Találatok a következő kifejezésre: 3. napja jön meg, volt (21 db)

5 napja barnázok, ma vagyok a 30. ciklusnapomon. Átlagba 32 napra jön meg, de ilyen sok barnázásom még sosem volt előtte, max. Csak 3 nap! Ja, és clostit szedek 4. hónapja. Lehetek terhes?

Tesztelni még nem akarok,mert nem is nagyon reménykedem benne,hogy sikerült!:(

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás is járhat vérzéssel, persze az 5 nap kicsit soknak tûnik, mondjuk ez a mennyiségtõl is függ!! Menj el az orvosodhoz, mert lehet ez más is!! Nehogy bajod essen!! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A beágyazódás is járhat vérzéssel, persze az 5 nap kicsit soknak tûnik, mondjuk ez a mennyiségtõl is függ!! Menj el az orvosodhoz, mert lehet ez más is!! Nehogy bajod essen!! Üdv 14 hetes kismami
Kevés az esélye. Peteérésed csak 17-e körül lesz. Akkor is legyetek együtt.

3. napja nem jön meg, volt már két negatív tesztelésem, most akkor mi lehet?

Legjobb válasz: Szió! Én is így vagyok, csak még nem teszteltem. Várok hétfõig. Te is még várj. vannak tüneteid?

Szió! Én is így vagyok, csak még nem teszteltem. Várok hétfõig. Te is még várj. vannak tüneteid?
Szerintem korai volt! Nyugi még van esély!
A kérdező hozzászólása: nagyon gyakran járok pisilni, szinte percenként, esténként émelygek, a hõm 37 felett van és neked vannak tüneteid?
Szia!Nekem hétfõ óta késik, pedig mindig pontos szokott lenni, két nap után negát teszteltem, de még mindig semmi.Várok még pár napot a teszttel, szerintem te is várj még!Tünetem semmi, csak hisztisebb vagyok és néha enyhén érzem az alhasamat.Drukkolok!
Nyugalom lányok, Nekem csak 5 hetesen mutatott a teszt valamit (utolsó menzitõl számolva). Simán lehet még baba! De nem szabad ezen stresszelni, mert az is okozhatja, hogy késik.

Szerintetek ha 1 éve menstruálok és már beállt (27-28 napra jön meg) és már 3 szor is nagyon erős volt mennyiaz esély h most gyengébb lesz? 13/L

Legjobb válasz: 1 év alatt nem áll be. legalább 18 éves korodig kell ezzel még várnod. Az , hogy milyen lesz senki nem tudja megmondani.

1 év alatt nem áll be. legalább 18 éves korodig kell ezzel még várnod. Az , hogy milyen lesz senki nem tudja megmondani.
Hülyeség, hogy egy év alatt nem állhat. Képzeld beállhat és a legtöbb lánynak be is áll 1-2 év alatt. És akkor kell aggódni, ha pl megjön neki 12 évesen és még 16 évesen se lesz rendszeres vagy egyáltalán nem jön meg 16 éves koráig. 18 éves kortól rákszûrésre illõ elmenni.
Én olvastam, hogy maximum 2 év alatt kell beállnia a menstruációnak.
A kérdező hozzászólása: én pedig azt tudom h minden nõnek máshogy van :P

Cypromixet szedek, mindig 5. nap jött meg a mensim, de pár hónapja össze vissza jön meg, hol a 2-3. nap volt, most meg a 6. napon. Mitől lehet hogy így ingadozik, eddig 5. napon jött. Normális ez vagy gond lehet?

Nem rég volt egy méh gyulladásom is, lehet nem múlt el. De ett?l függetlenül se 5. nap jön.

Legjobb válasz: szerintem nõgyógyász... szerintem....

szerintem nõgyógyász... szerintem....
Irány a doki, valószínû a a gyulladásod okozza ezt.
A kérdező hozzászólása: Doki majd ha elmúlt a menszi, és a vizsgaidõszakom. De elõtte is így jött .. Vazul inkább máshova gépelj..
A kérdező hozzászólása: Már a 8 napom és még mindig vérzek!Mikor lehet tesztet csinálni!
igen, lassan a teszt is kimutatná....

Yadine fogamzásgátló? ! Első levelét most szdtem be.3. napon járok most a 7 nap szünetből, d emég menezsz semmi. Ha abszolút nem jön meg, az baj, Előtte se volt

Els? levelét most szedtem be. 3. napon járok most a 7 nap szünetb?l, de még menzesz semmi. Ha abszolút nem jön meg, az baj? El?tte se volt rendszeresen menstruációm, de azért reméltem hogy ez beállítja..Sperma nem került belém, max el?nedv, de elvileg már védett vagyok. Vegyek tesztet, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Fogamzásgátlónál a szünet 3-5. napján jelentkezik a megvonásos vérzés. Tehát minden rendben.

