Találatok a következő kifejezésre: 3-4 pozitív volt, (17 db)

LH-teszt 2. napja erősen pozitív, de a hőm már feljebb ment 3-4 tizeddel. Volt már ovum szerintetek?

Úgy tudom a pozitív teszt utáni napon van ovuláció, ezért nem tudom, hogy vajon volt-e már, mert a h?m viszont egyértelm?en felment. 3-4 napja van nyúlós cervixem, és a jobb petefészkem szokatlanul er?sen fáj.

Legjobb válasz: Nehéz ezt megjósolni, bármi lehet. Ha ma még tényleg nagyon pozitív, erõsebb mint a kontroll csík akkor még mostantól számított 24-36 órán belül lesz :( Ami azt jelenti, hogy ha két napja voltatok együtt nagyon necces... Azért is írtam neked mert éppen pár napja jártam így, nyúlós váladék, pozitív ovuteszt (addigi legalacsonyabb hõvel), majd megint pozitív ovuteszt, de a hõm már emelkedett. Nem értettem, aztán következõ, negatív napra leesett olyan mélyre a hõmérsékletem mint még soha és következõ napra megint felugrott.. Szóval csak a második pozitív ovu teszt után volt 1-2 nappal. Reméljük hogy mostmár akkor neked is csúszi és holnap együtt tudtok lenni.

Nehéz ezt megjósolni, bármi lehet. Ha ma még tényleg nagyon pozitív, erõsebb mint a kontroll csík akkor még mostantól számított 24-36 órán belül lesz :( Ami azt jelenti, hogy ha két napja voltatok együtt nagyon necces... Azért is írtam neked mert éppen pár napja jártam így, nyúlós váladék, pozitív ovuteszt (addigi legalacsonyabb hõvel), majd megint pozitív ovuteszt, de a hõm már emelkedett. Nem értettem, aztán következõ, negatív napra leesett olyan mélyre a hõmérsékletem mint még soha és következõ napra megint felugrott.. Szóval csak a második pozitív ovu teszt után volt 1-2 nappal. Reméljük hogy mostmár akkor neked is csúszi és holnap együtt tudtok lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem baj, ha holnap lesz, sõt, mert akkor még nem késõ becserkésznem apát:) . Csak fura a hõm miatt... Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy ez már a ciklusom 19. napja, és nekem 30naposnál sose volt hosszabb ciklusom. Most ittam elõször málnalevél-palástfû kombit, okozhatja ez a "felfordulást"?
A kérdező hozzászólása: Ez logikusan hangzik, mivel a beágyazódást segíti. Köszi
Esetleg nincs görbéd?
a palástfüvet CSAK TR UTÁN SZABAD inni!!!!!! tr elõtt meg cicka esetleg málna de a palástot azt csak peteérés után!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen-igen, tudom. Csak az a gáz, hogy a ciklusom 12. napján már volt egyszer pozitív ovutesztem, és másnaptól palástfüvet ittam, mert hittem a tesztnek, de akkor vlsz. nem volt ovum. Okozhat ez vmi bajt? Így is megreped a tüszõ?
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam a mindmegitta.hu-n a palástfû teáról: "Már a terhesség elõtt érdemes elkezdeni teáját inni, hiszen rendezi a ciklust, elõsegíti a peteérést. A régi bábák is, a hormonális állapot hagyományos javítójaként alkalmazták. Vetélés és a koraszülés ellen is kiváló gyógynövény. A méhszalagok megerõsítésével igen sokat segít a terhesség megtartásában. Szülés utáni sérülések gyógyulásában, nehezen szülõ nõknél alhasi petyhüdtség esetén a legjobb gyógyír." Szóval csak nem árthat;). Azt viszont nem értem, miért riogatnak itt többen, hogy TILOS inni? Mire alapozzák? Mert csak "laikus" véleményeket olvastam errõl, semmilyen "tudományos" írás nem támasztja ezt alá. Vagy ha mégis, írjátok meg légyszi!
Én úgy olvastam az egyik weboldalon, hogy a palásfû teát az utolsó pozitív ovu tesztet követõ 3. naptól kell inni.

