Találatok a következő kifejezésre: 3-4 napja a nem várt (19 db)

Nem várt mensi előtt 3-4 nappal a hő 36, 8 az jó, vagy ettől még feljebb kellene mennie ha baba van?

3 napja emelkedett 36,2-r?l ennyire és azóta ezt tartja. Ez az els? hónap hogy próbálgatom a h?mér?zést és nemtudom hogy terhesség esetén mennyire emelkedik meg. Irnátok tapasztalatokat? Ugyanigy 3-4 napja megjön érzésem van,és naponta többször megszédülök.

Legjobb válasz: Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36,2 -röl felugrott 36,8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37,0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.

Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36, 2 -röl felugrott 36, 8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37, 0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.
A kérdező hozzászólása: hát az az igazság hogy 3 hónapja volt egy missed ab. mûtétem és azóta volt egy 30 napos és legutóbb egy 26 napos ciklusom. Az utóbbi elõtt egy két nappal fájdogált a hasam alja és a derekam. Most ez lenne a harmadik mensim de már jó pár napja érzem is a tüneteket, és hát elvileg még napok vannak hátra. Most a szédüléseimet nem tudom hová tenni hogy miért lehet. Ha netán rövid a ciklusom második fele az pedig nem jót jelent igaz? De viszont 12-17 közé esett elvileg a pé-m és akkor éreztem is a hasszurkát stb...
Nekem folyamatosan 35 vége, 36 eleje volt a hõm és mégis babás vagyok, ugyhogy nekem nem jött be a hõmérõzés! :)
Az elsö vsz. vagyok! Szerintem hömérözz tovább, figyelgesd magad. Én úgy gondolom, hogy most van újra beállóban a ciklusod. Nemsokára biztosan rendben leszel. S gondolj arra, ha már egyszer sikerült teherbe esned, másodszor is sikerülni fog. Adj egy kis idöt a szervezetednek! Minden jót kívánok!
akkor valoszinü hogy baba.tesztelj .szoritok neked.
Tuti babas vagy:-)Egy teszt bebizonyitja.
felkelés elõtt méred?
A kérdező hozzászólása: Este volt ennyi a höm de fekvés közben, még nem merek tesztelni, mert a multkor nem jött meg és baba sem volt!!!!:((Remélem most sikerült!
A kérdező hozzászólása: Ja, reggel is mértem 37, 2 volt!

4 napja érzek a hasam bal oldalán furcsak zsibbadó, bizsegő érzést. Szerintetek mitől lehet? 3 nap múlva nem várom. Érzett már valaki hasonlót? Ez nem fájdalmas, inkább furcsa lüktetészerű. Vélemények?

Legjobb válasz: Nekem a nem várt elõtt 1 héttel jelentkezett,3 nappal elõtte csináltam tesztet ami nagyon halvány pozi lett,így megvártam a nem várt napját,akkor is az lett csak kicsivel erõsebb,most a nem várt után 8 nappal egyértelmû pozitív lett! Hozzá teszem,nem mindenki egyforma,mindenkinek más- más a tünete!De az is lehet,hogy csak menzesz elõtti fájdalmak...Ha nem jön meg csinálj tesztet reggel és kiderül!

