Találatok a következő kifejezésre: 3 napja velem a barátnőm de (2 db)

3 napja szakítot velem a barátnőm de szinte a legjobb barátok vagyunk és én még szeretem. Minden nap találkozunk sétálgatunk de tudom h nem lesz már soha több köztünk ennél. Mit tegyek, hogy mégis?

Legjobb válasz: Ha tényleg minden nap találkoztok, és sétálgattok, akkor az nem vélelen van! Csak ne legyél rámenõs, és ne legyél akaratos! Ha õis Szeret még, akkor úgyis lesz belõle valami, de tényleg nelegyél erõszakos példáúl ne akard megcsókolni ha õ nemakarja!!!

Ha tényleg minden nap találkoztok, és sétálgattok, akkor az nem vélelen van! Csak ne legyél rámenõs, és ne legyél akaratos! Ha õis Szeret még, akkor úgyis lesz belõle valami, de tényleg nelegyél erõszakos példáúl ne akard megcsókolni ha õ nemakarja!!!
Becsüld meg, hogy nem dobott el magától és még tartani akarja veled a kapcsolatot! Szerintem várj türelmesen és még lehet ebbõl valami;)
Egyetértek az elõtem válaszolókkal várj türelmesen, ebbõl még lehet valami...
A kérdező hozzászólása: De õ ugyérzi hogy én nagyon fó fej vagyok meg egy ijen embert nemakar elveszíteni mint én... de már mi csak barátok lehetünk... de hátha azért reménykedek.
Az énvéleményem szerint már nem szeret téged mert akkor nemtudna veled csak úgy mindennap sétálgatni 3-nappal a szakítás után..ahogy mondta jóbarátnak tekint..szóval annyira ne reménykedj tudom , hogy szar..De kívánom neked , hogy mégis szeressen és ne legyen igazam. sétálgass vele ugyanúgy dumáljatok.. de menj a haverokkal kapcsolódj ki.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a helyes írásért xD 2-es vagyok nyelvtanbol xD .
Azt nem írtad, hogy miért szakított veled a barátnõd.Kevesen képesek arra, hogy szakítás után napokkal, majdhogynem ugyanúgy sétálgassanak, meg találkozzanak a párjukkal, mint azelõtt.Hmmm, lehet, hogy már csak úgy szeret, mint egy jófej srácot, egy barátot és értékes embert, de valószínûleg nem szerelmes már beléd.Persze ezt nyilván innen nem lehet egyértelmûen megállapítani, max.abból lehet következtetni, amit írtál.Találkozz vele ugyanúgy, legyél vele kedves meg jófej, ahogy eddig is, de azért járj nyitott szemmel a világban, ha mégsem jönne már össze...
A kérdező hozzászólása: Hát most eltelt vagy 4 nap már és öszeált bennem egy kép... látam ma egy sráccal... és nem barátoknak tüntek... és a nyitot szemröl nem vagyok a legszebb ezért nem könyü csak ugy öszeszedni mást... egyébként 9 hónapig tatot ez a történet.
Én a 4. választ írtam és én is ebben a cipõben jhárok csak mi 2, 5 év után szakitottunk most egy hónapja most meg már chates csávókkal találkozgat.. jah de nekünk elötte még gyerek is lett volna csak elment elötte 2 héttel szal még rosszabb:s...
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!