3-4 pozitív tesztem volt, 5 napja késik a mensim. Terhes lehetek, ha nem sok tünetem van?

3-4 pozitv teszt 5napos mensi keses..de nem erzem hogy tulsagosan fajna a cickom..ez normalis? jan 21-en volt meg utoljara feb 2an es 9diken voltunk egyutt..mennyi idos lehetek..help?..

Legjobb válasz: Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)

Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)
Attól függ, hogy melyik együttlétbõl fogant a baba. Mert ha február 2-án, akkor 3 hetes vagy, ha pedig 9-én, akkor 2 hetes. Szerintem terhes vagy, mert annyi teszt nem tévedhet, a tünetek pedig majd csak késõbb fognak jelentkezni. Néhány hét múlva menj el dokihoz, és akkor majd láthatod is a kis jövevényt.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt.a tesztekrol csinaltam mensi elott 3nappal ami pozitiv lett utana mikor kesett, nem voltam bizti a csikban halvany vagy sem ezert vettem 2olyan tesztet ami kiirta Pregnant!!!!!:)
a terhességi heteket az utolsó mensi elsõ napjától számolják.

Lehetek babás? Ovu tesztem 2. -án és 3. -án pozitív volt. Voltunk is együtt 2-án és 4-én. Múlt héten kedd szerdán olyan érzésem volt, mintha valami nyománá az alhasamat. Igen, hülye hasonlat, de ehez tudnám hasonlítani. Hétfőre nemvárom.

A mellmimbóim érzékenyek,de annyira,hogy arra gondoltam apácskának ráírom:Don't touch :)

Legjobb válasz: Az 1.-nek! Igen, igazad van, de azt meg saját tapasztalatbõl tudom, hogy aki már nagyon várja a babát, az minden apró biztatásnak, véleménynek örül, és 2 nap is egy örökkévalóságnak tûnik. Borzasztóan sok kérdése van ilyenkor az embernek, amik kívülrõl nézve butaságnak tûnhetnek. A kérdezõnek, szorítok, hogy összejöjjön, ha nem is most, akkor a következõ hónapban.

Az 1.-nek! Igen, igazad van, de azt meg saját tapasztalatbõl tudom, hogy aki már nagyon várja a babát, az minden apró biztatásnak, véleménynek örül, és 2 nap is egy örökkévalóságnak tûnik. Borzasztóan sok kérdése van ilyenkor az embernek, amik kívülrõl nézve butaságnak tûnhetnek. A kérdezõnek, szorítok, hogy összejöjjön, ha nem is most, akkor a következõ hónapban.
nem kell ilyen korán ezeket megkérdezni mert csak csalódás a vége. itt a gyakorikérdéseken mindenki napjában 16x kérdi ugyanezt. gyorsabban menne a teherbeesés ha lazitanátok csajok, de komolyan. nyugodtan lefujjoghattok de ez megint olyan tünetegyüttes amibõl lehet terhesség és mensi is. most biztassunk hogy de pedig terhes vagy és ha megjön megint a csalódás. két nap mulva ugyis kiderül.
az elsõ vagyok: azért számítsuk bele nem biztos hogy az a jó ha mindenki bólogat persze igy-ugy a sógornõm anyjának a másodunokatesója is mensizett pedig terhes volt. Oké nagyon várja az ember meg minden de nem bántásból irja a tullihegést. természetesen én is drukkolok a kérdezõnek, de NINCS értelme ezeket a kérdéseket feltenni ilyen korán. esetleg a mensi napján.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kedves utolsó.Nem szokott fájni a mellem még mensi elõtt sem, soha.Nagyon örülnénk neki, ha valaki piszkálna bentrõl :) Hétfõn okosabb leszek, ha sokkal nem is de egy vagy negatív/pozitív teszttel
Kérlek írd meg nekünk ide a teszt eredményét! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szivesen megírom.
Nem írtad meg a teszt eredményt!Vagy nem jött össze?
A kérdező hozzászólása: hááát, negatív lett, de mensi azóta sem sehol :( Úgyhogy elmentem a dokimhoz.Nem érett meg teljesen a petesejt, és a testem nem tudta mi van.Ugyhogy norcolutot kaptam, ami meghozza a mensit.Hétvégére várom. Premens tablettát írt 30 napig.Barátcserje kivonatot tartalmaz.és palástfûtea.Voltak gondjaim a prolatin szintemmel.Hát egyenlõre ennyi. Azért nem írtam, mert elhavaztam egy kicsit.Sorry, de pótoltam

Van itt olyan aki a nem várt előtt tesztelt és negatív volt, de 3-4 napra rá már pozitív?

