Találatok a következő kifejezésre: 3 negatív után vagyok, (25 db)

3 negatív, a menstruáció kimaradása után (különböző időpontokban végzett) terhességi teszt esetén van esély arra, h mégis terhes vagyok?

Az lenne a kérdésem, ha ápr. 29-én együtt voltam a barátommal, de a gumi lecsúszott, azóta nem jött meg, pedig a várható id?pont május 16. lett volna, viszont csináltam tesztet máj.20-án, 22-én és 26-án is, mindegyik negatív volt (pedig ekkor már ki kellett volna mutatni a hcg-t elvileg), attól lehetek terhes? Normális kazettás tesztet használtam, de halványan sem jelentkezett a csík a tesztfelületen. Alapjáraton sem túl szabályos a ciklusom.

Legjobb válasz: Minekután a tesztek nem 100%-osak, így még 3 után is van esély. Könnyen ki is számolhatod, hogy mennyi, ha ismered a teszt hibahatárát.

Minekután a tesztek nem 100%-osak, így még 3 után is van esély. Könnyen ki is számolhatod, hogy mennyi, ha ismered a teszt hibahatárát.
Van, hogy kimarad a mentruáció. De a legbiztosabb az lenne, ha elmennél nõgyógyászhoz.
Szerintem nem vagy terhes. Hirtelen súlygyarapodás pl okozhat kimaradást, fõleg, ha amúgy is rendszertelen, elég hozzá két kiló is, nálam is elõ szokott fordulni. Menj el nõgyógyászhoz...

Ihat e olyan személy tejet aki hetente 3-4 alkalommal fut kb 8-9 kilómétert. Van e valami negativ hatása annak, hogy futás utan mindig megiszok 3 dl tejet? Vagy a tej fogyasztása nem befolyásolja az allóképesség, izmok stb fejlődését?

Picit szürke ez a téma nekem, ugy hogy ha van valaki aki tapasztalt futó, akár versenyszinten, annak szivesen elolvasnám a véleményét!

Legjobb válasz: 1# aki azt a cikket írta az egy bal**** amennyiben valaki nem laktóz érzékeny egyáltalán nem káros az emberi szervezetre... Kérdezõ, habár nem vagyok élsportoló de ha nem vagy érzékeny a tejre nyugodtan ihatod, magas a fehérje tartalma ez valamelyest hozzá járul az izomnövekedéshez (habár annyi igaz h nem a tejtõl leszel kigyúrt állat), magas a kalcium tartalma ami ugyebár a futóknál nem utolsó dolog mivel az ízületeik eléggé nagy terhelésnek vannak kitéve a térdükbe, a tejcukor és tejzsír meg pótolja az elvesztett energiát, és ugye mivel gyerekek is tejet isznak ezért ezek hamar felszívódnak mivel a tej könnyen emészthetõ abban a testépítõs cikkbe honnan vették ezt a sok marhaságot nem értem de ne higgyél neki... pont olyan írja le hogy a tej nem egészséges aki szintetikus protein meg egyéb sz*r porokkal tömi a fejét

1# aki azt a cikket írta az egy bal**** amennyiben valaki nem laktóz érzékeny egyáltalán nem káros az emberi szervezetre... Kérdezõ, habár nem vagyok élsportoló de ha nem vagy érzékeny a tejre nyugodtan ihatod, magas a fehérje tartalma ez valamelyest hozzá járul az izomnövekedéshez (habár annyi igaz h nem a tejtõl leszel kigyúrt állat), magas a kalcium tartalma ami ugyebár a futóknál nem utolsó dolog mivel az ízületeik eléggé nagy terhelésnek vannak kitéve a térdükbe, a tejcukor és tejzsír meg pótolja az elvesztett energiát, és ugye mivel gyerekek is tejet isznak ezért ezek hamar felszívódnak mivel a tej könnyen emészthetõ abban a testépítõs cikkbe honnan vették ezt a sok marhaságot nem értem de ne higgyél neki... pont olyan írja le hogy a tej nem egészséges aki szintetikus protein meg egyéb sz*r porokkal tömi a fejét
szintetikus protein?:D ekkora tudatlan [email protected]:DDD
http://api.ning.com/files/vdvefHN2-1sFg5wAFOPNGAEx9UorvwwUZr.. Keress állóképességi sportolóknak szóló sporttáplálkozási anyagokat. Van, aki például edzés után a csokis tejet is javasolta, amiért a testépítõk jó, hogy kiröhögnek. De akinek a fõsportja a futás, annak másra van szüksége, mint nekik. http://www.futanet.hu/leadlist/taplalkozas-1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
lehet a stressz, vagy az idõ miatt is.
a stressz, nyugodj meg, fog az jönni, majd éppen úgyis a legrosszabbkor:D
Stressz, felfázás is okozhatja.

