Találatok a következő kifejezésre: 30 éves az egyik (152 db)

Fiatalok! Ti el tudnátok képzelni az életeteket 30 éves korotokig egy 30 ezer fős kisvárosban?

Legjobb válasz: Én egy 30 000 Fõs kisvárosba szeretnék költözni (ez az álmom). Nincs a közepesen kisvárosi élethez fogható! Nem egy falu, ahol nem lehet pizzát rendelni, meg Tescoba menni, de nem is mondjuk Budapest, ami csupa falfirka, teli van csövessel, és az aluljárókban húgyszag van :) (elnézést a Pestiektõl) De gondolj bele, beköltözöl mondjuk egy történelmi kis városkába, na ott aztán lehet gyereket nevelni :) és 22 éves vagyok.

Én egy 30 000 Fõs kisvárosba szeretnék költözni (ez az álmom). Nincs a közepesen kisvárosi élethez fogható! Nem egy falu, ahol nem lehet pizzát rendelni, meg Tescoba menni, de nem is mondjuk Budapest, ami csupa falfirka, teli van csövessel, és az aluljárókban húgyszag van :) (elnézést a Pestiektõl) De gondolj bele, beköltözöl mondjuk egy történelmi kis városkába, na ott aztán lehet gyereket nevelni :) és 22 éves vagyok.
Ha van munkalehetõség, ott a párom akkor mért ne? :D
Igen de nem Magyarországon.Ilyen mentalitással , felfogással nem.
Én 30 éves vagyok, egész eddig 70 ezres városban éltem.De már eléggé unom és mindig is untam és sokat jártam nagyobb városokba bulizni ismerkedni vagy csak úgy még fiatalabb koromba.Emberre válogatja, éha jó néha nem.Én most fogok innen dobbntani, ráadásul azt sem szeretem hogy a fél várost ismerem és ha fingottam tegnap akkor másnap már össze fosásként hallom vissza...:D
Én ilyen helyen lakok születésem óta, a fõiskolára is ide járok. Nincs kifogásom, mert minden van. Kórház, boltok, éjjelnappali, mindig megtalálom amit keresek, de már egy kicsit kezd unalmas lenni, jó lenne egy kis vérfrissítés. Munkalehetõségem itt nem lesz, tehát belátható idõn belül mennem kell ezt tudom. Egy részem boldogan teszi, mert végre jön valami új, de másik részem ezerrel ágál, hogy nekem ez az otthonom, itt érzem igazán jól magamat, hiányozni fog. Bárhova is megyek, nekem feltétel, hogy legyen a környéken víz... :) Nem tudom megszokni hogy nem lehet egy jót sétálni a folyó vagy tóparton.
A kérdés alapján te viszolyogsz tõle, ezen mit változtat, hogy más el tudja képzelni, sõt esetleg ott is él. Az ott élõk mentegetõzzenek, hogy "csak" ott élnek? És mit változtat az ízlésemen, ha pl. azt kérdezem, hogy "el tudjátok képzelni, hogy valaki szereti a tökfõzeléket?" Elnézést kérek a keménységért, de engem mindig zavart pl. az hogy "lemegyek vidékre". Ez direkt röhejes, amikor nem vidéket, hanem településnevet mondanak, ami a tengerszint felett sokkal magasabban van, mint Budapest. Még egy faluban is van annyi értékes ember, akiknek a társasága elegendõen értékes és akkor a tágabb környezet nem is számít annyira.
Igen, amennyiben az a város nem Magyarországon van és a közelben van egy nagyobb városhoz (pl. fõvároshoz, de nem feltétlenül vagy pl. New Yorktól egy 15-20 km-re lévõ kisvárosban szívesen élnék). Magyarországon azért nem, mert meg vagy lõve, fiatal pályakezdõk meg fõleg, legyen az diplomás vagy egyszerû szakmunkás. Én 18 éves vagyok. Most fogok érettségizni. Szakácsnak tanulok tovább és utána megyek külföldre. Lehet mondani, hogy könnyelmû vagyok és, hogy nem ilyen egyszerû stb., de pont letojom.
Én egy köztes megoldást választottam: a 20ezer fõs kisvárosomból egy 157ezresbe költöztem. Budapesten nem tudnék élni, lehet, hogy azért, mert kisvárosból származom. Ahol most élek, az pont megfelelõ, találtam munkát, több mindenre a lehetõség, nekem hiányzott a kulturális sokszínûség (színház, nagy könyvtár, mozi, stb.)
Nem-
A kérdező hozzászólása: Pinkó, mi a problémád? Nem tudsz válaszolni egy egyszerû kérdésre? És ha már itt tartunk, neked nem teljesen mindegy, hogy nekem nem mindegy-e? :) nyomi
A kérdező hozzászólása: "elnézést a keménységemért" hát te aztán tényleg kemény vagy, mint a kád széle. :)
"mint a kád széle", ez nagyon tetszik:) Én el tudom képzelni. Falun lakok, Kalocsán járok suliba, illetve ott töltöm az idõm jelentõs részét a barátomnál, ott pedig 20.000 ember él, legalábbis hozzávetõleg (a falumban ennek a tizede). Folyamatosan fejlõdik a város, vannak különféle tanfolyamok, imádnivaló kávézók, jó turik (ez nagyon fontos), de mivel még tanulok, annyira nem tudom, hogy munkafronton mi a helyzet. Ha majd meg tudok élni, lesz jó munkát, akkor nem mennék sehova. Ha nem tudok megélni és nem lesz munkám, akkor elmegyek, akár nagyvárosba is.
Igen, egy kisvárosban élek, 70ezer fõs, de szívesen elköltöznék, de a munkám ideköt.34/n
A kérdező hozzászólása: persze, külföldön teljesen más a helyzet, de én itthon gondoltam:)
Igen. Ilyenben élek most is, és összességében szeretem. Nyugalom, viszonylag tiszta, elég jó a levegõ, nem annyira világvége, nagyobb városba (megyeszékhelyek) eljutok egy óra alatt, vannak üzletek, programok is akadnak. Még valamennyi ipara is van, szóval nem annyira rossz a helyzet általánosságban. Ami számomra negatívum, hogy az én szakmámnak megfelelõ állás nincs:S.
Én egy kb. ekkora városból költöztem, Bp-re. Akár holnap visszamennék, csakhogy már túl sok minden ideköt. Szóval a kérdésre a válasz: igen!
Mivel most is épp azt csinálom, ezért igen :P
persze. én ilyen városba születtem és nincs is vele semmi bajom. Nagyon szeretem, hogy nincs bûz, tömeg, zajongás. 23/L
"Igen de nem Magyarországon.Ilyen mentalitással , felfogással nem." Ez érdekes dolog, mert most jelenleg Debrecenben vagyok a suli miatt, de amúgy egy 30 000 fõs kisvárosból származom (én írtam az elején hogy az álmom ott lakni, lényegében hazaköltözni) És jött szembe Debrecenben egy kb. 20 éves srác, aki megkérdezte nincs-e kajánk mert éhes. Oda adtam neki a nálam lévõ kifliket, és megjegyezte, hogy fogadjunk nem idevalósi vagyok. Szóval nem mindenki szemét Magyarországon :)
En is egy ilyen helyen lakom, de már alig birom, viszont a kenyerünk itt van.
Persze. Most 80 ezer fõs városban lakom és ezzel is meg vagyok elégedve. Ha nyüzsgésre, bulira, programokra vágyok akkor felmegyek Pestre.
Nem.
Én pont ilyenben élek most a párommal. A terv az, hogy 2 éven belül házat építünk egy kis faluban a közelben :) Persze mindezt külföldön. Az otthoni kisvárosokat, falvakat elviselhetetlennek tartottam mindig is (rossz állapotú utak, düledezõ házak, kevés munkalehetõség, rossz tömegközlekedés, szórakozás és programok hiánya - ebbõl itt egy sem jellemzõ)
Én nem tudom, tudnék-e ilyen helyen élni, esetleg ha közel van nagyobb városhoz, akkor igen. De ha ilyen városban nõttem volna fel, akkor persze az lenne a természetes. Egyébként amennyi tyúkszaros falut várossá avatnak mostanában, a 30 ezres város lassan már nagyvárosnak fog számítani.

