Találatok a következő kifejezésre: 3 pozitív tesztem volt, (31 db)

3-4 pozitív tesztem volt, 5 napja késik a mensim. Terhes lehetek, ha nem sok tünetem van?

3-4 pozitv teszt 5napos mensi keses..de nem erzem hogy tulsagosan fajna a cickom..ez normalis? jan 21-en volt meg utoljara feb 2an es 9diken voltunk egyutt..mennyi idos lehetek..help?..

Legjobb válasz: Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)

Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)
Attól függ, hogy melyik együttlétbõl fogant a baba. Mert ha február 2-án, akkor 3 hetes vagy, ha pedig 9-én, akkor 2 hetes. Szerintem terhes vagy, mert annyi teszt nem tévedhet, a tünetek pedig majd csak késõbb fognak jelentkezni. Néhány hét múlva menj el dokihoz, és akkor majd láthatod is a kis jövevényt.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt.a tesztekrol csinaltam mensi elott 3nappal ami pozitiv lett utana mikor kesett, nem voltam bizti a csikban halvany vagy sem ezert vettem 2olyan tesztet ami kiirta Pregnant!!!!!:)
a terhességi heteket az utolsó mensi elsõ napjától számolják.

Febr.13-án volt az utolsó mensim, azóta semmi.1 hete késik. Tegnap elmentem nődokihoz, meg sem vizsgált sehogy, nem is érdekelte, azt mondta 2 hét múlva menjek uh-ra. Ja, van 3 pozitív tesztem. miért csinálta ezt?

Egy kicsit még a kedvemet is elvette.

Legjobb válasz: ultrahang se volt?mikor elõszõr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam,/ szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :) sok sikert

ultrahang se volt?mikor elõszõr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam, / szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :) sok sikert
H akell egy jó nõgyógyász és pesti vagy írj privit! 25 hete kismami
hát ez elég vicces, hogy meg sem vizsgált. szerintem ne aggódj, valószínûleg babás vagy, mivel pozi tesztjeid is vannak. inkább örülj, és ne aggódj. minden rendben lesz mikor visszamész. Gratula a babához!
Lehet, hogy azért nem uh-zott, mert még szívhangot nem valószínû, hogy hallott volna, bár a szikhólyagot meg kellett volna néznie. Szerintem keress fel más orvost!
Lehet nem akart túl korán manuálisan vizsgálni, de hogy Uh-ni miért azt nem tudom, talán biztosra akart menni, amikor már van szvhang.Ha úgy látod, legközelebb már ne hozzá menj, és ne keseredj, gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok Másik orvoshoz megyek, bár oda is csak pénteken, de mégse 2 hét.
Szerintem nem a megfelelõ dokinál voltál. Az én dokim 1 hét késésnél is megnézett hüvelyi uh-val, és visszarendelt egy héttel késõbbre is, mert mint mondta, csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, ami lehet baba, de mensi elõjele is. A következõ héten már hasival is láttuk a kis babszemet!:-) Ne engedd, hogy bármi elvegye a kedved, keress egy másik dokit! Sok boldogságot a kisbabához!

Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert volt 3 pozitív tesztem. Szombaton kellet volna megjönnie. Elsőre nem látott semmit a doki, majd azt mondta, hogy ott van az csak annyira pici, hogy nem látszik. Most akkor van, vagy nincs baba?

Két hét múlva kell visszamennem.Túl korán mentem?A kislányomat ilyenkor már látták.

Legjobb válasz: Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!

Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!
Üdv, a klub-ban... :) Teljesen ugyanígy vagyok mint te. Szombaton lett egy pozitív tesztem. Szerdán voltam dokinál, aki 5perc "nézelõdés" után közölte, hogy nem tudja megállapítani ezért átküldött a "nagy UH-ba". Ott azt mondták, hogy ott van, de még annyira apró maximum 3 v. 4 hetes, hogy jöjjek vissza jövõhéten, mert ez terhesség gyanú. De mivel látták, hogy ott van inkább csak azért kell visszamenni, hogy nem méhen kívül van-e. Amikor a kisfiamat vártuk, ugyanennyi idõs voltam, magánorvoshoz mentem, aki azt mondta akkor, hogy tökéletes helyen van, 5-6 hetes petezsák. Ja és ráadásul most több mint 3órát vártam, úgyhogy ezen felhúzva magam kértem is gyorsan idõpontot a magánorvosomtól. Elsõre azért nem hozzá mentem, mert gondoltam egy sima terhesség megállapítást egy körzeti is el tud végezni, DE NEM!! Szerintem szimplán ennyi a helyzet!!!! Úgyhogy ne aggódj, légy pozitív én is az vagyok!!! Ott a babó a pocakunkban!!!!!! :) )))
Nagyon korán mentetek. Eszembe sem jutott egybõl dokihoz menni, mivel úgyse látna semmit. Pozitív teszt után KÉT HÉT múlva érdemes menni akkor már lesz petezsák vagy már embrió is! Türelem, feleslegesen aggódtok még idõ, mire megnõ annyira, hogy látszon! Boldog babavárást mindenkinek
Minimum 2 hetet várni kellett volna az elmaradt mensi után, és akkor most nem kéne izgulnod... Nagyon-nagyon korán mentél. 7 hetesen a legjobb az idõzítés (3 héttel az esedékes mensi után) akkora lesz biztosan szívhang is! De ne izgulj, minden rendben, majd 2 hét múlva látni fogják már :)
UH géptõl is függ, hogy mennyire látható. Ne aggódj, ott van a baba, csak még tényleg kicsi. 2 hét múlva már nagy lesz és valószínüleg hallod majd a kicsi szívét is. Boldog babavárást, kevés aggódást!
nekem is ugyan így volt, csütörtökön teszteltem pozitívat, másnap megismételtem, és még az nap el is mentem dokihoz, nem látott semmit, de mondta, hogy olyan 2-3 hetes lehetek, 2 hét múlva visszarendelt uh-ra akkor voltam 5 hetes 2napos, és kis dobogó szivecskét hallottunk:) :) azóta megszületett és holnap lesz 2 hónapos!! Gratulálok, és Gyönyörû Babavárást!
Ne aggódjatok!!Én is ugyanígy voltam...4nappal azután mentem hogy meg kellett volna jönnie és persze nem látott semmit...csak megvastagodott nyálkahártyát.De visszahívott 1hét múlva akkor már ott volt a petezsák!! Úgyhogy nem izgulni és boldog babavárást!!! 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a biztató szavakat.

Ma volt 3 halvány pozitív tesztem. Szerintetek akkor már biztos a terhesség, vagy volt köztetek olyan aki halvány pozitív tesztek ellenére sem volt terhes?

Legjobb válasz: Én is gratulálok,nekem is halványak voltak a gyerekeknél az elsõ tesztek:-)Pár nap mulva csinálj másikat és erõsödni fog!Boldog babavárást!

Húúúha!Ennyiszer teszteltél, hogy elhidd?Akkor nagyon izgultál. Gratulálok!
Én is gratulálok, nekem is halványak voltak a gyerekeknél az elsõ tesztek:-)Pár nap mulva csinálj másikat és erõsödni fog!Boldog babavárást!
Igen. itt baba van a dologban, vagyis a pociban. :)
Milyen teszt? Én sajnos úgy jártam (2 teszt lett pozitív).De jobb lenne, ha nem idegesítenéd magad ezzel, egyáltalán nem biztos, hogy te is így jársz. Azt még leírom, hogy Medilab volt, reméljük te nem azzal teszteltél :-) De ha igen, akkor is nagyon szúrkolok, természetesen nálad lehet baba!!!!
gratula! 3szor nem téved a teszt!
Gratulálok! Tesztelj pár nap múlva is, mert akkor már erõsebb lesz, és olyan jó nézni is a csíkokat:)
Hihetsz a teszteknek! Kisbabát vársz :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Már kezdem elhinni:)
Csatlakozom, nekem is halvány volt, és Bébi volt a dologban! :) Gratulálok! Felteszed a teszteket, hogy meg tudjuk nézni? ;)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. El sem merem még hinni. Nagyon boldog vagyok. Amúgy mindhárom teszt másmilyen. (One minute, Lily, Corax)
Feltétlen írd meg, ha már 100% a babó!

