Találatok a következő kifejezésre: 30 éves az egyik (133 db)

Fiatalok! Ti el tudnátok képzelni az életeteket 30 éves korotokig egy 30 ezer fős kisvárosban?

Legjobb válasz: Én egy 30 000 Fõs kisvárosba szeretnék költözni (ez az álmom). Nincs a közepesen kisvárosi élethez fogható! Nem egy falu, ahol nem lehet pizzát rendelni, meg Tescoba menni, de nem is mondjuk Budapest, ami csupa falfirka, teli van csövessel, és az aluljárókban húgyszag van :) (elnézést a Pestiektõl) De gondolj bele, beköltözöl mondjuk egy történelmi kis városkába, na ott aztán lehet gyereket nevelni :) és 22 éves vagyok.

Én egy 30 000 Fõs kisvárosba szeretnék költözni (ez az álmom). Nincs a közepesen kisvárosi élethez fogható! Nem egy falu, ahol nem lehet pizzát rendelni, meg Tescoba menni, de nem is mondjuk Budapest, ami csupa falfirka, teli van csövessel, és az aluljárókban húgyszag van :) (elnézést a Pestiektõl) De gondolj bele, beköltözöl mondjuk egy történelmi kis városkába, na ott aztán lehet gyereket nevelni :) és 22 éves vagyok.
Ha van munkalehetõség, ott a párom akkor mért ne? :D
Igen de nem Magyarországon.Ilyen mentalitással , felfogással nem.
Én 30 éves vagyok, egész eddig 70 ezres városban éltem.De már eléggé unom és mindig is untam és sokat jártam nagyobb városokba bulizni ismerkedni vagy csak úgy még fiatalabb koromba.Emberre válogatja, éha jó néha nem.Én most fogok innen dobbntani, ráadásul azt sem szeretem hogy a fél várost ismerem és ha fingottam tegnap akkor másnap már össze fosásként hallom vissza...:D
Én ilyen helyen lakok születésem óta, a fõiskolára is ide járok. Nincs kifogásom, mert minden van. Kórház, boltok, éjjelnappali, mindig megtalálom amit keresek, de már egy kicsit kezd unalmas lenni, jó lenne egy kis vérfrissítés. Munkalehetõségem itt nem lesz, tehát belátható idõn belül mennem kell ezt tudom. Egy részem boldogan teszi, mert végre jön valami új, de másik részem ezerrel ágál, hogy nekem ez az otthonom, itt érzem igazán jól magamat, hiányozni fog. Bárhova is megyek, nekem feltétel, hogy legyen a környéken víz... :) Nem tudom megszokni hogy nem lehet egy jót sétálni a folyó vagy tóparton.
A kérdés alapján te viszolyogsz tõle, ezen mit változtat, hogy más el tudja képzelni, sõt esetleg ott is él. Az ott élõk mentegetõzzenek, hogy "csak" ott élnek? És mit változtat az ízlésemen, ha pl. azt kérdezem, hogy "el tudjátok képzelni, hogy valaki szereti a tökfõzeléket?" Elnézést kérek a keménységért, de engem mindig zavart pl. az hogy "lemegyek vidékre". Ez direkt röhejes, amikor nem vidéket, hanem településnevet mondanak, ami a tengerszint felett sokkal magasabban van, mint Budapest. Még egy faluban is van annyi értékes ember, akiknek a társasága elegendõen értékes és akkor a tágabb környezet nem is számít annyira.
Igen, amennyiben az a város nem Magyarországon van és a közelben van egy nagyobb városhoz (pl. fõvároshoz, de nem feltétlenül vagy pl. New Yorktól egy 15-20 km-re lévõ kisvárosban szívesen élnék). Magyarországon azért nem, mert meg vagy lõve, fiatal pályakezdõk meg fõleg, legyen az diplomás vagy egyszerû szakmunkás. Én 18 éves vagyok. Most fogok érettségizni. Szakácsnak tanulok tovább és utána megyek külföldre. Lehet mondani, hogy könnyelmû vagyok és, hogy nem ilyen egyszerû stb., de pont letojom.
