Találatok a következő kifejezésre: 3 teszt a doki (20 db)

3 nap menzi késés, ma 2 pozitív teszt. Örülhetek végleg vagy történhet még valami amig eljutok a dokihoz? Olyan van hogy poz. Teszt és téved?

2és fél éve probálkozunk és most meg félek beleélni magam.

Legjobb válasz: szivem szerint gratulálnék de nem teszem mert pont az elõbb írta itt valaki h 3 pozitív tesztje volt és mégsem volt terhes szegényt úgy sajnálom nem érti hogy lehetett menj el orvoshoz de te is tudod h addig amíg meg nem születik bármi lehetséges

szivem szerint gratulálnék de nem teszem mert pont az elõbb írta itt valaki h 3 pozitív tesztje volt és mégsem volt terhes szegényt úgy sajnálom nem érti hogy lehetett menj el orvoshoz de te is tudod h addig amíg meg nem születik bármi lehetséges
Szerintem babás vagy! De ha akarsz holnap reggel csinálj még egy tesztet. Három teszt csak nem mond hülyeséget! Remélem, babicát vársz, gratulálok! Ja, és küldd felém is a gólyát! :DDDDDD
POZITÍV HOZZÁÁLLÁS! Azt javaslom, több tesztet ne csinálj, csak magadat idegeled vele. Egy hét késés után pedig jelentkezz be a nõgyógyászhoz. Mire eljutsz hozzá (az enyémre pl 2 hetet kell mindig várni), már megmondja a tutit! :) Ja és ha görcsöl a hasad, ne aggódj, az teljesen normális, addig, amíg nincs barnázás v. valami. Nekem a kimaradó mensi idején jobban fájt, mint akkor, mikor megjön. Szurkolok!

3 pozitív teszt után ha jól számoltam, a baba 4 hetes és 4 napos. Ilyenkor a doki meg tudja már állapítani?

Tudom, hogy kicsi még a terhesség, de szombaton lesz az esküv?nk, szeretném meglepetésnek, és nem bízom eléggé a tesztekben.

Legjobb válasz: Szia. Uh-on szerintem még nem látszik, nálam az 5 hetes terhességet tapintásra mondta meg a dokim. De szerintem is 3 teszt nem téved, ugyhogy óvatosan a lagzik. Sok boldogságot! 30 hetes kismama.

Szia. Uh-on szerintem még nem látszik, nálam az 5 hetes terhességet tapintásra mondta meg a dokim. De szerintem is 3 teszt nem téved, ugyhogy óvatosan a lagzik. Sok boldogságot! 30 hetes kismama.
Gratulálok az esküvõhöz és a babához is.Nekem ennyi idõsen még csak azt mondta a doki, hogy selythetõ, hogy baba, de még nem biztos.6hetesen mentem újra akkor már volt szívhang is.De ennyi teszt tuti nem téved.Tényleg óvatosan a lagzin, ilyenkor ágyazódik be. Üdv:29hetes kismami
ha nem látni még az ultrahangon akkor egy vizeletvizsgálat azonnal kimutatja ha terhes vagy.De a 3 teswzt önmagáért beszél sztem.
Bõven ráérsz 6-7 hetesen elmenni, nem maradsz le semmirõl.Tapintással inkább a 6.hét után és az UH is inkább csak a hüvelyi mutatja ki korábban. Biztosan pozitív!
Max. vérbõl, UH-n még nem látni semmit. Nekem 5 hetesen és 6 naposan csak a petezsákot látta egy kis ponttal. A kimaradt menszi után 2 héttel érdemes elmenni UH-ra.

Nekem már lassan 3 hónapja nincs menziszem. Meddig mutatja ki a teszt az eredményt? Még próbálkozhatok vagy irány a doki?

Legjobb válasz: Irány a doki!!!!! Ne légy felelõtlen!!! Akár terhes vagy, akár nem, 3 hónapos kieséssel már rég el kellett volna menni orvoshoz! Azt gondolod, hogy terhes vagy, érzel valami tünetet?