Mi lehet az oka annak, hogy egy jóképű 30 éves férfi egy szép 18 éves csajt próbál felszedni?

Legjobb válasz: Az a szép 18 éves lehet vonzóbb mint bármelyik nála idõsebb nõ.. Attól hogy fiatal, még lehet intelligens,kultúrált,széles látókörû és érett felfogású.

Az a szép 18 éves lehet vonzóbb mint bármelyik nála idõsebb nõ.. Attól hogy fiatal, még lehet intelligens, kultúrált, széles látókörû és érett felfogású.
Szerintem ti mind nõk vagytok és irigyek. :D
Az hogy szép 18 éves!
Annyi utolsó.
16:38-as vagyok, nem nõ, de irigy :) Mégpedig azért, mert aki jól néz ki, az mindent megtehet a csajokkal, és mindent elhisznek neki, míg aki csúnya, azt le se szarják.
Friss húst akar ebédre!!
jaja frisset
Valszeg dugni akar egyet.
Szex, a szex...
mert a fiatal tiniket marha könnyû felszedni, annyira buták.
Az az oka, hogy áll a farka.
En no vagyok es kicsit tobb, mint 18. Ugy latom, hogy a pasik azert akarnak 18 20 eves csajokat mert az meg fiatal es szep, hamvas, nincs "elhasznalva", es meg egy dolog. Egy 18 eves csajt jobban lehet iranyitani, egy 28 evest mar nem biztos, annak mar tobb tapasztalata van az eletrol. Egy 18 eves lany FERFIkent fog tekinteni a 30 eves pasira, es mert a pasik ezt szeretnek (ertheto modon) szerintem ez is resze a dolognak. Az a gond, hogy az idosebb nok mar nem igazan tudjak ereztetni, hogy ferfinak tartjak a masikat. Ezek persze altalanositasok, es en no vagyok, de hirtelen ez jutott eszembe.
19 éves vagyok, tartsatok ribancnak de simán lefeküdnék egy 30 éves pasival ha bejön.ennyi
Apa komlexus.
Akarom mondani komplexus.xd
legjobb! gondolom szép lány :) jobb esetben 18 évesen még nincsenek kiégve és reggelig sorolhatnám még az okokat...
Utolsó, kivétel erõsíti a szabályt :)
ja és még annyit hogy ennyire senki nem támogatott és senki nem állt mellettem ennyire..
nem tudom miért gondolja mindenki hogy csak meg akarja dugni.én is 30 éves vagyok és 20 éves barátnõm van 6 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le csak petting volt és mondhatom azt hogy ennyire még senkit nem szerettem...
Meg akarja nunázni.
Ja és akkor is érettebbek legyetek, mikor átbassz-ák az agyatokat!
JA érettebb a koránál de akkor is csak egy 18 éves lány marad.Már olyan unalmas ez a szöveg, mindenki ezt szajkózza érettebb a koránál!
17 éves vagyok, remek kapcsolatban vagyok az édesapámmal.Mégis az idõsebb férfiakhoz vonzódom. Apakomplexus netán?! :D
Mert mi lesz ha a nõvéred megtudja? Mi köze hozzá? 12 éves vagy, vagy mi?
Elsõ körbe azt döntsd el, hogy marad kaland vagy tervezel vele komolyan. Amúgy mennyi idõs vagy? Amúgy helyes volt bele menni... persze rossz akarok mindig lesznek és voltak is akik ez miatt elítélnek... Ne foglalkozz másokkal !
Hencegés nice try

Jól tettem, ha 30 évesen elutasítottam egy intelligens, szép, viszont állandóan pörgõ, partizós, az alkoholt sem megvetõ 20 éves lányt?

Szeretek a munkámnak, a tanulásnak, a hobbijaimnak élni, otthonülõs típus vagyok, de némelyik hobbimhoz kimozdulok: kerékpár, túrázás, természetjárás, fényképezés, stb. Vagy csak úgy autóba ülök szabadidõmben, és 2-3 napot eltöltök az otthontól távolabb. Mikor mihez van kedvem. Olvasni is szeretek, gépezni, szerelni, bütykölni, tényleg sok mindennel le tudom magam kötni.

Legjobb válasz: Jól tetted. A hangulatemberek igen könnyen lépnek félre is a szenvedély hevében.

