Találatok a következő kifejezésre: 3-4 nap után (141 db)

A babavíz miért nem adható oda felbontás után akár 4-5 napig? Vajon mi megy benne tönkre? ! A forralt viz is "tönkre megy" 3-4 nap után, vagy azt csak egyszer felforralom és adhatom amíg el nem fogy?

Ez így elég gazdaságtalan, hiszen a kisbabák nagyon keveseket isznak, még egy fél literes is kitart 1 hétig, és már 1 nap után nem adhatom miért?

Legjobb válasz: Baràtnöm, csak nyaralàskor vett babavizet! Ami kimaradt egy nap azt megitta! Szerintem is felesleges amugy, ha jo a viz minösége nàlatok!

Baràtnöm, csak nyaralàskor vett babavizet! Ami kimaradt egy nap azt megitta! Szerintem is felesleges amugy, ha jo a viz minösége nàlatok!
a babavíz is odaadható (mi is a jana-t használjuk), de 24 órával a felbontás után azt is forralnod kell.
Szia! Mi vettünk víztisztítót, bár kicsit drága volt, de így már magunkbak sem veszünk ásványvizet. És majd behozza az árát. Megszûri a baktériumokat, szennyezõdéseket, stb, mindent. És így mindig frissem engedem a csapból a tisztított vízet amennyi kell.
Nálunk mondjuk elég rossz a vízminõség én csak néha forralok itthoni vízbõl babavizet használok tápszerhez.Egyébként meg a csapvizet megsem issza a manóm csak a babavizet.Ha valakinek van rá pénze és szükséges mért ne vegyen babavizet.Nem véletlen találták ki.
Igena baktériumok miatt. Èn minden nap frissen forralok a lányomnak vizet.
Én mindig este forraltam, reggel abból ivott, vagy a tejpépet készítettem vele. (Mert így reggelre kihûl.) Este újra forraltam új vizet.
A levegõvel érintkezve egy csomó baktérium is bejuthat a vízbe. Próbáld ki, hogy te hány napig tudsz meginni egy üvegbõl vizet!
Én a Jana babavizet használom és 3-4 nap múlva is odaadom, persze mindig gondosan visszazárom. Egyébként nagyon sok helyen az országban arzénos a víz, persze nem éri el az eü határt de van benne, ezt onnan tudom, hogy én bevizsgáltattam a mi csapvizünket és abban is van, és ezt forralással nem lehet eltávolítani, és a babának ez még sok, így szerintem jobb a babavíz. Ha nagyobb lesz akkor már a szervezetének nem lesz magas ez az érték.
Pl a jana- nak van 2dl-es vize is, DM-ben 115 ft darabja. Igy azt adhatod, nem marad sok belõle, 24 óra után ha felforralod, aznap még tovább ihatja, tehát egy grammot sem kell kiöntened.
A babavízet soha nem használtam.Annyi vizet forraltam fel , amennyi egy napra elég.Ha maradt, kiöntöttem.Nem nagy fáradtság vizet forralni, és jóval olcsóbb mint a gyári víz.Mellesleg pénzem sincs fölösleges kiadásokra. Természetesen a Te dolgod, hogy mit adsz a babádnak.
Sokan írjátok, hogy a babavíz drága, a forralt víz ugyanolyan jó. Ez igaz, azonban, ha magamnak megveszem az ásványvizet, akkor a babának mirt csapvizet adjak? Én már csak Jana babavizet adok neki. Nem forralom fel, kb. 3-4 nap ig elég az 1 l-es. Semmi baja nincs tõle. Kibontás után mindig hûtõszekrényben tartom. Multkor vettünk az Auchanban 125 Ftért. Szerintem ennyit megér, hogy ne csapvizet igyon.

A peteérés után eltelt 3-4 nap után már ti is elkezditek érezni a menstruációs jeleket?

Legjobb válasz: Hát, én csak a menstruáció alatt nem érzem õket. Pontosabban a melleim csak akkor nem fájnak. A puffadás és hasfájás viszont csak 2-3 nappal a menzesz elõtt jelentkezik.

Hát, én csak a menstruáció alatt nem érzem õket. Pontosabban a melleim csak akkor nem fájnak. A puffadás és hasfájás viszont csak 2-3 nappal a menzesz elõtt jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Végig fájnak a melleid? :/
Nekem ha véletlen van peteérésem (betegség miatt sajnos ritka..), akkor rögtön ovu után kezdõdik a mellfájdalom. Elõször csak a mellbimbóm, aztán az egész mellem. A hasfájás is fokozatosan jön, elõször csak napi néhányszor egy-egy görcs, aztán egyre többször, egyre hosszabban, végül menzesz elõtti nap/menzesz napján már folyamatosan fáj.

A pörkölt galuskával meddig áll el a hűtőben? 3-4 nap után még fogyasztható?

