Találatok a következő kifejezésre: 3-4 napja fáj a fejem (5 db)

3-4 napja folyamtosan fáj a fejem. Nem szeretnék mindennap gyógyszert bevenni. Mit tegyek? 14 hetes kismama

Legjobb válasz: Az én fejem is nagyon fáj egész nap, estig tûrtem, de ,már annyira lüktetett élesen az agyamba, hogy majdnem sírtam. Ezért 7 óra felé bevettem egy Panadolt, mert azt hiszem, a fájdalom se tesz jót a babónak. Mostmár sokkal jobb.

Az én fejem is nagyon fáj egész nap, estig tûrtem, de , már annyira lüktetett élesen az agyamba, hogy majdnem sírtam. Ezért 7 óra felé bevettem egy Panadolt, mert azt hiszem, a fájdalom se tesz jót a babónak. Mostmár sokkal jobb.
Ja, és próbáld ki a vizes borogatást homlokra, halántékra és tarkóra, nekem ez is be szokott jönni, és pihenj le!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Szia.É gyógynövénnyekkel foglalkozom, ha gondolod fejfájásra ajánlják a kamillás hátborogatást, :A kamillát leforrázod, (nem forralod)lefeded, állni hagyod 5-10p Egy tálba öntöd az infúzumot (teát), belemártasz egy törölközöt, és a hátadra borítod.Ez beszokott válni. Vagy vegyél herbáriában MARGITVIRÁGLEVELET, és napi 1-2 levél elrágása nagyon jó a fejfájásra, sõtt az akutt migrénre is alkalmazzák.
Nincs vashiányod? Nekem amiatt fájt napokig. Mióta vasat szedek, rögtön elmúlt...
Kb nekem is a 14. hét körül volt, hogy napokon keresztül fájt a fejem, de én nem vettem be gyógyszert. Azóta, hogy lekopogjam, nem is fájt. Én nagyon frontérzékeny voltam a terhesség elõtt, migrénes fejfájásaim voltak, rengeteg gyógyszert szedtem. Hála az égnek, hogy most nem kell! Arra gondoltam, hogy talán azért nem fáj már a fejem, mert mikor napokon keresztül fájt nem vettem be semmit. Szóval arra gondolok, hogy a gyógyszer okoz egy egyfajta függõséget, és talán ezért kezd el fájni.
Nekem a hársfatea bevállt.Ha lehetõséged van igyál egy teát sötétitsd be a szobát és probálj aludni.De ha nagyon fáj vegyél be fájdalomcsillapitót mert a fájdalom sem jó a babának.

4 napja nem elaszom jól, fáj a fejem, nyűgös vagyok. Mások is rendelkeznek (jelenleg, mostanában: 3-4 napja) hasonló panaszokkal? [RÉSZLETEK LENNT! ]

Nekem már többen mondták, hogy hasonló a bajuk, valaki pedig összefüggésbe hozta a Japánban történt földrengéssel, méghozzá ez miatt:

Legjobb válasz: Nekem is úgyan ez a bajom.

Nekem is úgyan ez a bajom.
Nálam is ugyanez a helyzet, de nem állítanám hogy összefüggene a földrengéssel, bár ki tudja?
Olyasmi, de nekem van rá mentségem, mert náthás vagyok. A Föld forgástengelyének változása alig mérhetõ, szerintem inkább a hirtelen jött tavasz tett be. Egyél sok vitamint, és irány a természet.
Az idõjárás változás szokta befolyásolni az embert, de konkrétan a japán esett, hogy befolyásolna az nem mutatható ki. S ha feltételezik is, hogy hatással van ránk azt kb. úgy képzeld el, mint egy kanál só 1000 liter vízben. Szóval elenyészõ.
pharmatex mellett van esélye, hogy terhes vagy, meg a tünetek is arra utalnak, csinálj tesztet
A Pharmatex önmagában nagyon bizonytalan módszer. Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: 1-2 hónapja ugyan ez volt, késett a menstruációm, de utána beállt rendesen, mostmeg megint ez van :S csak tünetekkel, nemtudom mit tegyek, ha nemjön meg, hétfõn veszek egy tesztet,
Helyes. Egyébként késhet pár napot ártalmatlan dolog miatt is, de nem ártana valami biztosabb védekezési módra váltani, ha nem akarod ezt a parát.
A kérdező hozzászólása: szeretnék majd kisbabát, ha most terhes lennék, akkor sem vetetném el, de most van az utolsó évem :/ hogy meglegyen a szakmám, úgyhogy a helyzet most jelenleg bonyolult , köszönöm amúgy a válaszokat,
A kérdező hozzászólása: most jött meg, vagyis nemtudom rendesen megjött-e , mert éppen csak egy pici folt van, de úgyhallottam ez lehet akár a pecsételõ vérzés, most megnyugodhatok vagy nem ?
majd a teszt vagy a doki megnyugtat
Akkor végülis mi lett veled?