Jól tetted. A hangulatemberek igen könnyen lépnek félre is a szenvedély hevében.
Csak egy part*k*r*a, az ilyeneknek a génjeikben van az, hogy idegenek kar*ba húzzák, de ez még akkor se változik mután "kinõtte", csak elnyomja magában, majd egy két év múlva elõjön. AZ olyen ember akinek az élvezd az életet ebbõl áll az nem lehet egy túl érdekes ember.
Épeszû felismerés, full racionalizmus. Legközelebb kicsit finomabban, de nem kell ezen tovább rágódni. Lehet, hogy késõbb összefuttok újra, ki tudja.
Jól tetted, annyira különbözõ az életstílusotok, hogy az a néhány közös téma nem segített volna, idõvel nagyon kiütköztek volna a különbségek. Egyszerûen van ilyen, hogy két ember nem egymásnak való, ti ilyenek vagytok, de nem kell elkeseredni. Lesz majd olyan, akivel sokkal több közös lesz bennetek, és az életstílusotok is passzol, az már alapja lesz egy jó párkapcsolatnak. :)
jól tetted! te sem lettél volna boldog mellette, legalábbis amíg ez az életmódja, ami lehet, hogy az õ 30 éves koráig eltartott volna, nem lehet tudni (a férfiak zsongása talán mindenképp, mert az nem biztos, hogy ettõl függ). valamint igazat adok neked abban, hogy ki kell buliznia magát. te már másképp tekintesz a párkapcsolatokra, mint õ. neki ez mindig az "eleje". nagyon nagy önuralomra és racionalitásra vall, hogy ezt beláttad, és az õ szemszögébõl nézted, azaz nem voltál önzõ. bravo! (a leírásodból ítélve egyébként nem lehettél annyira nagyon bunkó. viszont a mai világban már minden visszautasítást tragédiának élünk meg mi emberek, fõleg ez a lány, aki bárkit megkaphat, hát most kapott egy nemet, lehet, hogy életében az elsõt)
Te sem lehetsz egy nagy csajozógép.
Legalább meghúzhattad volna :/
Két lehetõséget látok. Az egyik az, hogy bár ezer más pasinak kellene a lány, és minden észérv szerint tökéletes, egyszerûen nem vonzódsz hozzá. Van ilyen, az ember a saját érzéseit nem erõszakolhatja meg. A másik lehetõség meg az, hogy egyszerûen gyáva vagy, félsz attól, hogy belezúgsz, aztán meg nem sikerül megtartanod. Nézz magadba, te tudod, melyik verzió igaz rád! Ha a második, akkor csak annyit mondhatok neked, hogy kockázat nélkül semmi igazán jót nem kapsz az élettõl. Bulizni meg sokszor azért járnak a lányok ész nélkül, hogy párt találjanak, nem azért mert olyan nagyon ki akarják élni magukat. Lehet, hogy melletted lehiggadna.
Te aztán nagyon racionális típus vagy, egy kicsit tovább is eljuthattatok volna az ismerkedésben, mielõtt így elzárkózol tõle. Most meg kétségeid vannak, ez túl korai elhatározás volt, kicsivel többel sem kötelezted volna még el melletted magad.
A kérdező hozzászólása: #2: Komolyabb ismerkedésrõl volt szó, de levágtam, hogy õ többet akar, tehát gondolom a kapcsolatra való esélyt utasítottam el. (Köszönöm a privát üzeneteket.)
Jól tetted, hasonló voltam 21 évesen, ha nem is ennyire intenzíven, mint ez a lány, összejöttem egy harminc éves, munkamániás férfival, éveket öregedtem mellette, de õ sem volt boldog.
Azt, hogy jól tetted vagy sem nem tudom megmondani, nem vagyok jós. Az elutasításod viszont egyenes volt és nem bunkó.
a szexet utasítottad el vagy a párkapcsolatot?
Attól még, hogy "vonzódsz" hozzá, nem biztos, hogy mûködõképes lett volna a dolog. 20l
nagyon mélyre
A kérdező hozzászólása: Azokat én sem bírom, akiknek nincsen gyerekük, mégis még 70 évesen is úgy hajszolják a pénzt, mintha magukkal vinnék a túlvilágra és Isten elõtt ezzel keltenek majd pozitív benyomást...
#6 Õ már leüli a büntetését is, mire az átlagember eléri a te szintedet. 36 vagyok 2 autóm van, együtt majdnem 1, 5 milliót érnek, egy öregapám korú házam, fizetnem kéne, hogy megvegyék, persze a banknak is, hogy lakhassam. 2 gyerek 1 feleség. ja és havi 300 felett keresek.
Van egy most kb. 2M-et érõ kocsim, amirõl én rendelkezem (igazából a családé, de csak nekem van jogsim), Még mindig a szülöknél lakom 56nm-en, asszony nincs, gyerek nincs, 88eFt nettó a keresetem, amit talán megemelnek 10eFt-al májusban. De nekem nem sír a szám, mint neked...
Szavakat sem találok komolyan! Van aki éhezik, és a 4 fõs család él ennyi pénzbõl(vagy még ennyibõl sem). Szerintem a mai helyzetben ez szép teljesítmény amit eddig elértél. Ne másokhoz hasonlítsd magad! Akinek meg csak a pénz számít, azokat kerüld el messzire! 20/L
A kérdező hozzászólása: Én múltkorában egy gyógytornász lánnyal, aki a barátnõm volt, majdnem összeköltöztünk. De nagyon féltünk, hogy albérletben ketten hogyan fogunk megélni. Én ugye 140 nettó, õ 129 nettó. A rezsi az 62 lett volna+ 20-25 minden egyéb kiadásra.
#16 Teljesen egyetértek! Bennem is ez fogalmazódott meg ahogy olvastam, és csodálkoztam is, hogy eddig még nem írta le senki. (Azért pozitív csalódás számomra, hogy vannak még rendes, normális, okos 20 éves lányok is. :) 21/F
#16-os vagyok. Köszi #18-as, aranyos vagy. :) Szerintem kérdezõ, ne mindig pénzben lásd a dolgokat. Ha igazán szeretitek egymást, akkor megoldjátok a problémákat. A másik dolog, hogy a kettõtök keresete nem is kevés. Ebbõl azért kellemes életet lehet élni. Kis odafigyeléssel pedig spórolni is. ;) Sok sikert, és légy pozitív!
Sajnalom, de nagyon szanalmas ez a kerdes es a hozzaallas! Eleve visszataszitonak erzem, ha valaki ennyire anyagias, de ha meg sirankozik is miatta, az mar sok! Szerintem, mindenki sajat sorsanak kovacs. Ket megoldas van szamodra: vagy megelegszel azzal, amid van, vagy többet keresel! De az irigykedes es sirankozas nagyon sötet zsakutcaba vezet! En is pont 30 leszek. Keszülök felmondani manageri allasomat, amivel kevesebb, mint 3 honap alatt lenne meg az autod, mert tul keves idöt tudok tölteni kedvesemmel es gyermeket vallalni is felesleges, ha allandoan uton vagyok. Inkabb belekezdek valami teljesen uj kalandba! Retina displays Macbook Pro-rol irok neked, zsebemben az 5S es termeszetesen valahol egy iPad is hever. Garazsomba meg nem fer az autom, mert elfoglaljak a motorok. Inkabb el sem arulom, milyen ora huzza a csuklomat. Szamit? Nekem annyia nem, hogy ragaszkodjak ezekhez. Persze tetszenek, szorakoztatnak, de vegül csak targyak! 5 napi tavolletet nem ernek meg! Ha mostantol kevesebböl kell megelnem, akkor is boldogabb leszek. De eleg valoszinü, hogy ezentul sem kell lejjebb adnom az igenyeimböl. Viszont sosem definialtam magam azzal, amit birtokolok, hanem, amit adni tudok. Legnehezebb pillanataimban is mindig szamithattak ram barataim, szeretteim! Tudom, hogy ez mennyire frusztralhat, föleg, ha leirom, hogy belekezdtem vagy 3 egyetemi palyafutasba, de vegül diploma nelkül maradtam! Szüleim meg mindig csalodottak emiatt, mondvan, hogy nem aknaztam ki kepessegeimet. En viszont örülök neki, mert igy megmenekültem a te sorsod elöl! Nem kell csalodottan nezegetnem diplomamat, hogy miert nem valosulnak meg maguktol azok az almok, ami egy ilyen papirral jar. Jatek az elet! Ne vedd tul szigoruan. Ne foglalkozz azzal, hogy masnak mije van, hanem, hogy te mit szeretnel! Es ezert bizony tenni kell! Neha el kell engedni azt, ami biztosnak tünik, megha felsz is az ismeretlentöl! 2 diplomaval talan nem is vagy ennyire ostoba, mint ahogy kerdesedböl következtetni lehetne. Dönsd el, mit szeretnel elerni es legjobb esetben talalsz egy olyan utat, amit elvezet vegigjarni! Ha nincs hiteled, most meg megengedheted magadnak, hogy megtalald almaidat! Csak magadert felelsz es ez egy csodas szabadsag, amivel elned kell, ha el akarsz erni valamit! Visszaolvasva eleg tavol all tölem, hogy igy kerkedjek, de ezzel tükröt szeretnek tartani neked. Rajtam es a szerencsemen mult, hogy elerjem, amit elertem es nincsenek anyagi gondjaim. Most rajtad all! Sirankozol meg vagy felfedezed, hogy vannak golyoid es kihuzod a fejed az igabol, amit magadra kenyszeritettel?!
érezd magad megsajnálva
Én sem vagyok gazdag, bár van ez-az, meg ház is, de külön-külön nem nagy értékûek mert lepukkantak eléggé. És? Én lesz.rom a pénzeszsákokat, egy sem viszi el a feje alatt!
A kérdező hozzászólása: Van két diplomám, persze nem mérnöki, de rendesen meg kellett vele szenvedni. Semmi másom nincs.
akarod mondani, hogy házai és kocsiai? és a fizetésbõl kihagytál egy pár nullát nem?
Képzeld, a végelgyengülésben meghaláshoz, nem kötelezõ a kertesház.
nem tudom most h panaszkodsz vagy dicsekszel
A kérdező hozzászólása: Könnyen beszél, aki havi 300 felett keres, van nagy 30 milliós kertes háza, 5 milliós autója és szép felesége.
A kérdező hozzászólása: Min dicsekedjek? Unokatestvérem 34 évesen már közgazdászként 12 milliós autóval és 54 milliós lakással rendelkezett. Igaz, ebbõl 17 millió az még hitel volt neki. Nekem meg semmi. Itt a vég.
A leírásod a magyar fiatalok kb. 90%-ára igaz, szóval... :D
Na figyelj ember nekem még feleannyit nemérõ autóm van.. (150.000 ft-os Dacia 1310 tlx) Fûrésztelepen dolgozom, 140 ft-ért, egy olyan tanyán lakom, ami úgy néz ki mint ahol bomba robbant. Na? Ez mennyivel jobb? Ja asszony sincs régóta
szarkazmus volt, am meg én sem tudom h mit sír a szád....
#20-as! Szuperül megfogalmaztad! *tapstapstaps* :)

