Találatok a következő kifejezésre: 3 pozitív tesztem volt, 4 (7 db)

3-4 pozitív tesztem volt, 5 napja késik a mensim. Terhes lehetek, ha nem sok tünetem van?

3-4 pozitv teszt 5napos mensi keses..de nem erzem hogy tulsagosan fajna a cickom..ez normalis? jan 21-en volt meg utoljara feb 2an es 9diken voltunk egyutt..mennyi idos lehetek..help?..

Legjobb válasz: Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)

Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)
Attól függ, hogy melyik együttlétbõl fogant a baba. Mert ha február 2-án, akkor 3 hetes vagy, ha pedig 9-én, akkor 2 hetes. Szerintem terhes vagy, mert annyi teszt nem tévedhet, a tünetek pedig majd csak késõbb fognak jelentkezni. Néhány hét múlva menj el dokihoz, és akkor majd láthatod is a kis jövevényt.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt.a tesztekrol csinaltam mensi elott 3nappal ami pozitiv lett utana mikor kesett, nem voltam bizti a csikban halvany vagy sem ezert vettem 2olyan tesztet ami kiirta Pregnant!!!!!:)
a terhességi heteket az utolsó mensi elsõ napjától számolják.

3 pozitív terhességi tesztem volt, 4 nap menses késés után. Ma már vérzek, mint egy rendes mensesnél. Enyhe görcsök, nem rózsaszín vérzés. Ez a vetélés jele?

Jöv? héten mentem volna az els? vizsgálatra. Ha most megyek el orvoshoz, vérzéssel, elvégzi a hüvelyi vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!

Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!
Igen valószinú vetélésed volt. Nekem is igy történt, de nem vizsgáltak meg hüvelyen keresztül, csak UH-t csináltak.
Szerintem is lehet vetélés. Valahol olvastam, hogy a menzeszek bizonyos százaléka közben bekövetkezik vetélés úgy, hogy nem is tudunk róla. De van esélye annak is, hogy megmarad a baba, csak menstruálsz terhesen is. Menj orvoshoz mindenképp!
Bízzunk bennem hogy csak menses, de sürgõsen menj ügyeletre, és vizsgáltasd meg magad!!! Drukkolunk:-)

3 tesztem pozitivat mutat december 4 en volt az utolso menstruaciom, 12 nap késés után elmentem ultrahangra és az ultrahangos nem látott terhességet, azt mondta menjek vissza 10 nap mulva. Most akkor terhesvagyok vagy nem?

Tüneteim nincsenek csak a derekam fáj

Legjobb válasz: Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.

Nekem ilyen pici terhes koromban még nem látszott semmi, viszont petezsák már igen. Talán túl korán mentél, lehet, hogy 10 nap múlva már lesz valami. Nem mindegy, hogy milyen az uh gép, és mikor fogant a baba. Drukk.
Valószínûleg túl korán mentél. 7-8 hetes terhesen elég menni elõször. Ha meg késõi peteérésed volt, akkor meg még jobban tolódik ez...
Nekem 4 hetes terhesen, vagyis kb akkor amikor meg kellett volna jojjon, latszott mar a petezsak, de engem is visszahivtak. Szerintem is sok fugg a geptol es a dokitol! 3 pozitiv teszt mellett szerintem terhes vagy.
Tuti terhes vagy, ha pozitív tesztjeid vannak. Csak hát nem tudom, szerintem petezsákot látni kellett volna már. Én 9 napos késéssel mentem, és egyértelmûen látszott a petezsák, és benne embrionális elemek. Szívhang természetesen még nem volt, de a terhesség látszódott. Mondjuk nálam tényleg középidõben fogant. Lehet, hogy neked kicsit késõbb, és ezért nem látszott. Mikor teszteltél elõször pozitívat? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Kedves Viki! A sógornõm megtanulta egy életre hogy mikor menjen orvoshoz elõször és hogy vegyen e tesztet még egyszer az életben. Õ is 3 tesztet csinált és olyan 5 hetes volt mikor elõször elment orvoshoz mert bizonyosságot akart karácsony elõtt hogy 24.-én bejelenthessék a családnak. Aznap mikor dokihoz ment barnázni kezdett és aztán vérezni. A doki nem tudta megmondani hogy terhes e elvetélt e vagy méhen kívüli e mert annak is adnak 1%esélyt. Azt mondta menjen vissza 1 hét múlva azaz 2 ünnep között. Hát szép karácsonyuk volt gondolhatod mert féltek egy esetleges méhen kívülitõl mert az mûtéttel jár és utána hónapokig nem is próbálkozhatnak. Persze csak annyi volt hogy másfél hetet késett neki aztán mikor visszament a dokihoz már minden a helyén volt. Aztán megint elment és már akkor megint peteérése volt. Tegnapra nem várta. Nem kell sietni mert csak magadnak ártasz. 9hetesen elég elmenni a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen azt kellett volna látni az orvosnak a cisztát meg nekem percre pontosan megjött eddig mindig a menzeszem még 1 napot se késett eddig meg nemrég mütöttek vakbélre és akkor is már észre kellett volna venniük mert akkor teljesen megnéztek de utánna is percre pontosan megjött.éncsak reménykedek.
nem biztos, hogy terhes. Pozitiv tesztet ciszta is adhat! Barátnõmnél is igy volt. Valamint ha cisztád van, akkor a legtöbb esetben menstruációd is nagyon össze vissza van, sokszor ki is marad. Viszont akkor a cisztát kellett volna látnia az UHnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen majd megirom mit mondott az orvos.
ohh, hát akkor itt a magyarázat! Nagy valószínûséggel késõbb fogant, ha csak 8 napnál lett elõször pozitív a teszt. Ezért is kérdeztem rá. Nyugi, minden rendben, csak nagyon korán mentél. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsö tesztem negativ volt még a 4 nap késés után a második pozitiv majd csak a 8 nap késés után lett pozitiv.A derekam most is ugy fáj mintha megakarna jönni, nem mindig valamikor 2 napig se fáj. nemtudom énis magam azzal biztatom hogy 3 pozitiv teszt nem tévedhet semmi féle képpen.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangra és halistennek a doki azt mondta hogy minden rendben van 11 hetes vagyok.Azért ugy féltem még mondtam is a dokinak is de megnyugtatott hogy terhes vagyok:DDD