Reggel 5 kor keltem és kb egész nap buszon ültem de közben volt egy olyan 3-4 óra amikor friss levegőn voltam aztán hazafelé jövet a busszal pestről egy olyan 20 óra körül szédülni kezdtem gyengének éreztem magam fájt a fejem is. Mi lehet az oka?

aztán 23 óra körül elaludtam és olyan 12 30 kor keltem és még mindig ugyanígy vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem leesett a vérnyomásod, pluszban kis oxigényhiányos levegõn voltál egész nap. Feltételezem inni se sok vizet ittál a buszon, vagy ha igen akkor keveset ettél. Ma sok víz, egy fejfájácsillapító, és menj, sétálj egyet, semmi bajod nem lesz estére.

Szerintem leesett a vérnyomásod, pluszban kis oxigényhiányos levegõn voltál egész nap. Feltételezem inni se sok vizet ittál a buszon, vagy ha igen akkor keveset ettél. Ma sok víz, egy fejfájácsillapító, és menj, sétálj egyet, semmi bajod nem lesz estére.
Hogy lehet egész nap buszozni???Mi vagy Te, buszvezetõ?
A kérdező hozzászólása: nyíregyrõl pestre mentem oda vissza egy verseny miatt..

Az létezik, hogy 3-4 dl vörösbor után 2 napig iszonyatosan fáj a fejem? 15/L

Legjobb válasz: Akinek migrénes hajlama van, az nagyon érzékeny a vörösborra, csokoládéra, sajtokra.

Akinek migrénes hajlama van, az nagyon érzékeny a vörösborra, csokoládéra, sajtokra.
Kamu válasza : Tesztelted már hogy milyen bortól fája fejed : vöröstõl, v. fehértõl, az olcsó löttytõl .v a márkástól is ... Általában azt mondják, hogy a rosszul kénezett boroktól fáj az ember feje.A borkén ugyanis feloldódik a borban, és ha rosszul csinálják, túl sok oldódik fel a borban.Ez is okozhat fejfájást. Csak azt nem értem, hogy az a sok hajléktalan aki issza a 60 Ft-os tablettás bort, hogyan bírja ? Pláne mindennap !
A kérdező hozzászólása: Ez igaz! Nem bírom, így nem fogok inni! Pálinkával sehogy, nem iszom!
Kamu válasza : Akkor íme a második válaszom : Aki nem bírja ne igya. Így legalább elkerülöd a kellemetlen fejfájást.A pálesszal hogy állasz ?
A borban levõ szulfitokat is szokták okolni érte. Az is igaz, hogy ebben a korban, különösen lányként lehet, hogy tényleg sok ennyi bor.
A kérdező hozzászólása: hehh, nem tablettás volt....xD
..Ja..igen..viszont ilyen esetben érdemes lenne megnézetned a cukrodat, mert a borban sok a cukor is és hirtelen nyomja fel a vércukrot, lehetsz cukorbeteg is.
Kamu válasza : A 60 Ft-os tablettástól ne is csodálkozz. :) )
Nekem ez akkor van, ha rossz minõségû a bor és cukrozva van.Lehet ez drágább bor is, nem kannástól van.
sztem egy 15 éves takony ne igyon hanem a bucimacit olvasgassa... amugy c vitamin+sok víz, hüjjegyerek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!