Találatok a következő kifejezésre: 3 pozitív tesztem (107 db)

Már előfordult velem, hogy pozitív teszt ellenére nem voltam terhes. Most megint 3 pozitív teszten vagyok túl, menjek orvoshoz vagy még várjak?

Az utolso menstruaciom junius 24-en volt,az elmult harom hetben minden heten egyszer csainaltam egy terhesegi tesztet ami mind a harom pozitiv volt. Deen meg voltam igy hogy pozitiv a tesztem elmentem orvoshoz csinalt egy huvely ultrahangot es mastam kezdtem verezni majd 2 napra ra negativ volt a tesztem.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet hogy az elõzõ esetben vetélésrõl volt szó. (most pedig már majdnem 2 hónap is eltelt vérzés nélkül ugye?)

Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet hogy az elõzõ esetben vetélésrõl volt szó. (most pedig már majdnem 2 hónap is eltelt vérzés nélkül ugye?)
Szerintem menj orvoshoz a pozitiv teszt nem csak terhességet jelenthet.
Kiegészítésképpen annyit, hogy a terhességi teszteken is feltüntetik, hogy mitõl kaphatsz átpozitív eredményt. Méhenkívüli terhesség, egyéb gyógyszerek (progeszteron tartalmú, stb). Ha pozitív a teszted, ne gondolkozz, menj orvoshoz!
bocs, nem átpozitív, hanem áLpozitív

24 éves vagyok, van párkapcsolatom, gyógyszert szedek. Ma kellene megjönnie, de 3 pozitív tesztem lett. Nem állunk készen egy gyerekre és nem is terveztük sajnos. Csak az abortusz jöhet szóba? Más megoldás nincs véletlen, hogy elmenjen a magzat?

Nem könnyû nekem,mert nagyon családcentrikus vagyok,de szeretném,hogy,ha lesz gyermekem,akkor szeretetben nöjjön fel és tervezett baba legyen,nemrégóta vagyunk együtt a párommal és egyelõre õ se akarja egyáltalán.

Legjobb válasz: Nincs, mindenféle kuruzslás az életedbe kerülhet.

Nincs, mindenféle kuruzslás az életedbe kerülhet.
Nincs más. Vagy abortusz, vagy megszülöd.
Még ha meg is próbálsz valami abszurd módszerrel vetélést okozni saját magadnak, valószínû hogy nem fogsz rendesen "kipucolódni", és ugyanúgy el kell menned eü. kaparásra. Szerintem konzultálj a nõgyógyászoddal!
Létezik gyógyszeres magzatelhajtás a 8. hétig, de hazánkban nem elérhetõ. Ausztriába, Bécsbe szoktak járni a nõk egy bizonyos klinikára, hogy kérjenek ilyen tablettát. Nagyon-nagyon drága, de kisebb megterhelés a szervezetednek, mint az abortusz. Ezen kívül azt olvastam valahol, hogy egy holland feminista szervezet postai úton küld ilyen tablettát olyan nõknek, akik rászorulnak. Nézz utána, remélem minden rendben lesz. :)

Van 3 pozítiv tesztem, akkor ez biztos terhesség úgye? Dokim csak jövő héten lesz, kb 4 hetes lehetek, talán még korai is lenne menni.

2 napja volt egy nagyon halvány kis barnázásom,de azóta semmi, mellbimbóim fájnak és mindjárt megjön érzésem van.

Legjobb válasz: gratulálok! de ha a barnázás visszatér menj dokihoz! egyébként ha minden rendben akkor elég 2 hét késés után dokihoz menni mert addigra már lesz szívhang is :)

gratulálok! de ha a barnázás visszatér menj dokihoz! egyébként ha minden rendben akkor elég 2 hét késés után dokihoz menni mert addigra már lesz szívhang is :)
A barnázás a mensi körül normális, ilyenkor un. emlékezik a szervezet illetve lehet a petezsák vándorlásától is, ugyani a petesejt a tévhittel ellentétben nem a méhben termékenyûp meg hanem peteéréskor a petevezetõbe megy, majd kb 1 hét kell neki, hogy a méhbe jusson ekkor kb 3mm es már a petezsák. Szóval a barnázástol ne ilyedj meg, de ha vérzel is akkor fordulj orvoshoz. Egyébként gratulálok :) Bocsi a biologia oráért. Üdv 8 hkm
De jó, gratulálok!Elsõ?
Gratulálok! Nem várt napjan nekem is volt egy kis vérzésem. Elõször azt hittem megjott 24 hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek, nagyon kedvesek vagytok :) . 2.baba lesz 1, 5 év próbálkozás után. elsõ mindjárt sikerült.

Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert volt 3 pozitív tesztem. Szombaton kellet volna megjönnie. Elsőre nem látott semmit a doki, majd azt mondta, hogy ott van az csak annyira pici, hogy nem látszik. Most akkor van, vagy nincs baba?

Két hét múlva kell visszamennem.Túl korán mentem?A kislányomat ilyenkor már látták.

Legjobb válasz: Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!

Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!
Üdv, a klub-ban... :) Teljesen ugyanígy vagyok mint te. Szombaton lett egy pozitív tesztem. Szerdán voltam dokinál, aki 5perc "nézelõdés" után közölte, hogy nem tudja megállapítani ezért átküldött a "nagy UH-ba". Ott azt mondták, hogy ott van, de még annyira apró maximum 3 v. 4 hetes, hogy jöjjek vissza jövõhéten, mert ez terhesség gyanú. De mivel látták, hogy ott van inkább csak azért kell visszamenni, hogy nem méhen kívül van-e. Amikor a kisfiamat vártuk, ugyanennyi idõs voltam, magánorvoshoz mentem, aki azt mondta akkor, hogy tökéletes helyen van, 5-6 hetes petezsák. Ja és ráadásul most több mint 3órát vártam, úgyhogy ezen felhúzva magam kértem is gyorsan idõpontot a magánorvosomtól. Elsõre azért nem hozzá mentem, mert gondoltam egy sima terhesség megállapítást egy körzeti is el tud végezni, DE NEM!! Szerintem szimplán ennyi a helyzet!!!! Úgyhogy ne aggódj, légy pozitív én is az vagyok!!! Ott a babó a pocakunkban!!!!!! :) )))
Nagyon korán mentetek. Eszembe sem jutott egybõl dokihoz menni, mivel úgyse látna semmit. Pozitív teszt után KÉT HÉT múlva érdemes menni akkor már lesz petezsák vagy már embrió is! Türelem, feleslegesen aggódtok még idõ, mire megnõ annyira, hogy látszon! Boldog babavárást mindenkinek
Minimum 2 hetet várni kellett volna az elmaradt mensi után, és akkor most nem kéne izgulnod... Nagyon-nagyon korán mentél. 7 hetesen a legjobb az idõzítés (3 héttel az esedékes mensi után) akkora lesz biztosan szívhang is! De ne izgulj, minden rendben, majd 2 hét múlva látni fogják már :)
UH géptõl is függ, hogy mennyire látható. Ne aggódj, ott van a baba, csak még tényleg kicsi. 2 hét múlva már nagy lesz és valószínüleg hallod majd a kicsi szívét is. Boldog babavárást, kevés aggódást!
nekem is ugyan így volt, csütörtökön teszteltem pozitívat, másnap megismételtem, és még az nap el is mentem dokihoz, nem látott semmit, de mondta, hogy olyan 2-3 hetes lehetek, 2 hét múlva visszarendelt uh-ra akkor voltam 5 hetes 2napos, és kis dobogó szivecskét hallottunk:) :) azóta megszületett és holnap lesz 2 hónapos!! Gratulálok, és Gyönyörû Babavárást!
Ne aggódjatok!!Én is ugyanígy voltam...4nappal azután mentem hogy meg kellett volna jönnie és persze nem látott semmit...csak megvastagodott nyálkahártyát.De visszahívott 1hét múlva akkor már ott volt a petezsák!! Úgyhogy nem izgulni és boldog babavárást!!! 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a biztató szavakat.

3 pozitív tesztem van. Kedden megyek orvoshoz. Hallottam olyan rémhíreket, hogy ha kézzel vizsgál a doki és rossz helyre nyúl, elmehet a baba? Sajna ott a rendelőben nincs ultrahang.

