Találatok a következő kifejezésre: 3 napot a menstruációm. Ma megjött, (4 db)

3 napot késett a menstruációm. Ma megjött, vérzek, de csak a vizeletemmel együtt távozik, a betéten semmi nincs, pici darabok is vannak benne. Ez vetélés?

Legjobb válasz: nem valószínû! ha csak akkor jön, akkor az nem a hüvelybõl jön, hanem a húgycsõbõl. tehát véreset vizelsz. feltétlenül menj el orvoshoz, ez nagyon komoly betegségek jele lehet.

nem valószínû! ha csak akkor jön, akkor az nem a hüvelybõl jön, hanem a húgycsõbõl. tehát véreset vizelsz. feltétlenül menj el orvoshoz, ez nagyon komoly betegségek jele lehet.
Szia.Amikor nekem elment a baba elõszõr barnázni kezdtem, majd erõsen vérezni.és nagyon erõs görcs kísérte.Ha nem görcsölsz, szerintem nem vetélés.én azt mondanám, várj még egy kicsit, és ha nem jön meg jobban, vegyél egy tesztet, persze több minden is lehet.Nekem most a második terhességemnél volt olyan, hogy kis pirosas alvadékok jelentkeztek, és kaptam rá gyógyszert, majd elmúlt.Ha ez az elsõ mensikimaradásod, nem volt pozitív teszted, és nem erõsek a görcseid, szerintem a doki is azt mondaná, hogy várj egy -két napot. De ha megnyugtat, inkább beszélj vele, végülis õ a szakember.
Az esetleges vetélést követõ vérzés a hüvelyedbõl jönne, tehát látnád a betéten. Ha vizelet közben észlelsz vérzést, az a hugyrendszerbõl jön, tehát nagyon nagyon sürgõsen menj el urológiára!!!! A többi majd alakul, ettõl még lehetsz terhes.De az urológusnak említsd meg az esélyét és utána menj nõgyógyászhz is.
hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: miért?

S. O. S.8 napja volt Hpv miatt lézeres műtétem, direkt a menstruácó előtt csinálta, meg a dokim, mert a héten elutazott, 3 napja megjött, és ma nagyon vérzek, ez normális?

A harmadik napon már alig szokott lenni vérzésem, s?t most még alvadt darabkák is ürülnek ki bel?lem.

Legjobb válasz: A mûtéttel együtt küreted is volt?

A mûtéttel együtt küreted is volt?
A kérdező hozzászólása: Nem volt küret!
Az alvadt darabkák a méhbõl szoktak jönni, ha nem csillapszik a vérzésed, akkor menj el egy dokihoz. Nekem küretem volt, és a méhszájsebem is leégette, akkor utána csak egy napot véreztem, utána tisztulás egy hétig, majd erõsen megjött a vérzés. Most azóta másodszor jött meg, és sokkal erõsebb mint elõtte szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Most mintha kicsit csillapodott volna a vérzés, de még mindig sok van. Amitõl nagyon megijedtem, az az, hogy alvadt vérdarabok jönnek ki belõlem. Mióta egy nagy darab pisilés közben kijött, valamivel kevesebb a vérzésem. A mûtét óta a menstruációd sokkal több vérzéssel jár, mint elõtte? Nagyon szépen köszönöm a választ, kicsit megnyugodtam.
Igen elõtte 3 max 4 napig tartott, most viszont az elsõ ami azóta megjött nagyon erõs volt 6 napig, a mostani is erõs, a 2. napon vagyok. Ha az alvadtvér-darabok kijönnek, akkor csillapszik majd, mert amíg nem tudnak kijönni, addig erõsebb a vérzés. Ha 6 napnál tovább tart, és nem gyengül, sztem csak akkor kell dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!!!
Hogy vagy? Remélem már múlóban van.
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, már jobban vagyok, szinte már el is múlt a vérzésem! Pénteken már délben is kevesebb volt, csak hírtelen nagyon megijedtem!

3 napot késett a mensim, ma reggel megjött, barnás-véres. A hányingerem még mindig megvan és fáj a hasam. Hétfőn és kedden csináltam tesztet de negatív lett mind a kettő. Lehetek még terhes vagy ez már menstruáció?

Legjobb válasz: sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!

sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!
Hát, ez már elõfordulhat h mensi.De ha ugy érzed csinálj egy tesztet a hétvége körül.Ki tudja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!