Találatok a következő kifejezésre: 3-4 hetes már (53 db)

A 3-4 hetes terheséget kimutatja már a teszt?

Köszi szépen!

Legjobb válasz: Bocsi, hogy okoskodom, de 3-4 napost arra értjük, hogy beágyazódás után 3-4 nappal mutatja ki az pozitív eredményt. De ez valójában azt jelenti, hogy már 4 hetes terhes vagy.

Bocsi, hogy okoskodom, de 3-4 napost arra értjük, hogy beágyazódás után 3-4 nappal mutatja ki az pozitív eredményt. De ez valójában azt jelenti, hogy már 4 hetes terhes vagy.
Bébik! A 3-4 naposat is..
Hát 3 hetes terhességet még szerintem nem mutatja ki. De egy négy heteset már lehetséges. Ha biztosra akarsz menni, csináld meg a 4. héten meg az 5. héten is. Egyébként is mindig szokták mondani, hogy ismételd meg a biztos eredmény érdekében. De ha van valaki a pocidban, akkor azelsõre is pozitívnak kell lennie.
Embere és tesztje válogatja;-) Nekem már az elmaradt menstruációm elõtt 2 nappal pozitív lett a teszt (nézõpont kérdése, hogy ez 12 napos vagy 3, 5 hetes terhesség)
A kérdező hozzászólása: Most vettem tesztet, mert eléggé furcsán érzem magam. Nem rossz értelemben, hanem nagyon is jó érzés van bennem, jobban kívánom a szexet mint általában. Sokszor émelygek, hirtelen néha néha elfog a hányinger is. Fájdogál az alhasam is. Csak nem akarok feleslegesen még tesztet csinálni. Bár nem tudom mikor csúszhatott be, ha valóban terhes vagyok, mert 1 hónapja vettem eseményutánit, rá 3 napra megjött a menszim. Most az utóbbi 3 napban kezdtem így érezni magam. De lehet csak valami front vagy hasonló. Köszi a válaszokat!
Mikor volt az utolsó mensid és mikor esedékes a következõ? Nekem a nemvárt után 4 nappal mutatta ki az elsõ babát, a másodikat a nemvárt napján.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó menszim e hónap 9-én jött meg, a következõ szeptember 7-én várható.
Nem akarlak lelombozni, de ha 9.én megvolt akkor most kb peteérésed lehet. azért kívánod jobban a szexet. mert Ha szept 7re kell megjönnie, akkor tesztelni is csak akkor kell ha már késik. Elõtte nincs értelme. Ha rendesen 72 órán belül bevetted az esemény utáni tabit akkor nem lesz gond egyébként sem. Akkor négy hetes terhes vki ha már pont késik neki. Szóval mivel neked megvolt 9-én, szerintem kizárható a terhesség. dE ha szept 7én nem jön meg akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor biztosan igazad lehet, csak még ilyet sosem éreztem, pedig jó pár peteérésem volt már.

Ma kiderült, hogy még csak 3-4 hetes terhes lehetek, de már egy 6 mm-es petezsákom van. Abba sajnos nem lát semmit sem a doki! Lehet, hogy nem is lesz? 3-4 hetesen normális a 6 mm-es peteszák?

Legjobb válasz: szia.Elvileg 5 hetes terhes voltam(menstruációtól számolva)de a dokim mondta,hogy kb 3-4hete történhetett a fogantatás,és nekem is akkor volt 6 mm a petezsák. 20hetes kismama