Nekem a nem várt elõtt 1 héttel jelentkezett, 3 nappal elõtte csináltam tesztet ami nagyon halvány pozi lett, így megvártam a nem várt napját, akkor is az lett csak kicsivel erõsebb, most a nem várt után 8 nappal egyértelmû pozitív lett! Hozzá teszem, nem mindenki egyforma, mindenkinek más- más a tünete!De az is lehet, hogy csak menzesz elõtti fájdalmak...Ha nem jön meg csinálj tesztet reggel és kiderül!
A kérdező hozzászólása: És te is hasonlót érzel? Nekem ez nemfájdalmas, csak furcsa. Meg még van 3 napom a menziig. Kicsit félek, annyira szeretnénk már a babát! :(
Várd meg amíg a mensid megjön-e ha nem csinálj tesztet az a biztos!Utána ha nem változik és nega a teszt menj orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: Most [email protected] csak ugy spontán Nem Ertem en
Bármi lehet még. Én 19-re nem vártam.Ma tesztelek, már biztos mutat valamit:) Sok sikert neked is:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok a babához! :) ) Sok boldogságot Nektek! Nekem még mindig semmi tünetem...
A kérdező hozzászólása: Ma sincs még semmi, a hõm továbbra is 37, 1-37, 2. Lehet, hogy a peteérés utáni barnázás mensi volt azért nem jön most? Még soha nem volt ilyen velem.
TEszt? Drukkolok! A hõd bíztató!
A kérdező hozzászólása: Várok még 2-3 napot, az a biztos. Nem?
Mikor volt pé-d?
Nekem ma van a 2 napja, hogy késik, nem gondolnék inkább semmire! :)
Nekem sem jött meg 4-én, vagy ma, vagy holnap csinálok tesztet. :) Már minden bajom van, hogy tudjam, hogy van-e valaki odabent. :) A hõm nekem is fent van még mindig. :) Sok sikert csajok!
Sziasztok! Nekem is tegnap vagy tegnapelõtt kellett volna megjönnie.Mind a két petefészkem szúródik (leginkább a jobb), és néha a méhembe is érzem, egy kicsit a melleim is nagyobbak lettek. Vasárnap tesztelek. Szorítsatok! Mielõbbi babásodást mindenkinek!
Kedves utolsó! Nagyon gratulálok neked a picihez, vigyázzatok magatokta! :) Nekem ma nem kellene megjönnie, már írtam ide, de nem tudom hányadik hozzászóló voltam.:D:D:D Sok sikert nekünk lányok, reméljük mindenki pozit tesztel majd!:)
Babát várok!:) Tegnap du.pozitiv lett a teszt. /elsõ/
Görbéd nincs? Ha nem félsz a negatív teszt látványától, ellõhetsz egy Clearbluet vagy egy X-epile-t. Írd meg, mi lett. Drukkolok, hogy baba legyen!
KEdves elsõ válaszoló, írd meg, mi lett!! Második voltam. :)
Én holnapra nem várom. Már nálam is kellett volna jelentkeznie a tüneteknek, peteérés után pár nappal már majd le szakadnak a melleim, és ideges vagyok. Semmi tünet, csak egy kis hasszurka. Reméljük, hogy 7végéig nem jön meg, és pozi lesz a teszt. :) Egyébként most én is száraz, vagy inkább ragadós vagyok. Sok sikert lányok!:)
Én péntekre nem várom. A méhem fáj szabályosan érzem hol van, közel 3 éve figyelem magam de ilyet soha nem éreztem. Más tünetem nincs, a folyésom krémes de nagyon kevés. Ha pénteken nem jön meg tesztelek szombaton. Addig marad a remény. Babásodást kivánok neked.
Én is péntekre nem várom, de olyan, mintha már most meg akarna jönni, van egy csomó "tünetem", már csak az a kérdés, hogy mitõl...
A kérdező hozzászólása: Nekem meg semmilyen tünetem sincs. Még a melleim sem fájnak, pedig máskor a peteéréstõl mensiig nagyon szokott fájni. Néha be-be feszül a méhem, ennyi.
Utsó vagyok. Ma pecsételek, tegnap óta émelygek, cicim fáj. Máskor nem szokott enyyire.
Bocsi: ennyire:)
Lányok! Nekem ugyan megjött, elõbb is mint kellett volna, de nagyon szeretném, ha + lenne a tesztetek! Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: Hétfõre tervezem a tesztet...
Szia! A tüneteid utalhatnak terhességre, de a teszt lesz a biztos! Amíg nem jön meg addig bizakodhatsz, ugyanakkor más miatt is késhet! Ha negatív lesz és még mindig nem lesz menstruációd, 2 naponta tesztelj, mert folyamatosan nõ a szervezetben a hcg mennyisége. De egy 1, 5 hét késés után nega teszttel érdemes orvoshoz fordulni!
Még mindig nincs mensi, ma lesz a teszt vásárlás és reggel megcsinálom!Jelentkezem holnap!:)
Simán lehetsz terhes, de ezt csak akkor tudod meg, ha tesztelsz egyet holnap! Drukkolok, írj majd!
Gratulálok!Tüneteim detto ezek, 3 napja késik, de szombaton negatív volt a tesztem, még bizakodom!
tesztelj
A kérdező hozzászólása: Írd meg mi lett!!!
Még mindig nincs mensi, holnap veszek tesztet és holnap után reggel megcsinálom!
A kérdező hozzászólása: Szorítok Neked:-) Sztem holnap tesztelj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindegyikõtöknek! Annyit ehhez, hogy január óta számolgattam, ovu teszt meg mindenféle és semmi eredmény nem volt, ez az elsõ hónap mikor rá sem néztem se naptárra se ovu tesztre csak "csináltuk" és itt egybõl a baba! Olvasom itt a sok számolgatót meg hõgörbézõt....szerintem semmi értelme, akkor kell mikor kedvetek van és máris itt lesz a pici emberke:-) (37 éves vagyok)
De jó neked! Gratulálok! Sok boldogságot! :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Kétcsíkos a tesztem:-)))) Hurrrráááááá
A terhes tünetek gyakran megegyeznek a mens.elõtti tünetekkel.pl voltam én is úgy hogy késett napokat/hetet folyamatosan görcsöltem mégis megjött.terhesség elõtt is ugyanez volt.tesztelni kell!
A kérdező hozzászólása: Ok! Szorítok!