A napokban derült ki, hogy 4, 9 a TSH-m (valószínűleg ettől volt már 3 korai vetélésem) Ma egyértelműen pozitív lett a tesztem (29. napon) Tehetnek valamit hogy így is megmaradjon a baba? Vagy készüljek fel egy újabb vetélésre? Van remény?

Legjobb válasz: Persze, h van remény. én 14 éves korom óta evvel küzdöm. de nekem pl elõzõ babómnál 23 volt a tsh és tini koromban 100 felett is volt. a 4,9 az nem olyan sok, inkább csak határeset. Elsõ babóm már 4éves, teljesen egészséges, 2.-kal most vok 25 hetes terhes. Amúgy nem a tsh okozza a vetélést, hanem van olyan h azért rossz a tsh, mert rossz az anti tpo. Vagyis egy autoimmun folyamat lép fel és az támadja a pajzsmirigyet.Ha ez így van akkor veszély, h a magas anti tpo megtámadja és kilöki a magzatot. Keress egy endorinológust és vetess le anti tpo-t is. Ezenkívül szedj thyroxin hormonoótlógyógyszert, mert a tsh rossz értéke miatt születhet a magzat pajzsmirigybetegen. én euthyrox 100mg-ot szedek+200mg jódot naponta, így jó az érték.

