Találatok a következő kifejezésre: 3 napot a mensim, (285 db)

Mit érezni 3 nappal a mensi előtt, milyen a folyás, fáj a has, netán a mell? Van még másvalami, mint eddig menstuáció előtt?

Legjobb válasz: Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

3 nappal a mensi előtt voltunk együtt! Nem védekeztünk... A mensim megjött, mint azelőtt!(1 nónappal ezelőtt történt) Most is megjött a mensim csak úgy mint rég, de sokszor fáj a hasam és émelygést érzek! Lehetek terhes?

A szüzességemet kb. 3 hónapja veszítettem el... Vajon mi lehet?

Legjobb válasz: HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!

HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!
Lehetsz terhes, ha csak ez a kérdés. Menj el nõgyógyászhoz. Felelõtlen liba. Grat.
A kérdező hozzászólása: Elég ha csak a kérdésre válaszoltok!

3 nappal a mensi előtt mire figyeljek, ami esetleg babát jelenthet?

Már ez a 6 .hónapunk és még mindíg sehol a baba.Csütörtökön nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: elõzõ ciklusban olyan gyönyörû volt a görbém, még a profi szakértõk sem tudtak belekötni, mégis leesett a mûõm mensi elõtt 1 nappal...olyan igaságtalannak tartom, igyszem mindent megtenni, nemfoglalkozni vele meg szerintem nem lehet....

A kérdező hozzászólása: elõzõ ciklusban olyan gyönyörû volt a görbém, még a profi szakértõk sem tudtak belekötni, mégis leesett a mûõm mensi elõtt 1 nappal...olyan igaságtalannak tartom, igyszem mindent megtenni, nemfoglalkozni vele meg szerintem nem lehet....
A kérdező hozzászólása: még mindíg semmi mensi, viszont elég gyatra a hõm
A kérdező hozzászólása: hõm visszament 36, 9re
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg!!ma kellett volna
A kérdező hozzászólása: ma megint csak 36, 7...így holnap mensi
Az utolsó válaszoló vagyok. Nekem sem volt cicifájásom a nemvárt elõtt. A lényeg, h. a hõd fent maradjon! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: ma vagyok a 27.napon cicifájásom teljesen elmúlt...egyátalán nem érzékeny..attól lehet még baba?vagy fájnia kellene?nkem mensi elõtt mindíg szokott.. ja és reggeli hõm tegnap: 36, 7 ma: 36, 9 ....drukkoljatok
A kérdező hozzászólása: köszönöm igyekszem türelmes lenni...:(((gyre közeleg a csütörtök:((
Szia! Most talán az a legjobb, ha nem csinálsz semmit, csak próbálsz megnyugodni. Mi majdnem 1 évet próbálkoztunk és most sikerült, múlt héten teszteltem 2-szer pozitívat. A váladékból egyébként sok minden látszik és nem is kell hozzá felnyúlni, a bugyidom vagy a wc papíron látszik. Pé-kor olyan, mint a tojásfehérje, aztán semmi, majd a menzesz közeledtével ha ismét kicsit tojásfehérjés, akkor nagy valószínûséggel megjön, ha szinte semmilyen, vagy inkább folyós, akkor lehet reménykedni. Azt tudod még esetleg nézni, hogy a nemvárt elõtt ha szokott barnázni, az is a mensi elõjele lehet. Egyébként bármennyire is