Találatok a következő kifejezésre: 30 éves az (364 db)

25 még elmegy.De a 30 már nagyon sok
Akkor szívesen megismernélek
Izlés dolga. Ha te ezt szereted akkor ne foglakozz mások véleményével.
Dehogyis, ahogy jól érzed!
Én is pont ilyen vagyok sajnos :S csak a huszonévesekkel érzem jól magam ha kicsi a korkülönbség annak meg hamar vége van :/
dehogy
Kevés!
25-30? Mit akarsz ilyen gyerekektõl? Egy 36-os pasi

2010. 02. 02-től itthol vagyok a kislányommal gyeden, és gyesen! 2 év után 30 évesen + az 1 gyerek után hány nap szabadság jár? Kötelezhet a munkáltató arra, hogy gyes alatt fel mondjak?

Legjobb válasz: Nem kötelezhet rá, hogy felmondj. Erre még akkor sem kötelezhet, ha nem vagy védett ( a kicsi 3 éves koráig a rendes felmondással szemben védett vagy), ha nem akarja, hogy ott dolgozz, akkor fel kell neked mondjon, de kötelezni nem kötelezhet. 22 nap rendes éves szabi jár, ha betöltöd a 31-et, onnantól 23. Plusz a gyerek után még 2 nap évente neked is, és az apának is.

Nem kötelezhet rá, hogy felmondj. Erre még akkor sem kötelezhet, ha nem vagy védett ( a kicsi 3 éves koráig a rendes felmondással szemben védett vagy), ha nem akarja, hogy ott dolgozz, akkor fel kell neked mondjon, de kötelezni nem kötelezhet. 22 nap rendes éves szabi jár, ha betöltöd a 31-et, onnantól 23. Plusz a gyerek után még 2 nap évente neked is, és az apának is.

Célszerû 30 évesen az orromat megmûttetnem, vagy már hagyjam a francba? Pénzem az van rá, rosszul nem keresek, de elég takarékos típus vagyok, nem biztos, hogy erre akarok költeni 3-400 ezer ft-ot. Vélemények? Õszintét.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mi bajod az orroddal? Szerintem így jó, ahogy van! A pénzt meg költsd másra.

Mi bajod az orroddal? Szerintem így jó, ahogy van! A pénzt meg költsd másra.
szerintem helyes vagy :)
Az én orrom is van ekkora, és van barátnõm. Semmi baj nincs vele.
Vidd el varrónõhöz, egy pár ezer Ft-os nadrág is nézhet ki több tízezer Ft-osnak, ha jól áll rajtad. Pár ezret megér egy átalakítás szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én még nem hallottam olyat a mesében sem, hogy egy pasit a lábai miatt kosaraznának ki (hacsak nem béna az illetõ, vagy valami iszonyat fertõzés van rajta).
lehet hogy a lábaid problémásak, de nem az orrod az orrod tök normális, a csaj csak keresett valami szöveget amivel lekoptathat... vagy valami ritka finnyás szupernõ
A kérdező hozzászólása: Benne van, hogy nem jók. Pokoli rövidek a lábaim és vaskosak, izmosak. Nehéz rájuk kapni nadrágot. Így azok nem állnak túl jól.
Az ár nem sokat árul el róluk, attól függetlenül még lehetnek átlagosak és rossz szabásúak, nem megfelelõ méretûek.
És ki kérdezte mennyit érnek a ruháid? Vagy így akarsz csajozni? És, bejött?
A kérdező hozzászólása: Ruhák vannak, 8 db 15 ezer ft-os nadrág, 2 db 38 ezeres kabát, pulcsik és 4 db 37 ezres cipõ (nem nagyképûség, mert ez nem érdekel engem). De kondibérlet nem rossz ötlet, sokat ereszkedtek az izmaim. De az orrom zavar továbbra is.
Költsd el inkább kondibérletre és jó ruhákra. :)
Az a lány vagy látássérült volt vagy nem tudott jobb lekoptató szöveget kitalálni, mert az orrod egy kicsit sem nagy :)
Ha ezzel kinyírnád az orrod, te lennél az elsõ orrgyilkos.
Nem lenne késõ még 30 évesen, csak neked semmi szükséged mûtétre! Semmi gond az orroddal, nem nagy, nem kampós, nem krumpli. Szóval nem értem, mi a probléma :S Ne mûttesd meg semmiképpen!
A kérdező hozzászólása: Szakítottam a párommal, azóta 3 randi. Nem jött össze egy sem. Egyik mondta, hogy nagy az orrom és emiatt van kosár. Fura. De tegyük fel, vagy ilyen is. Ezért gondolkoztam ezen.
pszichológusra költs!
"Én még nem hallottam olyat a mesében sem, hogy egy pasit a lábai miatt kosaraznának ki (hacsak nem béna az illetõ, vagy valami iszonyat fertõzés van rajta)." Én meg még olyat nem hallottam, hogy valakit az orra miatt kosaraznak ki o.o Nekem az lenne a legnagyobb problémám, ha valakinek nagy az orra, ez hülyeség. Ne sajnáld, hogy nem jött össze azzal a csajjal. Teljesen normális az orrod.

A mostani 20-30 évesek azonnal összejönnek másokkal?

Egyre többet látom, hogy 20-30 évesek nyavajognak, hogy igy meg úgy egyedül vannak, igy meg úgy nincs senki a láthatáron, igy meg úgy irigykednek a parkban sétáló párokra, aztán egyik pillanatról a másikra találnak maguknak valakit. A "lassú viz partot mos" elv manapság nem m?ködik? Régen hogy volt? Namost, ha valaki megtetszik, akár az els? 5 perc után már lehet nyomulni, mert a lányok értékelik, vagy hogyvan?

Legjobb válasz: Érdekes :) kinek így,kinek úgy. Valaki még megõrzi a "hagyományokat",magyarul konzervatív,de sajnos ma már az a kevésbé jellemzõ.

