Találatok a következő kifejezésre: 3-szor voltam és (16 db)

Félek! 5 hetes vagyok és este és éjjel 3-szor hánytam és volt egy kis hasmenés. Ma reggel is elég rosszul voltam, émelyegtem és mikor megmértem a hőmérsékletet 38 volt. Bevettem egy panadolt. Ugye nem lesz baja a babának?

Ez vírus vagy csak kimerült a szervezetem mert este alig aludtam és nem is ittam mert kijött. Már sok teát iszok és jobban vagyok. Ez a baba miatt volt vagy vm betegség? Egész nap fekszem. Más is volt ezzel?

Legjobb válasz: Hát én is pont 5 hetes vagyok, nekem tegnap 3 szor ment a hasam illetve tegnapelötteste egyszer. Lázam nincs, és én is émelygek, de egyenlõre (és remélem nem is fogok) még nem hánytam. Szerintem ez valamilyen vírus, tegnap este óta megittam 1 1/2 pohár gyenge kamillateát és ma már jobb a helyzet.

Hát én is pont 5 hetes vagyok, nekem tegnap 3 szor ment a hasam illetve tegnapelötteste egyszer. Lázam nincs, és én is émelygek, de egyenlõre (és remélem nem is fogok) még nem hánytam. Szerintem ez valamilyen vírus, tegnap este óta megittam 1 1/2 pohár gyenge kamillateát és ma már jobb a helyzet.
szia! menj el a háziorvosodhoz, és õ majd megmondja, hogy most ez egy vírus-e? de ne nagyon vegyél be magadtól gyógyszereket!!!
Nem hinném, hogy a baba miatt volt. Nekem ilyen 19 hetesen volt, én is vírusra gondoltam, diétáztam (krumpli, keksz, tea) és el is múlt 2 nap alatt. Aggódtam én is, mert a hasmenés hasi vérbõséggel jár, ami vetélést is okozhat, de szerencsére nem lett semmi baj. Ha mégsem szûnik, menj el orvoshoz. A Panadolt, No-Spat terhesen is be szabad venni.
Engem is pont 5 hetesen tepert le egy vírus. Illetve az egész családot. Apa hányt, lányomnak hasmenése volt, én vegyítettem. Panadolt szabad bevenni, én is azt vettem be, meg diétáztunk 2-3 napig. keksz, tea. Remélhetõleg neked csak ennyi volt, ha ma nincs bajod, szerintem NE MENJ orvoshoz. Még összeszedsz egy infulenzát. Na az már nagyobb baj. A hõdet azért mérjed még ma is és ha 38 fölé megy, akkor telefonálj a dokidnak, vagy az ügyeletre. Jobbulást és kellemes babavárást! 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszem feküdni, teázni, és aludni. Már jól vagyok, remélem így is marad.

Ha valaki abbahagyja a dohányzást, akkor az mindenképpen meghízik akkor is, ha nem helyettesíti a cigit kajával, heti 3-szor sportol és amúgy is voltak gondjai az anyagcserével?

Nem vagyok vékony típus, normálba tartozom, de hízékony vagyok, ha nem mozgok. Tegnap nem dohányoztam, ma kettőt elszívtam, de kidobtam minden kelléket az előbb, mivel én töltöttem és volt egy kis dohányom. Hüvelyt meg odaadom valakinek, a töltőt meg eltettem a szekrénybe. Igazából engem nem hat és hatott meg soha, ha nem lehet cigizni. Azt várom, hogy munkahelyen is betiltsák a dohányzást. Remélem, eljön az az idő is hamarosan. 5 éve cigizek és hülyeségnek tartottam mindig is. Nem lesz jobb tőle semmi és csak unalomként szívtam, meg hogy legyen okom itthon kinézni az udvarra, vagy hogy csináljak valamit a munkahelyen szünetben.