Miért akadnak ki azon ha egy 30 éves fiú beleszerett egy 12-13 éves lányba? Bezzeg azon senki se akad ki ha egy 48 éves férfi beleszeret egy 30 éves nőbe. Vagy egy 58 éves egy 40 esbe.20/f

Legjobb válasz: Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.

Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.
A 12_13 éves lány még gyerek, még fejlõdõ korban van, hogyan hasonlithatod össze a 2-õt?
Ezt komolyan kérdezed?!
A 48 éves férfi meg a 30 éve nõ már felnõtt ember. A 12-13 éves lány még csak tinédzser, a 30 éves férfi!! (nem fiú) meg már rég felnõtt, azért.
A 48 éves pasi, ha 30 éves nõbe szeret, az nem liliomtiprás/pedofília/. A harmadik példád még inkább nem az. Az elsõ viszont, a 30 éves "fiú" nem fiú, hanem felnõtt férfi, a 12-13 éves lány pedig kislány, aki épp a serdülõkor küszöbén van és talán még a babázásról sem szokott le, tehát ebben az esetben én nem szerelemrõl beszélnék, hanem valami egészen másról, mindkét oldal esetében!!!
Pancser vagy, Milán. Ez a 2. kérdés tõled, ami ezzel a témával foglalkozik. Akkor nem szerettem volna személyeskedni, de mostmár tiszta számomra a dolog. Balek vagy, nem tudsz a saját korosztályodból felszedni egy lányt se, ezért sokkal fiatalabb lányokkal kezdesz, akik már csak azért is "szeretnek" téged, mert idõsebb vagy.
"12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében." Húha... Azok a nagy kapcsolatok:D Ne nevettesd már ki magad!:)
és egy 25 a 7-be? Normális? Ugyanúgy 18 év.
Utolsó: én teljesen egyetértek veled (természetesen a többiekkel is, de nem nekik szánom az üzenetet), és ne is értsd félre kérlek, de a mai 12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében. Ez halál komoly, és nem a kisujjamból szopkodtam... jó is lenne, ha csak kitaláció lenne. Pont ezért lehet a kérdés is, mert egy 13 éves manapság van már annyira érett (nem testileg! bár sok esetben akkor is), hogy elsõ látásra ne lehessen pl. a korát megsaccolni. Ha jól nevelik, akkor lehet jóval magasabb értelmiségi szinten is, mint akár egy 15-16 éves. Ja, kérdezõ: én 1994-es vagyok, tehát nincs sok különbség. Nekem is megfordult a fejemben sokszor, hogy nemrég lettem én mondjuk 16 évnél idõsebb, szinte semmi nem is változott. Talán megmaradtak a fejedben neked is ezek a dolgok, hogy míg 15-16 évesen beszélgettél 13-14 évesekkel, addig ezt most folytatnád, mert nem érzed magad idõsebbnek. Szerencsémre ez nem jellemzõ rám, nincs is alkalmam és nem is szeretnék 16-17 évnél fiatalabbal találkozni, nemhogy kapcsolatba "egyeledni".
Nincs azzal semmi probléma. A szerelm szép dolog. Csak várni kell a 30 éves fiú...öö...30 éves férfinek türelmesen hat évecskét és máris elveheti feleségül.
Azt hiszem értem, mi a problémája a kérdezõnek. Vegyük le róla a szerelem-szex részt, mert attól lett ideges mindenki. A fogantatástól az ember fejlõdik, 25- 30 évig. Ez nem lineáris! - az elsõ idõben rohamos, majd fokozatosan csökken a testi-lelki-szellemi fejlõdés. A testi meg is áll 19-22 körül, a szellemi-lelki fejlõdés értelmes embernek a halálig tart. 7 éves korig a nemes szervek fejlõdnek -szív, máj, tüdõ, stb- ez a fogváltással zárul. Egy 5 éves nem tud olyan jól barátkozni egy 2 évessel, mint egy 5 körülivel. Egy 13 éves sem annyira egy 10 évessel. Egy 23 éves viszont elég jól megtalálja a hangot egy 20 évessel. Egy 30 éves észre sem veszi, hogy 33 évessel barátkozik, egyre inkább eltûnik a különbség. 35 és 50 év közt meg szinte mindegy a korkülönbség. Remélem tudtam segíteni.
Remélem elõadod a retardált hegyibeszéded egyszer egy apukának is, aki úgy szétrúgja a tökeidet, hogy nem csak az idõsebb nõktõl megy el a kedved, hanem kislányoktól is. Megérdemelnéd. Nem vagy normális, ilyen mentalitással börtönben a helyed, vagy elmegyógyintézetben.
someone call the police
A za gond hogy a 13 év körüli kor egy bûvös szám mivel általában erre teszik a pubertás kezdetét (bár lehet már kissé elõrébb), és így egy olyan embert aki most ismerkedik a szexualitással annak nem biztos hogy az használ ha egy sokkal idõsebb személlyel ismerik meg egymás testét. vagyis társadalmilag ha a pubertásban hasonló korúak fedezik fel egymást az annyira nem elítélendõ, mintha egy felnõtt egy gyerekkel ismertetné meg a testi gyönyöröket. Hasonló mintha valaki egy óvodással akarna sört itatni, az is olyan lenne ami lehet hogy ártana neki lehet hogy nem de nagyobb rá a valószínûség hogy ártana mivel még nem tud annyit nem tapasztalhatott annyit mint egy idõsebb a témában. Ja és pedofil témában ez a film segít szerintem helyretenni dolgokat.Dokumentumfilm szóval kéretik nem lehurrogni egybõl. Minden férfi pedofil? (2012) mozicsillag(dot)com/movie_show.php?id=10425
Nincs semmi indokotok csupán az állítólagos "éretlenség". Ami azért is nevetséges mert ha egy értelmi fogyatékosról beszélnénk akkor eszetekbe nem jutna felhozni ilyesmit. Semmi többrõl nincs szó mint a társadalomba belerögzült férfigyûlöletrõl. Azért fáj ez a nõknek mert egy nõ minél fiatalabb annál kívánatosabb persze az érett nõknek is megvannak a maguk szépsége de a az etalon akkor is a fiatal nõ. Meg persze a nõkbe bele van rögzítve hogy ne adják könnyen magukat ezért vetik meg annyira a r*bancokat és mivel a fiatal lányok buknak az idõsebb férfiakra ami már végképp sok a 20-as, 30-as nõknek hiszen az az õ területük. Ezért kell kitalálni mindenféle ostobaságokat és ezért támadják azokat a férfiakat akik 20 alatti lánnyal jön össze. A nõket is csak a saját szexuális vonzalmaik vezérlik pedig a különbség egy r*banc és egy átlagos szexuális életet elõ nõ között nagyon kevés. A r*bancokkal se az a probléma hogy mindenkivel összefekszenek hanem az hogy a szex dominanciát és uralkodást fejez ki és ez valahogy már sok néhány nõnek ezért vannak lenézve a r*bancok. Mintha olyan hatalmas különbség lenne egy olyan nõ között aki rendszeresen orálisan kényezteti párját és a végén az arcára kapja a g*cit vagy egy olyan nõ között akinek sok szexuális kapcsolata volt de soha nem g*cizték le.
#15 Ne próbáld igazolni magad. Felesleges. A nézeteid ezzel a témával kapcsolatban tévesek, és ez egyike azoknak a dolgoknak, amik felett nem lehet átsiklani, és azt mondani: "Rendben van, tiszteletben tartom a véleményed, és elfogadom, ha nem is értek egyet."
Most komolyan, te hány éves vagy, utolsó? A nõk harmincon felül vannak a csúcson, de te kisfiú vagy még ehhez... menj szépen aludni...
Csak azért mondod ezt mert nõ vagy. A jog meg változik országról országra. A nõk kb.16 éves korukban vannak a csúcson. Agyilag meg a nõk késõbb se sokkal érettebbek.
A sok nyomorék... Egy normális 30-as férfi nem fog tinilányokba beleszeretni. A 12-13 éves lányok nagy része pedig sajnos van annyira nyomorék, hogy belemegy egy ilyen kapcsolatba, amit mellesleg a törvény büntet. 12-13 én már csajoztam, nem fogok álszenteskedni, de én a saját korosztályomat "üldöztem". Most, 15 évesen nem tudnék beleszeretni egy 13 éves lányba. Éretlenek. Az emberiség szennye az a férfi, aki úgy gondolja, hogy normális dolog ilyen fiatal lányokkal szerelmi szálakat fonni.
"Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk" Egyrészt, itt van a kutya elásva, nemileg érett, agyilag nem. Másik válaszolónak üzenem, azért nem most jöttem én sem a falvédõrõl, nem gondolhatsz annyira naivnak, hogy ne tudnám, pasiznak, kamatyolnak - egy részük biztosan, de értelmileg akkor is gyerekek! Se kialakult világképük, se kialakult személyiségük nincs még. Másrészt, de igen, jog szerint ez pedofília, tetszik, vagy sem. Én nem akartam pasizni 12-13 évesen, irigy rájuk a kutya, hogy mondhatsz ilyet? Talán te is ez a korosztály vagy, aki 30-as faxikkal kufircolna?
Vicces hogy ilyenkor egy 12-13 éves még gyerek de ha meg kell csinálni a házimunkát vagy az anyjuk lusta vigyázni a saját gyerekeire akkor bezzeg már felnõtt. Itt inkább arról van szó hogy az anyák féltékenyek saját lányaikra vagy azért mert szebbek és fiatalok vagy mert õk az õ korukban nem pasizhattak. Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk és ha szeretik egymást akkor azt el kell fogadni.
#10 - te nagyon konzervatív vagy, és kicsit hmm.. nem is mondom. Nem, nem kapcsolatokban gondolkodnak, hanem inkább testiségben. Kicsit nyisd ki a szemed, aztán nem kell ilyeneket irkálnod. Avagy jobb álomvilágban élni? Bocs.
Ez a 18%-os mennyire sötét... Te Úristen:D

Ha egy közel 30 éves férfi, magának való és szûz, az csakis az õ hibája, nincs rá semmilyen mentség? Ha nincsenek barátai, hiába próbál lépten-nyomon azokat szerezni, az is az õ hibája és ne próbáljon meg párt találni sem, a nulla szociális életével?

