Találatok a következő kifejezésre: 3 napja volna (174 db)

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Ez volt az első clostys hónapom. A 29. naptó l3 napon át csak sötétbarna, folyás állagú valami jött belőlem. Utánna 3 napig elég erős vérzés, majd rá 2 napra olyan folyt, mintha bepisiltam volna, csak rózsaszínes színű. Mi lehet?

Ezel?tt , ha megjött minden simán ment, semmi barnázás vagy rózsaszínes folyás.Most szedem a 2.clostys kúrát, de én komolyan úgy érzem mintha babás lennék. Pár napja reggelente hányinger, mostanra már a nap bármely szakában van. Az egyensúly érzékem sem az igazi. És a köldököm alatt olyan kemény a hasam, mint a benton.Nekem nem szokott ilyen lenni.

Legjobb válasz: Bocsi nem13 napon át, csak 3 napon át barnáztam.

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem13 napon át, csak 3 napon át barnáztam.
Hát, ha úgy érzed, hogy babás vagy, akkor csinálj egy tesztet. Lehet, hogy a Closty megzavarta a hormonjaidat! De ha teszt negatív és továbbra is aggódsz, menj el a dokidhoz. Megont kell szedned a Clostyt? Mondjuk, ha megjött nem nagyon hiszem, hogy babás vagy, inkább bezavart a gyógyszer.
Nekem a barna folyásomra azt mondta a dokim, hogy az nem mensi. Az elsõ vérzéses napot kell a mensinek tekinteni. Azt mondta Clostinál elõfordul ez a barnázás.
A kérdező hozzászólása: Hát ugye ez egy 3 hónapos kúra, most jön(van) a második.Nem tudtam mi lehet ez a barna folyás, inkább felhívtam a dokimat, õ is igen bizonytalannak tûnnt a hangjából, azt mondta tekintsem vérzésnek.
Nekem a 2 clostis kúrám után visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ, ugyanolyan tüneteim voltak, mint Neked. A vérzésem is olyan volt, mint amit leírtál. Nem is szedhettem be a 3 clostis kúrát. Ki kellett hagynom. Nem mondta a dokid, hogy menjél uh-ra?
Utolsó vagyok. Nem tudom, hogy jó-e , ha beszeded a 3kúrát is, mert ha visszamaradt egy tüszõ, akkor túl stimulál. Végigkövette uh-n a peteérésed a 2 kúra alatt?
A kérdező hozzászólása: Három napja szedem a második kúrát.Hétfõn megyek ígyis úgyis dokihoz.

Mult hónapban vesztettem el a barátomal, azon a napon megis jött a menstruációm (7 nappal előbb mint kellett volna), és 6-7 napig tartott. A mostani mensim késett 2-3 napot és csak 3-4 napig tartott. Mekkora az esélye hogy teherbeessek?

És a 4. napon barnás folyásom volt. Ezekutáni 3.-4. napban nem védekeztem.

Legjobb válasz: A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz,de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.

A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz, de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem?:S És köszönöm a választ.

Terhes a kutyám, kb 3 napja szinte semmit sem csinál, szerintem már meg kellett volna szülnie, nagyon rosszul néz ki, kezdek megijedni, hogy valami baj lesz vele vagy elvetélt, még soha nem szült, normális hogy előtte napokig ilyen élettelen?

Legjobb válasz: Ha annyira aggódsz érte be sem fedezteted, miután megtörtént a baj elhordod állatorvoshoz hogy tudd minden rendben van e a mamával VAGY rögtön a fedezés után ivartalanítatod. Ha már napok óta ilyen esetleg nem kellett volna felhívni az állatorvost csak hogy megnyugtasson vagy valami? Egyébként a kutyák nem terhesek és nem is szülnek...nagyon felelõtlen gazdi vagy.