Ki az aki a 1-2-3-4-5 napon belül NEM várja?

Gyertek szurkoljunk együtt egymásnak és magunknak:-)

Legjobb válasz: szia itt vagyok az elõzõ kérdésbõl :) én keddre nem váron, de szerintem meg fog jönni... 12 dpon negatív teszt... azért szurkolok nektek :) selyem

szia itt vagyok az elõzõ kérdésbõl :) én keddre nem váron, de szerintem meg fog jönni... 12 dpon negatív teszt... azért szurkolok nektek :) selyem
Sajnos esélytelen volt ez a hónap, megjött.Megpróbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz, új hónap, új esély.Remélem nektek összejön.
kedves 10:05 szerintem ez nem a ti hónapotok volt :( a csökkenõ hõd és a vérfolt is ezt támasztja alá, szerintem holnapra lemegy a hõd és meg fog jönni :(( egyébként én is pont ugyan így vagyok, mint te okt.5-én jött meg. nekem semmi folyás és semmi vérfolt... egyenlõre. selyem
Kedves kerdezo en 3-4-5-6-7 re nem varom, mar csinaltam az allitolagos fogantatastol szamolva 9 napra tesztet, de negativ lett:(olyan szomoru vagyok, most megvarom a menzimet hatha nem jon meg.Szoritok irj ha tudsz eredmenyt
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt negatív tesztem, 29.-én, de nem tudom mikor volt pém, ha volt egyáltalán:-), ára vártam, de semmi, lehet, hogy korán teszteltünk?
holnap, holnap utánra nagyon nem várom... eddig semmi jele, csak ugye az a fránya korai teszt. selyem
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hamar lõttük el, ha holnap se jön meg, veszek tesztet, máskor mindig van itthon, most még véletlenül sincs:-(
egy fórumon olvastam: "Nekem a nemvárt menses napján még negativ volt a tesztem, és csak rá 3 napra lett pozitiv. Ez a hcg termeléstöl is függ." selyem
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, írtam-e, de nem az elsõt vájuk, és a lányommal én is így jártam, szenteste reggelén lett csak + , a 38. napon, a 31.-en teljesen - lett.
Az vagyok, aki írta, hogy múlt hónapban korán tesztelt és még vár... még mindig várok. még mindig semmi. és ugye minden zárva!!! izgulok!
A kérdező hozzászólása: ismeritek ezt az oldalt? http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewforum.php?f=405589 Regizzetek, ha gondoljátok, itt sok tapasztalatot lehet cserélni!Gyertek selyem és többiek!Ezt keressétek: !Akik mostanában NEM várják...! Itt sajnos sok rossz indulatú ember van, pontoznak lefelé ha kell, ha nem! Gyertek, és csináljunk ott egy jó kis csapatot!!
nem találom ezt a topicot...
A kérdező hozzászólása: Én abszolút nem értek a görbéhez, de itt van sok, teljesen olyat nem találok, mint a tiéd, de hasonlót láttam... http://babatervezok.otthona.net/terhesgorbek.shtml
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570d53959b1c76f762ff78.. az én görbém, hát nem tudom, ha ma nem jön meg, akkor reggel tesztelek.Múlt hónapban is igy kezdödött, csak akkor 21 -dik napomon, ma vagyok a 28-dik napon, szerintettek, esélytelen már, igaz?
A kérdező hozzászólása: Ne legyen igazam, de reggel elmegyek pipilni, és már halvány rózsaszín lesz a wc papírom:-( De nem adjuk fel!!!:-)
2-3 hónapon belül sikerülni fog, tudom. fiatalok vagyunk és egészségesek :)
A kérdező hozzászólása: Ti hány évesek vagytok?Mi 25 (én) 32 apa.
mi 21 és 24(férjem) :) mondtam, hogy fiatalok :) selyem
Én is hasonló cipöbe járok mint a kérdezö de én se adom fel
én nekem tegnap kellett volna megjönnie.de semmi. nem is érzek semmi elõjelet, csak hangulatingadozásaim vannak, de az ugye terhesség tünet is lehet
A kérdező hozzászólása: 10:40-es, akkor neked szorítunk a legjobban.Mikor tesztelsz majd?Hú, valaki nézi a Lifenetworkot.13-15 gyerekük van.Az nem semmi...
egyelõre várok, mert múlt hónapban korán teszteltem, és másnap megjött... szerintetek lehet baba?
A kérdező hozzászólása: Ha pontos a ciklusod, én már biztos ellõttem volna egy tesztet.Ha negatív, se nagy baj, abból még lehet pozitív, ha meg pozitív, jobban vigyáznék magamra:-)
Na, hogy àlltok?
A kérdező hozzászólása: Már 3szor voltam wc-n, de sehol semmi, még a bõvebb nyák sincs, szóval még 2 óra hosszáig garantáltan nem fog megjönni:-) Ez azért biztató:-) Ki ért a hõhöz?
A kérdező hozzászólása: Fogamzás, azon belül felülrõl a 15.

