Találatok a következő kifejezésre: 3 napja volna megjönnie, de a (22 db)

3 napja kellett volna megjönnie, de a teszt negatív. Érdemes még tesztelnem vagy már biztos, hogy nem sikerült?

Gabriellel teszteltem, de teljesen negatív. Néha egy kicsit feszül a hasam, de semmi más tünetem nincs. Teszteljek még pár nap múlva vagy felesleges?

Legjobb válasz: Befolyásolja a reggeli elsõ vizeletes tesztet, ha éjjel kint voltam pisilni?

A kérdező hozzászólása: Befolyásolja a reggeli elsõ vizeletes tesztet, ha éjjel kint voltam pisilni?
Szia, egyáltalán nem felesleges. És egyáltalán nem biztos, hogy nem sikerült. Ha nem jön meg továbbra sem, akkor tesztelj kétnaponta. Esetleg használj érzékenyebb tesztet (a dobozon, vagy a tájékoztatón fel van tüntetve). Van egy pár isemrõsöm, akiknek elõször a 6. héten mutatott valamit a teszt (utolsó menzitõl számolva). Dukkolok Neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi...
Szerintem csinálj most egy tesztet, majd 3 nap múlva megint, ha az elsõ nem mutat semmit.
Nekem még ugyan nem volt ilyen vérzésem, de úgy tudom beágyazódáskor csak pár csepp vér van, 4-5 napig tartó semmiképp. Terhes lehetsz ha nincsenek görcsid és a vérzés sem olyan intenzív mint szokott, csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl!

Késhet attól a menses, mert ciklus közepén volt 3-4 nap barnázásom? 2 napja kellett volna megjönnie, de semmi. Tegnap este azt éreztem, hogy reggelre megjön, de aztán semmi.

Enyhe folyásom van. 24/L

Legjobb válasz: Késhet attól,sõt ki is maradhat,de nem ártana elmenni vele orvoshoz,mert az valami féle bacilust jelez.

Késhet attól, sõt ki is maradhat, de nem ártana elmenni vele orvoshoz, mert az valami féle bacilust jelez.

Márc.3-án kellett volna megjönnie, de 4-én csak egy barna pötty jelentkezett. Elötte feb.3-án volt a mensesem. Régebben 28-29 nap volt a ciklusom, utoljára 30 napra jött meg.15-e körül eshettem teherbe szerintetek?

Vagy a feb.26-ai együttlétb?l lehetek terhes, esetleg addigra már beágyazódhatott a magzat a korábbi együttlétb?l?

Legjobb válasz: A barna pötty lehet beágyazódás jele, de lehet hogy a tested reagál így a növekvõ kis babóra, emlékezve, hogy itt lenne az ideje a menzesznek. Ha a barna pötty beágyazódás jele, akkor feb.26 körüli együttlétbõl lehetsz terhes.