Érdekes :) kinek így, kinek úgy. Valaki még megõrzi a "hagyományokat", magyarul konzervatív, de sajnos ma már az a kevésbé jellemzõ.
Én a hagyományok embere vagyok, 22 évesen tök egyedül. Mit látok manapság, elõször legyél macsó, teperd le a lányt aztán, meg kérdezz és ismerd meg, mert ha elõször kérdezel, vagy csak barátok lesztek, vagy unalmasnak tart, sajnos ezek tapasztalatok, de ennek ellenére nem veszem fel a mostani kor szokásait, lehet megszívom és egyedül is maradok ezért, de én elõbb kérdezek és ismerkedem majd csak aztán ha úgy alakul. /22F
2.hozzászóló: ez lenne a normális, de sajnos már nem ez van :( pedig mennyivel jobb lenne :) én élvezném..
Én meg annak örülnék, ha lenne ilyen valaki, aki ezt értékeli, mert akkor én is élvezném, és nem tartanám magam kevesebbnek az átlagnál.
Szerintem sokan azonnal összejönnek másokkal, csak azért hogy legyen valakijük és ne legyenek egyedül. (Ez persze nem mindenkire igaz és nem általánosítok.) Én inkább vagyok egyedül, de nem dõlök be a macsó dumáknak és kivárom azt a srácot, akiben meg tudnék bízni.
2.ill. 4. hozzászóló :D van ilyen lány, hidd el. csak nagyon rejtõzködnek :) ne add fel a reményt, simán jó fej vagy
Mind a 2. mind a 4. ugyan az vagyok. Köszönöm, hát remélem lesz szerencsém egyszer...
Tudom, hogy ugyanarról a személyrõl van szó, ezért írtam így :D de köszi a felvilágosítást :) sok szerencsét a keresgéléshez :)
18:21 Én is hasonlóan vagyok ezzel, mármint nem értem értelmét a leteperésnek. Mindig is azt szerettem, ha valakivel igenis sokat tudok beszélgetni, ( de ahogy észrevettem, a fiúknak ez nem tetszik, 1-2 beszélgetés után már rögtön randit akarnak(ugy értve hogy elvárják hogy mostmár akarjak valamit, meg "komoly kapcsolatot" )és aztán lehet dönteni, hogy megfogott-e, vagy sem. A fiút sem akasztom ki, hogy hirtelen összejöttünk, aztán rájövök 2 hét múlva, hogy mégsem jó, és szimplán dobom.(vagy éppen fordítva) Korrektebb inkább megismerni, ha mégsem látom hogy lenne jövõje, nem csinálni semmit és õszintének lenni.(szerintem inkább türelmetlenek az emberek) Lehet én is ezért vagyok egyedül 2 éve:) de inkább akkor várok. 21L

Akik most 20-30 évesek azok közül sokan miért nem tanultak idegen nyelveket?

Ma már elvárás a legtöbb munkahelyen a nyelvtudás. A karrierhez elengedhetetlen. 1 nyelv megtanulása azért nem egy nagy feladat. legalább a középfokú nyelvvizsga.

Legjobb válasz: Én nem tanultam annó, de nagyon rossz, mert én sem ugrálhatok egyik helyrõl a másikra. 2 éve elkezdtem az angolt 3 hónapot bírtam fizetni. Aztán egy éve folytattam. 3 hónapot akkor is tudtam fizetni. Összesen 130 ezer forintomba van és még nem tudok elhelyezkedni ezzel a tudással. Nem tudok többet szánni erre a családi kasszából. Marad annyi tudásom, hogy el nem adnak sehol.

