Találatok a következő kifejezésre: 3 tesztet mind a 3 pozítív (12 db)

Egy hét múlva kell a mensimnek megjönni, de fáj a mellem! Csináltam 3 tesztet, mind a 3 pozitív lett! Méhis néha be görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ez normális nõ améhed és attól van.Nekem az elsõ 4-5 hétben olyan menstruációsgörcs szerû fájdalmaim voltak, hogy néha azt hittem nem tudok állva maradni.Majd elmúlik vagy legalábbis nem lesz erõs a fájdalom.15 hetes kismami

Ez normális nõ améhed és attól van.Nekem az elsõ 4-5 hétben olyan menstruációsgörcs szerû fájdalmaim voltak, hogy néha azt hittem nem tudok állva maradni.Majd elmúlik vagy legalábbis nem lesz erõs a fájdalom.15 hetes kismami
Szia! Pozitiv teszt? Irány a doki. A hasi görcs természetes, még néha Nekem is van, de már nem olyan fájdalmasak. Gratulálok a babához. Sok boldogságot! 21 hetes kismama
GRATULÁLOK!Szerencsés vagy, hogy ilyen hamar kimutatta a teszt.Remélem örülsz!A görcsök miatt ne aggódj.Hatalamas "munka" folyik odabenn, hisz egy új kis élet veszi kezdetét a pociban.Teljesen normális, amit érzel.A dokit én egyenlõre még nem tanácsolnám, hisz még olyan pici a baba, hogy ugysem látna semmit, arról nem is beszélve, hogy nem tesz jót neki, ha ilyen korán "megpiszkálják".Várj még vele pár hetet.Persze ha baj van, akkor azonnal orvoshoz!!!!!Boldog babavárást, puszi.
Ezek szerint a fogantatástól egy hétre már mutatta a teszt?? Nem lehet, hogy elõzõ hónapban fogant? Vagy lehet ikreid lesznek, magas a hcg szint:) ) Kíváncsi lennék mit mondott az orvos. :) Gratulálok!
tényleg nagyon hamar kimutatta....ez ritka

Utoljára jan 17 -22 ig volt mensim. Az elmult 3 napban csináltam 3 tesztet és mind 3 pozitiv lett igaz csak halványan. Lesz baba vagy nem mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)

Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)
Hát szerintem elég nagy!!!Gratulálok!!Milyen teszttel teszteltél? Ha kevésbé érzékennyel, lehet hogy csak ezért halvány, ha érzékenyebbel tesztelsz, lehet, hogy már a második is erõsebb.De vannak olyan esetek, amikor a hcg lassan emelkedik és ezért halvány, lehet, hogy 1-2 nap múlva már erõset tesztelsz.
Várj még 2-3 napot, tesztelj újra, addigra, megsokszorozódik a hcg szintje és erõsödni fog a csík! (ha nem jön meg) Egyébként a halvány pozitiv is pozitiv! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.gondolom még ezzel nem érdemes igy dokihoz menni hisz ugysem tudna semmit sem mondani vagy igen,
nem még korai, várd meg az elsõ nagyon erõs tesztet és akkor lehet esetleg bejelentkezni, de nem kell kapkodni, mert minél késõbb mész, annál többet fognak látni/mondani.

Körülbelül 3-4 hetes kismama lehetek, csináltam 3 tesztet, mind pozitív lett. Mikor célszerű a legkorábban az első orvosi vizsgálatra menni. Ha most mennék az nem korai még?

Legjobb válasz: A terhesség heteit az utolsó mensi elsõ najától számoljuk,így tudod pontosan,hány hetes vagy. Én 4 és fél hetesen tudtam meg,szintén 3 pozitív tesztem lett.Az elsõ vizsgálat 6 hetes és 1 naposan volt,akkor már volt szívhangja is.Ha nincs problémád pl. barnázás stb. akkor elég ha a 6. héten mész dokihoz.Most még csak petezsákot látna,de azt se biztosan.Boldog babavárást!