3 negatív teszt után vagyok, de alig jött meg, vagyis csak 2 napig tartott, ez már a második hogy így jön meg, ez lehet a stressz, fogyás és felfázás miatt?

18 vagyok és a ciklusom 5. napján voltam eyütt a barátommal, igazából 2 perc tán abbahagytuk.lehet hogy csak túlaggódom?

Legjobb válasz: Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!

Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, hát én is remélem, azért az orvost még a héten meglátogatom..

Fogamzásgátló után 2 hónappal vagyok! A nemvárt mensim nem jött meg még mindig. Sem a legelső hónapban sem most. Nem védekezünk. Mit gondoltok? 3 negatív tesztem volt. A mellem meg mint egy lufi.

Legjobb válasz: A gyógyszer nagyon gyakran felborítja a hormonháztartást, van akinek pár hónap alatt helyre áll, valakinél nem. Mielõtt szedted a gyógyszert rendszeresek voltak a ciklusaid.

A gyógyszer nagyon gyakran felborítja a hormonháztartást, van akinek pár hónap alatt helyre áll, valakinél nem. Mielõtt szedted a gyógyszert rendszeresek voltak a ciklusaid.
A kérdező hozzászólása: Minden hónapban pontosan jöntt meg, soha nem volt vele baj.
Ha a teszted nega nem hiszem hogy terhes vagy ha nem jön meg tesztelj jövöhéten.
akkor valszeg a gyógyszer orította fel a hormonjaid, várjál pár hónapot, hogy rendezõdik e.
A gyógyszer boríthatta fel a ciklusod. Nekem abbahagyást követõ hónapban megjött napra pontosan, majd 2 hónap múlva. Következõ ciklus csak olyan pecsételõ volt, aztán májusban ismét rendes. Most babaprojekt végett nem várom, mert bár elég rendszertelennek tûnt, a testem jelzései mindig utaltak peteérésre.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne elmennek dokihoz, vagy várjak még vele?
Utolsó vagyok, én elmentem, hogy 2 hónapja nem jelentkezett, azt mondta várjunk még 2 hetet, hátha magától megjön, ha nem, gyógyszerrel elõidézzük. Szerencsére megjött magától:) Szerintem 1-2 hetet várhatsz Te is!
Nekem azt mondta a doki, hogy 3 hónap kimaradás után menjek, de szerencsére nekem megjött.

Mindezt mire véljem? 3 negatív teszt után a doki szerint terhes vagyok?

Ezek lennének az el?zmények:

Legjobb válasz: Menj el egy másik orvoshoz is és kiderül..