26 éves vagyok, én már óvodában tanultam angolt, bár munkában még nem kellett használnom. Nekünk általános iskolában 3. osztálytól volt kötelezõ nyelvet tanulni, nem tudom, mikortól vezették be, és nem tudom, volt-e olyan iskola, ahol nem kellett. Rajtam egyetlen nyelv fogott ki eddig, a német. Amúgy nemrég voltam egy interjún, ahol "tesztelték a nyelvtudást", éppenséggel az interjúztatón látszott, hogy begyakorolt mondatokat kérdez, és véletlenül pont egy másik jelölttel interjúztam együtt, figyeltem, mikor vele befejezték a sablon kérdéseket, azért még egy dolgot megkérdezett az interjúztató magyarul, bár elég triviális, és nagyon egyszerû lett volna feltenni a kérdést angolul, de ez már nem volt benne a szokásos sablon kérdésekben...
Én nem tanultam annó, de nagyon rossz, mert én sem ugrálhatok egyik helyrõl a másikra. 2 éve elkezdtem az angolt 3 hónapot bírtam fizetni. Aztán egy éve folytattam. 3 hónapot akkor is tudtam fizetni. Összesen 130 ezer forintomba van és még nem tudok elhelyezkedni ezzel a tudással. Nem tudok többet szánni erre a családi kasszából. Marad annyi tudásom, hogy el nem adnak sehol.
A kérdezõ és a 21:18-s válaszadó buta és csak sajnálni tudom õket. Hát hajrá fojtsátok bele magatokat a saját hülyeségetekbe! Én nem alacsonyodom le a ti értelmi szintetekre. Ilyenekkel mint ti még vitatkozni is idõpocsékolás! Csak a magatok butaságából indultok ki! Szegények!
A kérdező hozzászólása: "Én nem tanultam annó, de nagyon rossz, mert én sem ugrálhatok egyik helyrõl a másikra. 2 éve elkezdtem az angolt 3 hónapot bírtam fizetni. Aztán egy éve folytattam. 3 hónapot akkor is tudtam fizetni. Összesen 130 ezer forintomba van és még nem tudok elhelyezkedni ezzel a tudással. Nem tudok többet szánni erre a családi kasszából. Marad annyi tudásom, hogy el nem adnak sehol." Ajánlott azért a nyelvvizsgát is megcsinálni. Nem kell ehhez oktató helyekre menni. Könyvek is vannak.
Miért kell lehurrogni a kérdezõt? Tanár nélkül, egy CD mellékletes könyvvel és SZORGALOMMAL meg lehet tanulni külföldiül. A probléma az, hogy tényleg van egy kis hendikepünk. De ez még le is küzdhetõ. A másik, hogy sokan nyûgnek tartják a nyelvtanulást. Középiskolában színvonaltalan az oktatás, sokakkal már akkor megutáltatják az egészet. Ezután meg bemesélik maguknak az emberek, hogy úgysem tudnak megtanulni és szentül tartják magukat ehhez és hirdetik, hogy bizony nem lehet mindenki nyelvzseni, van aki nem tud megtanulni más nyelvet.
Mert sajnos nem olyan tökéletes zseni mindenki mint TE kedves (?) kérdezõ és így sokan nem tudnak perfektül megtanulni egy nyelvet bármi nemû segítség nélkül, kizárólag egy könyvet használva. De gratulálok a te nyelvi készségeidhez, te biztos beszélsz vagy 10 nyelven.:) A nyelvoktatás pedig egyenlõ a nullával az iskolákban. Ezt tapasztalatból mondom hisz még mindig ott tanulok.
Talán mert lusta vagyok a könyv melett seggelni. Biztos van neked is olyan dolog az életedbe, ami nem igazán érdekel. Ha meg megtanulom, mi a túrót csináljak vele? Nyaraláshoz nincs pénzem, külföldre nem akarok menni dolgozni, a munkámhoz sem kell. Pár év és szinte semmie sem fogok emlékezni.
Az iskolákban akkor is , most is nagyon gyatra a nyelvoktatás. Akkor még nem is volt annyi külön nyelviskola. Igaz, hogy akinek középfokú nyelvvizsgája van, az nem tud az adott nyelven kommunikálni.
mi rendelkezünk majdnem(vagy már) a legrosszabb mutatókkal az EU-ban, míg itt a fiatalok többsége sem tud helyesen egy idegen nyelvet, addig hollandiában egy 70 éves könyvtáros néni meg egy utcaseprõ is elmagyarázza neked angolul mi merre van, ott jól mûködik a nyelvoktatás, óvodás koruk óta tanulják a nyelvet, leginkább most az angolról beszélek, persze ez így van a skandináv országokban is, de lassan már romániában is lehagynak minket, ne csodálkozzunk rajta
13:39-es vagyok. Az esetek többségében azért kiderült, hogy szórakozó tinikrõl van szó, mert amikor elfáradtak, megunták, akkor váltottak magyarra. Volt olyan, hogy felszálltunk a buszra, leültek és onnantól magyarul folytatták :D Ennyit azért már meg bírok különböztetni, remélem, 14 év nyelvhasználat után. Hát, lehet, hogy szerencsés voltam, pedig ez egy kelet-magyarországi, nem is jó hírû gimi volt. Mondjuk, az angol tanár csapnivaló volt (többek között emiatt is nyúlt hosszúra az angoltanulásom), az orosz-német szakos viszont a megyében szerintem az egyik legjobb volt. Ki is hajtotta belõlünk a nyelvvizsgát.
13:39 - Lehet, hogy te jártál szerencsés suliba, de nálunk 2003-ra, érettségire csak én szereztem középfokú nyelvvizsgát, és azt is úgy, hogy suli mellett nyelvtanfolyamra jártam. Általános iskolában minden évben (tehát 3. osztálytól volt nyelvoktatás, ez 6 évet jelent) más tanárunk volt, 6 év alatt 6 különbözõ tanár (inkább elmentek nyelviskolákba jobb fizetés reményében). Nekem nem vált hátrányomra, de sokakat megzavart. Az angolul beszélõk amúgy tényleg lehetnek külföldiek is, bár néha szórakoznak ezzel magyar tinik is, de akkor érzékelhetõ is, hogy nem külföldiek.
A kérdező hozzászólása: "Az tûnt fel, hogy pl. buszmegállókban hallom, ahogy tinédzser lányok-fiúk angolul beszélgetnek, egész jó kiejtéssel - szóval, annyira nem reménytelen a helyzet." Nem lehet, hogy nem magyarok voltak?
2 nyelvet is tanultam, középiskolában szerencsém volt így egy jó meg egy rossz nyelvtanárhoz. Szóval, nem állítanám, hogy a nyelvoktatás 100%-ban színvonaltalan, mert nekem 50%-ban bejött, nyelvvizsgáztam. Mondjuk ez még mindig csak a vagy bejön, vagy nem kategória, de azért nálunk a nyelvvizsgázottak aránya is 40-50% körül volt a 3 párhuzamos osztályban, 1996-ban. Én ebbõl tudok kiindulni, remélem, azóta csak javult a helyzet. Az tûnt fel, hogy pl. buszmegállókban hallom, ahogy tinédzser lányok-fiúk angolul beszélgetnek, egész jó kiejtéssel - szóval, annyira nem reménytelen a helyzet.
A kérdező hozzászólása: "Mert nem szeretnének elkorcsosulni." Azért ez már az értelem szintjét is mutatja. Ha valaki beszél más nyelven az máris korcs. Ezután az jön, hogy ha tudom, hogy merre vannak külföldön pár város akkor már az is baj.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:04 Két állításodban magadat cáfoltad meg. Elõször elmondtad, hogy minek nyelvet tanulni, de azt meg elvárod, hogy a külföldiek megtanuljanak pár szót magyarul. Gondolom egy mondatot tanulsz meg mindenképpen, külföldre: "Két sört meg egy felest!" Nem mellesleg baromi nagy elégtételt veszel te Trianonért azzal, hogy bosszúból nem tanulsz meg egy nyelvet. A turisták nagy része viszont igenis megtanul pár szót magyarul és virul a fejük (ahogy a magyaroknak is külföldön), ha kitudnak mondani egy mondatot és meg is értik az emberek. De nyilván nem magyarul fogja megkérdezni, hogy merre van a Parlament, mert akkor magyarul mondják meg neki.
1. sok embernek ideje nincs nyelvet tanulni. Miért? Mert keményen dolgozik napi 12-16 órákat és mire hazaér a családjához azt hiszed az az elsõ, hogy irány a nyelvtanulás? 2.miért nekünk magyaroknak kell folyton a külföldiek seggét nyalni? odaadták magyarjainkat földjeinkkel együtt más országoknak (Trianon) Nyaltuk az oroszok seggét évtizedeken át, most meg Amerika seggét nyaljuk. 3. Csak Budapesten azt tapasztalom, hogy sok itt a külföldi, akik a saját nyelvükön brekegnek, de a legtöbbje LUSTA volt megtanulni pár szót magyarul, hogy tudjon kérdezni stb, de mi Magyarok a saját hazánkban kutya kötelességünk egy külföldit az õ nyelvén megszólítani ha hozzánk szól. NA ezt már nem! Hány bõrt húznak még le rólunk magyarokról?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 18:59 szerintem ennek nincs sok valóságalapja de mindegy! Nagyon eltérõ a magyar nyelv? na és? a kínainál kevés bonyolultabb nyelv van mégis egészen jól meg tudnak tanulni nyelveket!
10:52 - A helyszín lehet ok, mivel valószínûleg felétek kevesebb a nyelviskola, mint egy nagyvárosban vagy akár Budapesten. Én Budapesten élek (itt születtem), itt nagyobb esélye van egy nyelvtanárnak nyelviskolában elhelyezkedni (ahol jobb fizetésre is számíthat), és meg is teszik sokan. Valószínûleg ez lehet az oka a közoktatásbeli nyelvoktatás szintkülönbségének. Ahol nincs akkora verseny, ott abból hozzák ki a legtöbbet, amire "egyedül" lehetõség van.