Utoljára jan 17 -22 ig volt mensim. Az elmult 3 napban csináltam 3 tesztet és mind 3 pozitiv lett igaz csak halványan. Lesz baba vagy nem mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)

Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)
Hát szerintem elég nagy!!!Gratulálok!!Milyen teszttel teszteltél? Ha kevésbé érzékennyel, lehet hogy csak ezért halvány, ha érzékenyebbel tesztelsz, lehet, hogy már a második is erõsebb.De vannak olyan esetek, amikor a hcg lassan emelkedik és ezért halvány, lehet, hogy 1-2 nap múlva már erõset tesztelsz.
Várj még 2-3 napot, tesztelj újra, addigra, megsokszorozódik a hcg szintje és erõsödni fog a csík! (ha nem jön meg) Egyébként a halvány pozitiv is pozitiv! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.gondolom még ezzel nem érdemes igy dokihoz menni hisz ugysem tudna semmit sem mondani vagy igen,
nem még korai, várd meg az elsõ nagyon erõs tesztet és akkor lehet esetleg bejelentkezni, de nem kell kapkodni, mert minél késõbb mész, annál többet fognak látni/mondani.
Sajnos spontán vetélés.
A kérdező hozzászólása: Várok még 1 napot, meglátom hogy mi lesz és ha ugy van akkor holnap elmegyek.... Majd jelenkezem itt hogy mi van! Addig is köszi!
Addig viszont ha tudsz feküdjél, vagy pihenj, ne emelj és ne csinálj fizikai munkát! Drukkolok hogy minden rendben legyen!
szia én is leirom a unokanövérem történetét. 5 hetesen ugytudta meg hogy terhes hogy elöntötte a vér és görcsölt is. és semmi baja nemlett, általában ha elvetél valaki akkor darabos. ha neked nemvolt az akkor nincs gond . de én még ma bemennék a dkorházba mert ha baj van adnak erösitötö.
A kérdező hozzászólása: Szia 2-eske! Sajnos tegnap délután iszonyúan görcsöltem és darabosan kezdtem vérezni. Amikor elmentem wc-re a wcpapiron sajnos volt egy nagyobb darab "valami". :( Ne tudtam orvoshoz menni, be kellett jönnöm melóba. :((
van még remény. irtam neked privit.:) tudom nehéz , mert én is már lassan 2 éve probálkozunk, és most ugynézki megfog jönni, pedig elsö honap volt miota rendben vagyok hormolilag. ti miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Én is küldtem neked privit. Mi amugy "még csak" 3 hónapja, de nekem egy örökkévalóságnak tûnik!
Szia! 2. válaszoló vagyok! Hogy vagy? Vérzés? Dokihoz mész? ÍRJ!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia... Vérzek. Nagyon. Bár már nem annyira mint tegnap de ez akkor is sok. Tegnap délután iszonyatos görcseim voltak és darabosan véreztem. :( Szóval szerintem elment a baba. :(( Dokihoz nem megyek még, várok egy két napot és meglátom. Hát mit mondjak..le vagyok törve. De azt a tanácsot kaptam hogy próbálkozzak rögtön ujra meg a babával, ilyenkor jobb az esély a terhességre, mert a hormonok még ugy állnak ahogy kell.
Nagyon sajnálom! Együtt érzek veled!!!! Én is átéltem. Szerintem is próbálkozzatok, nekem 2 hónapra rá sikerült. Azért jó lenne ha látna a doki, hogy rendesen kitisztultál-e, nehogy késõbb baj legyen miatta. (márha elment és nem csak a nyálkahártyádból szakadtak le darabok). Nagy darabok voltak? Erõs görcs volt? Mert nekem mennyiségre most 2 napig normális volt, azaz sok a terhességhez. Én kívánom hogy mihamarabb sikerüljön és minden rendben legyen!! Írj még hogy mi van! 2.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap nagyon erõsen véreztem és élénk piros volt. Ma is vérzek de már sötétebb a színe. A görcs tegnap nagyon erõs volt ugy éreztem mintha kést forgatnának a mé=hemben közben, az után j=óttek a darabkák meg az a egy nagyobb kb 5-6 mmes, de azóta megint semmi. Ugyhogy most csak vagyok és várok. Ha elmulik ujra megpróbálkozunnk és remélem a következõ alkalommal szerencsém lesz!
