Találatok a következő kifejezésre: 3 napot a menstruációm (378 db)

Lehetek terhes, ha 3 nappal a menstruáció előtt próbáltuk a gyermekvállalást de még a menstruációm megjött arra a 3 napra rá ahogy kellett?

Legjobb válasz: És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :) Elsõ vagyok.

És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :) Elsõ vagyok.
De ha a kérdezõ már menstruált is, akkor amikor kellett normálisan, mert nem írta, hogy csak keveset, vagy 1-2pötty vagy ilyesmi akkor miben reménykedik??? Ennyi erõvel akkor nem számít semmit, ha a idõre normálisan megbetegszik az ember?? Ez hülyeség...lehetnek szélsõséges esetek, de ne etessétek már a jónéppel, hogy ez teljesen általános!!!
Akik írogatták, hogy mensi elõtt egy nappal voltunk együtt meg hasonló, azt azért nehezen hiszem, hogy abban a ciklusban máskor nem is...miért gondolják, hogy pont attól az együttléttõl jött a baba? Lehet, hogy el is felejtették, hogy mensi elõtt mondjuk pl 2héttel is együtt voltak, vagy 1, 5héttel, vagy ilyesmi...
a 64%-osnak üzenem, hogy az értõ olvasás nagyon nagy kincs! Az elsõ kommentben ott van, hogyan jött meg ekkor...
senki sem mondta hogy ez a normalis, csak azt a mondatot cafoltuk meg miszerint =a csodaval nyilvan a kerdezo is tudja hogy kicsi az eselye de az azert nemikepp oltari tulzas hogy csodahoz merjuk...... jah es igen, en is tisztaban vagyok vele hogy mikor csinalok gyereket barmilyen hihetetlen is :)
Utolsótól megkérdezem, hogy idõre meg is betegedett ahogy kellett és ahogyan szokott? Mert ha esetleg nem, akkor a saját szitudat ne hasonlítsd a kérdéshez, mert közel sem ua. És ezt nem kötekedésbõl mondom.
20.31 vagyok utolsónak üzenem: mivel a férjem katona és kint volt Afganisztánban, és mensi elõtt jött haza, így totál biztos vagyok a fogantatásban... A terhességemet nem is mensibõl, hanem ultrahangterminus alapján számolták az orvosok....
Nem. Több okból sem. Illetve 1% alatt van az esély.
akik azt irtak nincs eselye: a kozepido (SZERINTEM) azt jelenti hogy akkor van legnagyobb esely a megtermekenyulesre mindenfele szempontbol ha maskor nem lehetne eselye vagy 1% alatt lenne esely ra akkor mindenki d.ghatna esz nelkul orrverzesig (bocsanat az alpari kifejezesert) mi most kezdtunk probalkozni mensi elott par nappal es azota sem jott meg es remelem nem is fog....de ha megis akkor sem fogok "rendszeruen" matematikailag kiszamolva idopontra szexelni csak azert mert kozepido van kerdezo:megy a drukk a babaert:)
Mi menzesz elõtti este voltunk együtt, nem jött meg, baba volt. Ennyit arról az agyonajnározott középidõrõl. :-)
Menses elõtt egy nappal voltunk együtt, meg is jött, de nagyon kevés...menses elmúlása után 8 nappal pozitívat teszteltem...szóval minden lehetséges, de nagyon kicsi az esély...
Szinte lehetetlen, hogy babás lennél ebben az esetben.
Most ez komoly kérdés?? ..három nappal az esedékes elõtt próbálkoztok -nekem már ez furcsa...és rendben meg is jön, akkor SZERINTED??? Ne haragudj kedves elsõ, de szerintem 1% esélye sincs, mivel már menstruált is azóta és nem is abban az idõben próbálkoztak amikor peteérés szokott lenni általában, és nem értem miért hagyod meg neki a szikrányi reményt is, hogy esetleg elõfordulhat, talán lehet, hogy mégis... NEM LEHETSZ TERHES -az esélye = a nullával, de persze történhet csoda!!!
Elõzõnek üzenem, hogy nagyon nem érti az iróniát szegény...:) mert pont azért kérdeztem rá, hogy írja már le megint és hasonlítsa össze a kérdéssel az esetét...hátha akkor rájönne, kinek vannak gondjai az értõolvasással :) A KÉRDEZÕ IGAZÁN JELEZHETNÉ, HOGY BABÁS E :)

Miért tart 3 napig a menstruációm ha betétet használok végig és miért 5-6 napig ha tampont?

16/l

Legjobb válasz: Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)

Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)
Szerintem azért, mert ha betétet használsz, jobban tud tisztulni a hüvelyed.
Utolsó...:D:D

Ha 1-2-3 nappal a menstruációm elõtt szeretkezek a párommal, az befolyásolhatja a menstruációt?