Én egy köztes megoldást választottam: a 20ezer fõs kisvárosomból egy 157ezresbe költöztem. Budapesten nem tudnék élni, lehet, hogy azért, mert kisvárosból származom. Ahol most élek, az pont megfelelõ, találtam munkát, több mindenre a lehetõség, nekem hiányzott a kulturális sokszínûség (színház, nagy könyvtár, mozi, stb.)
Nem-
A kérdező hozzászólása: Pinkó, mi a problémád? Nem tudsz válaszolni egy egyszerû kérdésre? És ha már itt tartunk, neked nem teljesen mindegy, hogy nekem nem mindegy-e? :) nyomi
A kérdező hozzászólása: "elnézést a keménységemért" hát te aztán tényleg kemény vagy, mint a kád széle. :)
"mint a kád széle", ez nagyon tetszik:) Én el tudom képzelni. Falun lakok, Kalocsán járok suliba, illetve ott töltöm az idõm jelentõs részét a barátomnál, ott pedig 20.000 ember él, legalábbis hozzávetõleg (a falumban ennek a tizede). Folyamatosan fejlõdik a város, vannak különféle tanfolyamok, imádnivaló kávézók, jó turik (ez nagyon fontos), de mivel még tanulok, annyira nem tudom, hogy munkafronton mi a helyzet. Ha majd meg tudok élni, lesz jó munkát, akkor nem mennék sehova. Ha nem tudok megélni és nem lesz munkám, akkor elmegyek, akár nagyvárosba is.
Igen, egy kisvárosban élek, 70ezer fõs, de szívesen elköltöznék, de a munkám ideköt.34/n
A kérdező hozzászólása: persze, külföldön teljesen más a helyzet, de én itthon gondoltam:)
Igen. Ilyenben élek most is, és összességében szeretem. Nyugalom, viszonylag tiszta, elég jó a levegõ, nem annyira világvége, nagyobb városba (megyeszékhelyek) eljutok egy óra alatt, vannak üzletek, programok is akadnak. Még valamennyi ipara is van, szóval nem annyira rossz a helyzet általánosságban. Ami számomra negatívum, hogy az én szakmámnak megfelelõ állás nincs:S.
Én egy kb. ekkora városból költöztem, Bp-re. Akár holnap visszamennék, csakhogy már túl sok minden ideköt. Szóval a kérdésre a válasz: igen!
Mivel most is épp azt csinálom, ezért igen :P
persze. én ilyen városba születtem és nincs is vele semmi bajom. Nagyon szeretem, hogy nincs bûz, tömeg, zajongás. 23/L
"Igen de nem Magyarországon.Ilyen mentalitással , felfogással nem." Ez érdekes dolog, mert most jelenleg Debrecenben vagyok a suli miatt, de amúgy egy 30 000 fõs kisvárosból származom (én írtam az elején hogy az álmom ott lakni, lényegében hazaköltözni) És jött szembe Debrecenben egy kb. 20 éves srác, aki megkérdezte nincs-e kajánk mert éhes. Oda adtam neki a nálam lévõ kifliket, és megjegyezte, hogy fogadjunk nem idevalósi vagyok. Szóval nem mindenki szemét Magyarországon :)
En is egy ilyen helyen lakom, de már alig birom, viszont a kenyerünk itt van.
Persze. Most 80 ezer fõs városban lakom és ezzel is meg vagyok elégedve. Ha nyüzsgésre, bulira, programokra vágyok akkor felmegyek Pestre.
Nem.
Én pont ilyenben élek most a párommal. A terv az, hogy 2 éven belül házat építünk egy kis faluban a közelben :) Persze mindezt külföldön. Az otthoni kisvárosokat, falvakat elviselhetetlennek tartottam mindig is (rossz állapotú utak, düledezõ házak, kevés munkalehetõség, rossz tömegközlekedés, szórakozás és programok hiánya - ebbõl itt egy sem jellemzõ)
Én nem tudom, tudnék-e ilyen helyen élni, esetleg ha közel van nagyobb városhoz, akkor igen. De ha ilyen városban nõttem volna fel, akkor persze az lenne a természetes. Egyébként amennyi tyúkszaros falut várossá avatnak mostanában, a 30 ezres város lassan már nagyvárosnak fog számítani.