szia.Elvileg 5 hetes terhes voltam(menstruációtól számolva)de a dokim mondta, hogy kb 3-4hete történhetett a fogantatás, és nekem is akkor volt 6 mm a petezsák. 20hetes kismama
A kérdező hozzászólása: akkor ez nem jelent rosszat????:(
Szia! Szerintem adj idõt magadnak, meg a babának is.Biztos vagyok benne, mire legközelebb mész, minden oké lesz, és nem lesz üres a petezsák, Csak pozitívan!
Mág nagyon korai lenne látni.Nekem is a 6. héten lehetett egyértelmûen látni egy pöttyöt benne. Várj és ne izgulj.Legközelebb már tuti látni.
Szia Amikor En voltam akkor 5 hetes volt a baba, es semmit nem latott csak a petezsakot.En csak hetfon megyek vissza akkor mar minden latszani fog. Kicsit koran mentel, de bizti amikor visszarendelt mar ott lesz a kicsi babad szivecskeje is. Es probalj meg megnyugodni, szeritnem ez teljesen normalis.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! nem korán mentem, mert a másik doki 6 hetes terhességet állapitott meg uh nélkül:S és ezt akkor tudtm meg h 3 - 4 hetes lehetek:(
Szia!Én 5 hetes mentem dokihoz, akkor a petezsákot láttuk igazábol kb 4-5mm volt, utána mondta menjek vissza egy hét mulva, annyi idõ alatt sokat nõ a petezsák.6 hetesen már 17mm volt a petezsák és egy pont volt a magzat, 7 hetesen már maga a magzat 1cm-es.Sokat nõl egy hét alatt is.Ja és már volt szivhang is!Eszméletlen volt!!!Szoval nyugi, ott lehet a pici, csak még egy pont!
Elõzõ terhességemnál uh nálkül 6 hetesre mondtak, s közben 3-4 voltam.az uh a tuti az elején, és az még korai, nyugodj meg, nem lesz semmi baj.

3-4 hetes kutyának lehet már adni valamit enni? Vagy csak még az anyatejet eszi?

Legjobb válasz: 4 hetesen mar probalkozhatsz aztatott tappal

4 hetesen mar probalkozhatsz aztatott tappal
Adhatsz neki már mást is! :)
A kérdező hozzászólása: ilyeneket hogy felvágottak, vagy rendes tehéntej pl? csak mert ma mikor kimentem hozzá ugy nyalogatta a kezemet, szerintem éhes, de nem tudom adhatok e már neki ilyeneket...eddig csak szopizott
A tehéntej hasmenést okoz, felvágottal pedig felesleges elrontani a kiskutyát. Azt nézd meg, érdeklõdik-e már az anyja étele iránt, és hogy az anyja mennyit hagyja szopni. Ha már érdekli a kaja, és az anya nem olyan szívesen szoptatja, kezdd lassan önálló evésre szoktatni. Jó minõségû kölyöktápot vízbe áztatva, vagy nagyon puhára fõtt húst adj neki.

Kb.3-4 hetes terhes lehetek. Az orvos csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.4 nap múlva kell visszamennem uh-ra. Vajon akkor látszik már valami? Késik a havim, és 2 pozitív tesztet is csináltam.

Legjobb válasz: Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.

Az még nagyon korai, akkor sem fog látni semmit, max az üres petezsákot. 7-8 hetesen már jó eéllyel embrió és szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem gond, már az üres petezsáknak is örülni fogok, csak már lássak valamit:) Aztán meg türelem!köszi a választ!
Nálam kb 5 hetesen látott egy 3mm-es petezsákot, elõtte 4 nappal (az elsõ UH-n) még azt mondta biztos nem vagyok terhes. Azóta már 7 hetes a pici a pocakban.
Engem az erdekelne hogy ket pozitiv teszt, mert nem eleg meggyozo hogy terhes vagy. Pozitivan gondolkoj ott a baba es minden rendben lesz vele. Lehet hogy uh nem nagyon latszik de ott van. Majd kesobb latszik.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, már látta a petezsákot, az embriót is halványan, jó helyen van hál'Isten!Jövõhéten újra megyek, akkor már jobban fog látszani!Kisebb a feltételezett korához képest, val.színû késõbb termékenyültem meg, mint ahogy a peteérés volt.köszi a választ mindenkinek!
Gratulálok! :) (# 3/5)
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok! Most mennyi idõs terhességet állapított meg a dr? Csak mert én 10-ére nagyon nem várom, tüneteim vannak és 5! pozitív tesztem! Érdekelne, vajon mit fog látni a dr, ha pont nemvárt napján engedtek el melóból dr-hoz!?!
A kérdező hozzászólása: kedden voltam, a petezsák és az embrió nagysága alapján, 6hetesnek mondta a doki, minden oké, és vert a picike szíve:) ))Drukkolok!köszi a jókívánságot mindenkinek!

