Találatok a következő kifejezésre: 3-4 hetes normális, hogy a mellem (2 db)

3-4 hetes terhesen normális, hogy a mellem nem feszül, de a hasam fáj?

Fájt a hasam, 2 hétig - kb. 2 napja nagyjából elmúlt (azt tudom, hogy ez normális, mármint, hogy fáj).

Legjobb válasz: Szerintem érdemes elmenni még ma az orvoshoz. De nem aggódj nekem is így kezdõdött:) Vigyázz magadra!

Szerintem érdemes elmenni még ma az orvoshoz. De nem aggódj nekem is így kezdõdött:) Vigyázz magadra!
szerintem is mindenféleképpen menj el orvoshoz. kímélõ életmódot élj és pihenj rengeteget.

Normális, hogy 9 hetesen csak annyi a tünetem, hogy feszül a mellem és 3-4 naponta van székletem?

Anyum azt mondta, hogy ő egyikünkkel sem volt rosszul (2 lányt és 1 fiút szült). Olvastam, hogy nagyon ritka az ilyesmi.

Legjobb válasz: Én sem voltam rosszul a kisfiammal. Folyton kérdezték, hogy vannak-e rosszulléteim és csodálkoztak, mikor azt mondtam, hogy nincsenek. Az én anyukámnak sem voltak rosszullétei sem a bátyámnál, sem nálam. Úgy látszik, ez öröklõdik. De lehet, hogy szerencsénk volt :)

Én sem voltam rosszul a kisfiammal. Folyton kérdezték, hogy vannak-e rosszulléteim és csodálkoztak, mikor azt mondtam, hogy nincsenek. Az én anyukámnak sem voltak rosszullétei sem a bátyámnál, sem nálam. Úgy látszik, ez öröklõdik. De lehet, hogy szerencsénk volt :)
szia! én is 9 hetes vagyok.most jelenleg én is nagyon jol érzem, van egy kis mell feszülés és elég nehezen tudok wcre menni. de nàlam ugy van hogy 2-3napig nagyon rosszul vagyok utàna pàr napig semmit nem érzek!
Szia nekem mindket terhessegnel mellfeszules es nagyobbodas volt csak a tunet az elso 9 hetben kb. Majd Jott a rosszullet es hanyas. Az elsonel kb 20-ik hetig tartott, a mostaninal most kezd valahogy mulogatni, 14 hetes vagyok. Lehet hogy olyan leszel mint anyuikad es nem leszel rosszul. Az lenne a legjobb, mert a rosszulletes-hanyos idoszak kemeny tud lenni. Legalabb is nalam az...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!