akarod, nem igazán lehet elvonatkoztatni a gondolattól, de valahogy mégis ki kell zárni a mindennapi (vagy inkább mindenperces) gondolatokból, és hidd el, sikerülni fog! A hõmérõzés viszont az egyik legfontosabb, és legbiztosabb módszer! Én pl. akkor kezdtem gyanakodni, amikor a nemvárt napján és követõ napokon is még mindig fent volt, mert egyébként semmi mást nem éreztem. Szorítok neked, ne legyél elkeseredve, jönni a baba, meglátod!!
mindeg yúj hónap új remény. :) utolsó v.
A kérdező hozzászólása: :((((((
2. válaszoló vagyok. Én is így voltam vele, fõleg, h a mostani menszi elõtt 2 napig már azt éreztem, h megjön, de nem jött. Mármár kedztem örülnimikor is megjött rendesen. :( Nekem az a 2, 5 nap volt borzasztó.
A kérdező hozzászólása: gyûlölöm hogy mindíg megjön...mikor már vérzek hamar túlteszem magam rajta...de ez a pár nap borzsztó..a bizonytalanság...utálom:(((
A kérdező hozzászólása: hát nagyon nem szeretnék tesztelni, mindíg szívok vele, mert negatív állandóan:((( egyszerûen nem tudom már elviselni az utolsó napokat...nem tudom elterelni a figyelmem, max 10 percre..
Elsõ válaszoló vagyok. Megértelek. Esetleg vehetnél egy Clearblu-t és holnap reggel tesztelhetnél. Hátha... Még eszembe juott, hogy baromi ideges voltam és a fél világgal összevesztem, a legkisebb dologra ugrottam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...teákat már többször ittam, nem csak egy ciklusban...hõböl gyönyörûen látszott mindíg a pé...csak ugye most hogy nem mértem, nem tudom volt e egyátalán... ebben a ciklusban direkt megpróbáltam semmit sem tenni érte, semmit sem figyelni magamon, csak a szex 2-3 naponta...eddíg sikerült is megbírkóznom vele, de így 3 nappal mensi elõtt már nem tudok nem erre gondolni, hogy megjön e vagy sem....
Teljesen megértelek. mi 9 hónapja próbálkozunk és mindent megtettünk. Mégsem jön a baba. Szeritnem nem lehet vele foglalkozni. Minden ciklusnak úgy indulok neki, h most nem foglakozom semmivel. és ilyenkor jelenik meg az ovus folyás, utána a cicifájás...stb. Szerintem most semmivel se foglalkozz és ne figyelj semmit. Ez a legtöbb, amit megtehetsz!!!!! Kívánom, h összejöjjön a babó. :)
A teák hosszú távon fejtik ki hatásukat, tehát a "bevetésed" nem egy ciklusra kell tartogatni. Ha nem vagy biztos, hogy volt pé-d, akkor miért nem használsz törpemikroszkópot. Az megmutatja (ha jól használod)a peteérésedet is és késõbb azt is, hogy terhes vagy-e (jóval hamarabb, mint a terhességtesztek). Kitartás! A nyákot felesleges figyelned, felnyúlkálni meg veszélyes. Nekem a nem várt elõtt egy héttel már érzékeny volt a mellem és pár nappal korábban nagyon erõs mensis görcseim voltak. Peteérés után (valószínû a beágyazódást éreztem meg) szurkált a petefészkemnél. A hõmet is mértem, de totál nem mutatott semmi különöset. A mikroszkópomon meg "virultak" a páfrányok. :)
Hogy állsz? Szorítok!