Mennyit eszik 3-4 hetes babátok? Az enyém 4 hetes de már 150-et eszik és van hogy ez is kevés neki.

a véd?n? szerint nem gond, ha nem bukja vissza.

Legjobb válasz: Szopik? Vagy tápszeres? Mennyit hízott a 4 hét alatt? Igény szerint etesd szerintem, annyit egyen, amennyi jól esik, mert csak nyûgös lesz. Az én fiam ennyi idõsen max 90-eket evett meg, de õ kisebb is volt.

Szopik? Vagy tápszeres? Mennyit hízott a 4 hét alatt? Igény szerint etesd szerintem, annyit egyen, amennyi jól esik, mert csak nyûgös lesz. Az én fiam ennyi idõsen max 90-eket evett meg, de õ kisebb is volt.
A kérdező hozzászólása: tápszeres, sajnos.... nem tudok mást tenni, mint hogy adok neki különben csak sírna egész nap hogy éhes. kíváncsi voltam más babája mennyit eszik köszi
Nem lehet, hogy szomjas? Próbáld meg etetések között itatni, hátha azért kér ennyit enni. Egyébként az én kislányom anyatejes, 3400 grammal született 6 hete és 4 hetesen már õ is evett 120-160-at is. Szerintem ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy jó étvággyal eszik a csöppség!

Kb 3-4 hetes terhesség esetén már lehet látni, hogy szélesebb a csípő? És az a mindjárt megjön érzés csak enyhe, ahhoz képest amikor ténylegesen megjön?

Legjobb válasz: A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van,erõsebb, gyengébb stb.

A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van, erõsebb, gyengébb stb.
a csípõd szülés után lesz szélesebb. szerintem nem enyhébb hanem ugyanolyan erõs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Hányszor kakil egy kiscica? Találtam két 3-4 hetes kiscicát, nem egy alomból valók de az egyik már többször is kakilt a másik meg semmit sem produkált. Mi a megoldás keddig? Akkor tudom csak orvoshoz vinni.

Legjobb válasz: Az anyamacska úgy szokta õket kakilásra bírni, mikor elkezdenek táplálkozni, hogy nyalogatja a végbélnyílásukat, ezáltal jön nekik az inger. Megpróbálhatod langyos vizes vattával törölgetni a fenekét és közben alomra, vagy homokra tenni. Ez nálunk is bejött mikor kaptunk egy egy két hetes még cumizós kiscicát.

Az anyamacska úgy szokta õket kakilásra bírni, mikor elkezdenek táplálkozni, hogy nyalogatja a végbélnyílásukat, ezáltal jön nekik az inger. Megpróbálhatod langyos vizes vattával törölgetni a fenekét és közben alomra, vagy homokra tenni. Ez nálunk is bejött mikor kaptunk egy egy két hetes még cumizós kiscicát.
ilyen piciknek még az anyukájuk szokta elrendezni, a végbél nyalogatásával. ha már nem szopiznak , és már konzervet is esznek, lehet, hogy Neked kell segíteni elõször. amelyik még nem tud kakilni, nagyon finoman masszírozd a pociját, és , ha kell kamillás vattával törölgesd a fenekét. muszáj neki valamit produkálnia, mert felpuffadhat. ha alomra teszed, az is kiválthatja az ingert. ösztönösen keresik a megfelelõ helyet kakiláshoz. én is négy " félvad " háromhetes kiscicával küzködök, mert az anyukájuk nem a legjobb anya, lévén nagyon fiatal. valaki az õsszel betette hozzánk, mert tudják, hogy meg akarok menteni minden cicát, csak sajnos az én lehetõségeim is végesek. üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ezeket már próbáltam, a puffadás meg szerintem már megvan, úgy gondolom, hogy ügyelet lesz a vége.
mi lett a cicakkal?
A kérdező hozzászólása: A Cicusok már jobban vannak. Igaz, hogy megjártuk az ügyeletet, de úgy néz ki minden rendben. Beszáradt a bélsár a kis beleibe, ezért ki kellet mosni. Szegény nagyon sírt. De már ugra-bugrálnak, és sokat rosszalkodnak. Ha valaki tudna gazdi ügyben segíteni azt nagyon megköszöném.
És gubbasztott elõtte a cica? Én is most azt figyelem, miért nem kaksizik, de ennél életvidámabb macskát még nem láttam -.- Amióta megvan, nem láttam kakilni, és kb. olyan 7 hetes. Most bent fogtam a szobában, de már letelt az egy nap :/
A kérdező hozzászólása: Nem látszódott rajta semmi! Játszott, ugrált, de ami az orvos szerint is furcsa volt, hogy még így is rengeteget evett. De azt mondta, hogy nem élte volna túl!! Annyira meg volt már kövesedve, hogy magától nem dobta volna ki a szervezete. Nem mondom, hogy olcsó mulatság volt, (tekintve, hogy ügyeletre mentünk) de mindenképpen érdemes elmenni az orvoshoz ha 2-3 nap alatt nem produkál semmit
Jaj, hála az égnek kaksizott két napon keresztül vagy 3x, aztán most visszább vett napi egyre :D Annyira örültem neki :D Köszönöm a válaszod, ha nem oldódott volna meg, már tuti rohantam volna én is :S:S Eszméletlen mennyire meg lehet szeretni egy ekkora kismacskát... :)
Szia. Igen akkor már tuti kimutatható, nekem 6.hét 5naposan már látta:) Szurkolok Neked.
Napra pontosan 4 hetes terhes voltam, mikor elõször mentem ultrahangra. Éppenhogy kimutatta a teszt. 4mm-es petezsákot látott.