Menj el egy másik orvoshoz is és kiderül..
Velem volt ilyen. Én fog. gátlót szedek, de a menzeszem késett. Megcsináltam 5! terhességi tesztet, mind negatív volt. Elmentem dokihoz, ultrahangozott, és azt mondta terhes vagyok. Mondtam neki, hogy az nem lehet. Erre mutat nekem egy kis csomót a méhemben. Mondom neki, hogy szedek gyógyszert, csináltam 5 tesztet, mind negatív. Állította, hogy terhes vagyok. Elmentem egy komolyabb magándokihoz(az elsõ orvos egy körzeti "hentes"), akinél kiderült, hogy polipom van....Úgyhogy ajánlom neked erõsen, hogy MINÉL ELÕBB menj el orvoshoz!! Nem akarlak megijeszteni, csak hasonlóan kezdtem mint te.
Ezek alapján én is elhalt magzatra gondoltam :(. Keresd fel a másik dokit mindenképp!
Ha orvos mondta, akkor terhes vagy. A tesztek sosem biztosak. Illetve a kicsiség és szívhangnélküliség jelenthet elhalt magzatot is.
Szerintem nem, de azért vennék még tesztet, másik fajtát. Meg másik orvost is megpróbálhatnál.
Hát ez érdekes. :S Én is elmennék egy másik orvoshoz.
Az a doki nagyon ügyes lehet. Menj el egy másikhoz. 7 hetes terhességnél már kell hogy legyen szívhang. Ha meg esetleg terhes lettél, és elhalt, azt is látnia kellene az ultrahangon, mert a petezsák attól még ott kell hogy legyen.
folyt... Az elhalt magzatnál már nincs terhesség, a HCG szint lecsökken a teszt sem mutatja a terhességet.
Én biztos nem tudnék 2 hétig bizonytalanságban lenni. Vérvételt csináltatott veled az orvos? Az, hogy õ azt mondta, terhes vagy, még nem biztosíték, nálam is benézték...
Szia ! Mit mondott a doki mi alapján gondolja terhességnek? Méhnyálkahártya vastagsága? Felritkulás a méh falon? esetleg petezsák? De minden féleképp másik doki!!
A kérdező hozzászólása: Hát, most szombaton megjött a havim, úgyhogy nem hiszem, hogy terhes lennék.
Nekem is megjött a fenti esetnél! Járj a dolog végére!
Na mi újság? Voltál másik dokinál?
A kérdező hozzászólása: Azóta csináltam vérvizsgálatot, és az szerint nem vagyok terhes. Vettem még egy tesztet, és az is negatív lett. És egy másik orvos szerint "nincs semmi bajom". Most akkor kinek van igaza?
A kérdező hozzászólása: Voltaképp azért mentem ide, mert elég jó híre van az orvosnak. De azért azon meglepõdtem, hogy, habár tudott az elõzõ két tesztrõl, rögtön azt mondta, hogy terhes vagyok. És habár az ultrahangon nem volt szívhang, 2 hét utánra visszarendelt, hogy addigra bíztos lesz.(hozza kell visszamenjek). De ezek szerint a napokban mindenképp elmegyek vérvizsgálatra.
Az elõttem íróknak igazuk van. Vérkép és másik orvos, méghozzá sürgõsen!!!Ez nem játék!
Van olyan ismerõsöm, akinek sokáig nem mutatta ki a teszt. Azért egy vérvételre elküldhetett volna a dokid.
A vérvétel kimutatja, ha terhes vagy. És menj másik orvoshoz. De ne két hét múlva, minél hamarabb.
Nem akarlak megijeszteni, de nekem volt ilyen. Elment orvoshoz, de nem azért, hogy megnézze, hogy terhes vagyok-e, hanem más miatt. Igaz késett a mensim, de mindegy is. Szóval 3 mm-es petezsákot látott már ott. Teszteltem és talán 1 teszten volt valami baromi halvány csík, de azt is csak én láttam. Aztán 7 hetesen elment :( De lehet nálam embrió sem volt, mert amikorra visszament az orvos, addigra már megjött és elõtte csak a petezsákot látták.
Hát igen. Annál is inkább, mert méhen kívüli terhességem volt, mire észrevették és mûtétre került a sor, már volt 2, 5 dl vér a hasfalamban. Szóval csináltass mindenképp vérképet béta hcg-re és ne várj 2 hétig!
A kérdező hozzászólása: Ez elég rémísztõ. Most még jobban el vagyok bizonytalanodva.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva tudok csak elmenni egy másikhoz. De mással is történt ilyen, mi lett a vége?
Ennyi vizsgálat és teszt után még mindig kételkedsz?

Lombikos lányok! ET után vagyok 10 nappal, 3 napos embriókkal. A mai tesztem sajnos negatív. Van még remény?