Az lenne a kerdesem, hogy 3 pozitiv ovulacios tesz ami erosodik, 3 nappal a mensim elott jarok! Viszont 2 negativ terhessegi teszt! Miert? Szerintetek van meg remeny?

A Cicim nagyon fajt a mult heten mara mar enyhult, allandoan ehes vagyok nem erzem hogy tele lennek, mintha a hom meg mindig fent lenne, es a mult heten ereztem hogy bal oldalt a mehemnel valami fajdalmat! Mi lehet? Irjatok lecci! 8. Honapja probalkozunk, nagyon szeretnenk. Ezen a heten nem varom! Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Még korán teszteltél.

Még korán teszteltél.
Lehetsz várandós, a terhességi tesztek csak a menstruáció esedékes napjától mutatnak megbízható eredményt. Hogy a testhõmérsékleted fent van, azt csak akkor érezheted, ha lázas vagy. Egyébként azt a pár tizedfokos különbséget akkor állapíthatod meg, ha rendszeresen hõmérõzöl. És akkor is csupán ébredéskor tapasztalható a különbség, késõbb már ezer dolog hatással van a testhõmérsékletedre. Viszont ne haragudj, de nem bírom ki, hogy ne jegyezzem meg: borzalmas, hogy felnõtt nõ létedre ennyire ne tudj írni! Alig lehet megérteni, hogy mit szeretnél. A "cicim" szót pl. miért írod nagybetûvel, mintha valakinek a neve volna? Az írásjeleket és az ékezeteket nem ismered? Bocs, nem piszkálni akarlak, de talán nem ártana néha kézbe venni egy-egy regényt, és olvasgatni kicsit.
bocs hogy kicsit ertetlen vagyok, de az ovu teszt mikor volt pozitiv? Mult heten? Mert akkor meg koran teszteltel, nekem meg a nemvart napjan is negativ lett, masnap nagyon gyenge pozitiv reggel, delutan mar eros pozitiv. Ha viszont most pozitiv az ovu akkor hajra most, es kesni fog a mensid, mostantol szamitva kb. 14 nap mulva lesz
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik! Amerikaba elek a kis gepemen mikor tolton van nem birok normalisan irni! Utolso szoval ma vagyok a 25. Napomon a ciklusom valtozo de kb 27-28.naposak 3 tesztet csinaltam as utolso volt a legerosebb amit tegnap csinaltam! Remelem osszejott a baba:)
Az ovulacios teszt amikor pozitiv akkor kell aktivnak lenni, de innen szamitva meg legalabb tiz nap amire a terhessegi teszt pozitiv lehet. Szoktal maskor is ovutesztet csinalni? Mert ez igy egy hosszabb ciklusra utal, alltalaban a ciklus kozepen kellene hogy pozitiv legyen

Múlt hónapban, rendesen középidőben volt peteérésem, most 3 nappal a mensi után megint az Lh teszt kezd pozitív lenni, ez mitől van? Normális ez?

Legjobb válasz: sztem igen s egyre erõsebb lesz amikor nagyon erõs második csík akkor hajrá de figyeld magadat is a folyás alapján egyértelmûbb megállapítani peteérést

sztem igen s egyre erõsebb lesz amikor nagyon erõs második csík akkor hajrá de figyeld magadat is a folyás alapján egyértelmûbb megállapítani peteérést
Persze menj el. Milyen egyéb tüneteid vannak ami a prolaktinra utal?
A kérdező hozzászólása: semmi.8 hónapja próbálkozunk egy tesóval, és már nem vok 20 éves.Progreszteron mérés is lesz a 23 napon.ezeket a hormonvizsgálatokat kérte a doki, mert szervi bajt nemtalált.
Szokott ilyen fura mensid lenni? Mert ez terhes-gyanús!
A kérdező hozzászólása: az otolsó elötti volt fura.1 héttel hamarabb jött meg óriási vérdarabokkal.most 3 nap késéssel, de elötte csak barna folyással.kevés, és már nincs is.tegnap csin tesztet de negatív lett.bizti nem vok terhes.Sajna:(
A kérdező hozzászólása: egyébként nem voltak rendellenes menseim.
Igen kell mened vérvizsálatra. Hivd fel a dokidat talám tud segiteni

Ha csak 2-3 napos a mensim, ami erős fájdalmakkal érkezik, második nap piros, utána pedig csak barna, az nem jó, ugye?

Mostanában mindig ilyen.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy különösebben gondot jelent, ha mindig ilyen. Nekem is mindig rövid szokott lenni, 3. nap már nagyon kevés, utána már csak maszatolás. Elsõ 2 nap sem erõs. Mondjuk fájdalmam nem szokott lenni.

Nem hinném, hogy különösebben gondot jelent, ha mindig ilyen. Nekem is mindig rövid szokott lenni, 3. nap már nagyon kevés, utána már csak maszatolás. Elsõ 2 nap sem erõs. Mondjuk fájdalmam nem szokott lenni.
Nem hagytad abba véletlenül a fogamzásgátlót? Nekem utána lett ilyen, egy fél évvel késõbb. De orvos szerint semmi bajom nem volt, csak próbáltak a hormonjaim maguktól dolgozni újra. Azóta babát is várok, úgyhogy ne aggódj! Ha nem gyógyszer abbahagyás miatt lett ilyen, azért kérdezzd meg a nõgyógyászodat!

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)
Ilyenkor még be sem ágyazódott. Bármit érzel, az biztos, hogy nem a baba.
A kérdező hozzászólása: 35 naposak a ciklusaim
én is ugyanígy érzek. remélem lesz baba, még ha ezek a "tünetek" nem is Tõle vannak :)
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod?:)
kb 1 héttel mensi elött mindig ezeket érzem :(. Ilyen korán még nem lehetnek terhestüneteid. Még be sem ágyazódott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!