Persze, h van remény. én 14 éves korom óta evvel küzdöm. de nekem pl elõzõ babómnál 23 volt a tsh és tini koromban 100 felett is volt. a 4, 9 az nem olyan sok, inkább csak határeset. Elsõ babóm már 4éves, teljesen egészséges, 2.-kal most vok 25 hetes terhes. Amúgy nem a tsh okozza a vetélést, hanem van olyan h azért rossz a tsh, mert rossz az anti tpo. Vagyis egy autoimmun folyamat lép fel és az támadja a pajzsmirigyet.Ha ez így van akkor veszély, h a magas anti tpo megtámadja és kilöki a magzatot. Keress egy endorinológust és vetess le anti tpo-t is. Ezenkívül szedj thyroxin hormonoótlógyógyszert, mert a tsh rossz értéke miatt születhet a magzat pajzsmirigybetegen. én euthyrox 100mg-ot szedek+200mg jódot naponta, így jó az érték.
Minden rendben ment?
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap töltöttem be a 7.hetet, szerdán megyek megint ultrahangra. Remélem, hogy minden rendben lesz, mert a 6. héten csak üres petezsákot láttak még.
szia hogy vagy azóta mi újság?
A kérdező hozzászólása: én most elevitet szedtem mert az volt itthon, a doki nem mondott semmit, hogy melyik lenne a jó, de majd rákérdezek megint. Remélem, hogy még tényleg idõben kezdtem el szedni a gyógyszert. Eddig minden rendben van, de folyamatosan attól rettegek mikor jön meg.
Utolsó vagyok, ja és Gravidát szedek mert a dokinõ szerint kell a babának a jód, de csak heti 2-3 szemet.De ezt a te dokid eldönti, megmondja.
Én is igy voltam, szülés, majd vetélés, és ujabb terhesség, amikor kiderült a 4.5 TSH.Letroxot kaptam, napi 1-et, megdobogtathatja a szived meg csinál furcsaságokat, de a terhességgel nem lesz gond!Pont idõben vagy!
Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!Írj majd néha, hogy vagytok!Jó babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot, az orvos nem mondta, de akkor így fogom bevenni. Tényleg nagyon remélem hogy idõben megkaptam és rendben lesz minden. Még egy vetélést nem élnék túl.
3. válaszoló vagyok. Örülök, hogy gyorsan sikerült eljutnod a dokihoz. Hidd el idõben kiderült a dolog, nem lesz semmi probléma. Egyetlen dologra figyelj, mert az fontos, de azt biztos az orvos is elmondta. Letroxot éhgyomorra kell bevenni és 1/2 óra múlva enni kell. Ha mást nem, akkor néhány kekszet. Ha kávézol, akkor csak ezek után jöhet a kávé.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ma el is mentem a dokihoz. Napi egy letroxot kell szednem, azt hiszem 50 mg-osat. 30 naponta kell mennem vérvételre. Nõgyógyásznál is voltam, õ duphastont adott. Ma csináltam még egy tesztet, az is pozitív, a gyógyszereket elkezdtem szedni, már csak reménykedni tudok.
Nekem is autoimmun alulmukodesem van, de nekem kell a 100as euthyrox melle 200jodot, mivel a terhesseg mas allapot es azt a jodmennyiseget a magzat igenyli es feleli igy nem ront az en allapotomon.elozo babamnal is szedtem es szules utan kellett abbahagyni.en az orszag legjobb pajszmirigyspecialistajahoz jarok, dr szabolcs istvan profhoz pesten.jobbulast.
Még a 3. vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy a vetéléseim után már született 2 egészséges kislányom. Mindkét terhesség alatt emelt dózisban kaptam a Letroxot és nagyon szoros orvosi ellenõrzés alatt voltam. Háziorvosom havonta adta a beutalót vérvételre ( TSH ellenõrzés ). Semmi probléma nem volt! Fel a fejjel, minden rendben lesz!!!!:-)
Menj el mihamarabb endokrinológushoz!
A kérdező hozzászólása: Igen, minden rendben volt, azóta már megszületett a kislányom, jövõ héten lesz egy éves, most kezdtünk próbálkozni a tesóval

Két napja használok ovu tesztet. Amit 3-án csináltam az nem volt ful pozitív de jol látszott a két csík. Amit 4-én este csináltam azon már kevésbé látszott a 2 csík. Ezek szerint már volt ovum?

Legjobb válasz: igen, 3-án ! az enyémre az volt ráírva, hogy akkor pozi, ha vagy ugyanolyan erõsségû, vagy erõsebb mint a controll csík!

igen, 3-án ! az enyémre az volt ráírva, hogy akkor pozi, ha vagy ugyanolyan erõsségû, vagy erõsebb mint a controll csík!

Május 29. -én volt utolsó mensim. Juli 3-án voltam hüvelyi UH-n és nem láttak semmit, 4 tesztem pozitiv lett. MNYH. :13mm Miért nem látták, elvileg 5. héten vagyok. Ilyenkor már látni nem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam mint ahogy írod, még az idõ is stimmel. Másfél hét múlva hivtak vissza, akkor már volt szívhang is :) Nekem is azt mondta a doki, hogy már látnia kéne, de nem lát semmit a megvastagodott nyhártyán kívül..az az érdekes h ahogy haladok elõre a terhességgel, nem bizonyosodott be, hogy késõi peteérés miatt lett volna, hisz pont a meni alapján számitott terhességi kornak megfelelõen haladok. Talán azért lehet, mert a dokim gépe egy elavult leselejtezett kórházi gép...vagy nem tudom.Ne izgulj, türelem :)