Legjobb válasz: Én 17-28 között erõs dohányos voltam és 83 kiló. 26 évesen Norbi Uddate-tel fogytam le 63-ra. 28 évesen letettem a cigit, és azóta 66 vagyok, de nem sportolok, és falom az édességeket. Szóval nem törvényszerû a hízás. Ez inkább azokra jellemzõ, akik a cigi helyett kezdenek enni, mint pótcselekvés.

Én 17-28 között erõs dohányos voltam és 83 kiló. 26 évesen Norbi Uddate-tel fogytam le 63-ra. 28 évesen letettem a cigit, és azóta 66 vagyok, de nem sportolok, és falom az édességeket. Szóval nem törvényszerû a hízás. Ez inkább azokra jellemzõ, akik a cigi helyett kezdenek enni, mint pótcselekvés.
Ez a "van elég bajom" duma azért gyengusz mert ezt az egészet te hoztad létre. A felelõsség sokaknak fáj, fõleg ha szembe kell nézni a következményekkel!! De szerintem ne parázz, ezeken(mert ez már a kattogás miatt van, csak hogy tudd) Kitartás, pozitív hozzáállás!!Ezekben hiszek én!! Sok sikert, neked is menni fog!! :) )
A kérdező hozzászólása: Ha én is így járok, felkötöm magam. Van elég bajom, aztán még hozzá kövér is legyek...Ehhez már nem lenne türelmem....
Nem. A dohányzás miatt a testem nem tudott annyi szírt és egyéb anyagot tárolni. Ezért maximumra kapcsolt a tartalékolás terén. Ahogy abbahagytam a dohányzást, a testem úgy gondolta, hogy még vissza fog jönni a mérgezés, ezért nem hagyta abba a tárolgatást. Kb fél év után nem híztam többet. Fél év alatt leadtam, majd 20 kilót vissza. Ezt játszom 10 éve, csak mindig több jön vissza. Soha nem kellett volna elkezdenem dohányozni....:(
A kérdező hozzászólása: Dohányzás miatt híztál meg? Ilyet nem hallottam még... :S Amúgy munkahelyen eszem délben cigi helyett délelõttös héten és itthon nem kell fõznöm magamnak, jobban meg is éri így. Délután/este meg nem zabálok be, mint egy állat és próbálok nem hízni. :)
Én kis kifejezetten hízékony vagyok. 55 kiló voltam, nyolc év dohányzás után (havi egy-két doboz), és kb fél év alatt, aktívabb mozgás és odafigyelt evés mellett is 16 kiló ugrott fel. Vérvétel rendben volt, az orvos egyértelmûen a dohányzásra fogta!
A kérdező hozzászólása: Nekem alapból problémám van és volt mindig is a trónolással. Kávét nem iszok, inkább azt nézem meg, hogy mit eszek. Alapból figyelem a kajálást a tojási problémám miatt. Édesség nálam azt jelenti, hogy túrórudi vagy édes joghurt. :) Idegesít, hogy jó páran megkérdezik, hogy "Te nem cigizel már?" Nem szeretem, ha velem vannak elfoglalva... :S Remélem, hamar abbahagyják a dolgot. Ti hogy bírtátok ezt a kérdést? :)
Ha nem eszel többet, és odafigyelsz, hogy ne cukorral meg zsírral tömd magad, nem fogsz hízni én sem híztam észrevehetõen ha te is érzed, hogy anyagcsere problémád van, (én pl éreztem hogy egésznap még nem volt egy ihletem:D), akkor én pl ittam egy kávét tejjel, vagy valamit, ami kicsit gyorsítja a dolgokat, így azt is meg lehet oldani nassolással is vigyázz, de ha van önfegyelmed, nem lesz semmi gond :D
A kérdező hozzászólása: Annyival eszek többet vagy is nem sokkal többet, hogy munkahelyen délelõttös héten délben ott fogok ebédelni dohányzás helyett, ne itthon kelljen fõznöm magamnak. Heti háromszor edzek, úgyhogy lemozgom azt és nem 5-kor kell nekiállnom még ebédelni. Délutánosban meg nem eszek szünetben 8-kor, hanem teát iszok, mint azelõtt. Nem szeretek enni, mert nem old meg semmit, ha többet eszem, mint kellene. Édességet meg nem szeretem. :)
Sokat olvasgattam már e témában, bizonyára Te is, úgyhogy csak azt tudom válaszolni, ami a neten olvasható. Állítólag a dohányzás gyorsítja az anyagcserét, tehát amikor az ember abbahagyja a cigizést, az anyagcsere visszaáll a normális mûködésre, tehát lassul, tehát hízik az ember. Másrészt pedig: a leszokás idején az ember ugye hajlamos rá, hogy nassoljon, ettõl is lehet hízni. De utóbbi nem törvényszerû, nem kell többet enni - ezt mindenki maga dönti el.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ne hidd, h egészséges vagyok. Csámpás vagyok, egy nyomorék, akinek születési hibája van. szép lennék még meghízva...

