Találatok a következő kifejezésre: 3 negatív után vagyok, de (8 db)

3 negatív teszt után vagyok, de alig jött meg, vagyis csak 2 napig tartott, ez már a második hogy így jön meg, ez lehet a stressz, fogyás és felfázás miatt?

18 vagyok és a ciklusom 5. napján voltam eyütt a barátommal, igazából 2 perc tán abbahagytuk.lehet hogy csak túlaggódom?

Legjobb válasz: Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!

Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, hát én is remélem, azért az orvost még a héten meglátogatom..
Hát... :O:O S
Nem vagy terhes, de tudod védekezzetek, óvszer nélkül ne menjél bele a szexbe.
ha negatív a teszt nagyon kicsi az esélye a terhességnek de a megszakítás nem védekezés amúgy meg, ha ennyire rendszertelen a menzeszed, lehet kéne tablettát szedj, sõt akkor a védekezés is letudva a nem kívánt terhesség ellen ( keress fel egy nõgyógyászt) nem mellesleg HPV oltásra kérdezz rá + mivel már szexelsz éves rákszûrés
Szerintem sem vagy terhes, de nem értem miért nem lehet legalább óvszert használni... :S Ha pénz a gond és Bp-n laksz keress meg és megajándékozalak egy "családi csomaggal", de komolyan... Nem olyan nehéz leszaladni az éjjel-nappaliba, vagy ha tudod, hogy aznap jön a barátod útbaejteni egy boltot és fölmarkolni egy 20-as csomagot. Volt idõ, mikor nem volt fizum, zsebpénzem alig, de ha kellett, akkor erre költöttem... Nem értem mi olyan nehéz ebben. :S Amúgy meg a fiú dolga, úgyhogy õ is eltéphet a büdös francba veled együtt.
A kérdező hozzászólása: Azzal szoktunk, ez ilyen kivételes alkalom volt. Amugy nem volt eddig rendszertelen, most fordult elõ elõször h ilyen sokáig nem jött meg. lehet a stressz miatt v nemtudom akkor:S

A teszten azt irja hogy 3-4 nappal a megtermékenyités után ki mutatja a terhességet. Nekem még egy hét a mensisig ma csináltam T. de negativ. Akkor sajna nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy,hogy még van remény!

Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy, hogy még van remény!
A megtermékenyítés nem egyenlõ az együttlét napjával!! A pete még kiszabadul a tüszõbõl, vándorolni kezd, majd lejut a hasûrbe, onnan majd a petevezetõn át a méhbe, és ott jó esetben beágyazódik. Ez a folyamat 2-3 hét, vagyis túl korán teszteltél!!
Nyugalom..van még egy heted.Megbízható eredmény nagyjából a kimaradt mensi harmadik napjától várható, de van akinek ekkor még nincs elég hcg a szervezetében.Várj legalább két hetet...ha addig nem jön meg tesztelhetsz!De elõtte fölösleges, mert csak magadat idegesíted.
a mensi kimaradasa utan lehet akkora a hcg szint h kimutassa egyeb esetben csak a ver vizsgalat mutathatja ki , varj addig h kimaradjon addig meg van remeny

Szerdán kellene megjönnie de vettem egy un gabriel tesztet ami állítólag beágyazódás után 3 nappal kimutatja, de sajna negatív. De alul fáj a hasim van még esély vagy erre a hónapról mondjak le?

Legjobb válasz: Nincs az a szuper teszt, amit forgalomban meg tudsz venni és ilyen rövid idõn belül megmutatja a HCG jelenlétét. A legkorábban az elmaradt mensit követõen érdemes tesztelni.