Mi lehet az oka annak, hogy egy jóképű 30 éves férfi egy szép 18 éves csajt próbál felszedni?

Legjobb válasz: Az a szép 18 éves lehet vonzóbb mint bármelyik nála idõsebb nõ.. Attól hogy fiatal, még lehet intelligens,kultúrált,széles látókörû és érett felfogású.

Az a szép 18 éves lehet vonzóbb mint bármelyik nála idõsebb nõ.. Attól hogy fiatal, még lehet intelligens, kultúrált, széles látókörû és érett felfogású.
Szerintem ti mind nõk vagytok és irigyek. :D
Az hogy szép 18 éves!
Annyi utolsó.
16:38-as vagyok, nem nõ, de irigy :) Mégpedig azért, mert aki jól néz ki, az mindent megtehet a csajokkal, és mindent elhisznek neki, míg aki csúnya, azt le se szarják.
Friss húst akar ebédre!!
jaja frisset
Valszeg dugni akar egyet.
Szex, a szex...
mert a fiatal tiniket marha könnyû felszedni, annyira buták.
Az az oka, hogy áll a farka.
En no vagyok es kicsit tobb, mint 18. Ugy latom, hogy a pasik azert akarnak 18 20 eves csajokat mert az meg fiatal es szep, hamvas, nincs "elhasznalva", es meg egy dolog. Egy 18 eves csajt jobban lehet iranyitani, egy 28 evest mar nem biztos, annak mar tobb tapasztalata van az eletrol. Egy 18 eves lany FERFIkent fog tekinteni a 30 eves pasira, es mert a pasik ezt szeretnek (ertheto modon) szerintem ez is resze a dolognak. Az a gond, hogy az idosebb nok mar nem igazan tudjak ereztetni, hogy ferfinak tartjak a masikat. Ezek persze altalanositasok, es en no vagyok, de hirtelen ez jutott eszembe.
19 éves vagyok, tartsatok ribancnak de simán lefeküdnék egy 30 éves pasival ha bejön.ennyi
Apa komlexus.
Akarom mondani komplexus.xd
legjobb! gondolom szép lány :) jobb esetben 18 évesen még nincsenek kiégve és reggelig sorolhatnám még az okokat...
Utolsó, kivétel erõsíti a szabályt :)
ja és még annyit hogy ennyire senki nem támogatott és senki nem állt mellettem ennyire..
nem tudom miért gondolja mindenki hogy csak meg akarja dugni.én is 30 éves vagyok és 20 éves barátnõm van 6 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le csak petting volt és mondhatom azt hogy ennyire még senkit nem szerettem...
Meg akarja nunázni.
Ja és akkor is érettebbek legyetek, mikor átbassz-ák az agyatokat!
JA érettebb a koránál de akkor is csak egy 18 éves lány marad.Már olyan unalmas ez a szöveg, mindenki ezt szajkózza érettebb a koránál!
17 éves vagyok, remek kapcsolatban vagyok az édesapámmal.Mégis az idõsebb férfiakhoz vonzódom. Apakomplexus netán?! :D
Mert mi lesz ha a nõvéred megtudja? Mi köze hozzá? 12 éves vagy, vagy mi?
Elsõ körbe azt döntsd el, hogy marad kaland vagy tervezel vele komolyan. Amúgy mennyi idõs vagy? Amúgy helyes volt bele menni... persze rossz akarok mindig lesznek és voltak is akik ez miatt elítélnek... Ne foglalkozz másokkal !
Hencegés nice try
nagyon mélyre
A kérdező hozzászólása: Azokat én sem bírom, akiknek nincsen gyerekük, mégis még 70 évesen is úgy hajszolják a pénzt, mintha magukkal vinnék a túlvilágra és Isten elõtt ezzel keltenek majd pozitív benyomást...
#6 Õ már leüli a büntetését is, mire az átlagember eléri a te szintedet. 36 vagyok 2 autóm van, együtt majdnem 1, 5 milliót érnek, egy öregapám korú házam, fizetnem kéne, hogy megvegyék, persze a banknak is, hogy lakhassam. 2 gyerek 1 feleség. ja és havi 300 felett keresek.
Van egy most kb. 2M-et érõ kocsim, amirõl én rendelkezem (igazából a családé, de csak nekem van jogsim), Még mindig a szülöknél lakom 56nm-en, asszony nincs, gyerek nincs, 88eFt nettó a keresetem, amit talán megemelnek 10eFt-al májusban. De nekem nem sír a szám, mint neked...
Szavakat sem találok komolyan! Van aki éhezik, és a 4 fõs család él ennyi pénzbõl(vagy még ennyibõl sem). Szerintem a mai helyzetben ez szép teljesítmény amit eddig elértél. Ne másokhoz hasonlítsd magad! Akinek meg csak a pénz számít, azokat kerüld el messzire! 20/L
A kérdező hozzászólása: Én múltkorában egy gyógytornász lánnyal, aki a barátnõm volt, majdnem összeköltöztünk. De nagyon féltünk, hogy albérletben ketten hogyan fogunk megélni. Én ugye 140 nettó, õ 129 nettó. A rezsi az 62 lett volna+ 20-25 minden egyéb kiadásra.
#16 Teljesen egyetértek! Bennem is ez fogalmazódott meg ahogy olvastam, és csodálkoztam is, hogy eddig még nem írta le senki. (Azért pozitív csalódás számomra, hogy vannak még rendes, normális, okos 20 éves lányok is. :) 21/F