Hány alkalom kell legyen bejegyezve a kiskönyvbe hogy járjon a gyes gyed stb? Már 3 szor voltam védőnőnél. Nálunk ő írja be és a doki aláírja.

Legjobb válasz: Szia! És ki pecsétel? Mert az sem mindegy ám, dokinak kell!! Csak a doki pecsétek számítanak!!! Hány hetes vagy?

Szia! És ki pecsétel? Mert az sem mindegy ám, dokinak kell!! Csak a doki pecsétek számítanak!!! Hány hetes vagy?
GYES-nek, GYED-hez ehhez semmi köze. Az egyszeri anyasági támogatásnak van. Ahhoz 4-szer kell megjelenned terhesgondozáson. GYED-et akkor kapsz, ha van munkaviszonyod. Ha ez nincs, akkor kapsz GYES-t!
A kérdező hozzászólása: Hú köszi szépen!Nagyon nem voltam tisztában ezzel!
Így van.Én most szültem és pecsét csak az egyszeri anyasági támogatáshoz kell. Anyasági támogatásra a szülést követõen az a nõ jogosult, aki terhessége alatt legalább 4 alkalommal - koraszülés esetén legalább egyszer - terhesgondozáson részt vett. Nekem nem a kiskönyve bejegyzett pecsétet nézték, hanem a kórházba a számítógépbe benne volt, hogy részt vettem a kötelezõ vizsgálatokon. Gyest simán igényelhetsz, ahhoz csak a kicsi születési anyakönyvi kivonata kell.Illetve ha dolgoztál akkor elõször TGYÁS-t kapsz, aztán Gyedet.
A kérdező hozzászólása: Én most 19 hetes vagyok. Dolgoztam csak most veszélyeztetett miatt táppénzen vagyok.Tehát akkor nem lesz gond. már Dokinál már vagy 5- ször is voltam tehát benn van a rendszerbe de a kiskönyvbe még csak 3 terhesgondozásom van pecséttel.De a negyedikre még 20 hetem van:)
Hülyeség, hogy csak a doki pecsét számít. A törvény azt írja elõ, hogy 4 alkalommal meg kell jelenj terhesgondozáson, és szintén jogszabály írja elõ, hogy terhesgondozást végez a doki ÉS a védõnõ IS. Vagyis a 4 védõnõs pecsét is tökéletesen jó. Nagyon sok helyen pl. még a kötelezõ uh-k eredményét is a védõnõ vezeti be és pecsételi le. Õk ugyanúgy jogosultak az anyaságira.
Szia! Én írtam, hogy csak a doki pecsétje számít. Azért írtam ezt, mert nekem csak ezeket számolták, ebbõl gondoltam, hogy CSAK ez számít!! Igaz, hogy a kötelezõ vizsgálatokra mentem el és semmi plusz vizsgálatot nem igényeltem mert mindenem jó volt szerencsére, így is 11 doki és 12 védõnõ pecsétet szedtem össze!!!
Nekem a védõnõ egyet nem szólt úgy egyáltalán az anyaságiról, a pecsétekrõl végképp nem ( megvolt, több is, mint 4 ), a doki adott egy igazolást, mikor 2 héttel a szülés után kiszedte a császáros varratokat, és egy percre nem nézte a védõnõ pecsétjeit.