Legjobb válasz: ha belekeverted a galuskát én nem enném meg a 3. nap után. ha nem keverted bele, akkor forrald fel.

ha belekeverted a galuskát én nem enném meg a 3. nap után. ha nem keverted bele, akkor forrald fel.
A pörköltnek valószínû semmi baja, de a galuska szerintem már megromlott. ha nincs összekeverve, akkor jó
Ha nincs összekeverve simán eheted a pörköltet. A galuskát viszont én nem enném már meg..
A kérdező hozzászólása: Külön volt, de megettem a galuskát is, ezek szerint nem kellett volna, már bánom. Ízre nem volt nagyon furcsa, pénteken vagy szombaton lett kivéve a fagyasztóból, ha elrontottam vele a gyomrom, az mikor jelentkezhet?
Ha nem volt az íze furcsa akkor nem rontottad el vele a gyomrodat sem:D Ne bánd most már bent van:D
Valószínûleg nem lesz bajod, de a tésztafélékkel csak óvatosan a továbbiakban, mert nem lehet igazán átforralni.

Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.

ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el, mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet, minden hétvégén látjuk egymást, egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás, mit meg nem adnék én, hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy, szerintem ülj le, beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amirõl beszélni lehetne... 23L
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
nem érdekled a pasit, keress egy jobbat
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
korotok ?
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat. 5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás

3-4 nap után megismer majd 4 hónapos Kislányom?

Kórházban leszek és félek, hogy nem fog rám emlékezni...

Legjobb válasz: Persze! Egyik barátnõm férje minden héten csak hétvégén jár haza,és megismeri a kicsi. Ezen ne aggódj!

Persze! Egyik barátnõm férje minden héten csak hétvégén jár haza, és megismeri a kicsi. Ezen ne aggódj!
Ne is mondd!Én ha 1-2 órára hagyom az apukájára már nagyon hiányzik.Megértelek, de ne aggódj, megismer.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, de teljesen beteg vagyok a gondolattól... :-( Iszonyatosan fog hiányozni!!!
Gyógyulj meg hamar! Sok bizonytalanság van egy baba nevelése során, de egy biztos: az anyukáját meg fogja ismerni ennyi idõ után!!!
Az én férjem 3 napokat dolgozik, igy van mûszakja.3 napig nem látják egymást a babával, mert mikor õ megy a baba még aszik, mikor jön akkor már alszik.Mégis megismeri a 4 hós kislányunk.Ne aggódj, és jobbulást!Siess meggyógyulni!
Szegény Te!!! :) Sajnálom, hogy távol kell majd lenned a kislányodtól..! :( Biztos nekem is hasonló gondolatom lenne, mint Neked.. Nekem is majdnem annyi idõs a babucim /5 hónapos/ Azért azt nem hinném, hogy 3-4 nap alatt elfog majd felejteni, de biztos nagyon fogsz Neki hiányozni. Az enyém szétsírná az agyát, az tuti...:( Nagyon remélem, hogy én nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, mert nem tudom, hogy hogy bírnám ki nélküle...! Remélem hamar meggyógyulsz majd! Drukkolok, hogy hamar túllegyetek rajta! Üdv., egy gyönyörû kislány anyuja :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást!

Miért van az, hogy egy 2T robogó pár 3-4 nap után nehezen indul?

Egy Honda Dio Sr-r?l van szó, de mindegy, robogó. Minden ki van takarítva, am pöccre indul önindítóval meg rugásra is és nagyon megy, semmi gond vele, naponta reggel este, 2 naponta is indul, de 3-4 nap állás után már elég sokáig kell rugdosni. Tuti nem dugult el, már néztem, látszólag minden ok, lehet a karbin kéne még állítani? (Automata szivatós).

Legjobb válasz: Minden eddigi(mind használtak voltak) robogómnak ez volt a betegsége.....Az automata szivató a ludas. Ki lehet cserélni, ha jól tudom. Unokaöcsém SR-je kézui szivatós, 2 hónap állás után is pöccre indul!