Szia! Hogy vagy? Voltál dokinál? Vérzel még? Kitartás! 2.v
A kérdező hozzászólása: Szia 2.v. Már csak egy picit barnázok, ugy néz ki higy ma már teljesen elmegy. Dokinál nem voltam, uyg döntöttem várok. Megint megpróbálkozunk. Eddig minden hónapban volt peteérésem, remélem most is lesz. SZeptember 5.=én kellene lennie. Aztán majd meglátjuk.
Szia! Nem tudom olvasod-e még amit írok! 2.v.vagyok! Mi újság?
2. válaszoló vagyok. Mikor volt vetélésem, akkor kézzel és uh-val is megvizsgált, pedig véreztem. Megoldják, ne aggódj! Ez a dolguk, szóval irány a korház, nehogy késõ legyen!
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon rendesek vagytok hogy ennyien válaszoltok A 2. válaszolónak üzenem, hogy majd jelentkezem!!
A kérdező hozzászólása: De ilyenkor ha vérzek hogyan vizsgál meg a doki? Ilyenkor is ultrahanggal vagy valahogy máshogy?
A kérdező hozzászólása: Sejtettem.. Ugy sírtam reggel amikor megláttam a vérzést. És most el kell mennem dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Lehet hogy vetélés, mert 3 teszt nem hazudik. Ha tudsz menj dokihoz!!!! De leírom az én történetemet! nekem 5 nap késés után és pozitív teszt után megjött, de nem volt darabos és nem voltak görcseim. Ez volt 1 hete. 2 napig rendes mennyiségû vér volt, majd pár csepp és egyre barnább majd mostmár csak néha-néha 1-2 csepp barna, el is voltam keseredve, bõgtem..., sõt a hõm is leesett 3 tizedet. Hétfõn voltam dokinál és az uh-n ott volt az 5 mm-es petezsák. :) Azt mondta a doki hogy elõfordul néha vérezgetés (lehet a méhszájbõl), de ha görcs is van az már baj. Írt fel Utrogestan-t mostmár csak 1 csepp barna van néha. Úgyhogy van remény. Én kívánom neked hogy minden rendben legyen! Azért még én is izgulok, mert jövöhéten megyek vissza, mert a szikhólyagra annyit írt hogy sejthetõ. Mindenképp menj el dokihoz!!!! Szorítok! És Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Jaj de örülök hogy neked sikerült! Nekem sem darabos, és reggel görcsöltem de most már nem. Nem tudom, nem merek reménykedni. Pedig annyira szeretném. És ha mégis sajnos ugy lenne hogy vetélés akkor mennyi idõ után próbálkozhatunk ujra babával? Lehet rögtön vagy várjak?
Ilyenkor nem kell várni. Nagyon sokan vannak, akik terhesek voltak és nem is tudtak róla, mert megjött nekik, csak max késett egy kicsit. Mivel ilyenkor nincs szükség egészségügyi kaparásra nem kell kivárni a 3 hónapot. Azért én szorítok Neked, menj orvoshoz, ha elmúlt a vérzés. Sok sikert!