Legjobb válasz: Erre nem tudok választ adni, csak annyit, hogy én magánrendelésre járok és ott csinálják az UH-t is, de engem, csak a 12. heti UH alkalmakor fog csak megvizsgálni elõször. Egy majdnem 9 hetes kismami

Erre nem tudok választ adni, csak annyit, hogy én magánrendelésre járok és ott csinálják az UH-t is, de engem, csak a 12. heti UH alkalmakor fog csak megvizsgálni elõször. Egy majdnem 9 hetes kismami
én nem mentem csak a 7. héten. de hála Istennek fogadott dokim is azt mondta, hogy ilyen hamar nem vizsgál meg kézzel, mert bármi baj történhet és õ nem akarja azt. Összesen a 9 hónap alatt 2x vizsgált kézzel, jobb UH-val látható a méhszáj (a késõbbiekben nézik majd). olyan helyre menj ahol van UH!!!
ez baromsag!!!! kicsi terhesegnel nem vizsgal meg kezzel a doki!! ez nagyon nagy hulyeseg!!
Én 5 hetes voltam, amikor elmentem dokihoz, kézzel megvizsgált, rákszûrést, meg hüvelyi ultrahangot is csinált.Most 2 éves a babám!
Engem az elsõ babánál kézzel vizsgált a doki és minden rendben volt. :) Amúgy az elsõ 2 ultrahang hüvelyi, tehát azzal az eszközzel is nyúlhatnának rossz helyre... Ne aggódj, ráadásul a nagyon fiatal terhességet az ultrahang nem is mutatja ki, de a doki keze simán kitapintja!
Nem írtad, hány hetes terhes vagy kb. Ugyanis, ha nincs uh, a hatodik, vagy inkább a hetedik héten nagyobbodik meg és puhul fel annyira a méh, hogy azt kézzel is érezze. Normális orvos azonban 12. hétig ( ha csak nincs valami egyéb indikációja ) nem vizsgál manuálisan, csak UH-n! Valóban növeli a vetélés esélyét, egészséges terhesség esetén is! Úgyhogy szerintem ezt jól gondold meg. Én máshová mennék a a helyedben, és azt is csak a hatodik betöltött hét után. Addig csak petezsák látszik, az nem, hogy élõ-e az embrió. ( utána kezd pulzálni a szívcsõ ) ( ez a második terhességem, és most is csak a 12. hét után lesz manuális vizsgálatom )
5. héten engem is megvizsgált a doki kézzel. Szükség is van erre, hogy lássa zárt-e a méhszáj, és hogy nincs-e valami fertõzésed, ami árthat a babának. Viszont a doki nem nyúl fel a méhedbe, nem tud kárt tenni a kicsiben. Ha valakinek emiatt elment a baba, akkor amúgy is elment volna. Amúgy 2 hetes késénél van értelme dokihoz menni, akkor már van szívhang is.
Szia! Elõször a 5. hét körül voltam dokinál, kézzel vizsgálta a méhszájat, a 6. héten csinált elõször hüvelyi UH-t (amit kb. a 14-16. hétig csinálnak). Annyi igazságaalapja lehet a történetnek, hogy ha rossz helyen van a bébi, akkor elmehet. De akkor egyébként is meg van az esélye. 7 hós anyuka

Lehetséges hogy nem látott semmit a doki az ultrahangon? Olyan 4-5 hetes terhes lehetek, 3 pozitív tesztem van meg tünetek: cicifájás, 37 feletti hő, nincs folyásom, 5 napja késik...

Visszarendelt 2 hét múlva. A NY.H 14mm nem tudom, ez jó??!

Legjobb válasz: Lehetséges!5 hetes terhes voltam,amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.

Lehetséges!5 hetes terhes voltam, amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.
Igazán csak a 7.héttõl látják a babát. Kérhettél volna vérvizsgálatot, abból szerintem kiderült volna már... De két hét múlva már biztos látja a babád a doki.
Elsõ terhességemnél elõször nekem sem látott semmit a doki, aztán megjelent a petezsák. De akkor inkább 4 hetesnek kell lenned, mert 5 hetesen már van petezsák. Nyugi, nincs semmi baj, 3 teszt nem hazudik. 15 hetes kismama
A 14 mm-es mehnyalkahartya nagyon igeretes :)
Elozo vagyok. megneztem: nekem 5+2-nel latszott a petezsak eloszor. Turelem :)
Nekem is már 4hetessen mutatta teszt de a dokim azt mondta 7-8hetessen menjek csak elöször uh-ra mert akkor már látja rendessen a "helyzetet". Hosszu 2-3hét volt de nagyon jó volt mikor elöször megláttam a babszemnyi teremtést a képen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem hogy így van. Õ is mondta hogy korai terhességnél nem biztos h látni valamit, meg ha már 3 teszt van, csak van ott valami. Nagyon remélem. Ma volt némi barnás folyásom, de erre a doki nem igazán mondott semmit. Gondolom akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: találtam egy 2 hónappal ezelõtti leletet, úgyszintén uh volt, és menzi elõtt azon 4 mm-t írnak. Akkor a 14 mm jelenthet valamit, remélem! :) Gratula a babákhoz!!!
Légy türelemmel, mert minden a legnagyobb rendben! :)

4 napja késik, van 3 pozitív tesztem. Egy kalkulátor szerint holnap lennék 5 hetes. Cicim fáj, néha a hasam is hőemelkedésem van, hányinger kerülget sokszor... Stb Ma mégis egy kicsit elkezdett barnás-véres dolog jönni. Baj van?