A terhesség heteit az utolsó mensi elsõ najától számoljuk, így tudod pontosan, hány hetes vagy. Én 4 és fél hetesen tudtam meg, szintén 3 pozitív tesztem lett.Az elsõ vizsgálat 6 hetes és 1 naposan volt, akkor már volt szívhangja is.Ha nincs problémád pl. barnázás stb. akkor elég ha a 6. héten mész dokihoz.Most még csak petezsákot látna, de azt se biztosan.Boldog babavárást!
En 5 het 3 naposan voltam, mert akkorra valami isteni sugallat miatt bejelentkeztem. A 8. hetig mindenkeppen jo eljutni a dokihoz, hogy kiszurjek a mehen kivuli terhesseget (mert annak sajnos nem feltetlen vannak jelei az elejen).
Szia! Most még korai, a doki tuti nem küldene el uh-ra, kézzel pedig nem tapintható. Ha biztosra akarsz menni, menj el maszek uh-ra. Amúgy ráérsz a 8. hét körül elõször menni a dokihoz+ a védõnõt is célszerû az elsõ orvosi vizsgálat elõtt felkeresni, a kiskönyvet is õ állítja ki.
x-epil teszt kicsit késõbb mutat eredményt mint a többi, de így is 10 percen belül. szerintem nagyon megbízható teszt.
A fájdalom az természetes, nekem most múlt el, pedig már 8 hetes+3 napos vagyok:) ))) És nem baj a 6 perces eredmény. Nyugi, tudom hogy stresszes, de ez ezzel jár:)
énis görcsöltem, azt hittem meg fog jönni. én a nemvárt napján még barnáztam is:)
Hát ez jó kérdés:) de ha 3 teszt is pozit mutatott, akkor ott baba lesz:D
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem:) csak kicsit össze zavart h a reggeli tesztem halványabb lett mint a két délutáni!nem értem miért?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!én is megpróbálok minél többet pihenni és vigyázni rá:) sok sikert a második babához!
Nyugi, nekem is még hetekig fájt a hasam alján, én is óránként nézegettem, hogy nem vérzek e. :-)Biztos minden rendben lesz. Én az erõsebb haszsurkánál azonnal lefeküdtem egy kicsit, pihenni. Persze nem voltam végig ilyen parázós, a szülés napján még beugrottam jógázni is a többiekkel... Még ismeretlenül is nagyon gratulálok, mi is nagyon várjuk már a 2. babánk megfoganását!
A kérdező hozzászólása: Na most én is ugyan így vagyok:) óránként nézem h nincs-e vér (és reménykedem h nincs) örülök h nem csak én vagyok így mert már lassan kezdek megbolondulni:) annyira szeretném hogy tényleg baba legyen a dologban...
Nekem is mensifájásaim voltak a nemvárt környékén, kb. egy hétig tartott. Annyira ismerõs fájdalom volt, hogy óránként rohantam a wc-re megnézni, hogy biztos nincs-e vér. Nem volt. :) 3 éves lesz a lurkóm. A legjobbakat neked!
Ha pozi lett a teszt, akkor terhes vagy. Pozi tesz nem hazudik:D
A kérdező hozzászólása: hát igen stresszes az tuti!végülis annak is örülök h mensi elõtt 2nappal már megmutatkozott:) gratulálok neked!!!és boldog babázást kívánok!egyébként neked is ilyen mensi szerû "fájásaid" voltak?
A kérdező hozzászólása: igen 10 csak azért irtam a mert a dobozon az volt h 3perc után olvassam le az eredményt de én kb 6perc után láttam:) igazából nem paráznék ennyire csak aggaszt ez a kis hasfájás..félek h megjön..de bízok abban h 3 teszt nem hazudik.már sokat teszteltem és még soha nem volt pozitiv!!ezért nagyon remélem h érkezik a baby :)
Az xepil hány perces is? 10?
A kérdező hozzászólása: köszi a megnyugtató válaszokat:) az számit h az eredmény kb5-6 perc után mutatkozott?
Ezen ne aggódj szerintem. Lehet, hogy a délutáni töményebb vizelet volt, vagy a teszt más minõségû volt, még ha azonos márkájú is. Két nap múlva tesztelj megint, erõsebb lesz. (a hcg kétnaponta duplázódik)
A hasfájás tuti benne van a pakliban, a barnázás is esetleg. Attól se ijedj meg majd, ha esetleg jelentkezik. Itt bizony baba van!!! Gratulálok kismama!

