Találatok a következő kifejezésre: 3 napot a mensim, már (73 db)

3+tesz az már biztos ugye? 2 nappal a mensi előtt.

Legjobb válasz: gratulálok :) persze, hogy biztos, csak még nagyon mini :) Nekem is mensi elõtt már + volt a tesztem

gratulálok :) persze, hogy biztos, csak még nagyon mini :) Nekem is mensi elõtt már + volt a tesztem
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM!!!!!!
Szinte biztos!!!! 3 + teszt nem tévedhet! Gratulálok!
Szia!Én is 2 napra vagyok a nem vártig, és tegnap én is 3 + teszttel gazdagodtam, mígnem ma hitetlenkedésem gyanánt csináltam még 3-at és mind -.Hát nem tudom, melyiknek higgyek, nem kellett volna tesztelnem ma is.Azért reménykedem, de nem értem hogy lehet ez...

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!

Még van 2-3 napom a nem várt mensiig tesztelhetek már?

Nem birom már kivárni,tesztelhetek vagy várjak még,kicsit több mint egy hete lehetett(remélem volt) a beágyazódás mert szurkált a hasam és s?rven kell pisilnem,más tünetem még nincs,de türelmetlenül várom összejött e?Tesztelhetek má?

Legjobb válasz: Túl hamar nem érdemes tesztelni mert ha negatív lesz el fogsz keseredni. Tapasztalat. Várd meg a mensi napját.

Túl hamar nem érdemes tesztelni mert ha negatív lesz el fogsz keseredni. Tapasztalat. Várd meg a mensi napját.
Majdnem biztos, hogy negatívat tesztelnél, mert még alig termelõdik ilyenkor a hcg, szóval ígyis úgyis izgulhatnál, hogy megjön e vagy mégsem, mert ilyen korán a - még nem biztos hogy 3 nap múlva is -. Szóval várjál még pár napot.
Igaza van az elõttem válaszolónak, de ha már nagyon kíváncsi vagy, akkor reggeli elsõ vizeletbõl tesztelhetsz Clearblue-val. Az már elvileg kimutathatja, viszont, ha negatív lesz, nem szabad elkeseredni, akkor várj még pár napot. Szorítok! :)
Szia! Igazat adok az elõttem szólóknak és hidd el, most én így jártam. Holnap nem kellene neki megjönnie és szombaton teszteltem...természetesen negatív lett...nem is keseredtem el, mert még reménykedem. Szerintem próbáld kivárni legalább a nem várt napját...csak nehogy csalódj feleslegesen... SZORÍTOK NEKED!!!!

Egy nappal a mensi előtt 4 + tesztem lett de olyan erős mensiszerű tompa fájásaim vannak és nem alszom már 3 éjszakája lehet el akar menni a babó?

Legjobb válasz: Ne izgulj ez normális!A szervezeted emlékszik hogy megkéne jönnie!Én is így voltam már pisilni nem mertem elmenni mert féltem hogy vért látok!Akkor van baj ha elkezdesz erõsen vérezni!A magneB 6-ot, a terhesvitamint, és a folsavat már most kezd el szedni és pár nap múlva irány a doki!gRATULÁLOK!!!!

Ne izgulj ez normális!A szervezeted emlékszik hogy megkéne jönnie!Én is így voltam már pisilni nem mertem elmenni mert féltem hogy vért látok!Akkor van baj ha elkezdesz erõsen vérezni!A magneB 6-ot, a terhesvitamint, és a folsavat már most kezd el szedni és pár nap múlva irány a doki!gRATULÁLOK!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat megnyugodtam!

Már régóta tervezünk babát a férjemmel. Már késik két napja a mensim, ennek örülnék is viszont néha olyan görcseim vannak mint ha megjönne, aztán elmúlik. Ez igy megy lassan 3 napja. Lehetek babás vagy ne is álmodjak róla?

Legjobb válasz: Naná, hogy lehetsz! Tipikus kora terhességi tünet a mensiszerû görcs. Én azt figyeltem meg, hogy míg a valódi menstruációnál az elsõ 1-2 napban - ha enyhén is - de folyamatosan görcsöl a hasam, a terhességnél ez idõszakos, ahogy írtad, néha elmúlik. Tesztelj egyet, és máris kiderül! Drukkolok nektek!

Naná, hogy lehetsz! Tipikus kora terhességi tünet a mensiszerû görcs. Én azt figyeltem meg, hogy míg a valódi menstruációnál az elsõ 1-2 napban - ha enyhén is - de folyamatosan görcsöl a hasam, a terhességnél ez idõszakos, ahogy írtad, néha elmúlik. Tesztelj egyet, és máris kiderül! Drukkolok nektek!
Nekem is voltak görcseim, sõtt amikor már bitosra tudtam, hogy terhes vagyok egy éjszaka nagyon begörcsöltem, azt hittem nem marad meg a baba, de nem lett semmi baja:) Máskor is késett már?? Csinálj egy tesztet.Lehetsz te is terhes.Sok sikert:) 14 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Mindig pontos szokott lenni, na de teszteltem is éspozitiv lett:)

Egy tizedes hőleesés is mensit jelez már? 3 nappal a nemvárt elött?

