Találatok a következő kifejezésre: 30, 31 ciklusaim vannak (11 db)

Barátcserje? Ha rendszeres a ciklusom (kb 30-31 nap), van PÉ-m, de magas a prolaktinom, a szedése nem fogja felborítani az eddigi rendet?

Sajnos rendszeres a barnázás, és a vérzésem is van, hogy eltart 10 napig 1 hónapban. Nincs méhszájsebem, cisztám, semmi ilyen. Használhat, vagy inkább ártok vele magamnak, ha megpróbálom?

Legjobb válasz: Nem fogja! A barátcserje, pont hogy beszabályozza a hormonrendszert és rendbe rakja a ciklust. Felborítani semmit sem fog, csak jót tesz, enyhíti a PMS tüneteit is.

Nem fogja! A barátcserje, pont hogy beszabályozza a hormonrendszert és rendbe rakja a ciklust. Felborítani semmit sem fog, csak jót tesz, enyhíti a PMS tüneteit is.

Általában 28-30 napos ciklusaim vannak. Szerdára vártam azaz ma 31. napos vagyok, igazából a mellfeszülésen kivül semmit nem érzek. Lehetek kismama?

Legjobb válasz: 50%. Én tudod még semmit nem érzek. Nagyon drukkolok neked. Talán mások sokkal többet segítenek. Tudom nem akarom azt mondani hogy igen de azt se hogy nem. Türelem!!!!! Szurkolok.

50%. Én tudod még semmit nem érzek. Nagyon drukkolok neked. Talán mások sokkal többet segítenek. Tudom nem akarom azt mondani hogy igen de azt se hogy nem. Türelem!!!!! Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszömöm válaszod:) Szerintetek tesztelhetek holnap?
Én egy másik válaszoló vagyok. Szerintem nyugodtan tesztelhetsz holnap, végülis már 2-3 napja késik? Majdnem biztos, hogy kimutatja, ha babás vagy. Szurkolok!
szia csinálj tesztet, vagy kérj labor vizsgálatot az tuti biztos, én a tesztekben nem mindíg bíznék
szerintem tesztelj holnap.de ird meg hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Megcsináltam és két csíkot jelzett ugyhogy ugy néz ki babát várunk a párommal:) Szerintetek ez már tuti? Mikor menjek el a nõgyógyászomhoz?
szerintem menj nyugodtan már, mikor nekem este poztiv lett a teszt, 5 nap kimaradása után, másnap már mentem a dokihoz, igaz j még csak petezsákot látott, 5 hetes voltam akkor

Ez normális? A ciklusom 19. napján tojásfehérje színű nyákom van? általában 30-31 napos szokott lenni a ciklusom

Legjobb válasz: Igen, nekem a fiam a ciklus végén fogant! Már meg sem jött a következõ menses! Hajrá, sexre fel!

Igen, nekem a fiam a ciklus végén fogant! Már meg sem jött a következõ menses! Hajrá, sexre fel!
A kérdező hozzászólása: hétfõn volt elvileg peteérésem, elõtte szombaton voltunk együtt. összejöhetett a baba?

Ha egy menstruációs ciklus 28 napos, egy hónap 30-31 akkor miért van hogy ugyanakkor jön meg minden hónapban?

Legjobb válasz: Ha tényleg 28 napos a ciklusa vkinek, akkor nem minden hónap ugyanazon napján jön meg...

Ha tényleg 28 napos a ciklusa vkinek, akkor nem minden hónap ugyanazon napján jön meg...
A kérdező hozzászólása: akkor általában senkinek nem 28 napos a ciklusa? mert mindenki úgy nézi hogy ugyan azon a napon kell megjönnie minden hónapban...senki nem úgy hogy kiszámolja a 28 napot és mindig más idõpontban..? akkor általában 30 naposak a ciklusok nem?
Senki nem úgy nézi, hogy "ha elõzõ hónapban 15.én jött meg, akkor most is 15.én fog". Max az nézi így, aki baromira nem tudja, hogy kell a ciklust számolni. Ha vkinek már egy ideje van menzesze, akkor szépen kiszámolja, hogy mennyi telik el a kettõ között és az alapján számolja a következõt. A normális ciklus meg 24-35 napos.
Nekem sem nem mindig ugyanakkor jön meg, pedig 28 naposak a ciklusaim.
nekem pont 28 napos a ciklusom (gyógyszert szedek) mégis úgy számolom hogy ha 15-én jött meg most akkor a kövi hónapban is akörül fog... (minek után csak 2-3 nap eltérés van.. nyilván ha mondjuk most azt akarnám kiszámolni hogy decemberben hogy lesz meg akkor már naptáron leszámolom a napokat))
A 28 nap egy átlagérték, ahogy elõttem is írták 24-35 napig bármi normális. Van akinek pl. 30 napos a ciklusa, de ez sem azt jelenti, hogy mindig hajszálpontosan akkor jön meg, hanem általában 30 naponta, de van hogy 29 vagy 31 napra. Ez sok mindentõl függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie

Igaz ez? 5 évig szedtem fogigátlót. Januárba hagytam abba. Ez a második hónap hogy próbálkozunk a babával. Mindig renedesen megjön a mensim.30-31 napos ciklusaim vannak. Akkor ugye nekem van peteérésem?