3 tesztet is csináltam, mind pozitív, bár az első elég halvány, a többi erősebb. Hányingerem, az nincs. A mellem viszont feszül, lehet, hogy baj van a picivel?

Legjobb válasz: Szia!Nekem sem volt hányingerem, eddig egyszer sem hánytam pedig már 20 hetes vagyok.Jobban birod a hcg-t, mint mások.Örülj neki.

Szia!Nekem sem volt hányingerem, eddig egyszer sem hánytam pedig már 20 hetes vagyok.Jobban birod a hcg-t, mint mások.Örülj neki.
Miért lenne baj? Szerencsés vagy, bár késõbb még jelentkezhet a tünet. Gratulálok!
Biztos minden rendben, de még ne örülj elõre :) , nálam a 10-ik héttõl kezdõdtek a reggeli hányások... Persze az is lehet , hogy te megúszod, én szívbõl kívánom!!!
Baj? Miért lenne? SEmmi baj nincs. Mindnekinél mások a tünetek. Nekem is csak a mellem fájt úgy 10 hétig, ezen kívül semmi tünet, és már betöltöttem a 14 hetet.-) Csak nyugi:-)Ne parázd túl a dolgot, azt nem szabad!!

Szinte minden nap fáj a fejem. Ez is a terhesség velejárója? Csak 3 napja lett 2 szép pozitív tesztem.

Legjobb válasz: Nekem is rengeteget fajt mar a pozitiv teszt elott is a fejem, akkor meg szedtem fajdalomcsillapitot, de a poztitv test ota mar nem szedek ra semmit. De egyre ritkabban is faj, mar egesz ritka. 8 hetes pockos

Nekem is rengeteget fajt mar a pozitiv teszt elott is a fejem, akkor meg szedtem fajdalomcsillapitot, de a poztitv test ota mar nem szedek ra semmit. De egyre ritkabban is faj, mar egesz ritka. 8 hetes pockos
A kérdező hozzászólása: Én sem szedek rá semmit, mert szerencsére nem elviselhetetlen. Csak kellemetlen. De akkor ez normális. Miért fáj a kismamák feje?
Van akinek már a terhesség legelejétõl megnõ azzal a bizonyos plusz 2 literrel a vérháztartása, ez kezdetben okozhat fejfájást! Viszont ha frontérzékeny vagy, akkor akár attól is lehet, én ugyan a 35. hétben vagyok, de csak az elmúlt napokban (ahogy lehûlt egy kicsit az idõ) kezdett elmúlni a fejfájásom, elõtte 2 hétig szinte folyamatosan fájt...
Szerintem a hormonok is okozhatják, és ez sokaknál általános tünet. Nekem pl. mindig alacsony volt a vérnyomásom, terhesség alatt még alacsonyabb lett, de kávét nem merek már inni, csak napi 1-et. Utána elmúlik egy kis idõre a fejfájás, de sajnos visszatér.
Elso valaszolo vagyok. En azt olvastam, hogy a hormonok valotozasa miatt fajhat a fej az elso trimeszterben. Rengeteget szedultem is eleinte, igy gondolom a vernyomasom is megzavarodhatott akkoriban.