Holnap megyek dokihoz de lehet h kés??? Nagyon félek hogy elmegy. Mit tegyek? a hasam néha szurkál és néha menzis érzéseim is vannak.

Legjobb válasz: Szia! Ha nagyon félsz,és nem múlik a barnázás,akkor menj be nõgyógyászati sûrgõsségire.Ha múlik,akkor pihenj,ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra,hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor,meg a szurkálás is!! Szorítok neked!

Szia! Ha nagyon félsz, és nem múlik a barnázás, akkor menj be nõgyógyászati sûrgõsségire.Ha múlik, akkor pihenj, ne idegeskedj és várd ki a holnapot.Gondolj arra, hogy minden rendben lesz.A mensi érzés normális ilyenkor, meg a szurkálás is!! Szorítok neked!
A 14mm az már a babát jelenti nekem is elõször csak ennyit tudot mondani a doki de 2hét múlva már láttszot a babom.Ugyhogy gratulálok, de majd ird meg a 2hét múlva mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Hát a barnára nem mondott semmit, viszont nem látott még semmit a doki, úgyhogy visszahívott 2 hét múlva. Mondjuk az sztk-ba rohantam el, mert az volt a legközelebb. Lehet nincs is baba? Csak a méhnyálkahártya vastagabb, 14mm.
Szia! Átérzem a félelmed. Vegyél be MagneB6 és lazíts! Feküdj le, pihenj! Ha csak barnázás pihenj még 1-2 napot! Engem hasonló helyzetben azzal bátorított egy ismert genetikus, (nem tudom szószerint idézni, csak a lényegét) hogy: az életre való magzat megmarad. Ha nagyon véreznél, vagy ha nagyon görcsölne a hasad, ha hasító éles fájdalmat érzel, akkor sürgõsen menj orvoshoz, vagy hívd a mentõket! Remélem minden rendben! Írd meg este, vagy holnap, hogy: JÓL VAGY! Szorítok Neked!
Szorítok nagyon! Írd majd meg mi volt! Sok szerencsét, jó egészséget! Kellemes babavárást :-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszi, beveszek egy Nutrilite-magnézium-ot, hátha segít. Görcsölni nem görcsölök. Már fekszem is be az ágyba, aztán holnap meglátjuk. Szorítsatok!
Ne izgulj! Minden rendben lesz! A magnézium szerintem nem árt. A lényeg hogy feküdj, feküdj és holnap doki! Õ biztosat tud mondani! Ha barnázol de nem görcsölsz, és vérzés nem lesz nem hiszem hogy gond van. Az is lehet hogy így jelez a szervezeted hogy baba van! Csak nyugodj meg! Tudom nem könnyû, átéltem! (A második hozzá szóló voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Vegyek be magnéziumot? az segíthet? Szedem az elevitet 3 napja. Jajj nagyon félek.
szia! Nem akarlak megrémíteni de nekem is így volt és sajna elment a baba.1-2 napig jött nekem is ez a barnás dolog, majd begörcsöltem elkezdtem vérezni rendesen és sajna...... Magne B6-ot kaptam, meg Rutascorbint, de már nem segített. Most megint terhes vagyok 5 hetes.Izgulok remélem nem lesz semmi. És azt ajánlom minél elõbb doki! Pihenj sokat! Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi bajod!!
A kérdező hozzászólása: Ma elkezdtem görcsölni meg vérezni. Azt mondta a doki az sztk-ban hogy csak késõi menzi és a 3 tesztet nem tudja hogy miért lett pozitív (ebbõl 2 a menszi elötti este+). Ennyi. Nem értem. Ha volt is valami, mostmár tuti nincs. Én ikerterhességnek indultam, anyukám elkezdett vérezni meg görcsölni, aztán én megmaradtam. De nálam nem hiszem hogy az az 1 megmaradna ha egy volt.... :((((

Febr.13-án volt az utolsó mensim, azóta semmi.1 hete késik. Tegnap elmentem nődokihoz, meg sem vizsgált sehogy, nem is érdekelte, azt mondta 2 hét múlva menjek uh-ra. Ja, van 3 pozitív tesztem. miért csinálta ezt?