Irány a doki!!!!! Ne légy felelõtlen!!! Akár terhes vagy, akár nem, 3 hónapos kieséssel már rég el kellett volna menni orvoshoz! Azt gondolod, hogy terhes vagy, érzel valami tünetet?
Bocsi, de én nem értem a kérdésedet. Milyen teszt és milyen eredményt? Ha terhességi tesztre gondolsz az már réges rég kimutatja, de lassan már a hasad nõ terhesség esetén! Ha nem vagy terhes, akkor nincs mivel próbálkozni, mert három hónap mensi nélkül egyáltalán nem normális dolog. Ahhoz már doki kell.
Szia! Nálam is így kezdõdött, elmentem dokihoz azt mondta szedjek fogamzásgátlót és akkor majd beáll a menzim. De én mondtam, hogy nem akarok szedni és, hogy szerintem vmi komolyabb baj van. Így aztán elküldött vérvételre és kiderült, hogy pajzsmirigy alulmûködésem van. Azóta gyógyszert szedek és semmi bajom. Persze nem biztos, hogy nálad is ez a gond, csak én azt ajánlom, ha neked is azt mondják szedj fog.gátlót, akkor ne hagyd annyiban.
Te komolyan 3 hónapja tesztelgetsz negatívat menzi nélkül? Nem gondolod, hogy már rég orvoshoz kellett volna menned?Hétfõn irány a doki!!!!!!Remélem semmi komoly.
A második vagyok és itt válaszolok ha nem baj. Ezt tudom róla. A HCG hormon szintje a 10-11. hét környékén leesik. Itt található egy táblázat a HCG mennyiségének változásáról. http://babatervezok.otthona.net/hcg.jpg Egyébként én mindenképpen elmennék a helyedben dokihoz, mert ha terhes vagy már rég látnia kellett volna, ha meg nem akkor kideríteni, hogy mi a gond.
Szia! Lehet, hogy 3 hónappal ezelött hagytad abba a fogamzásgátlót? Akkor is elöfordulhat a kimaradás, de én ilyenkor már a dokinál ültem. Terhes én sem voltam (elötte már teszteltem), csak arról volt szó, hogy a méh nyálkahártyája (a fogi után) felépülöben van. De mindenképp menj orvoshoz !
Olvastam, hogy nagyon ritka esetekben elõfordul, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet (egyáltalán nem), viszont egy idõ után már azért nem mutatja ki, mert a HCG szint a terhesség haladtával csökken. Remélem nem írtam teljesen érthetetlenül. Olvasgass fórumokat, kismamák hozzászólásait! Tõlük nagyon sokat lehet megtudni a tapasztalataik alapján.
Ha 3 hetes vagy akkor semmi értelme ultrahangra menni
Nekem is pozitív teszt után volt 2x barnás-véres pecsétem. Egyszer pont a következõ mensi napján, a másik kb. 2 héttel utána, de mindkét alkalommal csak kb. 10 forintosnyi folt. Az elsõ 12 hétben szedtem magnéziumot, Duphastont és feküdtem, vagyis inkább pihentem amennyit csak tudtam, de táppénzre mentem. Most 21 hetes kismama vagyok és szerencsére panaszmentes.

Ebbe a honapba kétszer is hánytam hányingerem volt. Fáradékony vagyok nem értem mi lehet a baj.3 hetes terheséget lát a doki a teszt kimutatja?