Itt sok helyen olvasom,ha valaki fogamzásgátlót szedett akkor nincs utána peteérés.

Legjobb válasz: A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)

A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)
sajnos semmi nem garantálja, hogy van peteérésed, annak ellenére, hogy látszólag rendben van a ciklusod. ha néhány hónapig méred az ébredési hõmérsékletedet, akkor biztosabbat fogsz tudni arról, hogy van-e peteérésed...
Én csak a saját példámmal tudok válaszolni, majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, amikor abbahagytam, nekem is rendesen megjött, és biztos, hogy volt peteérésem, mert 2 hónap múlva terhes lettem. Remélem nálad is minden rendben lesz!
Akár azonnal is lehet peteérés, de az is lehet, hpogy másfél évig semmi. Ha hõmérõzöl, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e.
Én minden hajnalban felébredek öt körül arra, hogy pisilni kell. Hõmérõzök, kimegyek vécére, aztán visszafekszem és alszom tovább. Még nem õrültem bele. :-)
szia!saját esetemet tudom leírni.10 évig szedtem megszakítás nélkül a gyógyszert.novemberben abbahagytam, januárban jött meg, utána semmi.aztán így menzesz nélkül márciusban babás lettem.úgyhogy nekem volt peteérésem ezek szerint.

30, 31 napos ciklusaim vannak. Honnan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? Mennyire megbízható a mikroszkóp?

30, 31 napos ciklusaim vannak. jan 2-án volt utóljára. most kéne, h peteérésem legyen. meg is néztem az ovú mikroszkoppal, és a nyálból nézve egyenes vonalakat mutatot. kenetet is megnéztem és ott teljesen mást mutatott ki. (kicsi körök). igy hogyan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? ennyire nem megbízható a mikroszkóp?Ez 8.hó h próbálkozunk.pontosra akarok menni.nagyon vágyom a babára,és félek h nem lehet.

Legjobb válasz: Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.

Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.
Ébredési hõmérsékletbõl vezethetsz görbét, az pontosan mutatja a peteérés napját. Jó ötlet a méhszáj és a hüvelyváladék vizsgálata. A peteérés napján megpuhul a méhszájad. Elõtte és utána olyan a tapintása mint az orrod hegye, a peteérés napján meg olyan, mint az ajkad. Sok ötletet találsz itt: http://babatervezok.otthona.net/

2napja késik a mensim, mégis a teszt ma negativ lett, igaz délután csináltam. Fájnak a melleim, fehér folyásom van. Lehet korai volt a teszt, lehet még baba belöle? Általában 30-31 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Lehet hogy korai volt a teszt és jobb lett volna az is, ha reggel tesztelsz. Várj még 2-3 napot és reggel tesztelj, akkor már szinte biztosra mutatja a terhességet.

Lehet hogy korai volt a teszt és jobb lett volna az is, ha reggel tesztelsz. Várj még 2-3 napot és reggel tesztelj, akkor már szinte biztosra mutatja a terhességet.
Várj pár napot és reggel csináld a tesztet, az a tuti. Én onnan tudtam, hogyterhes vagyok, hogy fájtak a ciciim, pedig soha nem szoktak, és az erek is sötétebbek lettek rajtuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nekem is az a furcsa, hogy fájnak a melleim, meg olyan mintha nehezebbek is lennének, és ezt eddig nem szoktam érezni.Akkor várok még egy pár napot a teszteléssel.Remélem pozitiv lessz.
15.56-os vagyok. Szorítok. Majd írj, hogy mi újság.

Ha 30-31 napos ciklusaim vannak, akkor kb hányadik napon lehet PÉ-m?

Legjobb válasz: Nagyjából 15-16.dik nap körül,de ezt így nehéz megmondani,mért a hõdet abból tudsz következtetni.

Nagyjából 15-16.dik nap körül, de ezt így nehéz megmondani, mért a hõdet abból tudsz következtetni.
15.-16. napra tennem en is, a hõmérõzés mellett esetleg hasznalhatsz ovu tesztet is.
Szia. Nekem is kb ilyen hosszúak a ciklusaim, de a ciklus.hu nekem ebben a hónapban a 13.napra tette a pé-t. Használj ovutesztet vagy mérd a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

3. napja barnázok közepes mennyiséggel a ciklus 25. napjától miért lehet? Babát szeretnénk. Lehet, hogy van? Ciklus hossz: 26-31-napig Ciklus.hu szerint átlag 30 nap.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg az eddigi leghosszabb ciklus hosszt,vagyis a 31 napot és ha nem jön meg tesztelj. Két lehetõség van,mensi lesz/baba lesz. Ezt így kimaradt mensi elött nem lehet megmondani.

Szerintem várd meg az eddigi leghosszabb ciklus hosszt, vagyis a 31 napot és ha nem jön meg tesztelj. Két lehetõség van, mensi lesz/baba lesz. Ezt így kimaradt mensi elött nem lehet megmondani.
Én amikor barnáztam, soha nem volt baba. :( Amikor terhes lettem, egy csepp vér sem volt. Hormonokkal minden ok? Mert a progeszteron hiánya okozhat barnázást. Minden jót kívánok! 13 h km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!