Találatok a következő kifejezésre: 3 napja velem a barátnőm (5 db)

3 napja szakítot velem a barátnőm de szinte a legjobb barátok vagyunk és én még szeretem. Minden nap találkozunk sétálgatunk de tudom h nem lesz már soha több köztünk ennél. Mit tegyek, hogy mégis?

Legjobb válasz: Ha tényleg minden nap találkoztok, és sétálgattok, akkor az nem vélelen van! Csak ne legyél rámenõs, és ne legyél akaratos! Ha õis Szeret még, akkor úgyis lesz belõle valami, de tényleg nelegyél erõszakos példáúl ne akard megcsókolni ha õ nemakarja!!!

Ha tényleg minden nap találkoztok, és sétálgattok, akkor az nem vélelen van! Csak ne legyél rámenõs, és ne legyél akaratos! Ha õis Szeret még, akkor úgyis lesz belõle valami, de tényleg nelegyél erõszakos példáúl ne akard megcsókolni ha õ nemakarja!!!
Becsüld meg, hogy nem dobott el magától és még tartani akarja veled a kapcsolatot! Szerintem várj türelmesen és még lehet ebbõl valami;)
Egyetértek az elõtem válaszolókkal várj türelmesen, ebbõl még lehet valami...
A kérdező hozzászólása: De õ ugyérzi hogy én nagyon fó fej vagyok meg egy ijen embert nemakar elveszíteni mint én... de már mi csak barátok lehetünk... de hátha azért reménykedek.
Az énvéleményem szerint már nem szeret téged mert akkor nemtudna veled csak úgy mindennap sétálgatni 3-nappal a szakítás után..ahogy mondta jóbarátnak tekint..szóval annyira ne reménykedj tudom , hogy szar..De kívánom neked , hogy mégis szeressen és ne legyen igazam. sétálgass vele ugyanúgy dumáljatok.. de menj a haverokkal kapcsolódj ki.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a helyes írásért xD 2-es vagyok nyelvtanbol xD .
Azt nem írtad, hogy miért szakított veled a barátnõd.Kevesen képesek arra, hogy szakítás után napokkal, majdhogynem ugyanúgy sétálgassanak, meg találkozzanak a párjukkal, mint azelõtt.Hmmm, lehet, hogy már csak úgy szeret, mint egy jófej srácot, egy barátot és értékes embert, de valószínûleg nem szerelmes már beléd.Persze ezt nyilván innen nem lehet egyértelmûen megállapítani, max.abból lehet következtetni, amit írtál.Találkozz vele ugyanúgy, legyél vele kedves meg jófej, ahogy eddig is, de azért járj nyitott szemmel a világban, ha mégsem jönne már össze...
A kérdező hozzászólása: Hát most eltelt vagy 4 nap már és öszeált bennem egy kép... látam ma egy sráccal... és nem barátoknak tüntek... és a nyitot szemröl nem vagyok a legszebb ezért nem könyü csak ugy öszeszedni mást... egyébként 9 hónapig tatot ez a történet.
Én a 4. választ írtam és én is ebben a cipõben jhárok csak mi 2, 5 év után szakitottunk most egy hónapja most meg már chates csávókkal találkozgat.. jah de nekünk elötte még gyerek is lett volna csak elment elötte 2 héttel szal még rosszabb:s...
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

Miért nem fogja fel a barátnőm, hogy egész nap nem érek rá vele chatelni egy 3 meg egy 1 éves mellett?

Neki csak 1 van. De ha egyből nem írok vissza, már kapom a megjegyzéseket, hogy miért vagyok vele fura meg hasonlók. Már ezerszet elmondtam, hogy nem mindig érek rá, de nappal is többször rámír meg este 10-től vár a gép előtt, de mondom neki, hogy éjjelnél előbb nem tudok. Amúgy nagyon szeretem!

Legjobb válasz: Õszintén: én leépíteném. Nyilván a gyerekeiddel és a pároddal foglalkozol elsõsorban, a barátok csak utánuk következnek, és ha nem jut rájuk idõ minden nap, hát nem jut, ezt egy barátnak meg kell értenie. Ha nem érti, nem barát... Ennyi.

Õszintén: én leépíteném. Nyilván a gyerekeiddel és a pároddal foglalkozol elsõsorban, a barátok csak utánuk következnek, és ha nem jut rájuk idõ minden nap, hát nem jut, ezt egy barátnak meg kell értenie. Ha nem érti, nem barát... Ennyi.
hát érdekes barátnõ...nem kicsit gyerekes a viselkedése.
Ne kapcsold be a chat-et, ha a gép elé ülsz.
Azt nem tudom, de én az ilyen barátnõmet leépítettem (pedig akkor még gyerekem sem volt), én nagyon nehezen viselem ezt a fajta "ragaszkodást". Esetleg mondd azt neki, hogy nem vagytok otthon, nem vagy gépközelben. Vagy esetleg finoman azt is elmondhatnád neki, hogy ne csinálja ezt, mert nem tudod ezt kivitelezni, de azért ne sértõdjön meg, amúgy nagyon kedveled a társaságát.
A kérdező hozzászólása: Könnyen van ha a lánya délelõtt is meg délután is alszik 2-2, 5 órákat! Meg este 8-kor már ágyba van. Az enyémek késõn kelnek, ebbõl adódik, hogy csak egyszer alszanak délután. Azt meg nem a chattel tölteném. Mellesleg az este pedig apáé is! Õ nincs jóba a férjével csak együtt laknak, de nem beszélnek. Persze, hogy unatkozik!
Én megmondtam az egyik ilyen "barátomnak", hogy úgy gondolom a más életmód miatt lassan eltávolodunk egymástól. Ha nem tudjuk tolerálni a különbségeinket, akkor szerintem fejezzük be. Én nemn fogok gyakrabban ráérni, és kikérem magamnak, hogy egy ember, aki barátomnak nevezi magát, napi szinten lelkiismeretfurdalást kelt bennem, meg feszültséget, ha épp fáradt vagyok és nincs kedvem/idõm/akármim levelezni, beszélgetni. EZ van. Azóta nem ír. Írnak olyanok, akik tudják vagy legalábbis megértik, mivel jár a gyerek.