Legjobb válasz: lényeg h dokinál voltam hüvelyi ultrahangon megvizsgált babát nem látott teszt negativ DUPHASTON 10 mg filmtablettát irt ki félek elszedni görcsöket okozhat??menszeszt okozna

A kérdező hozzászólása: lényeg h dokinál voltam hüvelyi ultrahangon megvizsgált babát nem látott teszt negativ DUPHASTON 10 mg filmtablettát irt ki félek elszedni görcsöket okozhat??menszeszt okozna
Hát nem hiszem, hogy "multifunkcionális" lenne. Igen a megtapadást segíti elõ. Szerintem arra, hogy megjöjjön a menszeszed (peteérésed legyen) Clostibegy-t kellett volna adni. Fordulj orvoshoz és kérdez rá, hogy akkor most mi van?!
A kérdező hozzászólása: barnázás mitõl van
Én magára a barnázásra kaptam az Utrogestan-t, hogy jól megtudjon tapadni a baba és ne menjen el. Miután abbahagytam a 12.hét után a szedésést el is múlt a barnázás.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap fogyot el a dupaston amit ki irt 3x1 naponta 5 napig.. tegnap barnás folyásom volt.. egész héten fájt a derekam meg szurt a hasam élesen bele nyilalt..ma megjött sok volt reggel és nem élénk piros hanem sötét vörös az igaz h lasan ugye bár 2honapja nem menszeszelek 18 vagyok más azt mondta h nem lehet peteérés kimerülésem v valami ilyesmit mondtak..és csomos alvadt dbok vanak.. forduljak orvoshoz
Mindenképp fordulj orvoshoz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Akor most csak a megtapadást segiti?? mert nekem állitolag a doki h nem jött meg multhonapban a menszeszem ara irta ki a duphastont .. akor most mi van már nincs menszeszem csak barnázásom.. akor ez a tabi multifunkcionális?

Femibion Segít azoknak akiknek már volt vetélésük? Ma voltam orvosnál 3 pozitív teszt után. Megnézett uh-al és látni lehetett a petezsákot, azt mondta a doki h 3 hetes az én picurkám. Femibiont kaptam.

Legjobb válasz: A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az elsõ három hónapban a palástfû teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)

A vitamin is segíthet, de én még javasolnám az elsõ három hónapban a palástfû teát is, ami szintén vetélés ellen ajánlott. Napi 1-2csészével. Gratulálok, sok boldogságot! :)
23:25-ös hozzászólónak írom, hogy köszönöm szépen a kiigazítást, nem vettem észre hogy elírtam. De valóban nem hónap, hanem hét. Az a 12 hónap még kiscsacsinak is sok lenne mert õk is csak 10 hónapra születnek ha jól tudom. :-)
GRATULÁLOK !!!!! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok ! Femibion az jó lehet - vitamin - tehátbenne van minden amire szukség lehet az egészséges fejlodéshez.
Ez nem az én napom ! 13:25-öt akartam írni
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM, ÍGY MÁR ÉRTEM.NEM MONDTA AZ ORVOS HOGY MÁST IS SZEDJEK, PEDIG TUDJA H VOLT VETÉLÉSEM.AKKOR NEM KELL MINDENKINEK SZEDNIE CSAK INDOKOLT ESETBEN?
A legutolsó 12 hetet akart írni (nem hónapot). A Femibion egy terhesvitamin, amivel mindenhez hozzájut a baba, ami a fejlõdését szolgálja. De a vetéléshez valóban kevés lehet. Arra van a már említett Duphaston vagy Utrogestan (ez utóbbi kicsit erõsebb).
Amire gondolsz az nem vitamin, hanem gyógyszer és az elsõ 12 hónapban szokták adni. Nekem is volt vetélésem és a mostani terhességem elején én kaptam is. A neve Duphaston, a vitamin amit szedsz az a fejlõdését segíti, de vetélés ellen kevés. A Duphaston sárgatest hormon pótlására való, aminek a hiány a vetélést okozhat, mert eleinte ez táplálja a babát amíg a placente ki nem alakul. Én ennyit tudok errõl.
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Lehet hogy hülyeséget kérdezek és remélem erre is válaszol vki:A magzat védõ vitamin(femibion) arra célra szolgál hogy ne legyen vetélés??mert én azt hittem hogy más van a babának és más van vetélés ellen.Vagy hogy van ez??
Akkor kell szedni, ha az orvos indokoltnak tartja. Nem kell mindenkinek. Én a biztonság kedvéért kaptam. Az utólsó vagyok aki ma össze-vissza ír.

