Találatok a következő kifejezésre: 3 negatív után (57 db)

Lehetek terhes? Párommal 2 hete együtt voltunk, de nem vettünk észre semmi furcsát, menstruációszerű megjött, de nem a megszokott (sokkal kevesebb és barnás) és 3 nap után abba maradt, azóta fáj a hasam, csináltam tesztet is, de az negatív lett.

Legjobb válasz: Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.

Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.
A kérdező hozzászólása: de védekeztünk, csak nem tudtam beleírni, mert 250 karakterbe nem fért bele, mindenesetre az alhasam fáj és nekem nem volt még hasonló, h nem jött volna meg rendesen :S ezért gondoltam inkább megkérdezem..
Szerintem tutira nem vagy terhes, még egyszer mondanám, NINCS tünete a 2 hetes "terhességnek". Hogy megnyugodj, csinálj egy tesztet pár nap múlva. Ha a fura vérzés aggaszt, akkor menj el a nõdokidhoz.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a segítséget! :)

3 menstruáció után és több negatív teszttel (még ezen a héten is negatív) fennállhat terhesség?

Legjobb válasz: szerintem ez elég egyértelmû nem. miért kérded?

szerintem ez elég egyértelmû nem. miért kérded?
Nem, mibõl gondolod?
Hogy érted azt, hogy 3 mensi után? Peteérésed mikor volt?
A kérdező hozzászólása: 3x megjött mióta együtt voltam a párommal védekezés nélkül, viszont 1-2 nappal rövidebb ideig tart a menstruációm azóta.
nézd, a teszt sztem kimutatná, fõleg, ha nem is egyet csináltál... ne aggódj, megesik, hogy rövidül. nekem mostanában pl. 2 napig "sunnyog" az elején, és csak azután jön meg, de már elõtte van 1-2 csepp, aztán kussol :D
Kizárt, hogy terhes lennél, a menstruáció megváltozása miatt (ha nem egyszeri alkalommal más, hanem többször) orvoshoz kell fordulni.
biztos, hogy nem vagy terhes

Lehetek terhes 5 nap késésnél és 3 negativ teszt után?

Már 4 hónapja próbálkozunk hogy kisbabán lehessen eddig minden hónapban megjött 26 27 28 29 napra kb(az elmúlt fél évben)most viszont már 5 ik napja késik és nincs semmi tünetem se babára se mensire.Csináltam már 3 tesztet is de mind negativ!Reménykedjek még? pár éve volt cisztám és akkor sem jött meg lehet megint ez a baj már erre gondolok?!

Legjobb válasz: Szia! Terhes lettél végül? :-) Én nekem 2 napja késik,de én is negatívat teszteltem...és nagyon ideges vagyok :-)

Szia! Terhes lettél végül? :-) Én nekem 2 napja késik, de én is negatívat teszteltem...és nagyon ideges vagyok :-)
Sajnos öt nap késés még nem számít igazán késésnek... Ha a tesztek nem találtak hcg-t a szervezetedben, akkor lehet, hogy tényleg "nincs úton" a baba. :( Amúgy milyen tesztekkel próbálkoztál? Én ismerek egy jót, romed maria kazettás terhességi tesztnek hívják, ha gondolod, próbálkozz még azzal. Minden jót! :)

3 negatív, a menstruáció kimaradása után (különböző időpontokban végzett) terhességi teszt esetén van esély arra, h mégis terhes vagyok?

Az lenne a kérdésem, ha ápr. 29-én együtt voltam a barátommal, de a gumi lecsúszott, azóta nem jött meg, pedig a várható id?pont május 16. lett volna, viszont csináltam tesztet máj.20-án, 22-én és 26-án is, mindegyik negatív volt (pedig ekkor már ki kellett volna mutatni a hcg-t elvileg), attól lehetek terhes? Normális kazettás tesztet használtam, de halványan sem jelentkezett a csík a tesztfelületen. Alapjáraton sem túl szabályos a ciklusom.

Legjobb válasz: Minekután a tesztek nem 100%-osak, így még 3 után is van esély. Könnyen ki is számolhatod, hogy mennyi, ha ismered a teszt hibahatárát.

Minekután a tesztek nem 100%-osak, így még 3 után is van esély. Könnyen ki is számolhatod, hogy mennyi, ha ismered a teszt hibahatárát.
Van, hogy kimarad a mentruáció. De a legbiztosabb az lenne, ha elmennél nõgyógyászhoz.
Szerintem nem vagy terhes. Hirtelen súlygyarapodás pl okozhat kimaradást, fõleg, ha amúgy is rendszertelen, elég hozzá két kiló is, nálam is elõ szokott fordulni. Menj el nõgyógyászhoz...

Teszteltem 3 hónap után lillyvel . negatív lett. lehetséges így a terhesség?

és ha már esetleg n?l a poci akkor azzal egyidej?leg a testsúly is növekszik?

Legjobb válasz: Én ezt a kérdést nem értem... :S Mindenesetre, ha negatív lett a teszted, attól még lehetsz terhes, csak lehet, hogy hamar csináltad meg a tesztet.