Legjobb válasz: Még van remény azért, mikor mész vérvételre? Drukkolok!!! Hányadik lombikod?

Még van remény azért, mikor mész vérvételre? Drukkolok!!! Hányadik lombikod?
A kérdező hozzászólása: A második lombikom. Elvileg csak hétfõn, a 14dik napon kellene tesztelnem és ha az pozitív, csak akkor van vérvétel.
még van.
Hogy vagy? Remélem pozitív hírekkel jössz:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, nem sikerült! :-((
Hát... :O:O S
Nem vagy terhes, de tudod védekezzetek, óvszer nélkül ne menjél bele a szexbe.
ha negatív a teszt nagyon kicsi az esélye a terhességnek de a megszakítás nem védekezés amúgy meg, ha ennyire rendszertelen a menzeszed, lehet kéne tablettát szedj, sõt akkor a védekezés is letudva a nem kívánt terhesség ellen ( keress fel egy nõgyógyászt) nem mellesleg HPV oltásra kérdezz rá + mivel már szexelsz éves rákszûrés
Szerintem sem vagy terhes, de nem értem miért nem lehet legalább óvszert használni... :S Ha pénz a gond és Bp-n laksz keress meg és megajándékozalak egy "családi csomaggal", de komolyan... Nem olyan nehéz leszaladni az éjjel-nappaliba, vagy ha tudod, hogy aznap jön a barátod útbaejteni egy boltot és fölmarkolni egy 20-as csomagot. Volt idõ, mikor nem volt fizum, zsebpénzem alig, de ha kellett, akkor erre költöttem... Nem értem mi olyan nehéz ebben. :S Amúgy meg a fiú dolga, úgyhogy õ is eltéphet a büdös francba veled együtt.
A kérdező hozzászólása: Azzal szoktunk, ez ilyen kivételes alkalom volt. Amugy nem volt eddig rendszertelen, most fordult elõ elõször h ilyen sokáig nem jött meg. lehet a stressz miatt v nemtudom akkor:S

Kb 12 napos terhes lehetnék, ha jól gondolom. Vettem ma egy tesztet, ami elvileg 3 nap után mutatja a terhességet és negatív lett. Így még lehetek terhes? Vagy csak azért érzem így, mert nagyon szeretnék az lenni?

Feszül az alhasam (kifejezettem megn?tt a hasam) és állandóan pisilhetnékem van! Viszont a teszt negatív!

Legjobb válasz: szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon,am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.

szerintem varj meg a kovetkezo menstruaciod idopontjaig es akkor szinte biztosan megtudod. viszont a hasad meg nincs mitol megnojon, am az allando vizelesi inger akar a terhesseg jele is lehet.Azt a 2 ket hetet meg ki kell varni ees ha nem jon meg a menstruaciod csinalj 1 tesztet. Remelem ugy lesz ahogy szeretned. Egy 11 hetes kismama.
Lehetsz terhes természetesen, mert akármit írnak is a teszt tájékoztatójában, az a tuti, ha reggeli elsõ vizeletbõl, és a menszesz kimaradása után 5-7 nappal csinálod meg. Türelem!
Várj még a tesztel a ciklusod végéig.Ha nem jön meg a menstruációd, akkor csináld meg.Ha terhes is vagy a szervezetedben valószinûleg még nagyon alacsony a hormonszint, ezért nem mutatta ki a teszt.Türelem és sok sikert!
A beágyazódást követõen a 3.naptól mutatja ki a teszt. Úgyhogy legalább két hétnek kell eltelni azért! Én február 1-én estem teherbe és még február 14.-én negatív volt a teszt. Majdcsak február 25.-én jelent meg a két csík.

18. vagy 19. dpo-n vagyok ma, 3 napja késik. Egy nappal a késés után kedden negativ 10-es teszt. Digitális clearblue is negativ. Esélytelen mar a baba?

Tanácstalan vagyok, hogy merjek e este borozni menni...