Mindezt mire véljem? 3 negatív teszt után a doki szerint terhes vagyok?

Ezek lennének az el?zmények:

Legjobb válasz: Menj el egy másik orvoshoz is és kiderül..

Menj el egy másik orvoshoz is és kiderül..
Velem volt ilyen. Én fog. gátlót szedek, de a menzeszem késett. Megcsináltam 5! terhességi tesztet, mind negatív volt. Elmentem dokihoz, ultrahangozott, és azt mondta terhes vagyok. Mondtam neki, hogy az nem lehet. Erre mutat nekem egy kis csomót a méhemben. Mondom neki, hogy szedek gyógyszert, csináltam 5 tesztet, mind negatív. Állította, hogy terhes vagyok. Elmentem egy komolyabb magándokihoz(az elsõ orvos egy körzeti "hentes"), akinél kiderült, hogy polipom van....Úgyhogy ajánlom neked erõsen, hogy MINÉL ELÕBB menj el orvoshoz!! Nem akarlak megijeszteni, csak hasonlóan kezdtem mint te.
Ezek alapján én is elhalt magzatra gondoltam :(. Keresd fel a másik dokit mindenképp!
Ha orvos mondta, akkor terhes vagy. A tesztek sosem biztosak. Illetve a kicsiség és szívhangnélküliség jelenthet elhalt magzatot is.
Szerintem nem, de azért vennék még tesztet, másik fajtát. Meg másik orvost is megpróbálhatnál.
Hát ez érdekes. :S Én is elmennék egy másik orvoshoz.
Az a doki nagyon ügyes lehet. Menj el egy másikhoz. 7 hetes terhességnél már kell hogy legyen szívhang. Ha meg esetleg terhes lettél, és elhalt, azt is látnia kellene az ultrahangon, mert a petezsák attól még ott kell hogy legyen.
folyt... Az elhalt magzatnál már nincs terhesség, a HCG szint lecsökken a teszt sem mutatja a terhességet.
Én biztos nem tudnék 2 hétig bizonytalanságban lenni. Vérvételt csináltatott veled az orvos? Az, hogy õ azt mondta, terhes vagy, még nem biztosíték, nálam is benézték...
Szia ! Mit mondott a doki mi alapján gondolja terhességnek? Méhnyálkahártya vastagsága? Felritkulás a méh falon? esetleg petezsák? De minden féleképp másik doki!!
A kérdező hozzászólása: Hát, most szombaton megjött a havim, úgyhogy nem hiszem, hogy terhes lennék.
Nekem is megjött a fenti esetnél! Járj a dolog végére!
Na mi újság? Voltál másik dokinál?
A kérdező hozzászólása: Azóta csináltam vérvizsgálatot, és az szerint nem vagyok terhes. Vettem még egy tesztet, és az is negatív lett. És egy másik orvos szerint "nincs semmi bajom". Most akkor kinek van igaza?
A kérdező hozzászólása: Voltaképp azért mentem ide, mert elég jó híre van az orvosnak. De azért azon meglepõdtem, hogy, habár tudott az elõzõ két tesztrõl, rögtön azt mondta, hogy terhes vagyok. És habár az ultrahangon nem volt szívhang, 2 hét utánra visszarendelt, hogy addigra bíztos lesz.(hozza kell visszamenjek). De ezek szerint a napokban mindenképp elmegyek vérvizsgálatra.
Az elõttem íróknak igazuk van. Vérkép és másik orvos, méghozzá sürgõsen!!!Ez nem játék!
Van olyan ismerõsöm, akinek sokáig nem mutatta ki a teszt. Azért egy vérvételre elküldhetett volna a dokid.
A vérvétel kimutatja, ha terhes vagy. És menj másik orvoshoz. De ne két hét múlva, minél hamarabb.
