb

30 éves vagyok és rettegek a kutyáktól! Mit tehetek?

városból vidékre költözünk, szinte csak kertes házak vannak, persze kutyákkal. Kicsi korom óta rettegek a palotapincsitől kezdve a boxerig az összestől. A család nem emlékszik rá, hogy okom lenne rá. Általában az állatoktól is félek, pl egértől, hörcsögtől nagyon, a macskákat nem kedvelem, a denevérnek már a hangjától is parázok. Két kicsi gyerekem van, őket meg szeretném barátkoztatni az állatokkal, meg a kertes házba kutyát is szeretnének. Mit tehetek? Köszi!

Legjobb válasz: 26 éves vagyok, én azóta rettegek tõlük, amióta egyszer megtámadott egy az utcán, már vagy három éve... Szóval nem vagy egyedül. Egyben azonban biztos vagyok: a saját kutyátoktól nem fog félni! Ha kicsiként kerül oda, akkor õ még egy játékos kisgyerek, és te neveled fel, szóval nyugi, ez nem lesz gond. :) Hogy a többi, környékbeli kutyától is félsz, az sajnos majd csak úgy fog megoldódni, hogy meg fogod ismerni õket, õk is téged. De ez idõ. Ha van kóbor kutya is, mint nálunk, az viszont rossz. :(

26 éves vagyok, én azóta rettegek tõlük, amióta egyszer megtámadott egy az utcán, már vagy három éve... Szóval nem vagy egyedül. Egyben azonban biztos vagyok: a saját kutyátoktól nem fog félni! Ha kicsiként kerül oda, akkor õ még egy játékos kisgyerek, és te neveled fel, szóval nyugi, ez nem lesz gond. :) Hogy a többi, környékbeli kutyától is félsz, az sajnos majd csak úgy fog megoldódni, hogy meg fogod ismerni õket, õk is téged. De ez idõ. Ha van kóbor kutya is, mint nálunk, az viszont rossz. :(
*nem fogSZ félni
Szerintem keress szakembert, aki tud segíteni neked. Addig kutyát ne hozz a házadba. Rajtad múlik, hogy túl tudsz-e rajta jutni. Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Ix9g6mmPImo
Elõzõ vagyok. Töltsd le ezt a torrentet és nézd meg: magnet:?xt=urn:btih:78b99e92814cb0f42fe8290e4eae2762d07c549c&dn=Dog.Whisperer.S08E06.Hounded.by.Fear.PDTV.XviD-CRiMSON.avi&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.ccc.de%3A80 Ebben részben is van egy fickó, aki fél a kutyáktól. Nézd meg õ hogyan tette túl magát rajta.
Elõzõ vagyok, egyébként a Dog Whisperer S08E06-ot keresd a neten, ha így nem tudod letölteni.
Állatterápia menj el egy menhelyre vagy valahova ahol sok kutya van kérj meg egy gondozót hogy hozza oda neked a legszelídebb kutyust ha megvan óvatosan menj oda hozzá szagoltasd meg vele a kezedet hagyd hogy nyaldossa utána óvatosan próbáld meg megsimogatni a fejét lassan aztán szépen fokozatosan hagyd hogy oda menjen hozzád remélem segítettem

30 éves vagyok és még nem jött ki a bölcsességfogam, ez normális?

De fáj a fölsö jobb helye.

Legjobb válasz: Anyumnak sincs,50 éves.Nekem 20 évesen mind a 4 kint volt.Ha fáj a helye,lehet,hogy bújik.Nekem is fájt akkor,és néha megáll a növésben,majd újból nõ egy kicsit,és akkor megint fáj.

Anyumnak sincs, 50 éves.Nekem 20 évesen mind a 4 kint volt.Ha fáj a helye, lehet, hogy bújik.Nekem is fájt akkor, és néha megáll a növésben, majd újból nõ egy kicsit, és akkor megint fáj.
keresztapám 40 éves és még mindig tejfogai vannak.léteznek különös dolgok az életben.
én meg 27 és nekem sem, van akinek sosem jön ki :)
Érdemes egy panoráma röntgent csináltatni. Nekem például kimutatta, hogy sosem lesz alul bölcsesség fogam :)
Nekem felül 18 évesen kezdett nõni, kb 20 éves koromra nõtt ki teljesen. alul nem nõtt, és azótase híre se hamva, pedig már 23 vagyok. azt mondta a fogorvosom, hogy egyre gyakoribb, hogy alul egyáltalán nem nõ ki soha valakinek, olyasmit mondott, hogy evolúciós okai vannak.
Én 20 leszek de már a 3. bölcsesség fogam nõ! Onnan tudod, h.nõ e h.fogmosáskor nagyon érékeny leghátul! Anyum 40 éves és még egy bölcsesség foga sem nõtt ki!

Tesó vagy jobb meló? 30 éves vagyok, most kezdtünk bele a tesóprojektbe. Van egy négy éves kisfiam.

Van munkám. Bérminimum (bruttó 114 000Ft) Nagyon szeretnénk már tesót, és még esetleg egy harmadik babót is majd. Most azonban van egy lehetőség, hogy munkát váltsak, ahol az első időben kétszer, később akár háromszor annyit is hazavihetnék. Most határozatlan idős szerződésem van. Az új helyen "csak" kb. 3 éves határozott idős lenne. De innen nem nagyon küldenek el embereket, tehát valszeg maradhatnék végleg is. Nem tudom mit tegyek. Ha melót váltok, legalább 2 évre el kellene tolni a babavállalást. Viszont anyagilag igencsak helyrejönnénk. Van lakáshitelünk, szóval jól jönne a pénz. De kicsit necces az új meló,mert egy veszélyeztetett terhes helyére mennék, és ha ne adj' isten történik vele valami, őt azonnal visszaveszik, én meg repülök. Még csak 6-7 hetes. Nagy dilemma! Vélemények?