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.
menj el másik dokihoz is feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ilyen megesik, csak az emberben önzõ módon megszólal a , , mért pont velem van így" nevû csengõ! Azt is tudom, hogy ha volt is valamiféle terhesség, akkor tuti nem volt vele minden oké, ha így végzõdött. Ugyanakkor azért büszke vagyok magamra, hogy kibírtam a nemvárt 3. napját anno az elsõ teszttel és, hogy volt annyi eszem, hogy halkan örüljek. Szerintem a helyemben mindenki bizakodni kezdett volna. No sebaj, majd legközelebb.... Köszönöm, a válaszokat!
Amennyi elõnye van a terhességi teszteknek, olyan sok lelki megrázkódtatást is okoznak olykor. Ilyen "terhességbõl" szinte minden nõ átél néhányat az élete során. Ezek korábban, észrevétlenül távoztak a szervezetükbõl. Gyorstesztek nem lévén, a terhesség puszta gondolata is, csak a mensi kimaradása utáni napokban, hetekben merült fel az ember agyában, akár szeretett volna gyereket, akár nem. Aki most tûkön állva várja, hogy tesztelhessen, az bizakodni kezd a + eredmény láttán, és nagyon neki tud keseredni, ha kiderül, hogy a természet mégis másként döntött. Egy dolog vigasztaljon; ezek a nagyon korán elhaló terhesség-kezdemények többnyire rendellenes fejlõdés miatt nem tapadnak meg, tehát jobb hogy most történt így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak annyira rosszul éreztem magam! Amúgy én is negatív vagyok (Rh-t illetõleg) és a férjem is, szóval ezzel nem kéne gond legyen. Mindenesetre nagyon jól esik, hogy , más is átérzi a bajom és nem vagyok egyedül, pedig 5 hónapja próbálkozunk! Kedves tõletek, hogy írtatok, egy kicsit már kimásztam a depiségbõl! Írok, ha bármi említésreméltó történik!
Egy dolog, mint tapasztalt vércsoportos... ha tudod a férjed és a magad vércsoportját, és ne adj Isten te negás vagy... szóval gond van az RH- tokkal, akkor most is kell az anti-D, a biztonság kedvéért, dokival ezt feltétlen beszéld meg! Kialakult várandóságnál inkább jobb megkapni ilyen esetekben, nehogy a következõ babánál gond legyen, ez csak egy jótanács.
Próbálkozzatok tovább! Tudom milyen rossz érzés, az elsõ babám elment 7 hetesen, aztán nekem is volt hogy késett 10 napot, már teljesen beleéltem magam, de nem volt baba :((( Össze fog jönni, csak nem szabad rajta stresszelni! (tudom könnyû mondani) Nekem kellett egy év mire újra teherbe estem, de ez is csak azt jelenti hogy nincs gond sikerülni fog. Szorítok :) )))
Ha volt pozitív teszted akkor bizony terhes voltál, csak valószínûleg nem tudott beágyazódni rendesen ezért nem maradt meg. Fogd fel úgy hogy ezek szerint az átjárhatóságoddal nincs baj, és a pároddal is minden rendben, próbálkozzatok tovább és biztos össze fog jönni.
Nagyon sok terhesség megy úgy el, hogy az ember észre sem veszi!
A nõk nagy részénél az elsõ terhesség spontán elmegy úgy, hogy nem is tud róla. Nézd, ha ennyire megbízol a dokiba, akkor próbáld magad túltenni ezen. Próbálkozzatok újra és éljétek világotokat. De .. én is elmennék másik dokihoz. Legalább egy körzetihez és akkor fizetned sem kell érte. Több szem, többet lát! Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Húú! Jó gyorsak vagytok! De az a helyzet, hogy ebben doktorbácsiban nagyon megbízom (ismerõs is ráadásul) és délutánra meg is jött, de nagyon-nagyon szomorú voltam! A többi kommentet elnézve olyan, mintha csak velem lehetne ilyen!!! Cisztám sincs, méhen kívüli sem valószínû, így, hogy most már megjött normálisan. Én lennék a ritka kivétel, akinek spontán elmegy a baba? Mindenesetre tündérek vagytok a gyors válaszokért!
Ha pozitívat teszteltél, tuti, hogy terhes vagy, esetleg elment a baba, de én is felkeresnék sürgõsen egy másik dokit. Minden jót Neked!
Szia! Látom ez már 3 éve történt, olvastam a történeted, én is így jártam most, 1 hetet késett, és nagyon beleéltem magam, de végül megjött! :( Azóta sikerült, összejött a baba? :)

3 tesztet csináltam, mind a 3 pozítív lett. kb. 6 hetes lehetek, de semmi panaszom, nem is érzem. Mennyi isősen jönnek a rosszullétek? Ha elmegyek nőgyógyászhoz már látja?