Egy kicsit még a kedvemet is elvette.

Legjobb válasz: ultrahang se volt?mikor elõszõr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam,/ szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :) sok sikert

ultrahang se volt?mikor elõszõr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam, / szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :) sok sikert
H akell egy jó nõgyógyász és pesti vagy írj privit! 25 hete kismami
hát ez elég vicces, hogy meg sem vizsgált. szerintem ne aggódj, valószínûleg babás vagy, mivel pozi tesztjeid is vannak. inkább örülj, és ne aggódj. minden rendben lesz mikor visszamész. Gratula a babához!
Lehet, hogy azért nem uh-zott, mert még szívhangot nem valószínû, hogy hallott volna, bár a szikhólyagot meg kellett volna néznie. Szerintem keress fel más orvost!
Lehet nem akart túl korán manuálisan vizsgálni, de hogy Uh-ni miért azt nem tudom, talán biztosra akart menni, amikor már van szvhang.Ha úgy látod, legközelebb már ne hozzá menj, és ne keseredj, gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok Másik orvoshoz megyek, bár oda is csak pénteken, de mégse 2 hét.
Szerintem nem a megfelelõ dokinál voltál. Az én dokim 1 hét késésnél is megnézett hüvelyi uh-val, és visszarendelt egy héttel késõbbre is, mert mint mondta, csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, ami lehet baba, de mensi elõjele is. A következõ héten már hasival is láttuk a kis babszemet!:-) Ne engedd, hogy bármi elvegye a kedved, keress egy másik dokit! Sok boldogságot a kisbabához!

Lehet baba? Múlt hónapban pozitív tesztek után mégis megjött, elmentem dokihoz és elküldött vérvételre.3. és 21. napon. Még nincs eredmény.

Itt olvastam, hogy ilyen korai spontán vetélések után könnyebb teherbe esni. Ez igaz? Most is együtt voltunk, ahogy a nagykönyvben megvan írva, minden 2. napon a 10. naptól a 18. napig. Csütörtökre nem várom. Ma kezdett el fájni a mellem picit, pár napja sokat eszem, ami furcsa. Szóval nagyon szeretném, hogy sikerüljön. Még 3 nap. Tesztelni nem merek, mert nem szeretnék csalódni, majd ha már pár napja késik.

Legjobb válasz: nekem is pozitív volt a tesztem és utána 10 nap múlva (10 nap késsé után) meg jött. Sima egyszerû mensim volt, semmi extra görcs vagy ilyesmi. Rohantam a dokihoz már semmit sem látott, szépen kitisztult minden, nem kellett várni így jöhetett az újabb próbálkozás. Nekünk elsõ hónapban nem sikerült, másodikban jött is a következõ apróságunk, aki ma már 20 hetes pocakban. Vele is voltak vérzéseim és gyógyszert is kaptam rá, hogy megmaradjon. Talán ha többet vártam volna és hagyom a méhemet felkészülni, nem kellett volna a mostani babámmal párnapot kórházban feküdnöm. Valóban hamarabb jön spontán vetélés utána baba, de annak is nagyobb az esélye, hogy megint vetélés lesz a vége. Én utólag bánom, hogy nem vártunk 3 hónapot a következõ próbálkozásig, mert akkor talán nem kellene a mostani babámért aggódnom. Orvosilag minden rendben vele, de nagyon nagyon kell rá vigyáznom.