A barna pötty lehet beágyazódás jele, de lehet hogy a tested reagál így a növekvõ kis babóra, emlékezve, hogy itt lenne az ideje a menzesznek. Ha a barna pötty beágyazódás jele, akkor feb.26 körüli együttlétbõl lehetsz terhes.
Elvileg febr. 17-18 körül estél teherbe (az alapján, amiket írtál), de pár nap eltérés lehet negatív és pozitív arányban egyaránt. Ha márc. 18. után elmész orvoshoz, õ nagyjából megmondja -ultrahang alapján- hogy mikor fogant a babád!
A kérdező hozzászólása: A termékenységi kalkulátor 15-19-et adott ki, hogy akkkor legalkalmasabb az együttlét, ez meg is volt. Ha akkor teherbe estem a beágyazódás már folyamatban lehetett, de mégsem kizárt hogy 26-án sikerült megfogannia a babának? De méágis érdekel hogy 26-án a sperma még bejuthatott e, és esetleg az termékenyített meg?
A kérdező hozzászólása: Ha a doki is az utolsó menstruációtól számolja a terhességet, akkor már 26-án terhes lehettem, minimum 1, 5 hete, nem?
A kérdező hozzászólása: Elõször csináltam tesztet 27-én, mert már kiváncsi voltam, és persze az egyik csík nagyon sötét volt, de már mintha a másik is látszódott volna. Aztán 6-án csináltam a következõt, és az már egyértelmû volt. Ezért is gondolom hogy korábban estem teherbe mint 26-a. A doki gondolom pontosabban meadja majd a baba méretébõl, nem?
szia! Valószínû, hogy 15-18 körül estél teherbe, 26-án semmiképp, hisz a teszt akkor nem igen mutatta volna ki.:) Gratula a babához:) )
Szia!!! Nekem is márc.3-án kellett volna +jönnie, de hát a babó közbeszólt..:) ))) Elõtte nekem is febr.3-án volt, és a doki onnan állapította meg a terhességet, pedig én kb.21-ére teszem a dátumot, és ugye utána még pár nap a beágyazódás... Na de a lényeg, hogy gratulálok!
A kérdező hozzászólása: DE, jó Én is gratulálok. Több kalkulátorral is számolgattam már, és az utolsó 3 menstruációm alapján (dec.9. jan.4. feb.3.)15-19 körül kellett megtörténnie, hogy sikerüljön. Azért nem tudom pontosan mert már szeretük volna ha sikerül, és hát sokat voltunk együtt ennek érdekében. Csak valaki olyan pontosan tudja a napját, engem is érdekelne. Holnap megyek dokihoz, kiváncsi vagyok lát e már valamit. HA 26-ai fogantatás lenne, akkor még igen koraiak lennének szerintem a tüneteim. Ja és 27-én Én mintha már látszódott volna a második csík, igaz halványan, de én már láttam:-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam dokinál mert már kiváncsi voltam mit mond. Õ még nem tudja egyértelmûen megállapítani, mert még csak 10 napja maradt ki. De azért beutal ultrahangra, és javasolta várjak hétfõig, mert nehogy csalódjak ha korán megyek. Persze megnéztem sokan vannak e, és úgy döntöttem várok. A vaginális uh. eredményem: Az uterusban egy szabályos petezsák látható. Átlagos átmérõje: 13 mm Grav.s.: 6(+/-1hét) Ys.ábr.az uterus rfv-ben. Kérek idõpontot magánrendelésre, az kb.2 hét, adigra már biztos többet látnak. Mindenkinek drukkolok, és Ti is nekem hogy legyen is a zsákocskába valami.

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

A normál testhőm mindig olyan 36, 4-5 szokott lenni, 3 napja kellett volna megjönnie, de most csak 35, 6 akkor semmi esélyem a babára?

A hasam fáj, de a mellem nem, az el?z? terhességemnél az is fájt. Reménykedhetek? Holnap reggel tesztelek de már nem bírok magammal.

Legjobb válasz: Ha most 35.6, akkor szerintem nincs baba. De ha 36,6-ot akartál az is alacsony az alaphõhöz képest. Nincs görbéd?

Ha most 35.6, akkor szerintem nincs baba. De ha 36, 6-ot akartál az is alacsony az alaphõhöz képest. Nincs görbéd?
ha tényleg 25, 6 akkor nincs baba, val.szeg a napokban meg fog jönni
elírtam, 35, 6
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma reggel megjött ahogy elvégeztem a tesztet :(

Lehetséges-e a menstruáció felgyorsítása, hogy előbb jöjjön meg? 3 napja kellett volna megjönnie de nem jött meg és hétvégén nyaralni megyek a Balatonhoz és nem nagyon szeretném, hogy ott jöjjön meg.

Legjobb válasz: Kád forró víz. Az mindig segít. És ha már érzed hogy görcsöl a hassad, de nem jön meg azért sem, akkor le kell húzni egy felest... valami jó erõset, mondjuk házi pálinkát... én ezeket szoktam tenni :)

Kád forró víz. Az mindig segít. És ha már érzed hogy görcsöl a hassad, de nem jön meg azért sem, akkor le kell húzni egy felest... valami jó erõset, mondjuk házi pálinkát... én ezeket szoktam tenni :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem segített a forró fürde tehát ha valaki tud valamit azt kérem , hogy írjon nagy szükségem van rá!!!

Október 3. -án kellett volna megjönnie. De nem jött. Az volt a 33. napom. Azóta folyamatos megjön érzésem van, fehérkés folyás, mellbimbóm nagyon érzékeny ma óta. Szurkoltok?

Holnap reggel tesztelek. Már megvettem. Sajnos nem bírom ki. Már lassan másfél éve rajta vagyunk az ügyön, de még nem akar jönni.