Magas lett az AFP-m már 3-szor voltam uh-n azt mondták minden oké de akkor miért hívnak még vissza kontroll uh-ra, és miért nem küldenek el magzatvízvételre?

Legjobb válasz: Sztem a kockázat miatt.Lehet nem olyan vészesen magas, és lehet az életkorod sem indokolja, de biztosak akarnak lenni,hogy ne szúrkáljanak feleslegesen.A magzatvízvételnek sok veszélye van, de igaz sokaknak ad megnyugvást. Én azt mondanám,hogy ezért, nincs indok szúrkálásra, de ellenõrizni kell,de sztem kérdezd meg az orvosod.

Sztem a kockázat miatt.Lehet nem olyan vészesen magas, és lehet az életkorod sem indokolja, de biztosak akarnak lenni, hogy ne szúrkáljanak feleslegesen.A magzatvízvételnek sok veszélye van, de igaz sokaknak ad megnyugvást. Én azt mondanám, hogy ezért, nincs indok szúrkálásra, de ellenõrizni kell, de sztem kérdezd meg az orvosod.
Magas afp-vel azért nem szoktak magzatvízvételre küldeni, mert az a nyitott gerinc kockázatát növeli, ami uh-val kimutatható. Nem véreztél terhesség alatt? az is növeli az afp-t
Mi van veletek azóta? Minden rendben? Nekem is magas lett: 3, 8 és nagyon aggódok! :((

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 het

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 hete volt, és úgy egy hete sok a fehér folyásom, aminek kellemetlen szaga van, égő, viszkető érzést érzek. Lehet ez gombás fertőzés? És lehet, hogy a barátomtol kaptam el? Használhatok erre Canesten kombit? Nem szeretnék nögyógyászhoz menni. Elöre is köszönöm válaszát! Üdv Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 het

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességem. Még csak 3-szor voltunk együtt a párommal, de a két utolsó alkalom jobban fájt, mint az első. A hüvely bemenetelénél nagyon fájt, aztán már nem annyira. Utolsó együttlétünk kb 2 hete volt, és úgy egy hete sok a fehér folyásom, aminek kellemetlen szaga van, égő, viszkető érzést érzek. Lehet ez gombás fertőzés? És lehet, hogy a barátomtol kaptam el? Használhatok erre Canesten kombit? Nem szeretnék nögyógyászhoz menni. Elöre is köszönöm válaszát! Üdv Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben semmiképpen sem szeretne orvoshoz menni, első lépésben megpróbálkozhat valamilyen gombaellenes készítménnyel, ami vény nélkül kapható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

37 hetes vagyok és elkezdett menni a hasam (ma már 3-szor voltam wc-n). Ez mitől lehet? Valami baj van?

Nem ettem semmi olyat, ami miatt mehetne.

Legjobb válasz: közeledik a szülés idõpontja ,a szervezetnek van egy tisztító folyamata elõtte nagyon sokaknál, lehet, hogy emiatt megy a hasad, ez teljesen természetes, de nem jelenti azt ,hogy ma vagy holnap elindulna a pici lehet egy vírus is, amit nem kívánok így, nagy pocakkal... remélem, az elsõ verzió lesz könnyû szülést!