Legjobb válasz: Ha elõször csinálnátok (tehát még szûz vagy), akkor igen, egyébként nem szokott bezavarni. De azért védekezetek :P

Ha elõször csinálnátok (tehát még szûz vagy), akkor igen, egyébként nem szokott bezavarni. De azért védekezetek :P

Miért késik már 3 napja a menstruációm?

Eddig mindig 1 napos késésekkel jott meg. Az utobbi honapban rengeteget voltam ideges. Ez kozrejatszhat? Elek szexualis eletet, ovszerrel vedekezunk. Sosem volt kiszakadva, mert szex elott es utan mindig ellenorzom alaposan. Szoval terhesseg tuti kizarva. Mit tehetnek hogy hamarabb megjojjon? Forro furdo nem vált be.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem probléma ez, még az sem, ha esetleg kimaradna nagy ritkán egy-egy.

Egyáltalán nem probléma ez, még az sem, ha esetleg kimaradna nagy ritkán egy-egy.
A kérdező hozzászólása: Hat volt mar, hogy kimaradt egyszer, de azota nem volt meg olyan. Az even tenyleg mindig rendesen megjott 20-25. Kozott. Ezert ijedtem meg. Koszonom a valaszod!
Nekem is volt ilyen, fél éve. A suli miatt sokat stresszeltem, érettségire készülés, tételek, stb. 3 hetet késett, de végül megjött. Én is meg voltam ijedve, de elmentem orvoshoz aki azt mondta érettségi elõtt 3 hónappal rengeteg ilyen "betege" érkezik:D

Miért tart csak 2-3 napig a menstruációm?

Egy ideje eléggé zavaros a menstruációm, általában késik mindig kicsit, és úgy szokott lenni ha késik és szexelek akkor pont szex után pár órával meg is jön. Azonban csak 2 max 3 napig tart, utána mintha elvágták volna teljes mértékben abbamarad. Korábban tartott mindig 5 napot és még 6. nap is volt kis barnázás. Mitõl lehet ez?

SOS! Terhes lennék? A barátommal 3 nappal a menstruáció elött voltunk együtt és nem védekeztünk!

Meg is jött. De azóta nem birok enni, mindentõl hányingerem van,fáradtnak érzem magam mindig és szúró érzést érzek a hasam alatt !!

Legjobb válasz: Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.

Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: 1 hete volt meg !
Pampers vagy libero párti vagy?
Tünetek még nem jelentkezhetnek, de mindenképpen csinálj tesztet. És nagyon reménykedj. És ezentúl védekezzetek, vagy ha megtörtént a baj vegyetek eseményutánit.
Nem vagy.:) nyugi! De ha ilyen hatást gyakorol ez rad csinalj egy tesztet h megnyugodj. ;)

Létezik, hogy ciszta miatt késett 3 napot a menstruációm és fáj sokkal jobban a hasam alja, mint szokott?

Azt hittem terhes vagyok, de megjött... Viszont sokkal jobban fáj a hasam, mint általában. Õsszel már volt egyszer cisztám, akkor magától "kiürült", de nem emlékszem, hogy jobban fájt volna.

Legjobb válasz: Tud jobban fájni, igen. Nõgyógyász nem igazolta UH-n a cisztát?

Tud jobban fájni, igen. Nõgyógyász nem igazolta UH-n a cisztát?
A kérdező hozzászólása: Mivel csütörtökre vártam és ma jött meg, még nem tudtam nõgyógyászhoz menni. Az õszi cisztát nõgyógyász mondta, hogy ott van, magamtól nem is gondoltam rá. Egy hónapos kontrollon meg már nem látta UH-n, úgyhogy õ mondta, hogy kiürült magától.
Általában, ha megjön, akkor ki szokott ürülni. De vannak makacs ciszták is, amik szépen növögetnek hónapokon át, és mellette mégis menstruál a nõ. De általában az egyik ciszta tünet a menstruáció elmaradása szokott leni. Nõgyógyász szerintem mindig le szokta ellenõrizni, hogy eltûnt-e.
Ha megjött, és nincsenek fájdalmaid, nem görcsölsz, az szerintem jó jel.
A kérdező hozzászólása: Hát, elsõ két nap sokkal jobban görcsölt a hasam mint szokott, meg ürült ki elég sok olyan "sûrû" sötétvörös darabka, amibõl kevesebb szokott lenni, meg ami lenni szokott az is inkább nyúlós, ez meg szinte kemény volt. De most már csak a szokásos van, bár ahogy így írok róla megint görcsölget kicsit. Remélem, kiürült. Amint tudok megyek majd orvoshoz.
Ez a darabkás vérzés jelentheti, hogy kiürült.