Legjobb válasz: Ez a baj, hogy nagyon visszahúzódó vagyok én is, de mindig elszánom magamat, hogy na most barátokat szerzek. Aztán egyre nehezebb, nem fogadnak be a társaságokba, mindig csak egyirányú a dolog, csak én próbálok hozzájuk csapódni, megfelelni nekik. Így meg mindig ott vagyok, hogy van két haverom facebookon és ennyi. Soha senki nem ír rám, max ha születésnapom van. Telefonon is csak a munkáltatóm vagy anyám keres (plusz ilyen lehúzós diszpécserek), senki más. Ha elmegyek 1 hónapra egyedül akárhová, a kutya sem keres. Másnak meg olyan gyorsan megy a barátkozás, hogy látom kimegy Angliába, de 1 hónap múlva már sülve-fõve együtt van 5-10 baráttal. Nekem meg 1/3 ad élet, vagyis 30 év (ha optimista vagyok és 90 évig elélek)is kevés volt ahhoz, hogy 2 nél több barátot össze tudjak szedni. Ugye a mai ideális nõ meg azt várja el a párjától, hogy százával legyenek barátai, sõt befolyásos orvos, ügyvéd, vállalkozó barátai, hogy bármi gond van, akkor ezek segítenek. De ha szinte egy sincs? Ilyenkor úgy néz rád a nõ, mintha egy undormány lennél, akit mindenki utál. Mondom, nincs barátom. Erre olyasmi reakció jön, hogy ,,Jesszus, te mit csináltál eddig, otthon ültél 30 évet"? Mondom, nem, de hiába próbálkozok, senki nem akar barátnak lenni, ma ha 23 éves korod elõtt (gimi, egyetem alatt) nem szerzel barátokat, igazi barátokat, utána majdhogynem csak érdekbarátságok szövõdnek, ahol az egyik vagy a másik hasznot húz belõled. Ha pedig nem fûz hozzád haszon, vagyis nem vagy gazdag, vezetõ, irgalmatlan nagy kapcsolatrendszerben részt vevõ egyén, akkor még érdekbarátnak sem vagy jó. Ritka az az ember, aki úgy tud barátokra szert tenni bárhol és bármikor, hogy azok önzetlenek felé. Régen, szegény megboldogult nagyapám korában máshogyan volt. Nagyapámat mindenki ismerte és szerette annó, több száz igazi, sõt lehet 1000 igazi barátja volt, senki sem várt el tõle semmit sem, mert ne volt gazdag. Igaz TSZ elnök volt, sok mindent õ vezetett, de nem gazdagodott meg belõle, mert földekbe fektette azt, ami azóta elértéktelenedett. De jó példa, hogy akkor még voltak önzetlen barátságok. Most pedig egy fickó mai világban vett ideális ismertetõjele, hogy sok csaja volt, sok jóbarátja van, jól néz ki, jól keres. Ha egyik sem (rosszul nem keresek, de 200 felett sem kapok kézhez), akkor nem veszik emberszámba a lányok. Sajna nem úgy van, hogy zsák a foltját, hogy a csendes visszahúzódó fiú összejön az uilyen lánnyal, mert az a lány is (95%-uk)megvárja még a nagydumás, sok barátot maga mellett tudó, tehetõs pasi odamegy hozzá, addig válogat õ is. Ez pedig a kissé magának való pasik magányát hozza magával. Ritka az a srác, aki így be tud csajozni, 10 bõl 1. Volt is itt temérdek ilyen kérdés, hogy kissé aszociális emberként van e esély párra. Végigolvasva az ilyen kérdésekre adott kommenteket, majdnem mindig az derült ki, hogy ha lett is párja az illetõnek, akkor 10 bõl 9 szer az az illetõ lány volt, akire egy jobb beszélõs, barátságosabb, nyitottabb, extrovertáltabb srác szemet vetett és lett kapcsolatuk. Fiúknál ez sokkal ritkább, mert a fiúknak kellene lenniük a beszédesebbnek, több barátot maga mellett tudónak stb. Meg nekik kell kezdeményezni. Ha valaki pedig nem ilyen, így született vagy így alakult akkor nem nagyon van remény és mentség, mert az õ hibájának fogják azt felróni, nem pedig a környezetének (pl alkoholista apa terrorizálta õket) vagy a genetikának. Senki nem hajlandó a dolgok mögé látni, csak a végeredményt akarja észrevenni, hogy ha magának való, akkor vesszen.