#16-os vagyok. Köszi #18-as, aranyos vagy. :) Szerintem kérdezõ, ne mindig pénzben lásd a dolgokat. Ha igazán szeretitek egymást, akkor megoldjátok a problémákat. A másik dolog, hogy a kettõtök keresete nem is kevés. Ebbõl azért kellemes életet lehet élni. Kis odafigyeléssel pedig spórolni is. ;) Sok sikert, és légy pozitív!
Sajnalom, de nagyon szanalmas ez a kerdes es a hozzaallas! Eleve visszataszitonak erzem, ha valaki ennyire anyagias, de ha meg sirankozik is miatta, az mar sok! Szerintem, mindenki sajat sorsanak kovacs. Ket megoldas van szamodra: vagy megelegszel azzal, amid van, vagy többet keresel! De az irigykedes es sirankozas nagyon sötet zsakutcaba vezet! En is pont 30 leszek. Keszülök felmondani manageri allasomat, amivel kevesebb, mint 3 honap alatt lenne meg az autod, mert tul keves idöt tudok tölteni kedvesemmel es gyermeket vallalni is felesleges, ha allandoan uton vagyok. Inkabb belekezdek valami teljesen uj kalandba! Retina displays Macbook Pro-rol irok neked, zsebemben az 5S es termeszetesen valahol egy iPad is hever. Garazsomba meg nem fer az autom, mert elfoglaljak a motorok. Inkabb el sem arulom, milyen ora huzza a csuklomat. Szamit? Nekem annyia nem, hogy ragaszkodjak ezekhez. Persze tetszenek, szorakoztatnak, de vegül csak targyak! 5 napi tavolletet nem ernek meg! Ha mostantol kevesebböl kell megelnem, akkor is boldogabb leszek. De eleg valoszinü, hogy ezentul sem kell lejjebb adnom az igenyeimböl. Viszont sosem definialtam magam azzal, amit birtokolok, hanem, amit adni tudok. Legnehezebb pillanataimban is mindig szamithattak ram barataim, szeretteim! Tudom, hogy ez mennyire frusztralhat, föleg, ha leirom, hogy belekezdtem vagy 3 egyetemi palyafutasba, de vegül diploma nelkül maradtam! Szüleim meg mindig csalodottak emiatt, mondvan, hogy nem aknaztam ki kepessegeimet. En viszont örülök neki, mert igy megmenekültem a te sorsod elöl! Nem kell csalodottan nezegetnem diplomamat, hogy miert nem valosulnak meg maguktol azok az almok, ami egy ilyen papirral jar. Jatek az elet! Ne vedd tul szigoruan. Ne foglalkozz azzal, hogy masnak mije van, hanem, hogy te mit szeretnel! Es ezert bizony tenni kell! Neha el kell engedni azt, ami biztosnak tünik, megha felsz is az ismeretlentöl! 2 diplomaval talan nem is vagy ennyire ostoba, mint ahogy kerdesedböl következtetni lehetne. Dönsd el, mit szeretnel elerni es legjobb esetben talalsz egy olyan utat, amit elvezet vegigjarni! Ha nincs hiteled, most meg megengedheted magadnak, hogy megtalald almaidat! Csak magadert felelsz es ez egy csodas szabadsag, amivel elned kell, ha el akarsz erni valamit! Visszaolvasva eleg tavol all tölem, hogy igy kerkedjek, de ezzel tükröt szeretnek tartani neked. Rajtam es a szerencsemen mult, hogy elerjem, amit elertem es nincsenek anyagi gondjaim. Most rajtad all! Sirankozol meg vagy felfedezed, hogy vannak golyoid es kihuzod a fejed az igabol, amit magadra kenyszeritettel?!
érezd magad megsajnálva
Én sem vagyok gazdag, bár van ez-az, meg ház is, de külön-külön nem nagy értékûek mert lepukkantak eléggé. És? Én lesz.rom a pénzeszsákokat, egy sem viszi el a feje alatt!
A kérdező hozzászólása: Van két diplomám, persze nem mérnöki, de rendesen meg kellett vele szenvedni. Semmi másom nincs.
akarod mondani, hogy házai és kocsiai? és a fizetésbõl kihagytál egy pár nullát nem?
Képzeld, a végelgyengülésben meghaláshoz, nem kötelezõ a kertesház.
nem tudom most h panaszkodsz vagy dicsekszel
A kérdező hozzászólása: Könnyen beszél, aki havi 300 felett keres, van nagy 30 milliós kertes háza, 5 milliós autója és szép felesége.
A kérdező hozzászólása: Min dicsekedjek? Unokatestvérem 34 évesen már közgazdászként 12 milliós autóval és 54 milliós lakással rendelkezett. Igaz, ebbõl 17 millió az még hitel volt neki. Nekem meg semmi. Itt a vég.
A leírásod a magyar fiatalok kb. 90%-ára igaz, szóval... :D
Na figyelj ember nekem még feleannyit nemérõ autóm van.. (150.000 ft-os Dacia 1310 tlx) Fûrésztelepen dolgozom, 140 ft-ért, egy olyan tanyán lakom, ami úgy néz ki mint ahol bomba robbant. Na? Ez mennyivel jobb? Ja asszony sincs régóta
szarkazmus volt, am meg én sem tudom h mit sír a szád....
#20-as! Szuperül megfogalmaztad! *tapstapstaps* :)