Legjobb válasz: Tesomnak 6 nap keses utan lett pozitiv a tesztje, kesobb fogant. A meretek is bizonyitottak neki, azert is lett kesobb pozitiv a tesztje. Mondjuk a borozast annyira nem ajanlom, ugy olvastam egyszer ha vki nem akar terhes lenni ugy tudja a menzeszt beinditani h egy forro kad furdovizbe borozgatni kell, de passzolom h igy van-e. Nem akarok hulyeseget irni, de allitolag verboseget okoz es knnyen el lehet tole vetelni. Ne vedd keszpenznek amit mondok csak leirtam amit hallottam. De azt is ugy gondolom h par pohar bortol nem hiszem h lehet barmi baj, nem is vagytok olyan osszekottetesben meg. Ezt inkabb te dontsd el h mered vagy sem.

Tesomnak 6 nap keses utan lett pozitiv a tesztje, kesobb fogant. A meretek is bizonyitottak neki, azert is lett kesobb pozitiv a tesztje. Mondjuk a borozast annyira nem ajanlom, ugy olvastam egyszer ha vki nem akar terhes lenni ugy tudja a menzeszt beinditani h egy forro kad furdovizbe borozgatni kell, de passzolom h igy van-e. Nem akarok hulyeseget irni, de allitolag verboseget okoz es knnyen el lehet tole vetelni. Ne vedd keszpenznek amit mondok csak leirtam amit hallottam. De azt is ugy gondolom h par pohar bortol nem hiszem h lehet barmi baj, nem is vagytok olyan osszekottetesben meg. Ezt inkabb te dontsd el h mered vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Igazából az kizárt, hogy kesobb fogant. Utána elutazott a férjem, vagyis 18-19 napja voltunk együtt utoljára. Ez száz százalék. Persze csak 1-2 pohár bort innek, nem akarok lereszegedni:)
a bortól semmi bajod nem lesz! de télleg ne forró fürdõz! hõdet méred? ott esetleg látnád, mert 1-2 nappal menzi elõtt már csökkenhet a reggeli alaphõd!
A kérdező hozzászólása: Nem mérek hõt. Annyit tudok, hogy az ovuteszt alapján együtt voltunk jókor, 18-19 napja, 16-17. nap pedig negatívak a tesztek, de nem jön meg.
Szerintem lehet még baba, egyrészt az ovu teszt is mutathat egy nappal a tüszõrepedés elõtt is + - at, és a spermák is élhetnek kicsit tovább, akár így foganhatott (az ivarsejetek találkozását értve) 1 - 2 nappal késõbb is. Ezen kívül 1 nappal a késés után még simán lehet a 10 - es teszt negatív. Itt egy táblázat a Hcg szint alakulásáról: 3. hét 5 – 50 hCG szint (mIU/ml) 4. hét 3 – 426 hCG szint (mIU/ml) 5. hét 19 – 7, 340 hCG szint (mIU/ml) 6. hét 1, 080 – 56, 500 hCG szint (mIU/ml) 7-8. hét 7, 650 – 229, 000 hCG szint (mIU/ml) 9-12. hét 25, 700 – 288, 000 hCG szint (mIU/ml) 13-16.hét 13, 300 – 254, 000 hCG szint (mIU/ml) 7-24.hét 4, 060 – 165, 400 hCG szint (mIU/ml) 25-40. hét 3, 640 – 117, 000 hCG szint (mIU/ml) Tehát az is lehet, hogy valakinek csak az 5. héten mutat valamit a 10 - es teszt, és ez is normális. Egy kicsike bortól állítólag nem lehet probléma, de sokat semmiképpen se igyál...
18-19 dpo az nagyon babagyanús, persze csak ha biztos vagy benne, hogy akkor volt a peteérés. izgalmas, az biztos, kiváncsivá tettél!!! drukkolok!
18-19 napon voltatok együtt az nem DPO. Ha akkor volt pozi az ovu teszt, akkor ugye 24-48 órán belül kell ovulálnod. Így számolhatunk 16-17 DPO-val. szal van még remény szerintem a nega teszt ellenére. Hajrá!
Ja, a lényeget lehagytam! attól még megihatsz két pohár jóminõségût! ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!