Találatok a következő kifejezésre: 3. hónap után érdemes szedni (2 db)

3. hónap eltelte után érdemes szedni az Elevitet?

Legjobb válasz: Persze!!! Én sem terhesség elõttõl szedtem. Sõt nem is a terhesség elejétõl. Természetesen jobb lett volna már az elején, de így is sokat segített.

Persze!!! Én sem terhesség elõttõl szedtem. Sõt nem is a terhesség elejétõl. Természetesen jobb lett volna már az elején, de így is sokat segített.
Persze, bármikor is kezded el, érdemes.
Szerintem is érdemes elkezdeni, bár tényleg az elsõ trimeszterben a legfontosabb a fokozott vitaminbevitel. Majd kérdezz rá az orvosodtól, hogy meddig szedheted, nekem és a barátnõmnek is leállították az ötödik hónap után...állítólag hajlamos nagy babát csinálni az Elevit!
Nekem ebbõl a kérdésbõl az jött le, hogy idáig szedted, csak nem akarod tovább szedni!Az elsõ 3 hónapban a legfontosabb!Én a gravidát szedtem, nekem azt ajánlotta a doki!Viszont csak kétnaponta, vagy ahogy eszembejutott!Nem vagyok egy vitaminpárti, de a biztonság kedvéért szedtem, csak ritkábban!A 3. hónap után rákérdeztem a dokinál és a védõnõnél, hogy csökkenthetem e?!3-4 naponta gondoltam bekepok egyet, de a 2 napontai szedésnél maradtunk.Sokmindent elvon a pici a te szervezetedbõl, amit pótolni kell.Szerintem kérdezd meg a dokidat, õ tudni fogja mire van szükséged!:)
A kérdező hozzászólása: Igen jól értelmezted a kérdésemet, te vagy az elsõ:) Köszi a választ.

3 sikertelen closti hónap után mikor érdemes újra elkezdeni szedni?

Az orvosom még írt fel clostit, de én úgy tudom 3 hónap után szünetet kell tartani. Mennyi ideig érdemes szünetet tartani?

Legjobb válasz: Ha az orvosod nem kért szünetet, akkor nem kell tartani..a tájékoztató csak általánosít, de a doktorod személyreszabottan ettõl eltérhet, tehát inkább szedd csak be úgy ahogy a dokid írta, mondta, mert nagyjából mindenkinek más mennyiségeket, más idõtartamig kell szedni. Én úgy szedtem ahogy mondta, és sikerült. Az ilyen kérdésekre a választ mindig a saját orvos tudja..

Ha az orvosod nem kért szünetet, akkor nem kell tartani..a tájékoztató csak általánosít, de a doktorod személyreszabottan ettõl eltérhet, tehát inkább szedd csak be úgy ahogy a dokid írta, mondta, mert nagyjából mindenkinek más mennyiségeket, más idõtartamig kell szedni. Én úgy szedtem ahogy mondta, és sikerült. Az ilyen kérdésekre a választ mindig a saját orvos tudja..
Nekem ez volt a 6.clostys honapom, amit minden pihenö nelkül szedtembe.Ez tenyleg szemelyre szabott igaza van az elödtem szolonak.Csak meg annyit az elsö valaszolonak, hogy nekem sajna meg nem sikerült, ennyi closty utan sem.Neked gratula!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!