Miért akadnak ki azon ha egy 30 éves fiú beleszerett egy 12-13 éves lányba? Bezzeg azon senki se akad ki ha egy 48 éves férfi beleszeret egy 30 éves nőbe. Vagy egy 58 éves egy 40 esbe.20/f

Legjobb válasz: Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.

Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.
A 12_13 éves lány még gyerek, még fejlõdõ korban van, hogyan hasonlithatod össze a 2-õt?
Ezt komolyan kérdezed?!
A 48 éves férfi meg a 30 éve nõ már felnõtt ember. A 12-13 éves lány még csak tinédzser, a 30 éves férfi!! (nem fiú) meg már rég felnõtt, azért.
A 48 éves pasi, ha 30 éves nõbe szeret, az nem liliomtiprás/pedofília/. A harmadik példád még inkább nem az. Az elsõ viszont, a 30 éves "fiú" nem fiú, hanem felnõtt férfi, a 12-13 éves lány pedig kislány, aki épp a serdülõkor küszöbén van és talán még a babázásról sem szokott le, tehát ebben az esetben én nem szerelemrõl beszélnék, hanem valami egészen másról, mindkét oldal esetében!!!
Pancser vagy, Milán. Ez a 2. kérdés tõled, ami ezzel a témával foglalkozik. Akkor nem szerettem volna személyeskedni, de mostmár tiszta számomra a dolog. Balek vagy, nem tudsz a saját korosztályodból felszedni egy lányt se, ezért sokkal fiatalabb lányokkal kezdesz, akik már csak azért is "szeretnek" téged, mert idõsebb vagy.
"12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében." Húha... Azok a nagy kapcsolatok:D Ne nevettesd már ki magad!:)
és egy 25 a 7-be? Normális? Ugyanúgy 18 év.
Utolsó: én teljesen egyetértek veled (természetesen a többiekkel is, de nem nekik szánom az üzenetet), és ne is értsd félre kérlek, de a mai 12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében. Ez halál komoly, és nem a kisujjamból szopkodtam... jó is lenne, ha csak kitaláció lenne. Pont ezért lehet a kérdés is, mert egy 13 éves manapság van már annyira érett (nem testileg! bár sok esetben akkor is), hogy elsõ látásra ne lehessen pl. a korát megsaccolni. Ha jól nevelik, akkor lehet jóval magasabb értelmiségi szinten is, mint akár egy 15-16 éves. Ja, kérdezõ: én 1994-es vagyok, tehát nincs sok különbség. Nekem is megfordult a fejemben sokszor, hogy nemrég lettem én mondjuk 16 évnél idõsebb, szinte semmi nem is változott. Talán megmaradtak a fejedben neked is ezek a dolgok, hogy míg 15-16 évesen beszélgettél 13-14 évesekkel, addig ezt most folytatnád, mert nem érzed magad idõsebbnek. Szerencsémre ez nem jellemzõ rám, nincs is alkalmam és nem is szeretnék 16-17 évnél fiatalabbal találkozni, nemhogy kapcsolatba "egyeledni".
Nincs azzal semmi probléma. A szerelm szép dolog. Csak várni kell a 30 éves fiú...öö...30 éves férfinek türelmesen hat évecskét és máris elveheti feleségül.
Azt hiszem értem, mi a problémája a kérdezõnek. Vegyük le róla a szerelem-szex részt, mert attól lett ideges mindenki. A fogantatástól az ember fejlõdik, 25- 30 évig. Ez nem lineáris! - az elsõ idõben rohamos, majd fokozatosan csökken a testi-lelki-szellemi fejlõdés. A testi meg is áll 19-22 körül, a szellemi-lelki fejlõdés értelmes embernek a halálig tart. 7 éves korig a nemes szervek fejlõdnek -szív, máj, tüdõ, stb- ez a fogváltással zárul. Egy 5 éves nem tud olyan jól barátkozni egy 2 évessel, mint egy 5 körülivel. Egy 13 éves sem annyira egy 10 évessel. Egy 23 éves viszont elég jól megtalálja a hangot egy 20 évessel. Egy 30 éves észre sem veszi, hogy 33 évessel barátkozik, egyre inkább eltûnik a különbség. 35 és 50 év közt meg szinte mindegy a korkülönbség. Remélem tudtam segíteni.
Remélem elõadod a retardált hegyibeszéded egyszer egy apukának is, aki úgy szétrúgja a tökeidet, hogy nem csak az idõsebb nõktõl megy el a kedved, hanem kislányoktól is. Megérdemelnéd. Nem vagy normális, ilyen mentalitással börtönben a helyed, vagy elmegyógyintézetben.
someone call the police