Legjobb válasz: elõször: nemvárt napján reggeli vizeletbõl erõs pozitív második babánál: nemvárt utáni napon délelõtti vizeletbõl erõs pozi

elõször: nemvárt napján reggeli vizeletbõl erõs pozitív második babánál: nemvárt utáni napon délelõtti vizeletbõl erõs pozi

Volt már aki aktus után 3-4 nappal tesztelt és pozitív lett? Tudom hogy várni kell 10-12napot csak érdekelne hogy volt e mar ilyen!

Legjobb válasz: Nem. A megtermékenyült pete 5-7 (inkább 7) napot vándorol a méhben, mikor ELKEZD beágyazódni, és csak ezután kezdi el termelni a HCG hormont, így addig lehetetlen kimutatni a terhességet. Ráadásul lehet, hogy nem is az aktus napján volt a tüszõrepedés, így inkább 7+x napon kezd beágyazódni, ezért mondják a 12-14 napot.

Nem. A megtermékenyült pete 5-7 (inkább 7) napot vándorol a méhben, mikor ELKEZD beágyazódni, és csak ezután kezdi el termelni a HCG hormont, így addig lehetetlen kimutatni a terhességet. Ráadásul lehet, hogy nem is az aktus napján volt a tüszõrepedés, így inkább 7+x napon kezd beágyazódni, ezért mondják a 12-14 napot.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom :)
volt, persze, de nem akkor esett teherbe ;D kell a 2 hét, beágyazódás 7-10 nap... csak azután kezd termelõdni a HCG amit kimutat a teszt, a 12-14. napon

A teszt mennyi idő alatt mutassa ki h pozitiv? Mert vártam kb 3-4 percet, de sajnos csak egy csik volt.

gondolom ha még várk pár percet,akkor se jelent volna meg mégegy csik.vagy elképzelhet??

Legjobb válasz: szerintem ha terhes vagy akkor nem kell sokat várni hogy elõ bukkanjon a másik csík!Sajnálom!de tényleg gondolom milyen lehet!3-5 percet kell amúgy várni de az attól is függ hogy mennyire érzékeny a teszt amit vettél!ne keseredj el!

szerintem ha terhes vagy akkor nem kell sokat várni hogy elõ bukkanjon a másik csík!Sajnálom!de tényleg gondolom milyen lehet!3-5 percet kell amúgy várni de az attól is függ hogy mennyire érzékeny a teszt amit vettél!ne keseredj el!
Nálam szinte egyszerre jött ki a két csík mikor terhes voltam.Ha késik és nagyon vártátok és szeretnéd minnél elõbb tudni menj el a nõgyógyászodhoz.Elsõ alkalommal nem vizsgál elküld egy béta hcg vizsgálatra ami azt jelenti hogy vesznek egy kis vért és abból nézik meg.1000%-os-an kimutatja.Biztosabb mint a teszt.Nekem a 3. babámnál a teszt nem mutatta ki negatív lett.Ez a vizsgálat már másnap kimutatta

3 tesztem pozitivat mutat december 4 en volt az utolso menstruaciom, 12 nap késés után elmentem ultrahangra és az ultrahangos nem látott terhességet, azt mondta menjek vissza 10 nap mulva. Most akkor terhesvagyok vagy nem?

Tüneteim nincsenek csak a derekam fáj

Legjobb válasz: Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.

Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.
Valószínûleg túl korán mentél. 7-8 hetes terhesen elég menni elõször. Ha meg késõi peteérésed volt, akkor meg még jobban tolódik ez...
Nekem 4 hetes terhesen, vagyis kb akkor amikor meg kellett volna jojjon, latszott mar a petezsak, de engem is visszahivtak. Szerintem is sok fugg a geptol es a dokitol! 3 pozitiv teszt mellett szerintem terhes vagy.
Tuti terhes vagy, ha pozitív tesztjeid vannak. Csak hát nem tudom, szerintem petezsákot látni kellett volna már. Én 9 napos késéssel mentem, és egyértelmûen látszott a petezsák, és benne embrionális elemek. Szívhang természetesen még nem volt, de a terhesség látszódott. Mondjuk nálam tényleg középidõben fogant. Lehet, hogy neked kicsit késõbb, és ezért nem látszott. Mikor teszteltél elõször pozitívat? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kedves Viki! A sógornõm megtanulta egy életre hogy mikor menjen orvoshoz elõször és hogy vegyen e tesztet még egyszer az életben. Õ is 3 tesztet csinált és olyan 5 hetes volt mikor elõször elment orvoshoz mert bizonyosságot akart karácsony elõtt hogy 24.-én bejelenthessék a családnak. Aznap mikor dokihoz ment barnázni kezdett és aztán vérezni. A doki nem tudta megmondani hogy terhes e elvetélt e vagy méhen kívüli e mert annak is adnak 1%esélyt. Azt mondta menjen vissza 1 hét múlva azaz 2 ünnep között. Hát szép karácsonyuk volt gondolhatod mert féltek egy esetleges méhen kívülitõl mert az mûtéttel jár és utána hónapokig nem is próbálkozhatnak. Persze csak annyi volt hogy másfél hetet késett neki aztán mikor visszament a dokihoz már minden a helyén volt. Aztán megint elment és már akkor megint peteérése volt. Tegnapra nem várta. Nem kell sietni mert csak magadnak ártasz. 9hetesen elég elmenni a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen azt kellett volna látni az orvosnak a cisztát meg nekem percre pontosan megjött eddig mindig a menzeszem még 1 napot se késett eddig meg nemrég mütöttek vakbélre és akkor is már észre kellett volna venniük mert akkor teljesen megnéztek de utánna is percre pontosan megjött.éncsak reménykedek.
nem biztos, hogy terhes. Pozitiv tesztet ciszta is adhat! Barátnõmnél is igy volt. Valamint ha cisztád van, akkor a legtöbb esetben menstruációd is nagyon össze vissza van, sokszor ki is marad. Viszont akkor a cisztát kellett volna látnia az UHnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen majd megirom mit mondott az orvos.
ohh, hát akkor itt a magyarázat! Nagy valószínûséggel késõbb fogant, ha csak 8 napnál lett elõször pozitív a teszt. Ezért is kérdeztem rá. Nyugi, minden rendben, csak nagyon korán mentél. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsö tesztem negativ volt még a 4 nap késés után a második pozitiv majd csak a 8 nap késés után lett pozitiv.A derekam most is ugy fáj mintha megakarna jönni, nem mindig valamikor 2 napig se fáj. nemtudom énis magam azzal biztatom hogy 3 pozitiv teszt nem tévedhet semmi féle képpen.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangra és halistennek a doki azt mondta hogy minden rendben van 11 hetes vagyok.Azért ugy féltem még mondtam is a dokinak is de megnyugtatott hogy terhes vagyok:DDD

Pecsételö vérzésre duphastont kaptam, de szedése elkezdése után jobban véreztem.3-4 hetes terhesség. Volt ma ultrahang és nem látnak semmitElvetélhettem? Teszt még pozitiv.

Tudom a duphastont tünetei pecsételö vérzés és lehet áttöréses is.Aggodom hisz 6 évvel ezelött volt már vetélésem.spontán vetélés után meddig mutat a teszt pozitivat?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy elvetéltél-e. Azt viszont igen, hogy a vetélés után még akár 1 hétig is vannak terhességi tünetek. Sajnos saját tapasztalat.