Legjobb válasz: szorítunk a csalódástól meg ne félj, minden hónap új esély, ha most nem majd legközelebb sikrül, de szurkolok, nagyon ígéretes amit írtál, szerintem összejön.

szorítunk a csalódástól meg ne félj, minden hónap új esély, ha most nem majd legközelebb sikrül, de szurkolok, nagyon ígéretes amit írtál, szerintem összejön.
Szia! Hát lehet már egy bébi a dologban. Én 11 hetes kismama vagyok. Mi is terveztük és 2. próbálkozásra össze is jött. Én a nem várt mensi elõtt 1 nappal teszteltem egy gabriel teszttel, hajnalban, akkor negatív volt, majd a nem várt mensi megjövetele után 4 nappal, ahogy most te is állsz, napközben egy clear blue-val és alig mártottam be a tesztet az anyagba, már ott volt a kemény +, szóval jók az esélyeid szerintem és én is nagyon szurkolok neked. Igazán megérdemled már azt a kisbabát:) .
Szia! És szokott késni a mensid?Mert ha pontosak a ciklusaid akkor elég valószínû hogy babót vársz.Nekem is hasonló tüneteim voltak és ma töltöttük a 35.hetet.Persze nem akarom hogy miattam nagyon beleéld magad.Mostmár egyel gyarapodott a szurkoló táborod :-))) Reggel írj!
Énis szorítok. Reggel várjuk az eredményt. :)
Szorítok:) )!!Bizti sikerült:) ))!!!!
Naná, hogy szorítok! De azt felejtsd el, hogy megint csalódás lesz. az ilyen gondolatok elriasztják a sikert! Aztán holnap reggel írj, hogy mi lett! :) Sok sikert!
Szurkolok Neked!!! Majd írd meg az eredményt, ha teszteltél légyszi!...szorítok!
ha ettõl jobban érzed magad, akkor igen, szurkolok neked. ha jönnie kell a babának jönni fog :-)
A kérdező hozzászólása: Már júniusban voltam egy teljes nõgyógyászati kivizsgáláson. De már nem tudok mire gondolni!
Szerintem terhes vagy:) )!!Csinálj nyugodtan elõbb is tesztet:) )
A kérdező hozzászólása: Most nagyon szurkál ott benn. Kellemetlen
Szerintem a ciszta nem okoz ilyen "panaszokat". Csinálj még egy tesztet, hátha pozitív lesz. Továbbra is szurkolok neked ezerrel! :D
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ennyi volt! Már nagyon elegem van! Ma reggel csináltam még egyet, de totálisan negatív. Már jó erõsnek kellene lennie. Nekem soha se lesz pozitív tesztem, meg babókám De akkor hol van már az a .... menszi. Akkor jöjjön meg. Ne szórakozzon már velem a szervezetem. Ha akkor jönne amikor kell(max 1-2 nap késés), akkor az ember nem lenne ennyire elkenõdve. Ilyenkor csak reménykedem, egyre jobban beleélem magam. Ma errõl álmodtam, hogy végre pozi lett, és mennyire boldogok vagyunk :(((( Dobálom ki fölöslegesen a pénzt! Köszönöm lányok a bíztatást, nálam sajnos segített
A kérdező hozzászólása: Azt azért még hozzáteszem, hogy menszi még mindig nincs, a hõm 36, 9
szerintem még ne temesd a ciklust, amíg meg nem jön, azt mondják egy hét késé után biztos a teszt. lehet, hogy csak olyat vettél, ami nem elég érzékeny, vagy csak késõbb ágyazódott be. az is lehet, hogy anovulációs ciklusod van és azért nem mensizel, egy évben egy ilyen hónap teljesen rendben van, ettõl még nem kell lemondani a gyerekrõl. amúgy meg érdemes miharabb dokihoz menni, olyanhoz, aki komolyan vesz és rendesen vizsgál, foglalkozik veled. hidd el, neked is lesz kisbabád!
Én 2-3 nap múlva újratesztelnék. Amíg nem jön meg van remény. Sok sikert.
Nekem idén 05/03-a körül kellett volna megjönnie, de csak 05/23-án teszteltem elõször pozitívat, addig nálam is ugyanez volt, mint Nálad, folyton negatív volt. Mint kiderült, kései peteérésem volt, és ezért mutatta ki ennyira késõn, de most 25 hetes vagyok, és ez a lényeg. Hidd el, van még remény, ne add fel, Neked is lesz babád!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! MÉg mindig semmi! Hõm még mindig magasan, bimbók még mindig fájnak. Hétvégén lesz két hete, hogy nem jön meg, akkor tesztelek, aztán jövõ héten irány a doki!