Fogamzásgátlónál a szünet 3-5. napján jelentkezik a megvonásos vérzés. Tehát minden rendben.
A kérdező hozzászólása: és ha nem jön meg? 8. nap akkor is folytassam a második levéllel? mondjuk akkor 7. nap környékén tuti csinálok tesztet...
Ha nem vérzel (ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés) akkor is szedd tovább, de menj el dokihoz. Szerintem a teszt felesleges, de ha megnyugtat akkor csinálj. De nagy valószínüséggel holnap, vagy holnapután elkezdesz vérezni.
A kérdező hozzászólása: Bocs, de érdekesen ment át...

6 napja késik! 3 napja csináltam tesztet de az negatív volt! Fehér víz és krém állagú a folyásom, hányingerem van a cicim sem olyan mint szokott! Mikor teszteljek megint? Ha nem baba akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szióóó!Elõször is számold ki,hogy mikor volt péd,ha esetleg nem figyeltél volna eddig fel rá,s abbol megtudod,hogy a teszt mennyi idõre rá mutatja ki vizeletbõl a terhességet.Ha aug.végén jött meg(egy példa)akkor leghamarabb 15.én mutatja ki,hogy van-e v.ki odabent.klikk ide,s megnézheted:http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/Sok sikert!Szoritok!!!

Szióóó!Elõször is számold ki, hogy mikor volt péd, ha esetleg nem figyeltél volna eddig fel rá, s abbol megtudod, hogy a teszt mennyi idõre rá mutatja ki vizeletbõl a terhességet.Ha aug.végén jött meg(egy példa)akkor leghamarabb 15.én mutatja ki, hogy van-e v.ki odabent.klikk ide, s megnézheted:http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/Sok sikert!Szoritok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi nekem augusztus 6.-án volt meg utoljára
Remélem a kalkulátorral megnézted, s tudtam segíteni!!!Szoritik nagyon!
A kérdező hozzászólása: igen de skkor már a tesztnek ki kellett volna mutatnia!
A kérdező hozzászólása: igen de akkor már a tesztnek ki kellett volna mutatnia!
Azt is vedd figyelembe, hogy miko voltatok együtt!!!!! Lehet, hogy még csak most bágyazodik!Fel a fejjel!!!!Nem jó ha idegeskedik az ember.Pár napot még várj, s akkor tesztelj!!!!Aztán a jó hirt majd tudasd!
A kérdező hozzászólása: Oké!Köszönöm szépen reméljük jó hír lesz.

3 nap múlva lenne esedékes a mensi, de tegnap volt 2 csepp barna folyás a tisztasági betéten. Azt hittem, hogy akkor valamiért előbb jön meg, de aztán utána semmi nem volt, meg ma se. Mi lehetett?

Az elmúlt napokban azt vettem észre, hogy eszméletlen sok folyásom volt, ilyen még soha nem volt, szinte rendes betétet kellett berakni, de se szaga, semmi nem volt. Most szúrkál a méhem.

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy semmi tünetem nincs. Egyedül ami nagyon furcsa, hogy annyira csúnya lett a bõröm, tele vagyok pattanással, pedig nekem alapból nagyon szép a bõröm, még tininek sem volt ilyen.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy semmi tünetem nincs. Egyedül ami nagyon furcsa, hogy annyira csúnya lett a bõröm, tele vagyok pattanással, pedig nekem alapból nagyon szép a bõröm, még tininek sem volt ilyen.
Szerintem várj a mensidig, ha nem jön meg, akkor tesztelj! Lehet baba van a dologban, nekem is nagyon sok folyásom lett hirtelen, és sokat szurkált a hasam is. A mellfeszülés egy kicsit késõbb jelentkezett.
Nekem például mensi elõtt két nappal mindig van egy enyhe barnás-rózsszínes folyás. De csak annyi, hogy a wcpapírt megszínezi egy vagy két alkalommal, semmi több. Aztán két napig semmi, és utána megjön. Viszont érdekes, hogy ez nem volt mindig így, kb. 1.5 éve kezdõdött, de semmivel nem tudom összekötni, egyszer csak így kezdett el mûködni a szervezetem.
Nekem mensi napján volt egy pici barna pötty. Én is azt hittem, hogy mensi lesz. De egy hét mulva sem jött meg. Erösebb volt az én csikom mint akontrol akkor már. Hátha neked is így lesz. 21 hetes kismama.

Szeretném megtudni, hogyan kezdődik a klimax kor? Nekem nem volt 2 hónapig, majd megjött másik hónapban 3 napig csak pár csepp volt, hőségek szédülések jönnek rám, néha olyan, mint amikor meg kellene jönnie! Ez most a klimax kor lenne?

Szeretném megtudni, hogyan kezdődik a klimax kor? Nekem nem volt 2 hónapig, majd megjött másik hónapban 3 napig csak pár csepp volt, hőségek szédülések jönnek rám, néha olyan, mint amikor meg kellene jönnie! Ez most a klimax kor lenne?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek valóban a változókorra utalnak. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek valóban a változókorra utalnak. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!