Találatok a következő kifejezésre: 3. hónap után érdemes (6 db)

Ha valaki 3 hónap után sem szerelmes a párjába, érdemes még az illetőre várni?

Van egy barátom, 3 hónapja ismerem. Az elején én nagyon húzódzkodó voltam vele, nem akartam vele járni, de szép lassan megkedveltem. Pár hete össze is jöttünk. Végig nagyon rendes volt velem, virágot hozott, bemutatott mindenkinek, minden nap keresett, úgy t?nt, teljesen odavan értem. Aztán beleszerettem, és bevallottam neki. Õ is azt mondta, hogy szeret. De múlt héten egyszer csak valami baja lett, hazament, majd msn-en közölte, hogy neki ez így nem megy, legyen vége, ? nem érzi azt, amit kellene. Nem is értettem, mi ez, mikor minden teljesen oké volt. Sokat veszekedtünk, de fél óra után mindig megkeresett kibékülni. Aztán most héten megint eljátszotta... úgy volt, hogy ittalszik, erre kitalálta, hogy moziba megy a haverjaival, hívott, de úgy nem akartam menni, ezért összevesztünk. Másnap azzal fogadott, hogy ? szeret, de nem szerelmes, és így nem megy, beszéljük meg, aztán váljunk el békében. Találkoztunk, akkor meg megcsókolt, hogy olyan jó, hogy ottvagyok vele, és nem akar elhagyni. De azóta is úgy érzem, nem az igazi, nem olyan, mint régen. Érdemes még rá várnom? Így játszadozik, egyszer kellek, egyszer nem, ráadásul nem szerelmes... Várjak még rá, belém szerethet?

Legjobb válasz: Egyáltalán nincs tisztában az érzéseivel! A szerelemben ez nem "megengedett". Vagy szeret, vagy nem, döntse el. Állítsd választás elé. Ha szeret, akkor együtt maradtok, ha nem, akkor viszlát. Ha pedig azt mondja szeret de nem változik kb. két héten, egy hónapon belül, akkor hagyd ott. Nincs értelme ilyen emberért küzdeni.

Egyáltalán nincs tisztában az érzéseivel! A szerelemben ez nem "megengedett". Vagy szeret, vagy nem, döntse el. Állítsd választás elé. Ha szeret, akkor együtt maradtok, ha nem, akkor viszlát. Ha pedig azt mondja szeret de nem változik kb. két héten, egy hónapon belül, akkor hagyd ott. Nincs értelme ilyen emberért küzdeni.
az ember arra is féltékeny lehet, akit nem szeret csupán, pl ha tetszik ha egy srác állandóan udvarol, de amúgy nem járnál vele, téged is rosszul érintene, ha mással hoppsz összejönne féltékenységre ne alapozz légyszi
A kérdező hozzászólása: Pont ezért vettem szívesen a másik srác közeledését... biztos, ami biztos. :S De õt ez nagyon zavarja.
szerintem tarts több vasat a tûzben senki mellett ne horgonyozz le, amíg nem vagy biztos abban, hogy te vagy neki az istennõ ez jó tanács
A kérdező hozzászólása: Ja, és az egyetemen feltûnt egy srác, aki nagyon kedves velem, na rá meg olyan féltékeny, hogy amint szóba kerül, fõ a feje tõle. :D Ma meg megkért, hogy ne is beszéljek azzal a sráccal, mert neki nagyon rosszul esik. Ááá, nem értem... :S
A kérdező hozzászólása: Õ ma is azt mondta, hogy sokat számítok neki, és hogy mekkora idióta, hogy ott akart hagyni, meg h nagyon húzós idõszaka van (reggeltõl estig dolgozik :S)... de másrészrõl meg kicsit flegma velem, ma is azt akarná, hogy holnap ne menjek be 1 órára (egyetemen), hogy találkozni tudjunk. Nem tudom, megéri-e az áldozat.
Valamilyen szinten, persze, döntenie kell, de nem "Igen" és "Nem" között. Szerintem egy kapcsolat kezdetekor nagyon is belefér a "Lehet" kategória, vagyis még nem tudja, hogy pont Te kellesz-e neki, mert még nem ismer eléggé, de azért bejössz neki. Ilyenkor azonban még nem érdemes "együttjárásról" beszélni, pláne együtt aludni... Mindenképpen beszéljetek errõl, nincs abban semmi, ha kimondjátok, hogy nem akarjátok erõltetni a járást, de azért nem feltétlenül mondotok le egymásról, hanem adtok idõt magatoknak. Ilyen "kapcsolat"-féleségben is el tudtok menni moziba, szervezhettek programokat, de nem "muszáj" kézenfogva menni és csókolózni. Aztán majd meglátjátok. Természetesen ebben az idõszakban az is lehetséges, hogy a srác vagy Te találkozik egy olyannal, aki jobban tetszik... Lényeg, hogy ne siessetek el semmit, adjatok magatoknak idõt mindenre!
Nem kezdõdik ez valami jól:S. Még csak 3 hónapja ismeritek egymást, de már sokat veszekedtek. És nem tudod, mit is érez irántad pontosan. Beszéld meg vele, ha úgy látod, megéri. Ha fontos vagy neki tényleg, akkor adj még egy esélyt neki. De ha nem, vagy fél elkötelezõdni, esetleg maga se tudja, mit akar, akkor hagyjad a fenébe, õ pedig legyen õszinte.
A kérdező hozzászólása: Mikor múlt nap szakítani akart, aztán azt mondta, hogy mégsem akar elhagyni, akkor megpróbáltam választás elé állítani. Azt mondta, hogy nem fog elhagyni. :S
Olyan nem létezik, hogy 3 hónap alatt szerelmes volt, és ki is szeretett belõled. Inkább beszéljünk fellángolásról, ami ugye egy idõ után elvész... Valahol ez a fellángolás átalakul mély szerelemmé, valahol nem. A ti esetetekben valószínû ez nem történt meg. Ahogy elõttem is írták, ülj le vele (nem msn-en) és beszéljétek meg hogy mit is érez, mit szeretne! Ha szeret téged, akkor joggal elvárhatod, hogy ezt ki is mutassa, ha nem teszi nincs értelme vesztegetni az idõdet, csak szenvedni fogsz miatta!
a kapcsolat eleje az amikor igazán szerelmes vagy vagy kellene lenni a barátodba sajnos nem õ az akit kerestél...szakítsatok mert késõbb csak rosszabb lesz
A kérdező hozzászólása: Ma írt, hogy nem igaz, hogy nem szeret, csak mostanában tök sz*r a kedve, nem tudja, mi ütött belé. És hogy hiányzom neki...stbstb. :)
lehet hogy valójában szereti
Kezdeni sem érdemes olyannal, aki csak lefeküdni akar veled.Elõször szeressen, és azután legyen a szex.Csak ez lehet az alapja a tartós kapcsolatnak.
Szia! Én is legalább három hónapig voltam együtt a barátnõmmel miután éreztem hogy szeretem! Úgyhogy no para! Nem az számít mit mond, hanem az, hogy Hogyan viselkedik veled szemben. Nem kell állandóan azt mondogatni, hogy mennyire szeretlek! Elég ha érezteti veled!
én éreztem, hogy szerelmes vagyok, de a barátom megmondta hogy nem szerelmes belém, másfél hónapig voltunk együtt...