Aki tini pornót bámul és elmúlt 30 éves, azzal gáz van?

Legjobb válasz: Nem. Csak nosztalgiázik.

Nem. Csak nosztalgiázik.
Az elsõ válaszolón én be.szartam a röhögéstõl XD
má mér lenne pedofil... tini pornó nem gyerekpornó
:) ) Dehogy pedo. Egy 17 -20 éves lány már bõven nem gyerek... És egy idõsebb embernek(65), meg egy 30 évesnek is van szeme... Szép, fiatal, üde... Ennyi...de ez bõven nem pedofília...:) 23/
Te kivel lennél szívesebben (ha csak a külsõségeket nézzük) Pista bácsi 65 éves feleségével, vagy egy 20 éves csajszival??????
Dehogyis, inkább akkor lenne gond vele, ha nem érdekelné! (persze 18 év feletti tinikre értettem)
Hogy reagáljak az utolsó hozzászólásodra, kérdezõ, azért van sok 20 éves lányról pornó, mert az sokkal izgatóbb a férfiak számára, mint egy idõsebb nõ. Viszont a legtöbb nõ számára (ha a pornót nézzük), akkor nem a 18-20 éves kamasz fiúk jönnek be, hanem a sármos, borostás, szép testû férfiak, akik 27-tõl kezdõdnek. Ezért furcsa, ha tinifiúkat nézel. Persze valakinek ez jön be, de az ritka. De vannak férfiak, akik az idõs nõkrõl szóló pornókat szeretik, de hát az is a ritkább változat ugye. És a fõ kérdésre a válasz: nem, nincs gáz vele!
Tölts le te is nyugodtan tinisrácokról pornót!Amúgy meg nem kéne ilyen irigynek lenni, miért ne nézhetne a barátod tinilányokat?Ha meg zavar, akkor mondd meg neki!
A kérdező hozzászólása: Nem olyan ez, mintha a Pista bácsi felesége kamasz fiúkra maszturbálna?Úgy már röhejes mi?De ha pasi csinálja, akkor nem, akkor természetes. Letöltött a barátom egy tini pornót.Õ 35 éves.Én 33.Mit fog szólni, ha letöltök egy anyuci, kisfia pornót és azt nézegetem?Úgy már nem normális?
Akkor a szomszéd Pista bácsi jóval 30 feletti!(2x30 feletti):D
Pedofil az az ember, aki még szexuálisan éretlen gyerekekkel kíván közösülni. A szomszéd Pista bá nem pedo.
Vagy pedofil.
Úgy valahogy.Bár szíve joga, ennek ezernyi oka lehet.
A kérdező hozzászólása: Pista bácsi a szomszédban 70 éves, és tini pornót bámul:-)))ÁÁÁÁÁÁNem pedo mi?
A kérdező hozzászólása: Mi az oka?
A kérdező hozzászólása: zavar.És majd ha megmondom neki, legföljebb titokban csinálja, majd onnantól nem érdekli?

Miért ítélik el az olyanokat akik mondjuk 30 évesen is szüzek?

Legjobb válasz: Én is az voltam 30 évesen. Az oka egyszerû volt, nem találtam meg a páromat, akivel áteshetnék rajta. Alkalmi szexpartner lett volna, de én úgy voltam vele, inkább maradjak örök életemben szûz, ha nem jön egy számomra is megfelelõ. És tudjátok mi a vicc, hogy bomlottak értem a pasik, és biztos vagyok benne, hogy ha szóba került volna 30 évesen hogy még szûz vagyok, el se hitték volna, vagy bolondnak néztek volna. Végül 31 évesen "vesztettem el". Nem volt egy nagy ügy, amennyire féltem tõle, annyira jó volt :) 32 és 33 évesen pedig szültem, és úgy érzem, az égvilágon semmirõl se maradtam le. Ezt egyébként még a legjobb barátnõim sem tudják rólam (mármint a hosszú szüzességet). Szerintem hülyének néznének, vagy nem tudom. Igy megtartottam magamnak.