Én ezt a kérdést nem értem... :S Mindenesetre, ha negatív lett a teszted, attól még lehetsz terhes, csak lehet, hogy hamar csináltad meg a tesztet.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja volt a dolog. most teszteltem.
Nem vagy terhes. 3 hónap után már kimutatta volna a teszt.
Én sem értem...3 hónapig nem volt mensid azért teszteltél?
Tegnap vki ugyanezt kérdezte. Te voltál szintén? 2. oldalon van a kérdés.
A kérdező hozzászólása: nem én voltam.én csak ezt írtam:) köszi midnekinek. amúgy volt mensi..csak kevesebb
lehet a stressz, vagy az idõ miatt is.
a stressz, nyugodj meg, fog az jönni, majd éppen úgyis a legrosszabbkor:D
Stressz, felfázás is okozhatja.

1 hete késik, 3. nap után negatív teszt, de has-mell feszülés megvan, 6. napon halvány 2 csík. Mikor csináljam a következő tesztet, hogy ne kapjak addig idegrohamot?

Legjobb válasz: Szerintem 2-3 nap múlva már erõsebb lesz a csík! És ne kapj idegrohamot, hanem inkább nagyon vigyázz magatokra! Én is szeretnék már egy ilyen tesztet begyûjteni! Minden jót nektek!:)

Szerintem 2-3 nap múlva már erõsebb lesz a csík! És ne kapj idegrohamot, hanem inkább nagyon vigyázz magatokra! Én is szeretnék már egy ilyen tesztet begyûjteni! Minden jót nektek!:)
Szerintem várj 3-4 napot és akkor tesztelj újra. Csoda szép két csíkos teszt lesz. Sok boldogságot.
Szerintem is 3-4nap múlva. Ugye örülsz neki?

Fogamzásgátló után 2 hónappal vagyok! A nemvárt mensim nem jött meg még mindig. Sem a legelső hónapban sem most. Nem védekezünk. Mit gondoltok? 3 negatív tesztem volt. A mellem meg mint egy lufi.

Legjobb válasz: A gyógyszer nagyon gyakran felborítja a hormonháztartást, van akinek pár hónap alatt helyre áll, valakinél nem. Mielõtt szedted a gyógyszert rendszeresek voltak a ciklusaid.

A gyógyszer nagyon gyakran felborítja a hormonháztartást, van akinek pár hónap alatt helyre áll, valakinél nem. Mielõtt szedted a gyógyszert rendszeresek voltak a ciklusaid.
A kérdező hozzászólása: Minden hónapban pontosan jöntt meg, soha nem volt vele baj.
Ha a teszted nega nem hiszem hogy terhes vagy ha nem jön meg tesztelj jövöhéten.
akkor valszeg a gyógyszer orította fel a hormonjaid, várjál pár hónapot, hogy rendezõdik e.
A gyógyszer boríthatta fel a ciklusod. Nekem abbahagyást követõ hónapban megjött napra pontosan, majd 2 hónap múlva. Következõ ciklus csak olyan pecsételõ volt, aztán májusban ismét rendes. Most babaprojekt végett nem várom, mert bár elég rendszertelennek tûnt, a testem jelzései mindig utaltak peteérésre.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne elmennek dokihoz, vagy várjak még vele?
Utolsó vagyok, én elmentem, hogy 2 hónapja nem jelentkezett, azt mondta várjunk még 2 hetet, hátha magától megjön, ha nem, gyógyszerrel elõidézzük. Szerencsére megjött magától:) Szerintem 1-2 hetet várhatsz Te is!
Nekem azt mondta a doki, hogy 3 hónap kimaradás után menjek, de szerencsére nekem megjött.

Mindezt mire véljem? 3 negatív teszt után a doki szerint terhes vagyok?

Ezek lennének az el?zmények:

Legjobb válasz: Menj el egy másik orvoshoz is és kiderül..