Én is ugyanígy voltam mint ahogy írod, még az idõ is stimmel. Másfél hét múlva hivtak vissza, akkor már volt szívhang is :) Nekem is azt mondta a doki, hogy már látnia kéne, de nem lát semmit a megvastagodott nyhártyán kívül..az az érdekes h ahogy haladok elõre a terhességgel, nem bizonyosodott be, hogy késõi peteérés miatt lett volna, hisz pont a meni alapján számitott terhességi kornak megfelelõen haladok. Talán azért lehet, mert a dokim gépe egy elavult leselejtezett kórházi gép...vagy nem tudom.Ne izgulj, türelem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igazatok lehet!
Nyugi, nekem csak 9 mm volt a "megvastagodott nyálkahártya", ami ahogy utánaolvastam, nem is volt nagyon megvastagodva. utána egy héttel szép petezsák volt, két héttel 1 élõ embrió a maga 11mm-vel, most meg már 25mm. :)
Gratula!!Sebaj, képed lesz késõbb, az akkori mini állapotról nekem sincs képem! :) ) 2.vagyok
késöbb lehetett ovud és fiatal terhes vagy 2 hét mulva több minden látni
Majd írd meg, hogy mi volt :) 2.vagyok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Most már megnyugodtam, kedden voltam uh-n és kimutatták az élõ embriót 5 mm hosszu.Csak kár hogy fényképet nem kaptam :( 6hgv

Lehetek babás? Ovu tesztem 2. -án és 3. -án pozitív volt. Voltunk is együtt 2-án és 4-én. Múlt héten kedd szerdán olyan érzésem volt, mintha valami nyománá az alhasamat. Igen, hülye hasonlat, de ehez tudnám hasonlítani. Hétfőre nemvárom.

A mellmimbóim érzékenyek,de annyira,hogy arra gondoltam apácskának ráírom:Don't touch :)

Legjobb válasz: Az 1.-nek! Igen, igazad van, de azt meg saját tapasztalatbõl tudom, hogy aki már nagyon várja a babát, az minden apró biztatásnak, véleménynek örül, és 2 nap is egy örökkévalóságnak tûnik. Borzasztóan sok kérdése van ilyenkor az embernek, amik kívülrõl nézve butaságnak tûnhetnek. A kérdezõnek, szorítok, hogy összejöjjön, ha nem is most, akkor a következõ hónapban.

Az 1.-nek! Igen, igazad van, de azt meg saját tapasztalatbõl tudom, hogy aki már nagyon várja a babát, az minden apró biztatásnak, véleménynek örül, és 2 nap is egy örökkévalóságnak tûnik. Borzasztóan sok kérdése van ilyenkor az embernek, amik kívülrõl nézve butaságnak tûnhetnek. A kérdezõnek, szorítok, hogy összejöjjön, ha nem is most, akkor a következõ hónapban.
nem kell ilyen korán ezeket megkérdezni mert csak csalódás a vége. itt a gyakorikérdéseken mindenki napjában 16x kérdi ugyanezt. gyorsabban menne a teherbeesés ha lazitanátok csajok, de komolyan. nyugodtan lefujjoghattok de ez megint olyan tünetegyüttes amibõl lehet terhesség és mensi is. most biztassunk hogy de pedig terhes vagy és ha megjön megint a csalódás. két nap mulva ugyis kiderül.
az elsõ vagyok: azért számítsuk bele nem biztos hogy az a jó ha mindenki bólogat persze igy-ugy a sógornõm anyjának a másodunokatesója is mensizett pedig terhes volt. Oké nagyon várja az ember meg minden de nem bántásból irja a tullihegést. természetesen én is drukkolok a kérdezõnek, de NINCS értelme ezeket a kérdéseket feltenni ilyen korán. esetleg a mensi napján.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kedves utolsó.Nem szokott fájni a mellem még mensi elõtt sem, soha.Nagyon örülnénk neki, ha valaki piszkálna bentrõl :) Hétfõn okosabb leszek, ha sokkal nem is de egy vagy negatív/pozitív teszttel
Kérlek írd meg nekünk ide a teszt eredményét! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szivesen megírom.
Nem írtad meg a teszt eredményt!Vagy nem jött össze?
A kérdező hozzászólása: hááát, negatív lett, de mensi azóta sem sehol :( Úgyhogy elmentem a dokimhoz.Nem érett meg teljesen a petesejt, és a testem nem tudta mi van.Ugyhogy norcolutot kaptam, ami meghozza a mensit.Hétvégére várom. Premens tablettát írt 30 napig.Barátcserje kivonatot tartalmaz.és palástfûtea.Voltak gondjaim a prolatin szintemmel.Hát egyenlõre ennyi. Azért nem írtam, mert elhavaztam egy kicsit.Sorry, de pótoltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!