Én is az voltam 30 évesen. Az oka egyszerû volt, nem találtam meg a páromat, akivel áteshetnék rajta. Alkalmi szexpartner lett volna, de én úgy voltam vele, inkább maradjak örök életemben szûz, ha nem jön egy számomra is megfelelõ. És tudjátok mi a vicc, hogy bomlottak értem a pasik, és biztos vagyok benne, hogy ha szóba került volna 30 évesen hogy még szûz vagyok, el se hitték volna, vagy bolondnak néztek volna. Végül 31 évesen "vesztettem el". Nem volt egy nagy ügy, amennyire féltem tõle, annyira jó volt :) 32 és 33 évesen pedig szültem, és úgy érzem, az égvilágon semmirõl se maradtam le. Ezt egyébként még a legjobb barátnõim sem tudják rólam (mármint a hosszú szüzességet). Szerintem hülyének néznének, vagy nem tudom. Igy megtartottam magamnak.
35 évesen éltem át elõször a szexet. Miért? Mert fejlõdésben le vagyok testileg maradva, s emiatt azt hittem a szex számomra csakis fájdalmas lehet. Aztán bátorságot merítettem abból hogy találkoztam neten egy aranyos sráccal, aki hitt benne, segített és bevezetett ebbe. Azóta is vele élek, nekem csak õ kell, és nem bánom hogy nem feküdtem le soha másokkal 10-20 évvel korábban! :)
mert a mai nyomorult társadalomban az a divat és helyes, hogyha tízen akárhány évesen összefekszik az ember valakivel csakhogy õ is bekerüljön abba az ismeretségi vagy baráti körbe ahova a mai emberek 70%-ka. senki sem akar kitaszított lenni. ja és aki ennek ellenére még mindig szûz vagy maradt akkor az már vagy beteg vagy bu.zi vagy örült vagy csúnya vagy elmebeteg, stb, stb, stb. asszem beállok a reverendába és pap nak fogok tanulni.
A 3. válaszoló vagyok, egyébként egyetértek az utolsó válaszoló minden szavával. :)
Na, akkor engedelmetekkel leírnék pár dolgot: Amikor egy fiú-lány beszélgetés során szóba kerül, hogy a fiú még szûz, akkor a lánynak nem azzal van a problémája, hogy még az vagy, hanem ennek az okaival. Aki 20 fölött szûz, az nem a saját akaratából az, ezt vallja be magának mindenki õszintén, kár azzal ámítani magatokat, hogy az igazira vágytok. Ez biológia. Teljesen normális, hogy az ember 18 évesen (vagy elõbb) kívánja a szexet. A matek része meg az, hogy minél gyakrabban jársz el társaságba, annál nagyobb az esélyed arra, hogy megismerkedj valakivel, vagy esetleg összejöjjön egy egyszeri alkalom (nem mondom, hogy ez jó). Tehát a lányt az zavarja, hogy nem vagy túl társasági ember, vagy még rosszabb: antiszociális vagy. Senki nem akar egy unalmas, magába forduló emberrel barátkozni, vagy összejönni. Aki emiatt elítéli a lányt, az nézzen magába és rájön, hogy õ sem akarna. Senki. Nem arról van szó, hogy mindenki legyen kigyúrt szexkazán meg macsó, egyszerûen legyen meg az egészséges mennyiségû társaságba járás, esetleg buli, stb. Iszonyatosan ritka ennek az ellenkezõje. Szûznek lenni nem kimondottan ciki, akkor rossz, amikor már téged is zavar és emiatt gátlásossá válsz. Márpedig aki itt feltesz hasonló kérdéseket, az az, mert nem biztos magában. Elítélhettek, de a fentebb leírtak alapján szerintem 18-19, esetleg 20 évesen jobb ezen (csúnya szóval mondva) "túl lenni" a dolgon. Lehetõleg azért ne úgy, hogy semmit ne jelentsen. Aki megértette a fentebb leírtakat (és nem ott tart még mindig, hogy "ciki"), az ezek után remélhetõleg nem hurrog le ha azt írom, hogy nem normális az, ha valaki 30 évesen még szûz. Fizikailag és lelkileg sem. Én 20 évesen vesztettem el és azért pont ezért tudtam leírni azokat a dolgokat, amiket. Sokkal jobb lett volna mondjuk 2 évvel elõtte. Miért? Mert hiányzott a szex, mert hiányzott egy barátnõ, egy társ. Nem voltam laza, görcsöltem olyan helyzetekben, amikor elõkerült a téma, vagy intimebb közelségbe kerültem egy lányhoz és még sorolhatnám. Nem tudom, hogy ciki volt-e, de egy dolgot tudok: magamnak nem volt jó.
Nem ítéljük el, viszont lehetnek vele problémák. Te lennél az?
Én 21/F vagyok és minden téren szûz. Egyszerûen átlagos kinézetem van és tojnak rám. Csak dugásért csajt szerezni/prostituálthoz menni olyan, mint megenni a torta tetejérõl a cseresznyét és a többit úgyhagyni. Csak úgy szerezni egy csajt, aki nem is tetszik, meg olyan, mintha olyan tortát ennél, ami nem ízlik, és csak azért tennéd, mert a többiek is ezt csinálják. Bármennyire is acéloztam meg a szívem az évek során , még mindig bánt ez a téma, de valahol így mûködik ez a természetes kiválasztódás az embereknél.
Már leírták. Egyébként meg igen, megnézed erkölcsi normák fénysebességgel zuhannak a semmibe. Max néha emlegetik jaj ez nem helyes meg stb tvben itt ott, de ez csak fedõ sztori, ha igazán érdekelne bárkit nem csak dumálnának róla. Bár feltételezem valakit tényleg érdekel. Egyébként ha az vagy ne mond el, én már tök lazán tudom kamuzni, bár azóta hozzáteszem volt egyetlen egy alkalom, de elég bénán sikerült. Igaz 30 éves se vagyok, de a lényeg, hogy nem tudják feltétlen megmondani hogy szûz vagy amúgy is sikerülhet rosszul a szex. Pont ide illik, hogy épp elmentünk kávézni munka alatt, és egy csajszi jött felénk, babakocsival. 16 év körül volt, aztán kiderült hogy õ mindkét gyerek anya. Persze ez 1 eset, de kb. ez a színvonal, még te vagy a hülye, érzéketlen akármi ha le hülye *****zod a csajt. Ja és nem ikrek voltak, a kisebb volt minimum 4-5 hónapos, azaz valamikor 14 évesen szülhette az elsõt.? MMmm ez az így tovább. Végül is egységben az erõ, majd max éhen halunk meg ilyenek, na bumm.
mert gáz, sok jóból marad ki 20
A kérdező hozzászólása: értem, köszi
*alacsonyak
Manapság már azt is furának tartják az emberek, ha 1 férfival éled le az életed... Olyan alacsonak az erkölcsi szintek a mai tinik 98%nál....Romolott a világ ennyi:(
nem tudom. Sok ember fél a 'más'tól. Egyszerûbb inkább ítéletet mondani felettük, mint megérteni õket. Persze az is lehet, hogy ez nem így van. 22/L
Mert ilyenné fajult a világ. De ne keseredj el, vannak még olyanok, akik ezt tiszteletre méltónak találják, pl. én.