A za gond hogy a 13 év körüli kor egy bûvös szám mivel általában erre teszik a pubertás kezdetét (bár lehet már kissé elõrébb), és így egy olyan embert aki most ismerkedik a szexualitással annak nem biztos hogy az használ ha egy sokkal idõsebb személlyel ismerik meg egymás testét. vagyis társadalmilag ha a pubertásban hasonló korúak fedezik fel egymást az annyira nem elítélendõ, mintha egy felnõtt egy gyerekkel ismertetné meg a testi gyönyöröket. Hasonló mintha valaki egy óvodással akarna sört itatni, az is olyan lenne ami lehet hogy ártana neki lehet hogy nem de nagyobb rá a valószínûség hogy ártana mivel még nem tud annyit nem tapasztalhatott annyit mint egy idõsebb a témában. Ja és pedofil témában ez a film segít szerintem helyretenni dolgokat.Dokumentumfilm szóval kéretik nem lehurrogni egybõl. Minden férfi pedofil? (2012) mozicsillag(dot)com/movie_show.php?id=10425
Nincs semmi indokotok csupán az állítólagos "éretlenség". Ami azért is nevetséges mert ha egy értelmi fogyatékosról beszélnénk akkor eszetekbe nem jutna felhozni ilyesmit. Semmi többrõl nincs szó mint a társadalomba belerögzült férfigyûlöletrõl. Azért fáj ez a nõknek mert egy nõ minél fiatalabb annál kívánatosabb persze az érett nõknek is megvannak a maguk szépsége de a az etalon akkor is a fiatal nõ. Meg persze a nõkbe bele van rögzítve hogy ne adják könnyen magukat ezért vetik meg annyira a r*bancokat és mivel a fiatal lányok buknak az idõsebb férfiakra ami már végképp sok a 20-as, 30-as nõknek hiszen az az õ területük. Ezért kell kitalálni mindenféle ostobaságokat és ezért támadják azokat a férfiakat akik 20 alatti lánnyal jön össze. A nõket is csak a saját szexuális vonzalmaik vezérlik pedig a különbség egy r*banc és egy átlagos szexuális életet elõ nõ között nagyon kevés. A r*bancokkal se az a probléma hogy mindenkivel összefekszenek hanem az hogy a szex dominanciát és uralkodást fejez ki és ez valahogy már sok néhány nõnek ezért vannak lenézve a r*bancok. Mintha olyan hatalmas különbség lenne egy olyan nõ között aki rendszeresen orálisan kényezteti párját és a végén az arcára kapja a g*cit vagy egy olyan nõ között akinek sok szexuális kapcsolata volt de soha nem g*cizték le.
#15 Ne próbáld igazolni magad. Felesleges. A nézeteid ezzel a témával kapcsolatban tévesek, és ez egyike azoknak a dolgoknak, amik felett nem lehet átsiklani, és azt mondani: "Rendben van, tiszteletben tartom a véleményed, és elfogadom, ha nem is értek egyet."
Most komolyan, te hány éves vagy, utolsó? A nõk harmincon felül vannak a csúcson, de te kisfiú vagy még ehhez... menj szépen aludni...
Csak azért mondod ezt mert nõ vagy. A jog meg változik országról országra. A nõk kb.16 éves korukban vannak a csúcson. Agyilag meg a nõk késõbb se sokkal érettebbek.
A sok nyomorék... Egy normális 30-as férfi nem fog tinilányokba beleszeretni. A 12-13 éves lányok nagy része pedig sajnos van annyira nyomorék, hogy belemegy egy ilyen kapcsolatba, amit mellesleg a törvény büntet. 12-13 én már csajoztam, nem fogok álszenteskedni, de én a saját korosztályomat "üldöztem". Most, 15 évesen nem tudnék beleszeretni egy 13 éves lányba. Éretlenek. Az emberiség szennye az a férfi, aki úgy gondolja, hogy normális dolog ilyen fiatal lányokkal szerelmi szálakat fonni.
"Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk" Egyrészt, itt van a kutya elásva, nemileg érett, agyilag nem. Másik válaszolónak üzenem, azért nem most jöttem én sem a falvédõrõl, nem gondolhatsz annyira naivnak, hogy ne tudnám, pasiznak, kamatyolnak - egy részük biztosan, de értelmileg akkor is gyerekek! Se kialakult világképük, se kialakult személyiségük nincs még. Másrészt, de igen, jog szerint ez pedofília, tetszik, vagy sem. Én nem akartam pasizni 12-13 évesen, irigy rájuk a kutya, hogy mondhatsz ilyet? Talán te is ez a korosztály vagy, aki 30-as faxikkal kufircolna?
Vicces hogy ilyenkor egy 12-13 éves még gyerek de ha meg kell csinálni a házimunkát vagy az anyjuk lusta vigyázni a saját gyerekeire akkor bezzeg már felnõtt. Itt inkább arról van szó hogy az anyák féltékenyek saját lányaikra vagy azért mert szebbek és fiatalok vagy mert õk az õ korukban nem pasizhattak. Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk és ha szeretik egymást akkor azt el kell fogadni.
#10 - te nagyon konzervatív vagy, és kicsit hmm.. nem is mondom. Nem, nem kapcsolatokban gondolkodnak, hanem inkább testiségben. Kicsit nyisd ki a szemed, aztán nem kell ilyeneket irkálnod. Avagy jobb álomvilágban élni? Bocs.
Ez a 18%-os mennyire sötét... Te Úristen:D