ha vetéle´s ez még inkább csak egy nem rendesen megtapadt sejt ami leválik a menzesszel. a doki max úgy tudja megnézni hogy mi is történt hogy vesz töled vért és 2 nap múlva megint ha a hcg szinted ezalatt nem nött akkor vetélés. próbálkozni lehet nyugodtan mert ez egy menstruáció igazábol. de ha nincsenek görcseid és eláll a vérzés nromálisan akkor nincs értelme dokihoz menned, kb 2 hét múlva tesztelj (addig ha lesz peteérésed nyugodtan lehet próbálkozni) és negatív akkor az a baba nem tapadt meg ha pozitív várj még 2 hetet és megint tesztelj ha akkor is pozitív akkor mehetsz dokihoz akkor már talán szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!! Tényleg sokat segítettetek!
Én a 2. válaszoló vagyok. Semmiképp ne éld bele magad, és ha ott marad akkor csak boldogabb leszel. Nézd. Nekem május 26-án volt már egy spontán vetélésem, sajnos. Azóta megszakítással védekeztünk, és látod, még véreztem is de a baba ott van! Pedig mennyi esély lenne rá??? Ha a baba akar jönni, ígyis-úgyis fog! Ne add fel, de ne éld bele magad, csak beszélj hozzá, hidd el sokat számít! Egy kismama ismerõsöm mondtam hogy amikor a fiával volt terhes, kiderült hogy méhen kívüli, azonnal befektették a korházba, és úgy volt hogy reggel megmûtik. Egész este a picihez (petezsák :) ) beszélt és reggel mikor újra uh-t csináltak, megállapították hogy az éjjel lement a méhébe és beágyazódott ott. Az emberi test csodákra képes! De menj dokihoz!
De nagyon szorítok! ha nincs görcs és darab, az jó jel. Max menzis érzés, nekem az volt az elsõ nap. 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Te annyira kedves vagy, nagyon köszönöm, nem is tudod mennyit segítettek a szavaid. Nem élem bele magam. Nagyon félek most már!!! Neked nagyon boldog babavárást kívánok!!!
Ilyenkor mindenképpen jól esnek a bíztató szavak, de én csak történeteket írtam le, hogy ilyen is van. Nagyon örülök hogy tudtam segíteni!!! Teljesen átérzem amit most Te! Szóval ha ma nincs doki akkor holnap menj el! És mindenképp ÍRD MEG!!!!! Veled vagyok! :) 2-eske :)
Én a helyedben azonnal elmennék orvoshoz, mégpedig azért mert elképzelhetõ, hogy azért vérzel, mert nem méhben, hanem mondjuk a petevezetékben van a pici. Sógornõmmel ez volt, épphogy elért a dokihoz, még nem kellett eltávolítani a petevezetõt. Amúgy azt mondják, ha görcsa van az nagyon nem jó, azonnal orvoshoz kell menni. Mert ha méhben van akkor nincs "gond" báááár... ha mondjuk nem az volt a baj, hogy nem tapadt meg, hanem az hogy elhalt, akkor maradhatott ott valami a sejtecskébõl.. igazi baj akkor van ha nem jut el a méhig a sejtecske. Tehát ne várj, hanem menj kórházba, mondd el mi volt és gyõzõdjenek meg róla, hogy a helyén volt a pici és nem méhen kívül.
lehet egy emlékezõ mensi is, elsõ hónapokban ilyen elõfordulhat. Úgy olvastam az hamarabb elmúlik, és kicsit más is, mint a normális. Sajnos, lehet egy spontán vetélés is:( Várd meg, hogy mi lesz ma, és szerintem jó lenne elmenned dokihoz, hogy megnézzen! Tényleg fontos ilyenkor, hogy ha fenyegetõ vetélés veszélye ven, hogy idõben elmenj dokihoz, és megfelelõ kezeléssel(gyógyszeres) még megmenthetõ a baba!!! Ha megnyugtat, akár ma is bemehetsz ügyeletre..
A kérdező hozzászólása: Szia 2-eske! Megvagyok köszönöm, ujra gõzerõvel "dolgozunk" a babán. Most lesz egy romantikus hétvégénk, ugyanis az anyósomék mennek el hétvégére és mi meg megyünk oda "õrizni" a házat. A férjem azt mondta hogy van egy meglepije. Amugy épp ma van peteérésem. Hát... Remélem! :) )