30 évesen nehezeben viseli az ember a terheségwt mint 18 évesen?

Legjobb válasz: szerintem 18 éves testtel és 30 éves ésszel lenne a legjobb de biztos hogy alkat kérdése is unokatesóm 24 volt terhesen és nagyon utált terhes lenni minden baja volt én 30 vagyok és még hányingerem sincs és nagyon szeretek terhes lenni kívánok neked is szép terhességet akárhány éves is vagy

szerintem 18 éves testtel és 30 éves ésszel lenne a legjobb de biztos hogy alkat kérdése is unokatesóm 24 volt terhesen és nagyon utált terhes lenni minden baja volt én 30 vagyok és még hányingerem sincs és nagyon szeretek terhes lenni kívánok neked is szép terhességet akárhány éves is vagy
Én szültem 20, 22, 25, évesen és most fogok 32 évesen. Egyik terhességem sem volt problémamentes, de ez most sokkal fárasztóbb számomra. Mármint testileg. Nem vagyok nyafogós, csak egyszerûen nehezebben birok dolgozni és kevesebbet. Pont a minap panaszkodtam, hogy az elõzõeknél nem voltam ilyen "lusta". Nem birom rászánni magam a takaritásra pedig nagyon kellene, fõleg, hogy eléggé rendmániás vagyok. Szeretnék de nem megy. Ha neki is fogok akkor sokkal kevesebbet birok csinálni, mint az elõzõeknél, akkor olyan voltam mint a Duracell nyuszi. :-)
Én 23 évesen szültem és imádtam a pocakosság minde pillanatát! Ettõl akár holnap újrakezdeném!:) 20 hónapos nagyfiú anyukája
19:35-nek! Úgy 32 évesen, hogy elõtte kihortál 3 gyereket azért elhiszem, hogy nem bírod. A szervezetet nagyon megterheli még 1 is nem hogy 3! Arról nem beszélve, hogy a házimunka is több ekkora családra. Azért kitartás!
Sztem ez nem kor függvénye, hanem alkati. Én 33 évesen voltam terhes az elsõ gyerekkel és nagyon jól éreztem magam. ha valaki meg amúgy is egy kicsit nyafogósabb, annak tök mindegy. az sem igaz, hogy jobban fáj késõbb (engem mindig ezzel etettek) merthogy jobban tágulnak a csontok fiatalon stb. Legfeljebb annyi, hogy egy harmincasnak talán több a türelme meg az önuralma, a fiatal csajok nagyon ordítottak a szülõszobán, rossz volt hallgatni.
34 hetes kismama vagyok, és 43 éves. Az elsõ babát várjuk. Nem tudom milyen lesz a szülésem, de mostanáig az elsõ hetek émelygéseit leszámítva, semilyen panaszom nincs, a baba átlagos méretû, a pocakom viszont inkább kisebb, a vérképem tökéletes, Sehol nem fáj, jól alszom. Boldog babavárást!
Az egyik barátnõm 34 évesen szült, szinte egyidõben a nála 6 évvel fiatalabb hugával(az esküvõt is egyszerre tartották). Hasonló alkatuak, mégis a nagyobbik lány sokkal könnyebben viselte a terhességet, és könnyebben szült, nem is maradt rajta kg. A kisebbik lány sokat kínlódott a terhesége idején, és sokkal nehezebben szült, és most, hogy már a kislánya ovódás, még mindig inkontinenciával küzd, az alkata is lassabban jött helyre.
szia elsõ terhességem bár veszélyeztetett volt, szinte problémamentes volt - 33 éves voltam a másodikat sokkal rosszabbul viseltem, minden bajom volt, sokszor voltam rosszul, sokat voltam "lusta", alig birtam a 2 évesemmel tartani a tempót - 36 voltam amikor megszületett a babám viszont az elsõ szülés hosszú és nehéz volt, a másodiknál meg pikk-pakkra meglett a baba, elsõ tolófájáskor, elsõ nyomásra kinn is volt
Én 32 évesen szültem az elsõt, és 34 leszek majdnem, mire kibújik (5 hét múlva) a következõ babócánk. Alig volt hányingerem, elég jól bírom, bár most már nyûgi vagyok. Mindent meg tudok csinálni, fõleg a másfél éves lányomat körbeugrálni... :) Inkább a regenerálódás lesz lassabb, mintha korábban szültem volna. A hasam nem lesz már olyan, mint volt (igaz, császárral szültem). De ismertem egy lányt, aki kb. 18 évesen szült, két héttel a szülése után haspólóban sétáltatta a babáját, és semmi sem látszott rajta! Nagyon irigyeltem! De lehet, hogy ez inkább alkati kérdés. Viszont talán jobb, ha késõbb szül az ember, van már egzisztenciája, megtalálta az igazi "apa-anyagot", ill. jól kibulizta magát stb. De ez is egyéni.
19 évesen szültem elõször, nem tervezett baba volt, de örültünk neki. Émelyegtem 3 hónapon át, tele voltam kérdõjelekkel (frissen vettek föl az egyetemre, halasztottam, késõbb a párom se bizonyult se megértõnek, se korrektnek...). Lelkileg sokkal nehezebb volt akkor, mint most, 36 évesen (29 hetes vagyok, új házasság). Most semmilyen rosszulléttel nem küzdöttem, max. a túlzott étvágyammal, hogy kordában tartsam, és ne hízzak feleslegesen. Élvezem a babavárás minden pillanatát, és ez korábban nem így volt... talán a rossz tapasztalatok, korábbi sok lemondás miatt váratott ez idáig magára, de feleslegesen aggódtam! Mostani fejjel, 19 éves szervezettel lenne a legjobb azért :-). Akkor minden erõfeszítés nélkül tartottam a súlyom, 8 kg-t híztam, szülés után 2 héttel ugyanolyan volt az alakom és nem volt hasam, mint elõtte sem, csíkok sem. Remélem, most se lesznek... 3 óra alatt szültem anno, hogy most mi lesz, még nem tudom.

