Találatok a következő kifejezésre: 3-4 napja sokat van hányingerem, és (2 db)

3-4 napja nagyon sokat van hányingerem, és a mellem fáj amikor felkelek, és amikor a melltartót leveszem. Terhsség lehet?

Csak a terhesség jut el?ször eszembe. Tejszer? folyásom van, nem kellemetlen szagó, csak több mint lenni szokott.

Legjobb válasz: Lehet terhesség jele is. Csinálj egy tesztet, így megbizonyosodhatsz róla, hogy babát vársz e.

Lehet terhesség jele is. Csinálj egy tesztet, így megbizonyosodhatsz róla, hogy babát vársz e.
Nem vagy véletlenül eszeveszettül fáradt?Mensivel mi a helyzet?Ha megjött de csak egy pici volt...Csinálj egy tesztet.Ha még nincs itt a mensi ideje, akkor várd meg azt.
Lehetsz akár terhes is mensiidõ után 5 nappal tesztelj.
A tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl csináld, abban sokkal több a HCG-hormon, vagyis hamarabb kimutatja mint a napközbeni tesztelés a babát.
igen

Már 4 napja késik és olyan tüneteim vannak: nagyon kicsit érzékeny a mellem, hányingerem van, sokat vagyok éhes, sokat vagyok szomjas, szinte 3 óra ébrenlét után megint majd le ragad a szemem, szinte mindenhez savanyu uborkát eszek. Terhes vagyok?

töménytelen mennyíség? narancsot tudnék megenni, 2 naponta olyan érzésem van egy hete, hogy mindjárt megjön. De csak ma volt egy kicsi barna váladékom, azon kívül semmi. Meg ma egy kicsit görcsöltem is, de utána elmult.

Legjobb válasz: Anni ilyen kérde´s volt ma´r.Miért nem használjátok a keresöt?? igen valószínü,hogy terhes vagy.A mensi elmaradása után nyugodtan esztelhetsz. 38hetes kismama.

Anni ilyen kérde´s volt ma´r.Miért nem használjátok a keresöt?? igen valószínü, hogy terhes vagy.A mensi elmaradása után nyugodtan esztelhetsz. 38hetes kismama.
Mire vársz még, csinálj tesztet! Teljesen olyan tüneteid vannak, hogy babás vagy! Nekem is dec. 7-én volt meg utoljára, és nálunk már baba lesz, kimutatta a teszt:)
Teszt.teszt.teszt!
TESZT!!!!!! :) ))))) Szerintem babád lesz, gratulálok! Nekem dec.10.-én volt meg utoljára, így pár nap, és nekem is kiderül, hogy terhes vagyok-e! Remélem, hogy igen! :) )
Nekem dec 8-án volt meg utoljára, már egy hete teszteltem, azóta tudom babám lesz:-) Neked is tesztelni kell!!!!Sok sikert!
Teszt, teszt ezerrel.Nekem dec.9.-én volt meg utoljára, de nekem nega a tesztem, a dokim szerint ez nem jelent semmit, attól még simán lehetek.A tünetek hasonlók, a váladékot kivéve.Szorítok, hajrá!!Bár már tényleg kilukadna az oldal ha tudna, annyi ilyen kérdés volt már.:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!