A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy nagyon visszahúzódó vagyok én is, de mindig elszánom magamat, hogy na most barátokat szerzek. Aztán egyre nehezebb, nem fogadnak be a társaságokba, mindig csak egyirányú a dolog, csak én próbálok hozzájuk csapódni, megfelelni nekik. Így meg mindig ott vagyok, hogy van két haverom facebookon és ennyi. Soha senki nem ír rám, max ha születésnapom van. Telefonon is csak a munkáltatóm vagy anyám keres (plusz ilyen lehúzós diszpécserek), senki más. Ha elmegyek 1 hónapra egyedül akárhová, a kutya sem keres. Másnak meg olyan gyorsan megy a barátkozás, hogy látom kimegy Angliába, de 1 hónap múlva már sülve-fõve együtt van 5-10 baráttal. Nekem meg 1/3 ad élet, vagyis 30 év (ha optimista vagyok és 90 évig elélek)is kevés volt ahhoz, hogy 2 nél több barátot össze tudjak szedni. Ugye a mai ideális nõ meg azt várja el a párjától, hogy százával legyenek barátai, sõt befolyásos orvos, ügyvéd, vállalkozó barátai, hogy bármi gond van, akkor ezek segítenek. De ha szinte egy sincs? Ilyenkor úgy néz rád a nõ, mintha egy undormány lennél, akit mindenki utál. Mondom, nincs barátom. Erre olyasmi reakció jön, hogy , , Jesszus, te mit csináltál eddig, otthon ültél 30 évet"? Mondom, nem, de hiába próbálkozok, senki nem akar barátnak lenni, ma ha 23 éves korod elõtt (gimi, egyetem alatt) nem szerzel barátokat, igazi barátokat, utána majdhogynem csak érdekbarátságok szövõdnek, ahol az egyik vagy a másik hasznot húz belõled. Ha pedig nem fûz hozzád haszon, vagyis nem vagy gazdag, vezetõ, irgalmatlan nagy kapcsolatrendszerben részt vevõ egyén, akkor még érdekbarátnak sem vagy jó. Ritka az az ember, aki úgy tud barátokra szert tenni bárhol és bármikor, hogy azok önzetlenek felé. Régen, szegény megboldogult nagyapám korában máshogyan volt. Nagyapámat mindenki ismerte és szerette annó, több száz igazi, sõt lehet 1000 igazi barátja volt, senki sem várt el tõle semmit sem, mert ne volt gazdag. Igaz TSZ elnök volt, sok mindent õ vezetett, de nem gazdagodott meg belõle, mert földekbe fektette azt, ami azóta elértéktelenedett. De jó példa, hogy akkor még voltak önzetlen barátságok. Most pedig egy fickó mai világban vett ideális ismertetõjele, hogy sok csaja volt, sok jóbarátja van, jól néz ki, jól keres. Ha egyik sem (rosszul nem keresek, de 200 felett sem kapok kézhez), akkor nem veszik emberszámba a lányok. Sajna nem úgy van, hogy zsák a foltját, hogy a csendes visszahúzódó fiú összejön az uilyen lánnyal, mert az a lány is (95%-uk)megvárja még a nagydumás, sok barátot maga mellett tudó, tehetõs pasi odamegy hozzá, addig válogat õ is. Ez pedig a kissé magának való pasik magányát hozza magával. Ritka az a srác, aki így be tud csajozni, 10 bõl 1. Volt is itt temérdek ilyen kérdés, hogy kissé aszociális emberként van e esély párra. Végigolvasva az ilyen kérdésekre adott kommenteket, majdnem mindig az derült ki, hogy ha lett is párja az illetõnek, akkor 10 bõl 9 szer az az illetõ lány volt, akire egy jobb beszélõs, barátságosabb, nyitottabb, extrovertáltabb srác szemet vetett és lett kapcsolatuk. Fiúknál ez sokkal ritkább, mert a fiúknak kellene lenniük a beszédesebbnek, több barátot maga mellett tudónak stb. Meg nekik kell kezdeményezni. Ha valaki pedig nem ilyen, így született vagy így alakult akkor nem nagyon van remény és mentség, mert az õ hibájának fogják azt felróni, nem pedig a környezetének (pl alkoholista apa terrorizálta õket) vagy a genetikának. Senki nem hajlandó a dolgok mögé látni, csak a végeredményt akarja észrevenni, hogy ha magának való, akkor vesszen.
Pedig egyértelmûen "defekt". Azt írod, úgy próbálsz barátokat szerezni, hogy meg akarsz nekik felelni. Gondolom, párkapcsolatot is. Ez pedig riasztó. Senki nem akar lábtörlõt, hanem egyenrangú kapcsolatokra vágyunk. Barátként is. Az bizony egy "defekt", ha valaki nem tudja érvényesíteni az igényeit másokkal szemben (pl. egy dependens személyiségzavar tünete lehet). Bár nekem könnyen ment a barátkozás, kapcsolatépítés mindig, idõvel mindig elõjött a megfelelési kényszerem a kapcsolataimban, és a már meglévõ kapcsolataim épültek le emiatt. Nekem pszichoterápia segített a változásban.
Mindenképpen érdemes lenne Bp-re költöznöd. Én laktam 2 évig falun (Gyõrben) ezalatt az idõ alatt összesen 2 kuplerájt sikerült felderítenem (útszéli kurtizánokkal nem szoktam leállni), haza kellett járnom azért, hogy ürítsek! Borzasztóan rossz volt. Aztán visszaköltöztem, itt felmész a beszámolókra vagy a piroslámpára, vagy van még tucatnyi hasonló oldal és csak beállítod a paramétereket (csöcsméret, borotvált suna, életkor, mit vállal stb) és kidob 200 találatot, csak gyõzd kiválasztani melyiket akarod. Ha pedig megcsípsz egy jól fizetõ melót (havi 1M-tól) akkor még egy vacsoráért is elmennek veled a kis éhenkórászok :D
A kérdező hozzászólása: Nincsenek olyan igényeim, hogy 1 milla. Havi 200 kézbe nekem tökéletesen elég. Nem szeretek nagy lábon élni. Nem tudnám megszokni sem. Nem úgy neveltek és soha nem úgy éltek. Egy átlagos bér megteszi. Biológia-Kémia-Földrajz szakos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Most is kb havi 180 at keresek, abból 32 az albérlet itt a picike városban. A maradék 150 bõl nagyon jól kijövök. Igaz meg kell húznom a szíjat, mert lakásra gyûjtök. Havi 100-110 et félre kell raknom, hogy 5 éven belül legyen egy 7-8 milliós hitelalapom egy 13-15 milliós lakáshoz. Tehát nagyon takarékoskodom, ebbe a k.rvázás nem nagyon férne bele. Persze havi 20-30 ezer 1-2 légyottra beleférne a büdzsébe, de a legközelebbi hely is, ahol vannak ilyen lakásos õk, 80 km. Még oda kimegyek, sok-sok ezer ft. Nem éri meg. Jó lenne Pest, de jártam már úgy, hogy megutált a fõnököm a volt munkahelyemen, hogy elmentem 2. diplomát szerezni és kirúgott, mert nem bírta lenyelni, hogy péntekenként nem mentem dolgozni, hanem tanultam. Nem akarok két szék közé esni.
Kifogás az midig van:D
Kifogás mindig van, tényleg igaza van az utolsónak. Utálok itt válaszolni, mert a kérdezõk nem akarnak a saját nyomorukon változtatni, csak nyafognak. Mi megerõltetjük magunkat, aztán meg ezt kapjuk, hogy jaj, de mert jaj mert jaj mert ... Akkor vegyél csak házat egy isten háta mögötti faluban, ahol amúgy sincs életed, és halj meg szûzen tanárként. Most erre mit lehet mondani??? Te így AKARSZ élni, hiszen kifogásokat keresel azokra, amiket javasolunk. Hát annak vannak következményei, hogy ezt az életet választottad magadnak. Tessék õket eltûrni!