Na, az jó, hogy nem múltak el a tünetek. Tudom könnyû írni, de optimistán kell hozzáállni még a 40. negatív teszt után is, mert ha úgy állsz hozzá, hogy "nekem sosem lesz babóm", akkor sokkal kevesebb esélyed lesz arra, hogy lesz. Lehet, hogy ha most nem jön össze jó lenne egy kis pihenõt tartani, nem görcsölni, mert idegileg rá fogsz menni. Bocs, ezeket nem kioktatásként írom Neked, de bíznod kell magatokban. Majd írj, hogy mi lett az eredmény, drukkolok Neked !
A kérdező hozzászólása: Szerintetek érdemes még vasárnap tesztelnem? Már nem bízok semmiben. Már nem kellett volna kimutatnia? Ha valakinek cisztája van, annak úgyanúgy vannak ilyesmi tünetei, vagy akkor csak szimplán kimarad?
Remélem hamar összejön, különben és is így voltam, hogy késett és mindennap úgy voltam , hogy mingyárt megjön, aztán a teszt pozitív lett!!Remélem nálad is !Szurkolok! 19 hetes km
A kérdező hozzászólása: Jaj, de nagyon aranyosak vagytok! Ilyen hamar ilyen sok szurkoló :) Mindenképpen irok holnap! Már tükön ülök! Minden hónapapban mikor közeledik a menszi, elképzelem, hogy vajon milyen lenne, ha végre látnék két csíkot a teszten! Lejátszódik a fejemben, hogy mennyire boldogok lennénk... stb
A kérdező hozzászólása: Mióta próbálkozunk a babó összehozásával, azóta nem valami rendszeres. De általában szoktam tudni, hogy most meg fog jönni. Elõtte már 1 héttel feszül a cicim, fáj a fejem egész nap, és tudom, hogy másnap megjön. Múlt hónapban totál azt hittem, hogy most ok. Sûrû krémes folyásom volt(hozzáteszem, ilyen még sose volt, a hõm is jól állt), de 2, 5 hét késéssel aztán megjött. Elszomorító Lehet most is ez lesz :( Azért kezdett el fájni a bimbi :) ! Hõm reggelente digitálissal 36, 7-36, 8 alaphõm: 36, 4 Ami nagyon furcsa, hogy már 3 napja olyan folyásom van, mint amikor peteérés van. Nyúlós, ragacsos, most meg egy kicsit krémesebb. Hosszúra sikeredtem
Teszteltél???
Na, mi újság????
Naaaa...?
Én is kivi lennék hogy mi lett...
A kérdező hozzászólása: Sajna nem jó hír! Negatív lett, de nagyon! Reggel kimentem pisilni, és elõttem az elsõ pisilést, mert nem tudtam mennyi idõ, azt hittem még éjjel van. Rá másfél órára már nehéz volt pisilni! 5 perc után kidobtam. Most meg mintha káprázna a szemem, látok rajta halványan valamit, de oly annyira halvány, hogy nem is látszik szinte. De az tuti az , ahogy megszáradt pedig annyira fájnak a bimbóim és reggel 37 volt a reggeli hõm. van még remény????
A kérdező hozzászólása: bocs, hogy ilyen késõn, de reggel mennem kellett a munkába, nem volt idõm, és most jöttem haza. gondolhatjátok milyen napom volt... nagyon aranyosak vagytok
hát ez így nem az igazi, tesztelj holnap jobban.... a cicifájás jó jel, továbbra is drukk... elsõ voltam
Ne keseredj el, csinálj pár nap múlva újat. Sok sikert hozzá!:)
ha halvány akkor is terhes vagy:) )!!!de azért csinálj még egyet!!!!szorítok:) )
A kérdező hozzászólása: Nem jó hír Ma már barnázok, holnap tutira megjön. Szokás szerint elkenõdtem. Legközelebb talán
Bizony hogy lehetsz!
vegyél egy tesztet.
De az is lehet hogy meg fog jönni. Hiszen ha épp mostantájt kéne, akkor... szóval várj pár napot, aztán majd meglátod mi lesz.
nem vagy terhes.mert ha 3 hetet is szokott késni akkor nincs peteérése dsem
Elõzõ válaszolónak írom.. sógórnõmnek 36 és 42 napos ciklusai vannak, sõt amikor terhes lett, épp 46 napos volt az elõzõ ciklusa. Szóval normál esetben nincs peteérés, de ha minden normál eset lenne nem lenne fejlõdés és nem álltunk volna két lábra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!
Hát nálunk pontosan a körzeti nõgyógyászra kell várni 4-5 hetet annyian vannak, míg a magánorvos másnap fogad.
A körzeti nõdokihoz is mehetsz!
Nem muszáj magánorvos menni. El lehet menni a kórházba is, ott nem kell várni heteket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!