3 éve szedek fogamzásgátló tablettát (yasminelle), ennyi idő után érdemes szünetet tartani, hogy tisztítsam a szervezetem? Ha igen, hány hónapot?

Mellékhatásai nem nagyon vannak. Kb. fél éve sokat fájt a fejem, h?hullámaim voltak, de már elmúltak. Szerintetek? Ha tartok szünetet akkor utána váltsak gyógyszert vagy ha már elmúltak a mellékhatások akkor maradhatok ennél a gyógyszernél?

Legjobb válasz: Valaki szerint nem kell szünet, a dokim szerint 3 év után 3 hónap, 5 év után fél év. Szerintem jobb, ha van szünet, legalább megnézed, hogy a szervezeted hogy reagál a dologra. Pl. ha hónapok alatt sem rendezõdik a ciklusod, akkor nem árt, ha nem gátolod le tovább a peteérésed...

Valaki szerint nem kell szünet, a dokim szerint 3 év után 3 hónap, 5 év után fél év. Szerintem jobb, ha van szünet, legalább megnézed, hogy a szervezeted hogy reagál a dologra. Pl. ha hónapok alatt sem rendezõdik a ciklusod, akkor nem árt, ha nem gátolod le tovább a peteérésed...
A kérdező hozzászólása: Én is 3 hónapra gondoltam. Köszi, hogy írtál.
Lehet a régi gyogyszert le kéne majd váltanod a mellékhatások miatt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is váltani fogok.

Mielőtt terhes lettem, egy csomó márkás nem olcsó farmert vettem magamnak, és most szülés után 3 hónappal sem jönnek fel rám. Érdemes még bizakodnom? Visszafogyok még?

Nem híztam sokat inkább szélesedett a csíp?m.És szeretnénk 2.babát is.Most a terhesség el?tti súlyomhoz képest van rajtam 4 kg +.Egyszer még jók lesznek rám ezek e nacik,vagy ajándékozzam el?