3-4 hetes terhességnél már csak az abortusz a megoldás vagy van még más megoldás is?

Legjobb válasz: csak az abortusz maradt:S de miért akarod elvetetni??ha megkérdezhetem

csak az abortusz maradt:S de miért akarod elvetetni??ha megkérdezhetem
Légy erõs, mert el kell menned a dokihoz. És gondold végig a döntésed, és ragaszkodj hozzá, az erõt ad majd. A többiek meg pontozhatnak le, de ha így döntöttél, akkor nem hallgass másra, hanem vágj bele minél hamarabb. Annál kevésbé lehet fájdalmas.
Igen, csak abortusz. De ha tényleg így döntöttél, akkor ne halogasd. 12. hétig lehet elvtetni, de addig kell róla papír az orvostól is, meg el kell menned védõnõhöz stb. Jah és arra készülj fel, hogy szülõi engedély is kell hozzá, mivel nem vagy 18 éves. Nem szeretnélek bántani, hisz így is megvan a saját bajod. De tanulj ebbõl az esetbõl! Védekezzetek normálisan..
How old are you???
A kérdező hozzászólása: 17
igen, csak az abortusz lehet :S még most vetesd el, mielõtt érzelmileg kötõdni kezdesz.

3-4 hetes terhességet már kimutat a teszt?

Legjobb válasz: Szia igen azt már kikéne mutatnija

Szia igen azt már kikéne mutatnija
tuti igen. már kifogja mutatni mikor tesztelsz?
3 hetest nem biztos, de 4 hetest igen!
Ha 2 napig is, de megvolt, tuti nem vagy terhes, és a teszt is negatív ami nem téved.A teszt egyébként már pár napos terhességet is kimutat, mert a szervezet azonnal elkezdi termelni a sárgatest hormont mihelyt megtörtént a fogamzás, és a teszt ezt a hormont keresi a vizeletben.Volt olyan terhességem amivel megcsináltam a tesztet, kiderült hogy terhes vagyok.Jó akkor elmentem a nõgyógyászhoz ahogy kell ilyenkor, és nem tudta tapintani, mire õ is megcsináltatott velem egy tesztet és az mutatta.Szóval a teszt az tuti, 99% os.
Csak az elmaradt mensi napjától tesztelj. Addig nem tudja kimutatni.
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem lilyvel, igaz nem reggeli vizeletbõl, de negatív lett. Lehetek még terhes?
A kérdező hozzászólása: Még most kezdõdött a 4. hetem. Elõzõ mensi elõtt voltunk együtt 4 nappal. a mensi 2 napig tartott azóta rosszul vagyok. Jövõ hét elején kell megjönnie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!