Menj el egy másik orvoshoz is és kiderül..
Velem volt ilyen. Én fog. gátlót szedek, de a menzeszem késett. Megcsináltam 5! terhességi tesztet, mind negatív volt. Elmentem dokihoz, ultrahangozott, és azt mondta terhes vagyok. Mondtam neki, hogy az nem lehet. Erre mutat nekem egy kis csomót a méhemben. Mondom neki, hogy szedek gyógyszert, csináltam 5 tesztet, mind negatív. Állította, hogy terhes vagyok. Elmentem egy komolyabb magándokihoz(az elsõ orvos egy körzeti "hentes"), akinél kiderült, hogy polipom van....Úgyhogy ajánlom neked erõsen, hogy MINÉL ELÕBB menj el orvoshoz!! Nem akarlak megijeszteni, csak hasonlóan kezdtem mint te.
Ezek alapján én is elhalt magzatra gondoltam :(. Keresd fel a másik dokit mindenképp!
Ha orvos mondta, akkor terhes vagy. A tesztek sosem biztosak. Illetve a kicsiség és szívhangnélküliség jelenthet elhalt magzatot is.
Szerintem nem, de azért vennék még tesztet, másik fajtát. Meg másik orvost is megpróbálhatnál.
Hát ez érdekes. :S Én is elmennék egy másik orvoshoz.
Az a doki nagyon ügyes lehet. Menj el egy másikhoz. 7 hetes terhességnél már kell hogy legyen szívhang. Ha meg esetleg terhes lettél, és elhalt, azt is látnia kellene az ultrahangon, mert a petezsák attól még ott kell hogy legyen.
folyt... Az elhalt magzatnál már nincs terhesség, a HCG szint lecsökken a teszt sem mutatja a terhességet.
Én biztos nem tudnék 2 hétig bizonytalanságban lenni. Vérvételt csináltatott veled az orvos? Az, hogy õ azt mondta, terhes vagy, még nem biztosíték, nálam is benézték...
Szia ! Mit mondott a doki mi alapján gondolja terhességnek? Méhnyálkahártya vastagsága? Felritkulás a méh falon? esetleg petezsák? De minden féleképp másik doki!!
A kérdező hozzászólása: Hát, most szombaton megjött a havim, úgyhogy nem hiszem, hogy terhes lennék.
Nekem is megjött a fenti esetnél! Járj a dolog végére!
Na mi újság? Voltál másik dokinál?
A kérdező hozzászólása: Azóta csináltam vérvizsgálatot, és az szerint nem vagyok terhes. Vettem még egy tesztet, és az is negatív lett. És egy másik orvos szerint "nincs semmi bajom". Most akkor kinek van igaza?
A kérdező hozzászólása: Voltaképp azért mentem ide, mert elég jó híre van az orvosnak. De azért azon meglepõdtem, hogy, habár tudott az elõzõ két tesztrõl, rögtön azt mondta, hogy terhes vagyok. És habár az ultrahangon nem volt szívhang, 2 hét utánra visszarendelt, hogy addigra bíztos lesz.(hozza kell visszamenjek). De ezek szerint a napokban mindenképp elmegyek vérvizsgálatra.
Az elõttem íróknak igazuk van. Vérkép és másik orvos, méghozzá sürgõsen!!!Ez nem játék!
Van olyan ismerõsöm, akinek sokáig nem mutatta ki a teszt. Azért egy vérvételre elküldhetett volna a dokid.
A vérvétel kimutatja, ha terhes vagy. És menj másik orvoshoz. De ne két hét múlva, minél hamarabb.
Nem akarlak megijeszteni, de nekem volt ilyen. Elment orvoshoz, de nem azért, hogy megnézze, hogy terhes vagyok-e, hanem más miatt. Igaz késett a mensim, de mindegy is. Szóval 3 mm-es petezsákot látott már ott. Teszteltem és talán 1 teszten volt valami baromi halvány csík, de azt is csak én láttam. Aztán 7 hetesen elment :( De lehet nálam embrió sem volt, mert amikorra visszament az orvos, addigra már megjött és elõtte csak a petezsákot látták.
Hát igen. Annál is inkább, mert méhen kívüli terhességem volt, mire észrevették és mûtétre került a sor, már volt 2, 5 dl vér a hasfalamban. Szóval csináltass mindenképp vérképet béta hcg-re és ne várj 2 hétig!
A kérdező hozzászólása: Ez elég rémísztõ. Most még jobban el vagyok bizonytalanodva.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva tudok csak elmenni egy másikhoz. De mással is történt ilyen, mi lett a vége?
Ennyi vizsgálat és teszt után még mindig kételkedsz?
Korai vetélés.
Szia! Gratulálok! Akkor ezek szerint a digitális nem mutatta jól?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen megcsináltam és Erõssen pozitiv lett!! :)
Szia! Mi Újság? Megpróbáltál egy 4. tesztet?
A méhenkívülit is kimutatja a teszt, tehát akkor is erõsödnie kellett volna.
A kérdező hozzászólása: Az 1-sõ Clearblue volt a 2-dik Lily, És a Reggeli 3-dik meg a digitális Clearblue volt. Létezik olyan h méhenkivüli terhes lennék???
Értem. Sajnos ez így semmiképp sem jó jel. :( Most vagy az van, hogy a halvány negatívok tévesek voltak, vagy elkezdõdött valami, de végül nem sikerült, és majd nemsoká megjön. Mert ha 5 napja halvány pozitívat teszteltél, és minden rendben van, akkor mostmár szép pozitívnak kellene lennie akkor is, ha a mostani már kevésbé érzékeny teszt. Milyen márkájú az elvégzett tesztek? Azért próbálj meg még egy tesztet, hátha most a negatív "hazudik".
A kérdező hozzászólása: Nem voltak egyformák külömbözõek voltak.Szóval az az igazság h a mensi elõtt 4-napal csináltam meg a tesztet és halványan de lehetett látni h ott van a két csík.Tegnap kellet volna meg jönni és ma reggel csináltam meg a3-dik at és az már negativ lett.
Hát attól, hogy nem vérzel, az embrió még elhalhatott... De nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni. Mikorra nem vártad? Egyforma tesztek voltak? Mikor csináltad õket?
A kérdező hozzászólása: nem hiszen h elvetéltem volna semmi vérzésem nincsen ezt te mibõl gondolod???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!