3 pozitív halvány tesztem volt eddig. Tegnap kellett volna megjönnie, nem jött. Ma teszteltem egy Gabriell plusszal, negatív! Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Ne tesztelgess annyit. Várj 3-4 napot, és akkor tesztelj megint, ha nem jön meg. Ha mégis tesztelni szeretnél, akkor meg ne keseredj el a negatívnál... Hányadik napon jársz? Hány naposak a ciklusaid?

Ne tesztelgess annyit. Várj 3-4 napot, és akkor tesztelj megint, ha nem jön meg. Ha mégis tesztelni szeretnél, akkor meg ne keseredj el a negatívnál... Hányadik napon jársz? Hány naposak a ciklusaid?
Várj még pár napot, aztán tesztelhetsz megint. De szerintem terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! 26 naposak a ciklusaim, 1 napja késik. Azért teszteltem ennyit, mert 3 napja rosszul érzem magam és a melleim is akkorák lettek, mint egy lufi. Fájnak, égnek! Nem tudom, hogy mi van!
Talán eddig érzékenyebb teszttel teszteltél, mint a Gabriel, és azok hamarabb kimutatták. Próbálkozz holnap újra!
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

3 pozitív terhességi tesztem volt, 4 nap menses késés után. Ma már vérzek, mint egy rendes mensesnél. Enyhe görcsök, nem rózsaszín vérzés. Ez a vetélés jele?

Jöv? héten mentem volna az els? vizsgálatra. Ha most megyek el orvoshoz, vérzéssel, elvégzi a hüvelyi vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!

Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!
Igen valószinú vetélésed volt. Nekem is igy történt, de nem vizsgáltak meg hüvelyen keresztül, csak UH-t csináltak.
Szerintem is lehet vetélés. Valahol olvastam, hogy a menzeszek bizonyos százaléka közben bekövetkezik vetélés úgy, hogy nem is tudunk róla. De van esélye annak is, hogy megmarad a baba, csak menstruálsz terhesen is. Menj orvoshoz mindenképp!
Bízzunk bennem hogy csak menses, de sürgõsen menj ügyeletre, és vizsgáltasd meg magad!!! Drukkolunk:-)

Két héten át tartó pozitív OVU teszt? Volt már ilyen valakinek? Igazából csak most kezdtem el ovu tesztet használni, azaz 3. -án, hogy biztosabbak lehessünk a pé. -ben. Első negatív, aztán egyre erősődő pozitív csík.

18-19.-re NEM kellene megjönnie... Persze folyton reménykedem, hogy nem is fog. Érzek én már mindenféle terhességi tüneteket( bimbó érzékeny, enyhe balo.-i petefészek szurkálás, köldök melletti szurkálás, alhasi feszülés,görcsölgetés nehezedett, feszül? cicik-már vagy két hete- de félek, hogy csak képzel?döm...Segítsetek, mik az egyértelm? jelek? HCG teszt 12.-én negatív:( DE reménykedem...

Legjobb válasz: Szia! Na, mi újság veled, lett + terhességi teszted? Most olvastam a kérdésed, és találtam egy-két hasonló problémával foglalkozó kérdést is a keresõben. Akiknek tartósan + volt az ovu tesztjük, azoknál késõbb kiderült, hogy terhesek!:D Remélem nálad is ez van, nem pedig más probléma, írj, ha olvastad! Puszi!

Szia! Na, mi újság veled, lett + terhességi teszted? Most olvastam a kérdésed, és találtam egy-két hasonló problémával foglalkozó kérdést is a keresõben. Akiknek tartósan + volt az ovu tesztjük, azoknál késõbb kiderült, hogy terhesek!:D Remélem nálad is ez van, nem pedig más probléma, írj, ha olvastad! Puszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!