Azt nem tudom, hogy elvetéltél-e. Azt viszont igen, hogy a vetélés után még akár 1 hétig is vannak terhességi tünetek. Sajnos saját tapasztalat.
Sajnos a duphastontól el kellett volna múlni a vérzésnek, nem hogy jobban vérezni... mert ez pont pótolja a hormont, ami kell a terhesség megtartásáshoz, én azonnal szóltam anno a dokimnak , és még többet kellett bevennem belõle a helyedben én sûrgõsen orvoshoz mennék, akár ügyeletre is hétvégén!!!
Szia! Anno nekem is kellett szednem a duphastont a terhességem elején, mert volt egy bevérzésem. Napi 2*1 et kellett bevennem, és bizony elõfordult a barnázás mellette, de kis mértékben még normális, nekem azt mondta az orvos. Nem biztos hogy elvetélté, hiszen 3-4 hetes terhességet még nem szoktak látni UH-n, én azt olvastam. Reméljük, hogy 1-2 hét múlva megmutatja magát az a kis baba, hogy ott van. A teszt viszont még sokáig mutathat pozitívat, mivel a vetéléssel nem ürül ki rögtön a HCG hormon a szervezetedbõl.

Ha a ciklusom során 4 napig van peteérés előtt tojásfehérjeszerű nyálkám, majd pozitív az ovutesztem utána szárazság van kb.3 napig, akkor volt ovulációm?

A ciklusom nem szabályos 35-40 nap közötti.

Legjobb válasz: A száraz napon már biztosan elmúlt z ovulációd, hiszen a nyáknak az a lényege, hogy csúszóssá, könnyebb tegye az utat a petéhez. Szerintem ha száraz napjaid voltak, vannak, akkor teljesen rendben van a ciklusod.

A száraz napon már biztosan elmúlt z ovulációd, hiszen a nyáknak az a lényege, hogy csúszóssá, könnyebb tegye az utat a petéhez. Szerintem ha száraz napjaid voltak, vannak, akkor teljesen rendben van a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom nem pontos 34-40 nap közötti, néha 42. Így is teherbe eshetek?
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud tanácsot adni?
Szia! Hõmérõzöl vagy használsz ovu tesztet? Ezekkel ki tud számítani mikor van pé és persze, miért ne eshetnél teherbe 42 napos ciklussal!!!
A kérdező hozzászólása: Ovutesztet használok, egy vagy két napig pozitív szokott lenni. Az nem gátolja a teherbeesést ha változó a ciklusom, hol 35 hol 42 napos vagy mikor mennyi?

Méhen kívüli terhességtől tartok!? Ma pozitívat teszteltem 3 különbözővel. Viszont kb 4 napja múlt el a mensim, ami 2-3 napig tartott és sokkal kevesebb volt.

Amúgy az ovutesztjeim is full pozítívak még a reggeli is.Azt nem tudom miért. Kérlek segítsetek, mit csináljak? Külföldön tartózkodom, és a férjemet sem szeretném megijeszteni.

Legjobb válasz: Ha nem megszokott mennyiségû vagy állagú volt a mensid,doki!!!Nekem is megjött,pozitív teszt (2),4 nap múlva 7.5 mm-es bébi szívhanggal! Irány a doki,szerintem! 25hkm

Ha nem megszokott mennyiségû vagy állagú volt a mensid, doki!!!Nekem is megjött, pozitív teszt (2), 4 nap múlva 7.5 mm-es bébi szívhanggal! Irány a doki, szerintem! 25hkm
Ó, valaki rendesen menstruál, miközben terhes... :D
Az ovuteszt azert pozitiv, mert az is a terhesseget mutatja. Az lh teszt reagal a hcg-re is. Szoval az biztos, hogy terhes vagy. Elofordulhat mensi, vagyis valamennyi mensi jellegu verzes az elso 2-3 honapban az aktualis napokon. Nekem ezt mondtak. Nem gyakori, de ez nem utal feltetlenul egybol mehen kivuli terhessegre. Orvost mindenkeppen keress fel, neked nem kellene sokat varnod, jobb, ha megnez, de arra is keszulj fel, hogy ilyen korai terhessegnel lehet, hogy semmit nem fog latni, nem lesz szivmukodes. Ha igy lesz az sem jelenti azt, hogy gond van, csak varni kell 1-2 hetet es ismetelni az uh-t.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!