Van itt olyan aki a nem várt előtt tesztelt és negatív volt, de 3-4 napra rá már pozitív?

Legjobb válasz: elõször: nemvárt napján reggeli vizeletbõl erõs pozitív második babánál: nemvárt utáni napon délelõtti vizeletbõl erõs pozi

elõször: nemvárt napján reggeli vizeletbõl erõs pozitív második babánál: nemvárt utáni napon délelõtti vizeletbõl erõs pozi

3-4 napja Késik a nem várt mesim. Folyásom nincs, inkább száraz vagyok oda lent. Mensi előtt mindig volt folyásom. Egyéb tünet csak enyhe mell fájdalom, szédülés. Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Szerintem ha van otthon teszted, reggel már nyugodtan tesztelhetsz! Nekem sajnos még nem sikerült pozitívat tesztelni, de biztos nem várnék tovább. Elvileg már elég hcg-nek kell lennie a vizeletben, ha valóban babás vagy! Én szorítok! Csak bátran, hisz bátraké a szerncse!! :O)

Szerintem ha van otthon teszted, reggel már nyugodtan tesztelhetsz! Nekem sajnos még nem sikerült pozitívat tesztelni, de biztos nem várnék tovább. Elvileg már elég hcg-nek kell lennie a vizeletben, ha valóban babás vagy! Én szorítok! Csak bátran, hisz bátraké a szerncse!! :O)
En is 3nap keses utan teszteltem es halvanyan, de pozitiv lett.
nem hiszem

Mensi előtt pár nappal mindig felfújódik a mellem, de most semmi. Holnap-holnapután nem várom.3-4 napja szurkál a méhem. Felhúzott lábbal nem is tudok ülni, mert nyomódik a hasam alja. Utalhatnak ezek a tünetek terhességre?

Legjobb válasz: Sajnos minden lehetséges, és semmi sem. 50-50 %. Nekem is volt felpuffadva a hasam ilyen tájt, mégsem lettem terhes. Van ciklus hogy mindenem fáj, és van hogy semmim. Szemét dolog ez! Nagyon szorítok neked!!!!!! Ezek szerint már csak pár napot kell kibírnod a nevártig, és egy teszt gyorsan választ ad a kérdésedre!!!!!!

Sajnos minden lehetséges, és semmi sem. 50-50 %. Nekem is volt felpuffadva a hasam ilyen tájt, mégsem lettem terhes. Van ciklus hogy mindenem fáj, és van hogy semmim. Szemét dolog ez! Nagyon szorítok neked!!!!!! Ezek szerint már csak pár napot kell kibírnod a nevártig, és egy teszt gyorsan választ ad a kérdésedre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Van is itthon 10-es tesztem, de nem merem megcsinálni keddnél elõbb. :)
Sikerült? :)

Menszi után kb 3-4 nappal nem várt érzés. Azért ide írom a kérdésem. (többi lent)?

Mert a menszim állagában más volt...inkább vizes...és nem görcsöltem(nagyon szoktam), ez mellé párosul a derékfájás, hányinger, gyakori vizelés(nem csak inger), Szerintetek érdemes tesztelnem? Válaszotokat el?re is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Egy probát megér,tesztelj.

Egy probát megér, tesztelj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!