Találatok a következő kifejezésre: 3-4 napja jönnek ki (2 db)

Menj el egy bõrgyógyászhoz, és ne kapargasd!Esetleg kenhetsz rá fenistilt, de mindenképpen mutasd meg dokinak.
Biztos hogy nem anyajegy. menj bõrgyógyászhoz, és próbáld megállni hogy addig nem kensz rá semmit. (nehogy bezavarjon)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitségad. Mennék de beutalo és idöpont is kéne.Az idöpont kb.1 hét mulva lenne
A kérdező hozzászólása: Bocsi 1 honap mulva lenne
A bõrgyógyászhoz nálumk nem kell beutaló.Ha odamész és megtudják, hogy bármikor szülhetsz el fognak látni soron kívül!Ha esetleg fertõzõ.illetve tovább terjedhet másra is, akkor mindenképp a baba születése elött kell kezelni, vagy legalábbis elkezdeni.Ne vakard addig sem, de még ma menj el!Gondolom nem szeretnéd, ha a picin is jelentkeznének ezek a kis kinövések.Lehet a melegtõl is, mi tegnap voltunk.Nekem a lábamon vannak pici piros pöttyök estére és nagyon viszket.Nekem is azt mondták, 3 hét múlva lesz csak idõpont, de megkérdeztem tõlük, hogy ezt most ebben az esetben komolyan gondolták e?!Párom is jött velem, mert neki meg a kezén lettek pici bõrkinövések, nbeki is allergiát mondtak.Kaptunk kenõcsöket rá és már jobb.Ne hagyd magad lerázni, túl közel vagy már a pici születéséhez.38 hetes kismami

Mennyibe jön ki kb egy Tunéziai utazás? 3 főnek, 4-5 napra? Oda csak repülővel lehet eljutni? Ti hogyan szoktatok oda menni? Védőoltások szükségesek? Drága a szállás? Vagy melyik része, mennyibe fáj?

A válaszokat el?re is köszönöm! :) Bocsánat az érdekes kérdésért, de még sosem ment a családom semerre. :/ :)

Legjobb válasz: Utazási irodánál érdemes komplett utat lefoglalni, ami tartalmazza a repülõutat, szállást, ellátást. Ez szerintem kb. 300e Ft lehet egy hétre mindenestül. Ezek az utak minimum 1 hetesek, 4-5 napra nem lehet elmenni. A saját szervezés szerintem többe kerülne és nem is javasolt olyannak, aki nem tapasztalt utazó, pláne egy arab országba.

Utazási irodánál érdemes komplett utat lefoglalni, ami tartalmazza a repülõutat, szállást, ellátást. Ez szerintem kb. 300e Ft lehet egy hétre mindenestül. Ezek az utak minimum 1 hetesek, 4-5 napra nem lehet elmenni. A saját szervezés szerintem többe kerülne és nem is javasolt olyannak, aki nem tapasztalt utazó, pláne egy arab országba.
Szia :) Megpróbálok kifejtõsebb választ adni neked. Én anyukámmal voltam tavaly a tunéziai Sousse városban egy szállodában, és nagyjából a pénz ami kellett repülõre, szállásra, programokra, ajándékokra 400 000 Ft volt, és nem szûkölködtünk. Viszont azzal számolni kell, hogy kint egy 3 csillagos szálloda nem egyezik egy magyar szállodával, ami ugyanúgy 3 csillagosnak minõsül. Mi sajnos kifogtunk egy elég igénytelen szállodát, és hiába fizettünk be all inclusive ellátásra, az étel sem volt az igazi. Na de alapjába véve rengeteg jó program van Tunéziában, ahová igen, repülõvel lehet eljutni. Igazából az utazási irodák úgy számolják fel neked a kijutás költségét, hogy a megadott árban benne van már a repülõjegy, a reptéri illeték és a szállásotok is, ez mind mondjuk last minute úttal fejenként olyan 120 000 Ft lehet, de akkor ezen felül már csak a fakultatív programokra kell befizetni, vagy az ajándékokat kell megvásárolni, ha szeretnétek venni ezt-azt. Mi voltunk városokat megnézni, vannak jó kis hajós utak, állatkert, sivatagi túra és sok más amik közül lehet választani. Kint könnyen el lehet jutni mondjuk a városközpontba, ha éppen nem ott van a szálloda, hiszen a taxit le kell inteni és meg kell vele állapodni, hogy akkor a kívánt helyre mennyiért visz el. Ez Ft-ban olyan 300 Ft volt nekünk maximum. Tunézia mindenképpen jó választás, én jártam más arab országokban is, de itt voltak eddig a legbarátságosabbak a nagy számok törvénye alapján az emberek. Mi nem kaptunk semmilyen védõoltást, kutya bajunk nem volt. Például Egyiptomban még csak fogat mosni sem javasolt a csapvízzel, de itt még néha bele is korytoltam, bár én nem vagyok egy nyápic valaki. Összeségében kellemes kis hely, persze itt is vannak csúnyább, illetve szebb részek is. Mindent meg lehet kapni, jó kis hamisítványokat vettem Világmárkákból 5-10 000 Ft-ért, mindent le lehet alkudni, egyedül azt javasolták nekünk az idegenvezetõk, hogy olyan táskát viseljünk, amely keresztbe pántos, mert vannak robogós tolvajok akik szeretik leakasztgatni a nõk táskáit. Szerintem jól fogjátok magatokat érezni, ha bármiféle kérdés felmerül még, szívesen válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat! :) Most már akkor jelentõsen okosabbak lettünk. :D Akkor lehet úgy is mondani, hogy fejenként, ajándék vásárlás nélkül ki lehet jönni 150-160 ezer forintból? :) Tevegelni is lehet? :D
Annyiból simán ki lehet jönni, de én már akkor inkább Egyiptomba mennék.
Ha last minute-tal mentek, akkor ki lehet bõven, de úgyis fogtok költeni másra is, akár 1-1 üdítõre, vagy valami kis nasira :) De belefér bõven. Mi voltunk egy 2 napos túrán, ahol megálltunk a sivatag közepén tevegelni vagy 1 órát. 30-an voltunk a csapatban kb, de mind a 30-an szarrá is égtünk hiába adtak ránk valami leplet. Szóval napolaj mindig legyen nálatok :)
A kérdező hozzászólása: Egyiptom szebb, mint Tunézia? :D Vagy barátságosabb? :) Köszönöm a válaszokat! :)
Szebb és talán több a látnivaló is. A Vörös tenger a világ egyik legszebb tengere.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D
Egyiptom sokkal szebb, mint Tunézia. Tunézia inkább strandolgatós, vásárolgatós hely. Meg persze bulizós. Ugyanez megvan Egyiptomban, de ott sokkal több a látnivaló. Amúgy lehet menni kocsival is Tunéziába. Amikor mi voltunk, akkor jött egy magyar család suzuki ignissel. És láttam még egy magyar rendszámú autót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!