Nem akarlak megijeszteni, de nekem volt ilyen. Elment orvoshoz, de nem azért, hogy megnézze, hogy terhes vagyok-e, hanem más miatt. Igaz késett a mensim, de mindegy is. Szóval 3 mm-es petezsákot látott már ott. Teszteltem és talán 1 teszten volt valami baromi halvány csík, de azt is csak én láttam. Aztán 7 hetesen elment :( De lehet nálam embrió sem volt, mert amikorra visszament az orvos, addigra már megjött és elõtte csak a petezsákot látták.
Hát igen. Annál is inkább, mert méhen kívüli terhességem volt, mire észrevették és mûtétre került a sor, már volt 2, 5 dl vér a hasfalamban. Szóval csináltass mindenképp vérképet béta hcg-re és ne várj 2 hétig!
A kérdező hozzászólása: Ez elég rémísztõ. Most még jobban el vagyok bizonytalanodva.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva tudok csak elmenni egy másikhoz. De mással is történt ilyen, mi lett a vége?
Ennyi vizsgálat és teszt után még mindig kételkedsz?
De tán egy terhességi tesztre csak van idõd, nem?
Lehet, hogy ideges vagy a vizsgák miatt, ami okozhatja, hogy késik.De azért csinálj egy tesztet hátha az megnyugtat.Ha az is negatív, mint az elõzõek várj egy pár napot hátha megjön, de ha akkor se keress fel egy dokit mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: 2 darab tesztet is csináltam!! Mind a kettõ(2) negatív. Azért aggaszt ennyire a dolog, mert a stressz épp az ellenkezõjét szokta nálam kiváltani.
igen
Én is ma voltam, pe érés után a 20. napon, de az uh nem mutatott semmit, csak csak a megvastagodott méhnyálkahártya látszott.
Szia! Olyan nincs, hogy korán mentél, ha már pozi teszted is van! Inkább hamarabb, mert ha baj van, akkor még tud gyógyszert adni a dokid! Lehetsz terhes persze, biztosan az is vagy. Nekem is késõbb van a peteérésem, így az elején még nálam sem látszott semmi. Nyugi, ilyenkor pár nap is nagyon sokat jelenthet! Mikor kell legközelebb menned?
gratulálok! Elõször én is korán mentem, 2 nappal az elmaradt mensi után, meg se vizsgáltak, azt mondták jöjjek vissza ha már 10 napja késik. Akkor már szép nagy petezsák volt, rá 10 napra már szívhang is. Légy türelmes, nemsokára meglátod a Babódat.
Lehet, hogy kicsivel késõbb estél teherbe, elég ha a jövõ héten már látja a petezsákot.
a pozitív teszt az pozitív teszt :D úgyhogy gratulálok. Én a mensi elmaradásától számított 7. héten voltam dokinál és akkor azt mondta hogy még elég picurka, de ott van. Nem jó hamarabb menni, mert valószínûleg nem lát még semmit. Vigyázz magadra! Üdv 16. hetes kismami
lehetsz ismerösömnek 4 hetesen se látszot
Szerintem is elsietted kicsit a dokihoz menést. Valószínûleg tényleg terhes vagy, ha két teszt is pozitív lett. Ne legyél elkenõdve, hogy még nem látszik az uh-on. Ami késik, nem múlik! Sok boldogságot!

Ma 3 poz. Teszt. Igy most vagyok 4és fél hetes terhes. Mikor érdemes a dokihoz mennem amikor már látja?

Legjobb válasz: kb 5-6 hetesen nagyon gratulálok biztos nagyon nagyon boldog vagy irigyellek

kb 5-6 hetesen nagyon gratulálok biztos nagyon nagyon boldog vagy irigyellek
A kérdező hozzászólása: Köszi, boldog vagyok, de a dokitól várom az áment, addig nincs nyugodság. Neked is gólyát küldök:-)
Szia nagyon sok boldogságot ne aggodj biztos minden rendben lesz!:-)) remélem hmarosan hozzánk is és mindenkihez aki szeretné eljut a gólya!:-))Küld mindenkihez lécci..:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!