Találatok a következő kifejezésre: 3-4 napja fáj a fejem. Nem (3 db)

3-4 napja folyamtosan fáj a fejem. Nem szeretnék mindennap gyógyszert bevenni. Mit tegyek? 14 hetes kismama

Legjobb válasz: Az én fejem is nagyon fáj egész nap, estig tûrtem, de ,már annyira lüktetett élesen az agyamba, hogy majdnem sírtam. Ezért 7 óra felé bevettem egy Panadolt, mert azt hiszem, a fájdalom se tesz jót a babónak. Mostmár sokkal jobb.

Az én fejem is nagyon fáj egész nap, estig tûrtem, de , már annyira lüktetett élesen az agyamba, hogy majdnem sírtam. Ezért 7 óra felé bevettem egy Panadolt, mert azt hiszem, a fájdalom se tesz jót a babónak. Mostmár sokkal jobb.
Ja, és próbáld ki a vizes borogatást homlokra, halántékra és tarkóra, nekem ez is be szokott jönni, és pihenj le!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Szia.É gyógynövénnyekkel foglalkozom, ha gondolod fejfájásra ajánlják a kamillás hátborogatást, :A kamillát leforrázod, (nem forralod)lefeded, állni hagyod 5-10p Egy tálba öntöd az infúzumot (teát), belemártasz egy törölközöt, és a hátadra borítod.Ez beszokott válni. Vagy vegyél herbáriában MARGITVIRÁGLEVELET, és napi 1-2 levél elrágása nagyon jó a fejfájásra, sõtt az akutt migrénre is alkalmazzák.
Nincs vashiányod? Nekem amiatt fájt napokig. Mióta vasat szedek, rögtön elmúlt...
Kb nekem is a 14. hét körül volt, hogy napokon keresztül fájt a fejem, de én nem vettem be gyógyszert. Azóta, hogy lekopogjam, nem is fájt. Én nagyon frontérzékeny voltam a terhesség elõtt, migrénes fejfájásaim voltak, rengeteg gyógyszert szedtem. Hála az égnek, hogy most nem kell! Arra gondoltam, hogy talán azért nem fáj már a fejem, mert mikor napokon keresztül fájt nem vettem be semmit. Szóval arra gondolok, hogy a gyógyszer okoz egy egyfajta függõséget, és talán ezért kezd el fájni.
Nekem a hársfatea bevállt.Ha lehetõséged van igyál egy teát sötétitsd be a szobát és probálj aludni.De ha nagyon fáj vegyél be fájdalomcsillapitót mert a fájdalom sem jó a babának.

4 napja nem elaszom jól, fáj a fejem, nyűgös vagyok. Mások is rendelkeznek (jelenleg, mostanában: 3-4 napja) hasonló panaszokkal? [RÉSZLETEK LENNT! ]

Nekem már többen mondták, hogy hasonló a bajuk, valaki pedig összefüggésbe hozta a Japánban történt földrengéssel, méghozzá ez miatt:

Legjobb válasz: Nekem is úgyan ez a bajom.

Nekem is úgyan ez a bajom.
Nálam is ugyanez a helyzet, de nem állítanám hogy összefüggene a földrengéssel, bár ki tudja?
Olyasmi, de nekem van rá mentségem, mert náthás vagyok. A Föld forgástengelyének változása alig mérhetõ, szerintem inkább a hirtelen jött tavasz tett be. Egyél sok vitamint, és irány a természet.
Az idõjárás változás szokta befolyásolni az embert, de konkrétan a japán esett, hogy befolyásolna az nem mutatható ki. S ha feltételezik is, hogy hatással van ránk azt kb. úgy képzeld el, mint egy kanál só 1000 liter vízben. Szóval elenyészõ.
pharmatex mellett van esélye, hogy terhes vagy, meg a tünetek is arra utalnak, csinálj tesztet
A Pharmatex önmagában nagyon bizonytalan módszer. Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: 1-2 hónapja ugyan ez volt, késett a menstruációm, de utána beállt rendesen, mostmeg megint ez van :S csak tünetekkel, nemtudom mit tegyek, ha nemjön meg, hétfõn veszek egy tesztet,
Helyes. Egyébként késhet pár napot ártalmatlan dolog miatt is, de nem ártana valami biztosabb védekezési módra váltani, ha nem akarod ezt a parát.
A kérdező hozzászólása: szeretnék majd kisbabát, ha most terhes lennék, akkor sem vetetném el, de most van az utolsó évem :/ hogy meglegyen a szakmám, úgyhogy a helyzet most jelenleg bonyolult , köszönöm amúgy a válaszokat,
A kérdező hozzászólása: most jött meg, vagyis nemtudom rendesen megjött-e , mert éppen csak egy pici folt van, de úgyhallottam ez lehet akár a pecsételõ vérzés, most megnyugodhatok vagy nem ?
majd a teszt vagy a doki megnyugtat
Akkor végülis mi lett veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!