Miért akadnak ki azon ha egy 30 éves fiú beleszerett egy 12-13 éves lányba? Bezzeg azon senki se akad ki ha egy 48 éves férfi beleszeret egy 30 éves nőbe. Vagy egy 58 éves egy 40 esbe.20/f

Legjobb válasz: Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.

Azért, mert egy 12-13 éves lány még gyerek, aki szexuálisan még teljesen éretlen. Ha 20 évesen szeret bele valaki egy gyerekbe, az ugyanúgy pedofília.
A 12_13 éves lány még gyerek, még fejlõdõ korban van, hogyan hasonlithatod össze a 2-õt?
Ezt komolyan kérdezed?!
A 48 éves férfi meg a 30 éve nõ már felnõtt ember. A 12-13 éves lány még csak tinédzser, a 30 éves férfi!! (nem fiú) meg már rég felnõtt, azért.
A 48 éves pasi, ha 30 éves nõbe szeret, az nem liliomtiprás/pedofília/. A harmadik példád még inkább nem az. Az elsõ viszont, a 30 éves "fiú" nem fiú, hanem felnõtt férfi, a 12-13 éves lány pedig kislány, aki épp a serdülõkor küszöbén van és talán még a babázásról sem szokott le, tehát ebben az esetben én nem szerelemrõl beszélnék, hanem valami egészen másról, mindkét oldal esetében!!!
Pancser vagy, Milán. Ez a 2. kérdés tõled, ami ezzel a témával foglalkozik. Akkor nem szerettem volna személyeskedni, de mostmár tiszta számomra a dolog. Balek vagy, nem tudsz a saját korosztályodból felszedni egy lányt se, ezért sokkal fiatalabb lányokkal kezdesz, akik már csak azért is "szeretnek" téged, mert idõsebb vagy.
"12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében." Húha... Azok a nagy kapcsolatok:D Ne nevettesd már ki magad!:)
és egy 25 a 7-be? Normális? Ugyanúgy 18 év.
Utolsó: én teljesen egyetértek veled (természetesen a többiekkel is, de nem nekik szánom az üzenetet), és ne is értsd félre kérlek, de a mai 12-13 évesek már nem babázgatnak, hidd el, egy kettõnek volt már fele annyi palija, mint egy 30-40 éves nõnek egész életében. Ez halál komoly, és nem a kisujjamból szopkodtam... jó is lenne, ha csak kitaláció lenne. Pont ezért lehet a kérdés is, mert egy 13 éves manapság van már annyira érett (nem testileg! bár sok esetben akkor is), hogy elsõ látásra ne lehessen pl. a korát megsaccolni. Ha jól nevelik, akkor lehet jóval magasabb értelmiségi szinten is, mint akár egy 15-16 éves. Ja, kérdezõ: én 1994-es vagyok, tehát nincs sok különbség. Nekem is megfordult a fejemben sokszor, hogy nemrég lettem én mondjuk 16 évnél idõsebb, szinte semmi nem is változott. Talán megmaradtak a fejedben neked is ezek a dolgok, hogy míg 15-16 évesen beszélgettél 13-14 évesekkel, addig ezt most folytatnád, mert nem érzed magad idõsebbnek. Szerencsémre ez nem jellemzõ rám, nincs is alkalmam és nem is szeretnék 16-17 évnél fiatalabbal találkozni, nemhogy kapcsolatba "egyeledni".
Nincs azzal semmi probléma. A szerelm szép dolog. Csak várni kell a 30 éves fiú...öö...30 éves férfinek türelmesen hat évecskét és máris elveheti feleségül.
Azt hiszem értem, mi a problémája a kérdezõnek. Vegyük le róla a szerelem-szex részt, mert attól lett ideges mindenki. A fogantatástól az ember fejlõdik, 25- 30 évig. Ez nem lineáris! - az elsõ idõben rohamos, majd fokozatosan csökken a testi-lelki-szellemi fejlõdés. A testi meg is áll 19-22 körül, a szellemi-lelki fejlõdés értelmes embernek a halálig tart. 7 éves korig a nemes szervek fejlõdnek -szív, máj, tüdõ, stb- ez a fogváltással zárul. Egy 5 éves nem tud olyan jól barátkozni egy 2 évessel, mint egy 5 körülivel. Egy 13 éves sem annyira egy 10 évessel. Egy 23 éves viszont elég jól megtalálja a hangot egy 20 évessel. Egy 30 éves észre sem veszi, hogy 33 évessel barátkozik, egyre inkább eltûnik a különbség. 35 és 50 év közt meg szinte mindegy a korkülönbség. Remélem tudtam segíteni.
Remélem elõadod a retardált hegyibeszéded egyszer egy apukának is, aki úgy szétrúgja a tökeidet, hogy nem csak az idõsebb nõktõl megy el a kedved, hanem kislányoktól is. Megérdemelnéd. Nem vagy normális, ilyen mentalitással börtönben a helyed, vagy elmegyógyintézetben.
someone call the police