Legjobb válasz: szerintem az egy tized nem jelent semmit! Szurkolok, hogy baba legyen:)

szerintem az egy tized nem jelent semmit! Szurkolok, hogy baba legyen:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Majd írd meg hogy mi lett:) (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: oké remélem sikerült:) Ti is babára vártok?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c2d51f5a1beda339000768..
Sya, ige, mi is:) A görbéd nagyon bíztató ám:)
A kérdező hozzászólása: Bíztató, de nem merem nagyon beleélni magam, félek a csalódástól, de hátha...:) Te hogy állsz?

5 hetes terhesseg mellett 2 féle antibiotikum kezelest kaptam, muszaj volt. Csutortok reggel begorcsoltem es megjott a mensim. A baba elment? Ilyenkor mit lehet tenni? Csak elso nap gorcsoltem 3 napig volt menzesz. Mar nincs remeny erre a babara?

Gondolom a gyulladas miatttortent....

Legjobb válasz: Bocsi, de tényleg nem értelek. Ha terhesség alatt elkezdek vérezni, azonnal segítséget kérek, pláne egy kórházban. Ez alap! Ilyenkor csinálnak egy uh-t, megnézik a babát, elmondják mi a teendõ.

A fiaddal korházban voltál? Akkor miért nem mentél át a nõgyógyászatra? Ilyenkor ha más nincs a szomszédasszonyt hívnám át, õ is nõ, tuti jönne és rohanok az ügyeletre. Úristen. vasárnap van. sokszor megmarad a baba ha gyógyszeresn megtámogatják. de ahhoz rohanni kell.
Bocsi, de tényleg nem értelek. Ha terhesség alatt elkezdek vérezni, azonnal segítséget kérek, pláne egy kórházban. Ez alap! Ilyenkor csinálnak egy uh-t, megnézik a babát, elmondják mi a teendõ.
Ügyelet pedig mindig van.
Most vasárnap van, és még nem voltál orvosnál?! Szerinted ezt így a távolból bárki meg tudja neked mondani?
Ezért mondjuk, hívd át a szomszédot, és menj az ügyeletre. (igen tüdõkorházban is tudnak adni gyógyszert lepényleválás ellen)
Valami nagyon nem stimmel ebben a történetben.
Vérezel és elzavartak? Én még csak olyat láttam, hogy rohannak 6 orvosért és 3 toloszékért. Melyik kórház?
A kérdező hozzászólása: Tudod mi nrm stimmel? A magyar egezszegugy..tudnek meselni......
Ne haragudj, de hol laksz te?
A kérdező hozzászólása: Nem neztek meg mert meg van kis verzes, de mondta attol meg lehet baba, de csak jovo erdara hivott uh ra..jo gyorsak mi? A korhazbol meg szinte majdnem h elzavartak, es meg sem n eztek.szornyen feluletesek
Mi újság?
A kérdező hozzászólása: Szerdan neznek uh n ..beszeltem a dokival...megirom mit mondtak..
Szia, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Elszamoltam pentek volt....es mar elmulott..3 napg tartott
A kérdező hozzászólása: Keddre adtak uh ra idopontot, de nem mehen kivuli volt mert a mehen belul lattak, tyuktojasnyi meh..
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem is akartad, (legalábbis tudat alatt biztos nem) azért nem mentél orvoshoz. És talán jobb ez így. Ennek ellenére megmaradhatott, úgyhogy menj orvoshoz. Lehetett méhenkívüli is, arra pedig te is rámehetsz.
Nem lecseszni akarunk, csak nem értünk. Ez a 21. század, ahol alap az orvosi ellátás, ugyanúgy, mint az internet. A legtöbb nõ számára érthetetlen, hogy egy terhesség alatti vérzéssel nem rohantál orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Lehet a gyogyszerek miatt tortent nem lett volna egeszseges
A kérdező hozzászólása: Tudokorhazban? Nodoki? De most hiaba csesztek le...azzal nem lesz jobb
Hát biztosan nem ülnék otthon nyugodtan. Nekem 4 gyerekem van, sokszor vagyok velük egyedül, de ha mennem kell valahová, hát megyek. Pláne ilyen esetben.
A kérdező hozzászólása: A parom kulfoldon..ket pici itthon velem. Autom es segitsegem nincs. Ilyenkor mit tennek?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam.mert a fiammal korhazban voltam...most mrg nemlehet senkit elerni..
Figyelj, én is tudnék mesélni. A magyar egészségügy olyan, amilyen. De az tény, hogy eddig, ha terhesség alatt bármi problémám volt, MINDIG azonnal segítséget kaptam. Budapesten és vidéken is. Ezért érzem úgy, hogy valami nem stimmel a történetben.