Legjobb válasz: Igen látja, én most voltam (a 6. hétben vagyok). Pontosan a következõket látja ilyenkor: petezsák a méhben, és a petezsákben egy szikhólyag. Abból lesz majd a baba. Egyébként a 6. hét végétõl már szívhangot is észlelhet. Egyébként nekem most kezdõdött a rosszullét, de ez nagyon változó mindenki máshogy van. Gratulálok!!!

Igen látja, én most voltam (a 6. hétben vagyok). Pontosan a következõket látja ilyenkor: petezsák a méhben, és a petezsákben egy szikhólyag. Abból lesz majd a baba. Egyébként a 6. hét végétõl már szívhangot is észlelhet. Egyébként nekem most kezdõdött a rosszullét, de ez nagyon változó mindenki máshogy van. Gratulálok!!!
Szia!Ez változó.Pl.mi nem terveztük a babát, és nem is gondolkoztunk rajta hogy most az lehetek e vagy sem.Egyszer fel figyeltem a hasamra, hogy olyan furi, és egyre nagyobb:) csináltam egy tesztet, és pozitiv volt.Még aznap elmentem a nõdokihoz, és megállapitotta hogy 2hónapos, és 3hetes vagyok:) )Else akartam hinni:) Szóval én se éreztem semmit, 2hónapig!De viszont már mikor betöltöttem a 3.hónapot, akkor viszont már jöttek a rosszul létek, de hamar elmúlt.A doki látni fogja, mert a 8.hétben már szivhangja is van a babának.Gratulálok nektek!
Szia én csak azt tudom mondani, hogy soha egy percig nem voltam rosszul, semmi bajom nem volt!Embere válogatja! Gratula a babához! 35hetes kismama
Szia. Nekem a 9.hétben derült ki a terhességem, most vagyok a 12.-ben és nekem még a havim is megjött egyszer, pedig már terhes voltam. Éreztem hogy a mellem feszül, de gondoltam biztos a hormonok miatt, mivel pont egy éve nem szedek fogamzásgátlót. Se rosszullét se émelygés, semmi. Nem törvényszerû. Örülj neki, hogy a szerencsésebbekhez tartozol.
Szia!én is vagyok pont.Csak én még 5 hetes, ma megyek dokihoz.3 pozitiv teszt lett nekem is.De a mell feszülésen, és a görcsölgetésen semmi.Lehet még ezután jön a "haddel had":-))

3 pozitív terhességi tesztem volt, 4 nap menses késés után. Ma már vérzek, mint egy rendes mensesnél. Enyhe görcsök, nem rózsaszín vérzés. Ez a vetélés jele?

Jöv? héten mentem volna az els? vizsgálatra. Ha most megyek el orvoshoz, vérzéssel, elvégzi a hüvelyi vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!

Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!
Igen valószinú vetélésed volt. Nekem is igy történt, de nem vizsgáltak meg hüvelyen keresztül, csak UH-t csináltak.
Szerintem is lehet vetélés. Valahol olvastam, hogy a menzeszek bizonyos százaléka közben bekövetkezik vetélés úgy, hogy nem is tudunk róla. De van esélye annak is, hogy megmarad a baba, csak menstruálsz terhesen is. Menj orvoshoz mindenképp!
Bízzunk bennem hogy csak menses, de sürgõsen menj ügyeletre, és vizsgáltasd meg magad!!! Drukkolunk:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!