A kérdező hozzászólása: Pesten nem tudnék 13 millióból kisebb lakást venni. Hanem kb 20 nál kezdõdnek.
Figy, ismerkedj neten, szerintem találhatsz olyan nõket, akikkel érdemes kezdeni, feltéve, ha nem vagy túl csúnya, és elõnyös képet raksz föl magadról. Oksa, persze, hogy nincs sok barátod, de faluhelyen élsz, ott amúgy is kisebb a népszaporulat. Én személy szerint egy-két barátot baromira elegendõnak tartok. Talán ha azzal a két barátoddal többet találkoznátok? Itt a nyár, foci vb, stb. Két barát nem kevés, sok barát az meg nem is az igazi. Ne vágyj olyan életre, ami túl messze áll tõled. :-) Épp ezért nem kell a nagyvárosba menned sem. Amúgy meg ha tanár vagy, egész nap társaságban vagy, ami jó. Szóval ismerkedj neten, egy év max., és összejön valami, ha tényleg szeretnéd. Amúgy láttam én már ronda csávót is, aki még nem is nagydumás, és volt már vagy 3 bnõje netrõl. Meg ezt azért ks javaslom, mert falun laksz, kevés a választék, ennyi. 20L
Jah és nekem nem kéne olyan csávó, akinek több száz barátja van, annyival kevesebbet van velem. És én ideális nõ vagyok. ;-) Plusz havi 180 fixen is bõven elég. Szóval emiatt ne fájjon a fejed. Próbálkozzál, csak más módszerekkel mint eddig. Ha ezek nem jöttek be. :-) Elõzõ 20L
Veszel lakást, örökre szûz és barátok nélküli maradsz VS nem veszel lakást és jobb életed lesz. Te döntesz:D Amúgy egyik kolléga most vett Óbudán 12-ért egy 45nm-es lakást. Csak szólok!:D
Szerintem nincs szégyellnivaló abban, amit írsz és nem feltétlen nevezném hibának, defektnek. Viszont ez könnyen korrigálható. A probléma gyökere szerintem az, hogy szûz az illetõ és ez kihat a társas kapcsolataira minden szinten, az ismerkedési szokásaira és arra, hogy hogyan közeledik egy nõ felé. Véleményem szerint ha megismerkedik az illetõ egy nõvel, akivel összejön a dolog, az sokat segít. Az, hogy ne próbáljon párt találni sem a nulla szociális életével, az nagyon nem jó tanács, pont az ellenkezõjére van szükség. Ma már igen sok csatornája van az ismerkedésnek, meg kell próbálni, mozogni kell, szórakozni menni, társaságba. A munkahely jó kapaszkodó lehet ebben...nem szabad kivonni magát a programokból...
És mi lenne, ha úgy keresnél állást, hogy még a régiben dolgozol? hogy lennél Bp-en 2-3 évig munkanélküli? 2 diplomád van, ha az nem történész és klasszika filológia, akkor egy hónap álláskeresést adok neked, és azonnal találsz állást itt Bp-en. Tapasztalat, és elég sok embert tudok, hogy kapcsolatok nélkül szerzett jó állást, az ilyesmi inkább vidéken divat.:)
Figyelj, én 27 vagyok és lány. Anyámra, apámra, nõvéremre, bátyámra és kb 4 emberre számíthatok. Ez összesen 8 ember, az azért nem kevés, nem? Most a szüzességet nem veszem górcsõ alá, mert arról semmit sem tudok, már 11 éve nem vagyok az, és szoktam szexelni fiúkkal, jártam már komolyan is emberekkel. Szóval, az, hogy nincsenek barátaid, az nem baj. Vagyis természetes folyamat, hiszen te szingli vagy, õk meg párkapcsolatban vannak, aztán munka során is elsodródtok egymás mellõl, vagy szétszéledtek külföldre! Nem hiszem, hogy egy átlagos nõ ilyesmi várna el, max te vagy a hülye, mert hülye körökben ismerkedsz. Kizárt, hogy 2 diplomával (nekem 3 van és phd-t is most tolom) ilyen emberek között legyél pl. munkahelyen. vagy akkor egy faluban élsz. Nekem vannak befolyásos emberek a networkömben (politikusok, orvosok, jogászok, közgazdászok), de én nem kezelem õket úgy, mint "húúú, befolyásosak", hanem mint "Szia, Pisti! Mizu? Hogy megy a miniben a munka?". Érted? Az, aki intelligens, az ilyesmit nem is veszi fel, szóval nem azért akar téged, mert ügyvéd a barátod.:) Rossz körökben próbálkozol, vagy túl fiatal lányokkal. 27N
Valoszinuleg csak ronda es csoro.
Igen, elég komoly defektje lehet.
A kérdező hozzászólása: Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idõs férfit?
Miért, szerinted kinek a hibája? Gyurcsányé? Mr Garrisoné? Vagy a Denveri Musztángok bajnokcsapatáé? Ugyan már!
A kérdező hozzászólása: Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idõs férfit? Defekt? Milyen defektre gondolsz? Nem érzem magamat 2 diplomával, szeretõ családi háttérrel, munkahellyel rendelkezve, defektesnek.
Nézd, 30 évesen szûz, ez még talán elmegy... De az , hogy nincs egy normális haverod, barátod, eléggé komoly antiszociális problémára utal... Járj többet emberek közé, ismerkedj, felejtsd el, hogy 30 vagy, az se zavarjon , hogy szûz vagy, egyszerûen csak élj, oldódj fel, menni fog.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem. az antiszociális és az aszocális nem ugyanaz. Az antiszoc, az aki szinte ki sem akar és mer mozdulni otthonról, fél kilépni, nem bírja az embereket. Én nem ilyen vagyok, révén hogy egy jó nevû gimiben tanítok, mindig emberek között vagyok, nem félek tõlük, jóban vagyok velük. De aszociális vagyok, nem tudok barátokra szert tenni, nem kötõdnek hozzám, ha lehozom a csillagokat nekik, akkor sem. Mintha lenne egy taszító aurám és nem lehet áttörni. Pedig én szeretném.
Nem a csórósággal van a baj, hanem a hozzáállásoddal. Negatív. Persze ez érthetõ is bizonyos szinten, hiszen ebben élsz évtizedek óta. Változtatni meg nehéz. Ezek sohasem csettintésre mennek, minden ilyesmi hosszú-hosszú folyamat. Ezt úgy írom, hogy anno nekem se volt baráti köröm, mindenféle chatre mentem fel, hogy beszélgethessek, ahol leginkább a szex volt a fõ téma. Bár nem érdekelt túlzottan a sok szexéhes pali ömlengése, de legalább kaptam emberi szót. Mindegy is. Amíg úgy állsz hosszá, hogy nõd csak akkor lesz, ha befolyásos baráti köröd van, sokat keresel, izmos vagy blabla... addig csak akkor lesz társad, ha ez teljesül. (Ami meg ilyen hozzáállással: soha. tehát mókuskerék) Az már csak egy döntés kérdése, hogy depizel tovább, vagy kiszállsz a mókuskerékbõl.
Ezt hiába kennéd bármire is. Aki 2 diploma alatt nem tud barátokat szerezni, se nõt, az nem hiszem, hogy teljesen normális lenne.
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell kiszállni itt az Isten háta mögött ebbõl a mókuskerékbõl? Mert se szórakozási lehetõség, semmi sincsen itt. Punnyadnak az emberek. Ez nem Pest, sem Debrecen kérem szépen. Ez egy kisváros, tele depressziós emberkékkel.A munkahelyemet meg nem hagyom el, hogy aztán 2-3 évig munkanélküli legyek egy másik nagyobb városban, ahol van lehetõség szórakozni, koncertezni, kikapcsolódni stb. Annyit nem ér meg a dolog.
"Mennyi az a havi bér, ami alatt csórónak nevezel egy ennyi idõs férfit? " Attol fugg, mennyire ronda az illeto.