Semmi terhességre utaló tünetem nincs, csak késik a mensim 3 napja. Holnap tesztelhetek már, valós eredményt mutatna?

Feszül a cicim ,sokat pisilek és s?r?n de szinte nem is iszok folyadékot és át tudnám aludni az egéssz napot.Nem szokott késni ezért lett gyanús.

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan tesztelj már biztos kimutatja. Ha nem szokott késni pontosak a ciklusaid akkor szerintem nagyon babás a dolog ! Drukkolok !!!!

Szerintem nyugodtan tesztelj már biztos kimutatja. Ha nem szokott késni pontosak a ciklusaid akkor szerintem nagyon babás a dolog ! Drukkolok !!!!
Ilyenkor még nem feltétlen kell semmi egyértelmû tünetet produkálni. A teszt nagy valószínûséggel már valós eredményt mutat. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszi, pontosak a ciklusaim és inkább elõbb jön egy nappal mint késõbb reggel tesztelek és kiderül
Írd majd meg mi lett az eredmény! Pozitív tesztet kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszi nektek reggel meg irom
A kérdező hozzászólása: most teszteltem és sajnos negativ lett:( pedig azt hittem most sikerült:(
Szia!Ne légy elkeseredve mert nekem már pénteken volt egy hete, hogy megkellett volna jönnie és atesztem negatív.Én is holnap teszetelek mégegyszer és most márakármi az eredmény megyek orvoshoz.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot de sajnos az éjjel megjött , de mindig irigy voltam azokra akinek késni szokott bár most már be látom hogy igy még rosszabb...:(

Ma vagyok a 10. napon. Ugye a mensim már elmúlt. Hajnali 3-kor elöntött a vér. Ez miért van?

Próbálkozunk a babával.Késett mert a 34.napon jött meg.Este esküv?n voltunk.Táncoltam,és mivel megjött, gondoltam nincs baba ezért ittam egy pezsg?t, és egy lik?rt.Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ja és egész nap hányingerem volt.

A kérdező hozzászólása: Ja és egész nap hányingerem volt.
Szia. Szerintem el kellene menned egy orvoshoz. Ha terhes vagy/voltál(bocsi, de lehet, hogy elvetéltél) azért, ha meg nem voltál, akkor azért, mert elöntött a vér.Ne haragudj, remélem ír valaki nálam hozzáértõbb személy is, de én a helyedbe sürgösen elmennék a dokihoz, mert ez nem normális, amit leírtál...Itt valami baj van.
akkor menzi után 1 héttel öntött el a vér?
Szerintem is menj el egy dokihoz. Nem akarlak ijesztgetni, de az elsõ terhességemnél a nem várt mensi után 1 hétre jött meg. Én tudtam, hogy terhes vagyok mert már a nem várt mensi napján kimutatta a teszt. Aztán 1 hétre mensi szerü vérzésem volt. A vérzés után kiderült, hogy a petezsák megmaradt de a magzat nem fejlõdött. Reméljük Nálad nem ez a helyzet, de mindenképpen egy uh-ot ajánlanék.

3 napot késett a mensim, (már kezdtem örülni) de ma barnás jellegű folyásom volt. Hányingerem van, fáj a hasam, a melleim meg vannak duzzadva. Lehetek terhes?

Nagyon szeretnék már kis Manót.

Legjobb válasz: Én is babát terveztem,aztán kezdtem feladni amikor elkezdett görcsölni a hasam és barnás lett a váladék,de nem jött meg a görcsök maradtak,a váladék kitisztult és már 14hetes terhes vagyok.Tehát ne keseredj el,de ha mégsem jönne össze akkor vegyél ovulációs tesztet,hogy tudd mikor van peteérésed.Ha nem jön meg szerintem tesztet is csinálhatsz,ami a késés után 1nappal már kimutatja a terhességet.

Én is babát terveztem, aztán kezdtem feladni amikor elkezdett görcsölni a hasam és barnás lett a váladék, de nem jött meg a görcsök maradtak, a váladék kitisztult és már 14hetes terhes vagyok.Tehát ne keseredj el, de ha mégsem jönne össze akkor vegyél ovulációs tesztet, hogy tudd mikor van peteérésed.Ha nem jön meg szerintem tesztet is csinálhatsz, ami a késés után 1nappal már kimutatja a terhességet.
Szia!! Én biztos nem tudnék várni, mint ahogy nem is tudtam, és csináltam tesztet, ami pozitiv lett:) Javaslom neked is, csinálj tesztet!! A tüneteid alapján lehetsz terhes, és van, akinek megjön, mégis babás. Sok sikert!!
Miért nem tesztelsz?én már csináltam volna a helyedben.Nekem mensi elõtti napon már kimutatta a terhességet.Tesztelj!!
TESZTELJ!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!