Legjobb válasz: ne ajándékozd el!!! egyébként én is úgy jártam mint te. + 2 kg van rajtam, valahogy még se úgy állnak még rajtam a ruhák. nekem 6 hónapos a babám és 2. szülésem. a nõi testnek 1 év kell, mire visszaalalkul szülés elõtti állapotára. elsõ gyermekem születése után kereken 8 hónappal lettem olyan súlyú, mint azelõtt. adj még egy kis idõt magadnak, még csak 3 hónapja szültél. azért mondom, hogy ne ajándékozd el, mert pikkpakk visszaalakulsz és akkor meg fogod bánni. a 26-os gatyáim még elég kényelmetlenek nekem is, ezért vettem 1-2 olcsóbb 27-est, de nyárra már biztosan jók lesznek.

ne ajándékozd el!!! egyébként én is úgy jártam mint te. + 2 kg van rajtam, valahogy még se úgy állnak még rajtam a ruhák. nekem 6 hónapos a babám és 2. szülésem. a nõi testnek 1 év kell, mire visszaalalkul szülés elõtti állapotára. elsõ gyermekem születése után kereken 8 hónappal lettem olyan súlyú, mint azelõtt. adj még egy kis idõt magadnak, még csak 3 hónapja szültél. azért mondom, hogy ne ajándékozd el, mert pikkpakk visszaalakulsz és akkor meg fogod bánni. a 26-os gatyáim még elég kényelmetlenek nekem is, ezért vettem 1-2 olcsóbb 27-est, de nyárra már biztosan jók lesznek.
Nehogy elajándékozd! Én beleestem ebbe a hibába, úgy voltam vele, hogy úgysem lesz már jó rám. Most szülés után 1 évvel azok a ruhák is feljönnek rám, amiket terhesség elõtt 3-4 évvel sem tudtam felvenni, mert kicsik voltak. Már bánom, hogy elajándékoztam õket, mert minden lóg rajtam és elég költséges felújítani a ruhatáramat.
A kérdező hozzászólása: :-) Akkor várok még pár hónapot.....és újra megpróbálom.De lehet hogy addigra újra babát szeretnék és kitolódik még tovább.

3 sikertelen closti hónap után mikor érdemes újra elkezdeni szedni?

Az orvosom még írt fel clostit, de én úgy tudom 3 hónap után szünetet kell tartani. Mennyi ideig érdemes szünetet tartani?

Legjobb válasz: Ha az orvosod nem kért szünetet, akkor nem kell tartani..a tájékoztató csak általánosít, de a doktorod személyreszabottan ettõl eltérhet, tehát inkább szedd csak be úgy ahogy a dokid írta, mondta, mert nagyjából mindenkinek más mennyiségeket, más idõtartamig kell szedni. Én úgy szedtem ahogy mondta, és sikerült. Az ilyen kérdésekre a választ mindig a saját orvos tudja..

Ha az orvosod nem kért szünetet, akkor nem kell tartani..a tájékoztató csak általánosít, de a doktorod személyreszabottan ettõl eltérhet, tehát inkább szedd csak be úgy ahogy a dokid írta, mondta, mert nagyjából mindenkinek más mennyiségeket, más idõtartamig kell szedni. Én úgy szedtem ahogy mondta, és sikerült. Az ilyen kérdésekre a választ mindig a saját orvos tudja..
Nekem ez volt a 6.clostys honapom, amit minden pihenö nelkül szedtembe.Ez tenyleg szemelyre szabott igaza van az elödtem szolonak.Csak meg annyit az elsö valaszolonak, hogy nekem sajna meg nem sikerült, ennyi closty utan sem.Neked gratula!

3. hónap eltelte után érdemes szedni az Elevitet?

Legjobb válasz: Persze!!! Én sem terhesség elõttõl szedtem. Sõt nem is a terhesség elejétõl. Természetesen jobb lett volna már az elején, de így is sokat segített.

Persze!!! Én sem terhesség elõttõl szedtem. Sõt nem is a terhesség elejétõl. Természetesen jobb lett volna már az elején, de így is sokat segített.
Persze, bármikor is kezded el, érdemes.
Szerintem is érdemes elkezdeni, bár tényleg az elsõ trimeszterben a legfontosabb a fokozott vitaminbevitel. Majd kérdezz rá az orvosodtól, hogy meddig szedheted, nekem és a barátnõmnek is leállították az ötödik hónap után...állítólag hajlamos nagy babát csinálni az Elevit!
Nekem ebbõl a kérdésbõl az jött le, hogy idáig szedted, csak nem akarod tovább szedni!Az elsõ 3 hónapban a legfontosabb!Én a gravidát szedtem, nekem azt ajánlotta a doki!Viszont csak kétnaponta, vagy ahogy eszembejutott!Nem vagyok egy vitaminpárti, de a biztonság kedvéért szedtem, csak ritkábban!A 3. hónap után rákérdeztem a dokinál és a védõnõnél, hogy csökkenthetem e?!3-4 naponta gondoltam bekepok egyet, de a 2 napontai szedésnél maradtunk.Sokmindent elvon a pici a te szervezetedbõl, amit pótolni kell.Szerintem kérdezd meg a dokidat, õ tudni fogja mire van szükséged!:)
A kérdező hozzászólása: Igen jól értelmezted a kérdésemet, te vagy az elsõ:) Köszi a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!