Nincs az a szuper teszt, amit forgalomban meg tudsz venni és ilyen rövid idõn belül megmutatja a HCG jelenlétét. A legkorábban az elmaradt mensit követõen érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted a hasi fájás lehet a baba jele?
A kérdező hozzászólása: Na és akkor inkább hét vége felé teszteljek?
A (nem) várt menstruáció után pár nappal tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Ekkor már biztos eredményt mutat a teszt! Lehetsz babás:) Szurkolok!
Szia! Én is szerdára nem várom, de tesztet majd utánna veszek, ha késik!Nem akarok csalódni.
de szerintem ez a gabriell teszt kamu. mert igazibol a beágyazódás kb a mensi elött 2-3 nappal lehet és a többi teszt is azt mondja hogy mensi elsö napján mikor nem jön meg akkor már lehet csinálni. szóval várd meg a leendö mensit és ha nincs tesztelj, ha nincs és neegatív érdemes egy 5 napra megint csinálni tesztet akkor már a negatív igazi lesz vagy pozitív.
Nagyon nehezére esik az ember lányának ilyenkor várni egy picit, de mégis jobb, mert több csalódástól kíméled meg magad. A mensi elmaradása utáni napokban tesztelj.

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok. Idén márciusban kezdődtek véget érni nem akaró hüvelygyulladásaim. Miréna felhelyezése után 3 héttel először az ismert viszketés, égés, stb. Kezeltek gombára, baktériumra, de kenetet nem vettek. Aztán mégis, de negatív

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok. Idén márciusban kezdődtek véget érni nem akaró hüvelygyulladásaim. Miréna felhelyezése után 3 héttel először az ismert viszketés, égés, stb. Kezeltek gombára, baktériumra, de kenetet nem vettek. Aztán mégis, de negatív lett. 4 hónapig tartott, amíg végre – egyébként komoly unszolásomra – elküldtek Clamydia és Ureaplasma tenyésztésre. Az utóbbi pozitív lett. 2 féle gyógyszeres kezelés után tünetmentes lettem és a kontrolkenet is negatív lett. Ez júniusban volt. Azóta ez a 4. hüvelyfertőzésem, amiből 3x valamilyen baktérium tenyészett ki, most negyedszerre pedig semmi, miközben őrjítő tüneteim voltak. Kaptam gomba ellenes kúpot, krémet, illetve Sumamedet. Az erős tüneteim elmúltak, most antibiotikus hüvelygólyót alkamazok, de érzem, hogy nincs minden rendben. A páromat mindig ugyanazokkal a gyógyszerekkel kezeltük és kontrolláltuk urológusnál. A hüvelyflórám gyakorlatilag az Ureaplasma fertőzéssel együtt kiírtódott és az azóta eltelt 8 hónapban folyamatosn próbáltam visszatelepíteni. Használtam én már mindent, Gynoflort, Vitagyn C-t, Lactofeelt, Vagilact-ot, Gyntimát, Gynophilust, stb. Egy vagyont költöttem rájuk, de semmi. A két héttel ezelőtti tenyésztésen is rajta volt, hogy hüvelyflóra nem tenyészett ki. Mi az amit Ön szerint tehetnék azért, hogy ez egyszer s mindenkorra megszűnjön? Ezen kívül azt is kérdezném, hogy lehet-e a hüvelyflóra hiány miatt az, hogy a tünetmentes időszakokban is folyamatosan szurkáló érzésem van a hüvelyemben itt-ott. Nem egész nap, de naponta többször és van, pár másodpercig tart és hogy elég kellemetlen. (A Mirénát egyébként augszutsban eltávolították folyamatos vérzés miatt). Életem 41 évében soha még bakteriális fertőzésem sem volt, pedig volt több nőgyógyászati beavatkozásom, szültem, házaséletet éltem stb. Annyi még hozzá, hogy februárban lett új partnerem, amiről tudom, hogy az is előidézhet fertőzést, de nem gondolnám, hogy már lassan egy éve nem tudom megszokni a baktériumflóráját. Amennyiben úgy gondolja, hogy tudna segíteni, szívesen felkeresném Önt. Köszönöm a válaszát. Szilvia.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyflóra helyreállításának lehetőségeiről érdeklődik, magam is az Ön által említett készítményeket tudom csak javasolni, mert ezek vannak forgalomban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyflóra helyreállításának lehetőségeiről érdeklődik, magam is az Ön által említett készítményeket tudom csak javasolni, mert ezek vannak forgalomban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok. Idén márciusban kezdődtek véget érni nem akaró hüvelygyulladásaim. Miréna felhelyezése után 3 héttel először az ismert viszketés, égés, stb. Kezeltek gombára, baktériumra, de kenetet nem vettek. Aztán mégis, de negatív