Ha annyira aggódsz érte be sem fedezteted, miután megtörtént a baj elhordod állatorvoshoz hogy tudd minden rendben van e a mamával VAGY rögtön a fedezés után ivartalanítatod. Ha már napok óta ilyen esetleg nem kellett volna felhívni az állatorvost csak hogy megnyugtasson vagy valami? Egyébként a kutyák nem terhesek és nem is szülnek...nagyon felelõtlen gazdi vagy.
A kutya vemhes, nem szül, hanem ellik. Ki kellett volna számítani, hogy mikor lesz az 58-63. napon. Egy gondos gazdinak ezt tudnia kell. Elég fura, hogy csak pihen. A vetélést sem vetted volna észre? Akkor fektesd le a kutyát az oldalára és figyeld meg, mozog-e, hullámzik- e a hasa.
El kellene vinni feltétlenül állatorvoshoz! Ha már meg kellett volna ellenie, akkor lehet, elpusztultak benne a kölykök, vagy nem tudja megelleni õket valamilyen ok miatt..ebbe belehalhat a kutyád, ha nem kap ellátást.
3 napja meg kellett volna ellenie, miert itt irkalsz?Mert nem az allat orvosnal vagy?Aggodhatsz is, mert a kutyat is beledogolhet, a kolykokkel egyutt.Hivd ki az ugyeletet surgossen
Vidd el orvoshoz, az majd megmondja mi az ábra a kutyáddal.
Az a kutya, amelyik nem "csinál semmit" és "élettelen" az valóban nem él. Ha élne, akkor nyilvánvalóan csinálna valamit. Ha mégis él, csak te nem tudod megfogalmazni a poroblémát, akkor nagyon sürgõsen vidd ügyeletre, vagy hívj hozzá orvost!
Valószínûleg elpusztultak benne a kölykök és mivel nem volt idejében kiszedve belõle ezért most elkzdtek benne lebomlani, aminek a következménye lehet olyan inyencség mint vérmérgezés amibe nagy valószínûséggel bele fog pusztulni. Minnél többet vársz annál kevesebb az esélye, ha nem viszed dokihoz akkor verd agyon mert így nagyon nehéz és kínhalált hal a kutyád, ez most már sokkal komplikáltabb mûtét lesz mint egy idejében elvégzett császár és az ára is kb a 3szorosa lesz erre számíts és nem biztos, hogy túléli. Orvosi rendelõben dolgoztam csináltunk pár ilyen mûtétet ne is kérdezd mennyire volt borzalmas mert le se lehet írni...
Szerintem csinálj most egy tesztet, majd 3 nap múlva megint, ha az elsõ nem mutat semmit.
Nekem még ugyan nem volt ilyen vérzésem, de úgy tudom beágyazódáskor csak pár csepp vér van, 4-5 napig tartó semmiképp. Terhes lehetsz ha nincsenek görcsid és a vérzés sem olyan intenzív mint szokott, csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl!

Mennyi energiaitalt "ajánlatos" meginni egy héten? Az utóbbi 3 napban ittam egyet naponta, érzem, hogy nem kellett volna.

Legjobb válasz: attól függ mennyire vagy rá/hozzászokva vizsgaidõszakban amikor még le is dolgozom a napi 8 órámat,akkor 3-4 a napi minimum,ha csak meló,akkor reggel és délután 1-1 és én évek óta igy csinálom (nem divatból,sok éve még nem volt ilyen felkapott)

attól függ mennyire vagy rá/hozzászokva vizsgaidõszakban amikor még le is dolgozom a napi 8 órámat, akkor 3-4 a napi minimum, ha csak meló, akkor reggel és délután 1-1 és én évek óta igy csinálom (nem divatból, sok éve még nem volt ilyen felkapott)
Egyetlen egy sem.
0 - nulla
jah egyet sem. de ha nagyon kell, akkor se naponta igyál!
Semennyit. Aki fáradt, aludjon. Ha meg aludt, és még mindig fáradt, menjen orvoshoz.
kávét igyál inkább, ebbõl meg minél kevesebbet, a taurin elég ganély dolog, agyadat tönkreteszi
Kedves utolsó, a taurin az egy olyan enzim, amely a kalcium beépülését fokozza a membránba... Semmi agyi károsodása nem lesz, ha energia italt iszik... Akkor dobálózz ilyenekkel ha tudod mirõl beszélsz és mirõl van szó...

A parommal kb 19 napal ezelott probalkoztunk, 3 nappal ezelott kellet volna menzesznek lenni, de idaig meg semmi. Mikor erdemes tesztelnem? Elore is koszonom a valaszt!

Legjobb válasz: Ha már 3 napja késik, az jó. Elvileg már ki kellene mutatnia délutáni pisibõl is, de ha tutira akarsz menni, akkor holnap reggel elsõ pisivel próbáld meg. Megy a drukk.

Ha már 3 napja késik, az jó. Elvileg már ki kellene mutatnia délutáni pisibõl is, de ha tutira akarsz menni, akkor holnap reggel elsõ pisivel próbáld meg. Megy a drukk.
Már tesztelhetsz. Holnapi elsõ pisibõl hajrá :) 35 hkm
gyógyszerrel védekeztek? csak mert akkor lehet ilyen.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekeztünk, de nem szakadt ki, észrevettük volna
A kérdező hozzászólása: a barna folyás ideje alatt meg voltam fázva, attól lehet?
lehet megfázástól, vagy akár kisebb fertõzéstõl is a barnázás. ha tényleg nem szakadt ki az óvszer akkor nyugi, terhes nem lehetsz, max megbolygatta a ciklusod a megfázás... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem minél elõbb megfog jönni mert kikészít ez a várakozás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!