A za gond hogy a 13 év körüli kor egy bûvös szám mivel általában erre teszik a pubertás kezdetét (bár lehet már kissé elõrébb), és így egy olyan embert aki most ismerkedik a szexualitással annak nem biztos hogy az használ ha egy sokkal idõsebb személlyel ismerik meg egymás testét. vagyis társadalmilag ha a pubertásban hasonló korúak fedezik fel egymást az annyira nem elítélendõ, mintha egy felnõtt egy gyerekkel ismertetné meg a testi gyönyöröket. Hasonló mintha valaki egy óvodással akarna sört itatni, az is olyan lenne ami lehet hogy ártana neki lehet hogy nem de nagyobb rá a valószínûség hogy ártana mivel még nem tud annyit nem tapasztalhatott annyit mint egy idõsebb a témában. Ja és pedofil témában ez a film segít szerintem helyretenni dolgokat.Dokumentumfilm szóval kéretik nem lehurrogni egybõl. Minden férfi pedofil? (2012) mozicsillag(dot)com/movie_show.php?id=10425
Nincs semmi indokotok csupán az állítólagos "éretlenség". Ami azért is nevetséges mert ha egy értelmi fogyatékosról beszélnénk akkor eszetekbe nem jutna felhozni ilyesmit. Semmi többrõl nincs szó mint a társadalomba belerögzült férfigyûlöletrõl. Azért fáj ez a nõknek mert egy nõ minél fiatalabb annál kívánatosabb persze az érett nõknek is megvannak a maguk szépsége de a az etalon akkor is a fiatal nõ. Meg persze a nõkbe bele van rögzítve hogy ne adják könnyen magukat ezért vetik meg annyira a r*bancokat és mivel a fiatal lányok buknak az idõsebb férfiakra ami már végképp sok a 20-as, 30-as nõknek hiszen az az õ területük. Ezért kell kitalálni mindenféle ostobaságokat és ezért támadják azokat a férfiakat akik 20 alatti lánnyal jön össze. A nõket is csak a saját szexuális vonzalmaik vezérlik pedig a különbség egy r*banc és egy átlagos szexuális életet elõ nõ között nagyon kevés. A r*bancokkal se az a probléma hogy mindenkivel összefekszenek hanem az hogy a szex dominanciát és uralkodást fejez ki és ez valahogy már sok néhány nõnek ezért vannak lenézve a r*bancok. Mintha olyan hatalmas különbség lenne egy olyan nõ között aki rendszeresen orálisan kényezteti párját és a végén az arcára kapja a g*cit vagy egy olyan nõ között akinek sok szexuális kapcsolata volt de soha nem g*cizték le.
#15 Ne próbáld igazolni magad. Felesleges. A nézeteid ezzel a témával kapcsolatban tévesek, és ez egyike azoknak a dolgoknak, amik felett nem lehet átsiklani, és azt mondani: "Rendben van, tiszteletben tartom a véleményed, és elfogadom, ha nem is értek egyet."
Most komolyan, te hány éves vagy, utolsó? A nõk harmincon felül vannak a csúcson, de te kisfiú vagy még ehhez... menj szépen aludni...
Csak azért mondod ezt mert nõ vagy. A jog meg változik országról országra. A nõk kb.16 éves korukban vannak a csúcson. Agyilag meg a nõk késõbb se sokkal érettebbek.
A sok nyomorék... Egy normális 30-as férfi nem fog tinilányokba beleszeretni. A 12-13 éves lányok nagy része pedig sajnos van annyira nyomorék, hogy belemegy egy ilyen kapcsolatba, amit mellesleg a törvény büntet. 12-13 én már csajoztam, nem fogok álszenteskedni, de én a saját korosztályomat "üldöztem". Most, 15 évesen nem tudnék beleszeretni egy 13 éves lányba. Éretlenek. Az emberiség szennye az a férfi, aki úgy gondolja, hogy normális dolog ilyen fiatal lányokkal szerelmi szálakat fonni.
"Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk" Egyrészt, itt van a kutya elásva, nemileg érett, agyilag nem. Másik válaszolónak üzenem, azért nem most jöttem én sem a falvédõrõl, nem gondolhatsz annyira naivnak, hogy ne tudnám, pasiznak, kamatyolnak - egy részük biztosan, de értelmileg akkor is gyerekek! Se kialakult világképük, se kialakult személyiségük nincs még. Másrészt, de igen, jog szerint ez pedofília, tetszik, vagy sem. Én nem akartam pasizni 12-13 évesen, irigy rájuk a kutya, hogy mondhatsz ilyet? Talán te is ez a korosztály vagy, aki 30-as faxikkal kufircolna?
Vicces hogy ilyenkor egy 12-13 éves még gyerek de ha meg kell csinálni a házimunkát vagy az anyjuk lusta vigyázni a saját gyerekeire akkor bezzeg már felnõtt. Itt inkább arról van szó hogy az anyák féltékenyek saját lányaikra vagy azért mert szebbek és fiatalok vagy mert õk az õ korukban nem pasizhattak. Ez már nem pedofília itt nemileg érett lányokról beszélünk és ha szeretik egymást akkor azt el kell fogadni.
#10 - te nagyon konzervatív vagy, és kicsit hmm.. nem is mondom. Nem, nem kapcsolatokban gondolkodnak, hanem inkább testiségben. Kicsit nyisd ki a szemed, aztán nem kell ilyeneket irkálnod. Avagy jobb álomvilágban élni? Bocs.
Ez a 18%-os mennyire sötét... Te Úristen:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!