Ha elhivom az egyik 30 eves baratomat tortaval kinalom es csak 2 leszunk az nem ciki?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy 30 éves, vagy hogy tortával kínálod, vagy hogy csak ketten lesztek, vagy hogy ketten lesztek a tortára, vagy hogy elhívod, vagy hogy ciki lesz a torta, vagy hogy csak megkínálod a tortával, de õ már 30 éves, vagy mi?

Az a baj, hogy 30 éves, vagy hogy tortával kínálod, vagy hogy csak ketten lesztek, vagy hogy ketten lesztek a tortára, vagy hogy elhívod, vagy hogy ciki lesz a torta, vagy hogy csak megkínálod a tortával, de õ már 30 éves, vagy mi?
Abban az esetben, ha egy szelet torta lesz kettõtöknek, az ciki.
Hát, ennyi információ alapján ember legyen a talpán, aki válaszolni tud. A te barátod, te ismered, neked kell tudni.
Fiúk avagy lányok vagytok-e? Miért ciki, hogy ketten lesztek? Szülinapja van? Kicsit több infó kellene.
Azért egy torta sok két embernek. Fõleg ha az egyik éppen diétázik.

Az normális dolog, hogy 18 évesen úgy érzem magam sok tekintetben mint egy 30 éves? :S Normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: 18 éves korom óta érzem magam így, 21 vagyok, és a mai napig így érzem magam, nem tudom mi lesz,ha 30 leszek, de most is velük érzem jól magam, páromnak is csak 30-40 körülit tudok elképzelni, a legtöbb barátom ilyen korú, szóval nálam ez valahogy egyszerûen csak így alakult :)

18 éves korom óta érzem magam így, 21 vagyok, és a mai napig így érzem magam, nem tudom mi lesz, ha 30 leszek, de most is velük érzem jól magam, páromnak is csak 30-40 körülit tudok elképzelni, a legtöbb barátom ilyen korú, szóval nálam ez valahogy egyszerûen csak így alakult :)
Ha azt képzeled, hogy feleséged és saját házad van, amikor a putriban laksz, akkor NEM!
érett lettél van felelõséged meg ilyenek utolsónak : rohadt bunkó vagy sorry Oszifõm kedvenc mondata:" A kamaszkor nem betegség csak állapot " :D és te most nõtted ki sztem
hát attólfügg hogy miben nyilvánul meg
A kérdező hozzászólása: 4-nek: Engem nem érdekelnek ilyen dolgok mint amik a tömegeket. Pl.: divat stb. +A korombéliek közt nem lelem a helyem... :S Ilyenek
Azért mert nem érdekel a korod béliek viselkedése és elfoglaltsági tevékenységei még nem vagy felnõtt. Másodsorban mert 30-nak érzed magad, nem biztos hogy más is úgy véli, találkoztam én mér 30on túl is gyerekes emberekkel, szóval okosan az ilyen kijelentésekkel.
A kérdező hozzászólása: Azt azért aláírom, hogy nem tartom magam teljesen 30-nak. :) Csak a gondolkodásom egy részének tekintetében érzem magam 30-nak. Meg mondjuk a barátaim/haverjaim is inkább a 22-30 év köztiekbõl tevõdik össze. :)