Legjobb válasz: Haaaat...nehez a dontes. Szepen cseng a dupla es a tripla. En valoszinu nem vallalnam az uj munkat mert benne van a repules. Ha van egy biztos ami ugye nem olyan jol fizet sajnos, soha nem adnam fel a bizonytalanert megha szepen fenylik is....

Haaaat...nehez a dontes. Szepen cseng a dupla es a tripla. En valoszinu nem vallalnam az uj munkat mert benne van a repules. Ha van egy biztos ami ugye nem olyan jol fizet sajnos, soha nem adnam fel a bizonytalanert megha szepen fenylik is....
Mivel te sem vagy már túl fiatal, és a fiad sem túl pici, így szerintem 2 lehetöség van csak. vagy rögtön kisbabáztok, vagy új munkahely és tesót elfelejtitek. Az új munkahelyen elég 1 évet letöltened, hogy a munkahely se járjon rosszul és te is jobb gyedet kapjál. De utánna még ki is kell hordani ami 9 hónap. Szóval ien kb 2 év mire megint gyerek lehet, a nagy meg már 6 éves lesz.
Én nem kockáztatnám a babavállalást. Mindig lesz valami ok, ami miatt talán eltoljátok, és ne adj Isten, hogy késõbb valami gond adódik, és nem sikerül a tesvérke. Szerintem - én legalábbis- a tesóra koncentrálnék most, utána a munkára, fõleg, hogy nem is olyan biztos. Kitartást és jó döntést kívánok! 33+3 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megleptetek. Azt hittem, hogy ebben az anyagias világban mindenki azt fogja mondani, hogy a munka mellett döntsek, van még idõm babázni, úgyis van már egy gyerekem, stb.
Hát, én tuti a meló, több pénz, és gyerek sorrendet követném. Mégcsak 30 vagy? Miért nem lehet késõbb szülnöd? Még van rá idõd bõven. Vagy neked fontos a gyerekek korkülönbsége? Szerintem az sem gáz. Én kevés pénzre tuti nem vállalnám be a 2. babát.

30 évesen vagy afelett kinek hányadik alkalommal sikerült a baba project?

Év hónap nap?

Legjobb válasz: 32 évesen 4 hónap alatt

32 évesen 4 hónap alatt
31 évesen elsõ alkalommal.
35 évesen, 10 év után.
30 evesen az elso honapba osszejott. A fogamzasgatlo abbahagyasa utan mar nem is jott meg a mensim.
30 évesen, a második hónapban.
42 èvesen elsõ próbálkozásra de figyeltem a peteérést.
32 èvesen elsö hónapban. 34 èvesen elsö ès 35 èvesen szintèn elsö próbàlkozàsra! ;)
31 évesen 8 hónap (nem figyeltem) 35 évesen 1 hónap (odafigyeltem)
33 évesen 2 év után, és úgy tûnik 35 évesen spontán.
31 évesen, 2 év védekezés nélkül. De sosem figyeltem, hogy mikor van pé-em. 35 évesen elsõ próbálkozós hónapban (egy petevezetékkel).
32 évesen 7. alkalommal. (6 hónap alatt, de a 7. ciklusban - rövidek voltak nagyon a ciklusaim)
32 1. hónap
32 évesen 7(!) év várakozás után, majd 35 évesen elsõ alkalommal.
Az elsõ 36 évesen 10 hónap alatt, IR kezelés közben, a második 38 évesen, az elsõ hónapban.

Tisztelt Doktor Úr! Ma 30 éves vagyok és 20 éves korom óta szenvedek felfázással. Sumetrolinnal kezdtem, majd Cifrán, Nolicin, Tavanic, de már ezek is alig használnak. Áfonyát eszem is iszom is, mezei zsurló meddő hajtás forrázatát is iszom, odafigyelek a

Tisztelt Doktor Úr! Ma 30 éves vagyok és 20 éves korom óta szenvedek felfázással. Sumetrolinnal kezdtem, majd Cifrán, Nolicin, Tavanic, de már ezek is alig használnak. Áfonyát eszem is iszom is, mezei zsurló meddő hajtás forrázatát is iszom, odafigyelek az öltözésre, meg minden. Annyira elfajúlt nálam ez a dolog, hogy van, mikor véreset pisilek. Felfázásom alatt is megkatétereztek, de semmi olyan baktériumot nem találtak, ami nem oda való. Voltam urulógusnál is, szóval megjártam vele a hadak útját, hiába! Doktor Úr, mitévő legyek, mert már bele bolondulok kínomban?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében – főleg ha a vizsgálatok nem is igazoltak kórokozót – már szinte felesleges antibiotikumokkal próbálkozni. A helyi immunvédekezést kellene erősíteni a húgyutakban, speciális, vényköteles készítmény szedésével. Ehhez javaslok egy személyes konzultációt. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében – főleg ha a vizsgálatok nem is igazoltak kórokozót – már szinte felesleges antibiotikumokkal próbálkozni. A helyi immunvédekezést kellene erősíteni a húgyutakban, speciális, vényköteles készítmény szedésével. Ehhez javaslok egy személyes konzultációt. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!