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok. Idén márciusban kezdődtek véget érni nem akaró hüvelygyulladásaim. Miréna felhelyezése után 3 héttel először az ismert viszketés, égés, stb. Kezeltek gombára, baktériumra, de kenetet nem vettek. Aztán mégis, de negatív lett. 4 hónapig tartott, amíg végre – egyébként komoly unszolásomra – elküldtek Clamydia és Ureaplasma tenyésztésre. Az utóbbi pozitív lett. 2 féle gyógyszeres kezelés után tünetmentes lettem és a kontrolkenet is negatív lett. Ez júniusban volt. Azóta ez a 4. hüvelyfertőzésem, amiből 3x valamilyen baktérium tenyészett ki, most negyedszerre pedig semmi, miközben őrjítő tüneteim voltak. Kaptam gomba ellenes kúpot, krémet, illetve Sumamedet. Az erős tüneteim elmúltak, most antibiotikus hüvelygólyót alkamazok, de érzem, hogy nincs minden rendben. A páromat mindig ugyanazokkal a gyógyszerekkel kezeltük és kontrolláltuk urológusnál. A hüvelyflórám gyakorlatilag az Ureaplasma fertőzéssel együtt kiírtódott és az azóta eltelt 8 hónapban folyamatosn próbáltam visszatelepíteni. Használtam én már mindent, Gynoflort, Vitagyn C-t, Lactofeelt, Vagilact-ot, Gyntimát, Gynophilust, stb. Egy vagyont költöttem rájuk, de semmi. A két héttel ezelőtti tenyésztésen is rajta volt, hogy hüvelyflóra nem tenyészett ki. Mi az amit Ön szerint tehetnék azért, hogy ez egyszer s mindenkorra megszűnjön? Ezen kívül azt is kérdezném, hogy lehet-e a hüvelyflóra hiány miatt az, hogy a tünetmentes időszakokban is folyamatosan szurkáló érzésem van a hüvelyemben itt-ott. Nem egész nap, de naponta többször és van, pár másodpercig tart és hogy elég kellemetlen. (A Mirénát egyébként augszutsban eltávolították folyamatos vérzés miatt). Életem 41 évében soha még bakteriális fertőzésem sem volt, pedig volt több nőgyógyászati beavatkozásom, szültem, házaséletet éltem stb. Annyi még hozzá, hogy februárban lett új partnerem, amiről tudom, hogy az is előidézhet fertőzést, de nem gondolnám, hogy már lassan egy éve nem tudom megszokni a baktériumflóráját. Amennyiben úgy gondolja, hogy tudna segíteni, szívesen felkeresném Önt. Köszönöm a válaszát. Szilvia.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyflóra helyreállításának lehetőségeiről érdeklődik, magam is az Ön által említett készítményeket tudom csak javasolni, mert ezek vannak forgalomban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyflóra helyreállításának lehetőségeiről érdeklődik, magam is az Ön által említett készítményeket tudom csak javasolni, mert ezek vannak forgalomban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Miért nem jön meg? Mit csinálhatnék, hogy megjöjjön? 33-34 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 37. napon. Több mint 1 hete fájogat a hasam, görcsölget, de csak nem akar megjönni. Teszteltem 3 nap késés után, negatív lett.

Legjobb válasz: Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Ma hanyadik napja késik? Lehet hogy késöbb is tesztelni kéne.Viszont ha biztosan nem vagy terhes, szerintem ha tudod, mérd reggelente az ébredési hõt mert abból pontosabban lehet látni mikor fog/kell megjönnie. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: CSak remélni tudom, hogy terhes vagyok, de 3 nap késés, és Lilivel teszteltem, szóval az már a kimaradt napján délután is ki kellene hogy mutassa. Igazából mindjártmegjön érzésem van, de több mint egy hete.
Tesztelj mással!A Lilly egy nagy sza...r!Nekem 8nap késésnél is negatív volt, aztán terhes vagyok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!