Miért mondják azt, hogy ha egy 15 éves csaj összejön egy 30 éves pasival, hogy a pasinak csak sexre kell? És amikor ez fordítva van, ilyeneket miért nem mondanak?

Pl. 15 éves pasi 40 éves csaj.

Legjobb válasz: teljesen mindegy, hogy a sexre kell vagy nem a 15 éves még kislány a 30 évesnek, meg már javába családdal kellene foglalkozni, nem gondolod?

teljesen mindegy, hogy a sexre kell vagy nem a 15 éves még kislány a 30 évesnek, meg már javába családdal kellene foglalkozni, nem gondolod?
de az idõsebb nõ és a gyerek is szexre hajt.. ez egyértelmû. :D Fordított esetben általában a kislányokat beetetik mindenféle hülyeséggel :D
De, nagyon is: egy nõ is hajthat csak a szexre, viszont sokkal inkább a férfiak azok, akik képesek az érzelmek (esetleg ismeretség) nélküli szexre. A nõk sokkal inkább érzelmekhez kötik a szexet, de nem azt mondom, hogy minden nõ, mert nem így van. Persze azt se mondom, hogy minden pasi meg tudna gond nélkül dugni egy idegen nõt, ha az jól néz ki. Nem feltétlenül csak a szexre hajt a pasi, de nagyon kevés esetben lesznek hosszabb távon egy hullámhosszon érzelmileg is, értelmileg is, fizikailag is. Hiszen, majdnem az apja lehetne, generációs különbség van köztük, nemcsak 3-4 év. Amikor a lány 25 éves lesz, ereje teljében, a pasi már 40, lehet apaságra, családra, nyugodt feleségre vágyna, nem egy pörgõ, bulizós fiatal huszonévesre... De embertõl függ :) Mindkét táborban van, aki tényleg CSAK a szexre hajt.
off: én nõ vagyok, és nem érdekelnek az érzelmek!

A fogamzásgátló tabletták korfüggőek? Pl ha huszonévesen yasminellát szedtem, az 30 éves kor után is jó? Még egy kérdés a vérvétel sima vagy hormonos amit előtte csinálnak?

természetesen megyek dokihoz, csak addig is érdekelne

Legjobb válasz: Jó lesz 30 évesen is...Igazából ezt ahhoz szokták kötni hogy valami oknál fogva 5-6 évente érdemes átállni egy másik tabira.Errõl hogy miért mindenki mást mond.Valaki azt hallom hogy egy idõ után megszokja a szervezet és már nem úgy hat,valaki meg épp azért vált hogy túl rááll a szervezete a tablettára és nem fog tudni teherbe esni:/ nem tudom hogy melyik az igaz de váltani általában ezért szoktak....ha nem szedted egy ideje vagy mást szedtél helyette akkor hatni fog biztosan:) Szerintem nem hormonosat fog venni bár benne van,nem értek hozzá.Ha valami végett abba kellett hagynod akkor mindent néznek amit kell,de egyébként ezeket a kockázati tényezõket nézik legfõbb képpen a tabletta felírásánál mint a véralvadás és a trombózisra való hajlam stb. amik ugye kizárják:)

Jó lesz 30 évesen is...Igazából ezt ahhoz szokták kötni hogy valami oknál fogva 5-6 évente érdemes átállni egy másik tabira.Errõl hogy miért mindenki mást mond.Valaki azt hallom hogy egy idõ után megszokja a szervezet és már nem úgy hat, valaki meg épp azért vált hogy túl rááll a szervezete a tablettára és nem fog tudni teherbe esni:/ nem tudom hogy melyik az igaz de váltani általában ezért szoktak....ha nem szedted egy ideje vagy mást szedtél helyette akkor hatni fog biztosan:) Szerintem nem hormonosat fog venni bár benne van, nem értek hozzá.Ha valami végett abba kellett hagynod akkor mindent néznek amit kell, de egyébként ezeket a kockázati tényezõket nézik legfõbb képpen a tabletta felírásánál mint a véralvadás és a trombózisra való hajlam stb. amik ugye kizárják:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!