Minden eddigi(mind használtak voltak) robogómnak ez volt a betegsége.....Az automata szivató a ludas. Ki lehet cserélni, ha jól tudom. Unokaöcsém SR-je kézui szivatós, 2 hónap állás után is pöccre indul!
Enyém is ilyen - a karbiból kipárolog a benzin. Belevezettem egy kemény csövet a szívócsonkba, 1 ml benzint belenyomok egy fecsivel és máris pöccre idul.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mind a kettõ jól hangzik, kipróbálom a benzin befecst egy tûvel, aztán ha indul ez is akkor szivató cserét megpróbálom esetleg. Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: az automata szivató csere megoldja a problémát tutira? S mi a magyarázata, hogy biztosan az a hibás, mit nem csinál olyankor? Mert elindul nagyon sok rugásra, ketyeg a moci ha odahúzom neki akkor aztán észbekap a moci és dolgozik a szivató, de magától lehet fel se pörög....
mert a robogo szar
Melegben ez nem mindig hiba, jelentheti azt is, hogy jó a benzincsap, ezért kitikkad a karburátor. Amíg azt megtöltöd, addig nem biztos, hogy használ a szívató. Viszont én is a kézi szívató pártján vagyok. Az automata egy felesleges hibaforrás, akkor is szívat, amikor anélkül is simán indulna a motor, ha beragad, akkor a robogó nem megy, és leeszi a gatyádat. Ha lehet, akkor inkább a kézi.
A kérdező hozzászólása: Uccsó elõtti kommentelõ: odáig én is eljutottam h "szar" de annak oka van és én arra voltam kíváncsi.. Köszi mindenkinek :)
Aki azt irta hogy szar maga is szar lehet....

Mi romlott el az autómon (Opel Omega b Car. , 2.2DTI), ha 3-4 nap után nem indul be, mert "levegőt kapott valahol"?

Legjobb válasz: Ha egy óra múlva beindul, de másnap, vagy két nap múlva nem, akkor valahol levegõsödik a rendszered. Nézd át az üzemanyag rendszert, hogy hol enged. Nézd meg, nincs-e pocsolya a kocsi alatt.

Ha egy óra múlva beindul, de másnap, vagy két nap múlva nem, akkor valahol levegõsödik a rendszered. Nézd át az üzemanyag rendszert, hogy hol enged. Nézd meg, nincs-e pocsolya a kocsi alatt.

Szisztok szerintetek normális az hogy mezesz elött 2 héttel néha nem vérzek 1 napig? Vagy lehet mert nem tudom pontosan honnan jön a piros szin hogy a cékla 3.4 nap után szinezze a kakit vagy lehet a ketchup a bűnös?

Legjobb válasz: Semmilyen ételtõl nem jön a puncidon vér. Ha meg a kakidban van vér, akkor jobb ha elmész orvoshoz. De azt csak tudod, hogy a kaki volt véres, vagy a puncidból jött. Hány éves vagy?

Semmilyen ételtõl nem jön a puncidon vér. Ha meg a kakidban van vér, akkor jobb ha elmész orvoshoz. De azt csak tudod, hogy a kaki volt véres, vagy a puncidból jött. Hány éves vagy?
a cékla elszínezheti a vizeletet, és a székletet is. Nekem is elszokta. De az nem piros! Inkább lilás és világos. A vér pedig piros. ismeretlen eredetû vérzésnél pedig orvoshoz kell menni! Hidd el, nem fog bántani, az a dolga, hogy segítsen!

Arra szeretnék választ kapni, hogy miért fakulhat ki szoláriumozás után hamarabb az arcom és a nyakam, mint a többi testrészem? Egyébként szépen barnulok, szolikrémet is használok, de 3-4 nap utéán szemmel látható a külömbség.

Legjobb válasz: Nekem pont fordítva van, az arcom jobban lebarnul,mint máshol,és messzirõl úgy néz ki,mintha egy halom vakolat lenne a fejemen,ráadásul sokkal sötétebb,mint kellene!Szerintem keress olyan szolit,aminek nagyon jó az arcszolija...

Nekem pont fordítva van, az arcom jobban lebarnul, mint máshol, és messzirõl úgy néz ki, mintha egy halom vakolat lenne a fejemen, ráadásul sokkal sötétebb, mint kellene!Szerintem keress olyan szolit, aminek nagyon jó az arcszolija...
Szerintem ez amiatt van, hogy az arcon és a nyakon másmilyen bõr van. Az arcot sokkal tovább kell napoztatni ahhoz, hogy olyan barna legyen, mint a többi testrész.
A kérdező hozzászólása: és szerinted akkor mit tehetek?
ez attol lehet hogy az arcon hasznalsz borradirt vagy tobbszor mosod meg ilyenek :P meg ott erzekenyeb ba bor es vekonyabb :) de ha fekvo szoliba mesz ott van kulon arcszoli azt allithatod erosebbre :) amugy milyen kremet hasznalsz szolizaskor ?!
A kérdező hozzászólása: igazad van én is erre gondoltam, mert sûrûn mosom az arcom és a clinique tonikjával napi kétszer exfoliálom.amúgy a dm-ben vettem a szolikrémet, olyat amit testre és arcra is használhatok.a neve:dancing queen radical.

Igaz az, hogy a szegedi klinikán 3-4 nap után kirakják a császárosokat?

Legjobb válasz: Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.

Szerintem nem! A sima szülésnél van így, császárnál meg min. 5 nap.
Azt nem tudom, de Gyõrben 4-5 nap, de inkább 4 nap a bentöltött idõ császár után(tapasztalat)
Én Budapesten szültem császárral, a negyedik napon már engedtek is haza!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!