Egy apa 30 éves, a fia 5. Hány év múlva lesz az apa kétszer annyi idõs, mint a fia?

Hogyan kell egyenlettel ezt a feladatot felírni és megoldani?

Legjobb válasz: Legyen x: ahány év múlva bekövetkezik a kérdéses esemény. x év múlva az apa 30 + x éves lesz, a fia 5 + x. Azt akarjuk, hogy az apa kétszer annyi idõs legyen, tehát kétszer a fia kora egyenlõ legyen az õ korával: 30 + x = 2 * (5 + x) Ebbõl x = 20. Elleneõrzés: 20 év múlva az apa 50 éves lesz, a fia 25. Ez valóban a fele.

Legyen x: ahány év múlva bekövetkezik a kérdéses esemény. x év múlva az apa 30 + x éves lesz, a fia 5 + x. Azt akarjuk, hogy az apa kétszer annyi idõs legyen, tehát kétszer a fia kora egyenlõ legyen az õ korával: 30 + x = 2 * (5 + x) Ebbõl x = 20. Elleneõrzés: 20 év múlva az apa 50 éves lesz, a fia 25. Ez valóban a fele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha elhivom az egyik 30 eves baratomat tortaval kinalom es csak 2 leszunk az nem ciki?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy 30 éves, vagy hogy tortával kínálod, vagy hogy csak ketten lesztek, vagy hogy ketten lesztek a tortára, vagy hogy elhívod, vagy hogy ciki lesz a torta, vagy hogy csak megkínálod a tortával, de õ már 30 éves, vagy mi?

Az a baj, hogy 30 éves, vagy hogy tortával kínálod, vagy hogy csak ketten lesztek, vagy hogy ketten lesztek a tortára, vagy hogy elhívod, vagy hogy ciki lesz a torta, vagy hogy csak megkínálod a tortával, de õ már 30 éves, vagy mi?
Abban az esetben, ha egy szelet torta lesz kettõtöknek, az ciki.
Hát, ennyi információ alapján ember legyen a talpán, aki válaszolni tud. A te barátod, te ismered, neked kell tudni.
Fiúk avagy lányok vagytok-e? Miért ciki, hogy ketten lesztek? Szülinapja van? Kicsit több infó kellene.
Azért egy torta sok két embernek. Fõleg ha az egyik éppen diétázik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!