Az lehet h 8 halvány pozitív teszt ellenére 3 nappal a menstruáció kimaradása után még terhességre utaló jelet sem látott az orvos?

a nem várt el?tt 2 nappal már lett egy hajszálvékony é halvány csíkom a teszten, aminek 3 napra rá lett vastagsága is. Halványnak még mindig halvány volt, de ott volt. Nem tudtam eldönteni és elborult aggyal csináltam 8at:) mindegyiken megjelent halvány. Elmentem dokihoz, mert arcüreggyuszim van, mondta hátha lát valamit. AZt mondta a teszt csak akkor pozi ha ugyanolyan er?s mint a kontroll csík, és h az UH-n nem lát semmit ami terhességre utalna, menjek vissza két hét múlva.

Legjobb válasz: Ez az egyik: http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=5, itt 3000 forint volt. Érdemes odaszólni és idõpontot kérni, de ha nem kérsz, akkor is fogadnak. És Nyírõ Gyula Kórház: http://kórházak.hu/nyiro-gyula-korhaz/laboratorium.html, itt 3600 forint volt a vizsgálat. Csak itt külön mondani kell, hogy nem beutalóra jöttél, csak nézzék meg a HCG-t. Mindkét vizsgálat pár óra alatt kész volt. Csak reggel menj mindenképp.

Ez az egyik: http://www.labor24.hu/info.aspx?sp=5, itt 3000 forint volt. Érdemes odaszólni és idõpontot kérni, de ha nem kérsz, akkor is fogadnak. És Nyírõ Gyula Kórház: http://kórházak.hu/nyiro-gyula-korhaz/laboratorium.html, itt 3600 forint volt a vizsgálat. Csak itt külön mondani kell, hogy nem beutalóra jöttél, csak nézzék meg a HCG-t. Mindkét vizsgálat pár óra alatt kész volt. Csak reggel menj mindenképp.
Elég korán nézet meg, 2 hét múlva már tuti lehet látni :) Szerintem pár nap elteltével csinálj egy tesztet de csak reggeli vizeletbõl, annak már erõsebbnek kell lennie. 25hkm
Nem igaz, ha ennyi halvány pozitív volt, szerintem tuti terhes vagy, persze, csak halkan jegyzem ezt meg még. Ha tudni akarod biztosra, én sem bírtam ki egyébként a sok halvány pozitív mellett, szóval ajánlani tudom a labort. Elmész, leadod a vért HCG-re és pár óra múlva kész az eredmény. Ha érdekel, írok pár labort, ahova tudom, hogy nem kell beutaló.
A kérdező hozzászólása: Igen, az nagyon jó lenne. Akkor légyszi írj ha tudsz.
Elképzelhetõ, hogy még nem látta, szerintem is ott kell lennie a babának, ha ennyi pozitív teszt van:) ) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem hogy ott az a baba:)
Szia! A vérzésemnek hétfõn kellett volna megjönnie, szerdán mentem dokihoz. Nem látott terhességet, csak megvastagodott nyálkahártyát. 1 hét múlva kontroll, amikor is ott volt a petezsák, 2 hét múlva pedig már 8, 9 mm-es embrió szívhanggal. Tehát: ne aggódj, 2 hét múlva már Te is látni fogod a babát.

Mi lehet ez szerintetek? Késett a menstruációm 10 napot aztán hajnalba nagyon gôrcsöltem és ilyen barnás " menstruációm " volt 3 napig a megszokott 7 nap helyett.

Aztàn eltelt 5 nap és ma ismét pecsétel? vérzésem van... Nagyon szeretnénk màr kisbabàt de nem tudom ez mi lehet... Valaki aki tapasztalt màr ilyet vagy esetleg tud erre mondani valamit kérlek írjatok

Legjobb válasz: 10 napos késés miatt remélem azért csak teszteltél?? eredménye?

10 napos késés miatt remélem azért csak teszteltél?? eredménye?
A kérdező hozzászólása: Hàt a hetedik nap teszteltem de az negatív volt reggeli elsõ vizeletbõl
engem azért aggsztana ez a vérezgetés, szerintem holnap nézz el egy nõgyógyászhoz
Hormonproblémûra utalhat.

Kivizsgálásra járunk a pribe, most kell visszamenni a ciklus 3. napján. Most jött meg kedd délután akkor csütörtök vagy péntek a harmadik nap. A menstruáció megjötte az az első nap?

Legjobb válasz: Ha reggel jött meg, akkor az az elsõ nap. Ha este, 6 után, akkor az aznapi a 0. nap, a következõ az elsõ.

Ha reggel jött meg, akkor az az elsõ nap. Ha este, 6 után, akkor az aznapi a 0. nap, a következõ az elsõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!