közeledik a szülés idõpontja , a szervezetnek van egy tisztító folyamata elõtte nagyon sokaknál, lehet, hogy emiatt megy a hasad, ez teljesen természetes, de nem jelenti azt , hogy ma vagy holnap elindulna a pici lehet egy vírus is, amit nem kívánok így, nagy pocakkal... remélem, az elsõ verzió lesz könnyû szülést!
Elõtte való napokban nekem is így volt!
A gyakori pisilés, fõleg éjjel, az egy tünet lehet, de lehet mástól is!
Szia. Lehet babád , de pontosat nem lehet mondani mert semmi más adatot nem írtál ami esetleg a babádra utalna , de lehet hogy csak megfáztál , vannak még tüneteid?
A kérdező hozzászólása: 4.napja késik; napközben gakran ég a gyomrom, este pedig puffadtnak érzem magam. Reggel teszteltem de-
Próbál meg tesztelni 2 nap múlva, hátha csak késõn mutatja ki. De ne éld bele magad, mert lehet, hogy tényleg csak összeszedtél vmt! Azért szorítok, hogy baba legyen! ;-)
Drukkolok, mert a leírt tüneteid alapján akár baba is lehet!

Már 3 szor voltam a baratommal, es mindig nagyonn fájt de nem mertem mondani neki, nem tudom hogy hogyan oldjam meg hogy nekem is jo legyen?

Legjobb válasz: Igazából, csak alényeges dolgokat nem írtad le:-). pl abszolút elsõ alkalmak, vagy az aktuális partnereddel az elsõk? Azért fáj, mert nagy neki, vagy azért mert durván csinálja? Így elsõ körben síkosító olajat ajánlanék.

Igazából, csak alényeges dolgokat nem írtad le:-). pl abszolút elsõ alkalmak, vagy az aktuális partnereddel az elsõk? Azért fáj, mert nagy neki, vagy azért mert durván csinálja? Így elsõ körben síkosító olajat ajánlanék.
Mondd el neki nyugodtan. Legrosszabb esetben kibukik, hogy érzéketlen tapló-e. Azt, hogy fáj, a szorongásod is okozhatja, és azt úgyis csak ketten lehet orvosolni...
szerintem mindenképpen beszéljetek errõl, egyedül nem igen tudod megoldani, mert ketten szexeltek. Szóval próbáljátok kideríteni hogy miért fájhat, ha ez a szüzességed elvesztése óta 3 alkalom akkor síkosítót ajánlanék és több elõjátékot, meg hogy próbáld magad jobban elengedni, és a párod legyen kicsit óvatosabb.
Hogyan mondd meg neki? - Béla, FÁÁJ! Egyébként meg sok petting, és lazítás. A szeretkezésnek két olyan ember között kellene megtörténnie, akik kölcsönösen bíznak egymásban. Képzelem mekkora lehet a bizalom, ha még azt sem mered mondani, hogy fáj. :S
egyetértek az elõttemszólókkal, mindenszéldmeg vele, és sokkal jobb lesz, lazábbak lesznek az együttlétek és ezek a beszélgetések még közelebb hoznak titeket egymáshoz!tapasztalat! :) sok sikert!
bocsi, szóval mindenképpen beszéleg vele! elírtam:D
Meg is érdemled, ha ilyen gyámoltalan vagy.

3-szor voltam bikinigyantán, és azóta piros pöttyök, pattanások vannak a puncimon felül. Hozzászokik majd a bőröm később, vagy maradjak a borotvánál inkább?

Legjobb válasz: Igen hozzászokik, de ez változó hogy kinél mennyi idõ. Nem árt, ha gyantázá után használsz valami nyugtató krémet.

Igen hozzászokik, de ez változó hogy kinél mennyi idõ. Nem árt, ha gyantázá után használsz valami nyugtató krémet.
Meg fogja szokni a bõröd elõbb, vagy utóbb. Szerintem ne térj vissza a borotvához, ha kitartóan gyantáztatod magad, egy idõ után elkezd ritkulni a szõröd, és szerintem sokkal kényelmesebb havonta 1szer gyantáztatni, mint sûrûn borotválni. Közvetlen gyantázás után inkább ne kenj a bõrödre semmit, mert az mégjobban irritálja, max hintõporral szórd be. Másnap már mehet a nyugtatókrém!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!