nekem is pozitív volt a tesztem és utána 10 nap múlva (10 nap késsé után) meg jött. Sima egyszerû mensim volt, semmi extra görcs vagy ilyesmi. Rohantam a dokihoz már semmit sem látott, szépen kitisztult minden, nem kellett várni így jöhetett az újabb próbálkozás. Nekünk elsõ hónapban nem sikerült, másodikban jött is a következõ apróságunk, aki ma már 20 hetes pocakban. Vele is voltak vérzéseim és gyógyszert is kaptam rá, hogy megmaradjon. Talán ha többet vártam volna és hagyom a méhemet felkészülni, nem kellett volna a mostani babámmal párnapot kórházban feküdnöm. Valóban hamarabb jön spontán vetélés utána baba, de annak is nagyobb az esélye, hogy megint vetélés lesz a vége. Én utólag bánom, hogy nem vártunk 3 hónapot a következõ próbálkozásig, mert akkor talán nem kellene a mostani babámért aggódnom. Orvosilag minden rendben vele, de nagyon nagyon kell rá vigyáznom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Hát mi sem vártunk, holnaputánra nem várom, remélem nem lesz semmi baj. Én is nagyon szeretném a kisbabát, és biztos mindenféleképpen nagyon aggódnék. Szorítok neked és minden jót és fõleg jó egészséget kívánok nektek! És észrevettél bármi furát ami a vetélésre utalt volna?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Biztos minden rendben lesz és csodaszép kisbabád lesz. Nem szabad semmi rosszra gondolni. Csak pozitívan. Én most izgulok, hogy sikerült-e ebben a hónapban, tesztem nincs, nem is akarok tesztelni, akkora csalódás volt a múlt hónap. Majd ha már 4-5 napja késik, akkor igen. Tünetek? Azokat simán beképzeljük szerintem. ÉN már mindent éreztem és mégsem voltam áldott állapotban. Amikor meg pozitív lett a tesztem, akkor nem éreztem a fáradtságon kívül semmit, annak meg nem tulajdonítottam jelentõséget. Most is hulla fáradt vagyok, de ami furcsa, hogy most nem fáj a mellem. Alig-alig érzem. Ilyen még nem volt. Mensi elõtt borzasztóan szokott fájni, úgyhogy szerintem nem sikerült, de akkor majd a következõ hónap! Tiszta szívbõl gratulálok nektek és majd szoríts nekem.
Szia.A mi esetünk: Elõször januárban 2év sikertelen próbálkozás után inszemet végeztek sikerült de sajnos a 10.hétben beindult a spontán vetélés 200mm.-es cyst.pete-ekkor kapartak meg elõször.2mensit vártunk elég jól megjött.A doki 3ciklusban engedélyt adott próbálkozni.jó hogy sikerülne ha januárban inszem történt segítség kellett.Hogy-hogy csoda-e de +lett a teszt lassan emelkedett a hcg.újra elvetéltem júl.-ban a 7.hétben-újra megkapartak.Teljesen felborult a mensesem ezek elõtt mindig pontosan 28.napra megjött szépen le zajlott.A vetélés óta 52.napra kínlódva megjött nagyon kevés.Ma a 33.napon vagyok újra rám tör a feszültség sírás nem bírom már lelkileg.Nagyon nehéz.Sajnos most már ennyi sikertelenség után idegesebb, feszültebb vagyok.Ennyit errõl kinek hogy adatik. Azóta mizujs veled-tek?siker van-e?írj-puszi
Bocsi most látom 20mm-azaz 2cm -es cyst pete

Ma volt 3 halvány pozitív tesztem. Szerintetek akkor már biztos a terhesség, vagy volt köztetek olyan aki halvány pozitív tesztek ellenére sem volt terhes?

Legjobb válasz: Én is gratulálok,nekem is halványak voltak a gyerekeknél az elsõ tesztek:-)Pár nap mulva csinálj másikat és erõsödni fog!Boldog babavárást!

Húúúha!Ennyiszer teszteltél, hogy elhidd?Akkor nagyon izgultál. Gratulálok!
Én is gratulálok, nekem is halványak voltak a gyerekeknél az elsõ tesztek:-)Pár nap mulva csinálj másikat és erõsödni fog!Boldog babavárást!
Igen. itt baba van a dologban, vagyis a pociban. :)
Milyen teszt? Én sajnos úgy jártam (2 teszt lett pozitív).De jobb lenne, ha nem idegesítenéd magad ezzel, egyáltalán nem biztos, hogy te is így jársz. Azt még leírom, hogy Medilab volt, reméljük te nem azzal teszteltél :-) De ha igen, akkor is nagyon szúrkolok, természetesen nálad lehet baba!!!!
gratula! 3szor nem téved a teszt!
Gratulálok! Tesztelj pár nap múlva is, mert akkor már erõsebb lesz, és olyan jó nézni is a csíkokat:)
Hihetsz a teszteknek! Kisbabát vársz :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Már kezdem elhinni:)
Csatlakozom, nekem is halvány volt, és Bébi volt a dologban! :) Gratulálok! Felteszed a teszteket, hogy meg tudjuk nézni? ;)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. El sem merem még hinni. Nagyon boldog vagyok. Amúgy mindhárom teszt másmilyen. (One minute, Lily, Corax)
Feltétlen írd meg, ha már 100% a babó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!