Mit tegyek? A barátnőm 16 én 20 éves vagyok.8 hónap után szakított velem, mert szeretné kiélni magát, megfojtottam a szeretetemmel és nem mentünk sehova. (rájöttem a hibáimra) A szakításra rá 3 napra rá megbeszéltünk egy szünetet. Bővebben lent!

Sziasztok!

Legjobb válasz: Megmondanám neki, hogy oké a 3 hét szünet. De ha meg mer csalni, vagy valakivel lefeküdni/levetkõzni/maszturbálni stb. akkor többet nem akarod õt látni. Ha ezeket megteszi ennek ellenére is akkor nincs mirõl beszélni. Ha nem akkor szeret még mindig, tényleg csak bulizni akar és akkor visszafogadhatod nyugodtan.

Megmondanám neki, hogy oké a 3 hét szünet. De ha meg mer csalni, vagy valakivel lefeküdni/levetkõzni/maszturbálni stb. akkor többet nem akarod õt látni. Ha ezeket megteszi ennek ellenére is akkor nincs mirõl beszélni. Ha nem akkor szeret még mindig, tényleg csak bulizni akar és akkor visszafogadhatod nyugodtan.
Ne haragudj, de felfogod, mekkora papucs vagy? A kis barátnõd tulajdonképpen most azt mondta neked, hogy 3 hétig másokkal fog kefélni, te meg tárt karokkal várod vissza?:D Azok után még te akarsz a lábtörlõje lenni, hogy mások jártak benne? Tudod mi ez? Egy riherongy, éretlen cafka, komolyan hányok, ez undorító. Remélem, megjön a jobbik eszed és rájössz, hogy komplett idiótának néznek!
Én biztos nem fogadnám vissza. Nem szeret. Ez egybõl kiderül, mert mással is le akar feküdni a szünet alatt és téged pedig jégen tart, hogy legyen hova visszamenjen. Szinte biztos, hogy megtetszett neki egy srác akivel akar dugni, de a srác nem akar semmit tõle a szexen kívül. Na erre leszel te jó! Ha ezek után visszafogadod, gratulálok. Egyébként jó lenne, ha kimosnád a csipát a szemedbõl és észrevennéd, hogy a barátnõjének bejössz. Én rárepülnék a helyedben, a másikat pedig kidobnám, végleg. 26F
"Én tisztában voltam vele és meg is beszéltük, hogy õ mással is le fog feküdni ez alatt a 3 hét alatt, " Már bocsi, de nem vagy normális, hogy ezek után még mindig szereted meg vissza is fogadnád. Mégis milyen gusztussal tudsz utána hozzányúlni, hogy az alatt a 3 hét alatt isten tudja ki ment rajta végig? Ember, neked valami baj van a fejedben, és ezt nem bántásból mondom, de ilyen szinten megalkuvónak lenni már gáz...és ebben semmi tisztelnivaló nincs...és ezért újból ott fog hagyni, még ha visszamenne is hozzád. Nem bírom felfogni, ha szereted, akkor hogy tudod elnézni h 3 hét alatt össze-vissza k.fél? Belegondoltál? A kedves drága szerelmed más farkát fogja szopogatni. Nagyon nagy LOL vagy ha te ebbe belenyugszol. Nem is LOL, inkább papucs. De abból a lehetõ legnagyobb.
Bocsi, de azt mondom a kétszer felmelegített töltöttkáposzta nem jó. és a szünetrõl is más a véleményem. Mert számomra ez azt jeleni, hogy szeretem azt az embert, de valami nem mûködik és ki akarom próbálni egyedül, hogy milyen érzés. Barátom is kért egy hét szünetet, de annak szakítás lett a vége, amit én akartam. Írtad, hogy még nem élte ki magát. Ez azat jelenti, hogy 16évesen nem ment át rajta a fél város/falu. Mert ha ezt ebben a 3 hétben szeretné megtenni, akkor nem mondanék rá mást csak azt, hogy r.banc. Nem ismerem így nem mondjhatok rá semmit, de akkor is. Ha az én barátom ezt csinálná még a szünet alatt is úgy kidobnám, hogy a lába sem érni a földet. Nem még visszafogadni õt.
Így van öreg, lehet hogy nehéz, és lehet h most azt hiszed, hogy õ az, akire érdemes várni; de ébredj fel, nem õ az! Nem vesz téged semmibe sem! Ha én szeretek valakit, akkor nem tudnék olyat még kiejteni sem a számon, hogy meg fogom csalni. Értsd meg, itt nem csak az érzelmek hiányoznak a részérõl, hanem kb. minden: tisztelet, elfogadás, törõdés, alkalmazkodás. Ez a lány egy nagyon undorító, kétszínû alak. Én akkor sem fogadnám vissza, ha történetesen nem csal meg, mert a szándék ott volt, méghozzá milyen formában...Ha nem is csal meg, lehet csak azért, mert nincs rá módja! Fel a fejjel, és nyisd ki a szemed, totál hülyének néz téged!
Csak a kérdést olvastam, semmi többet: egyértelmûen az a véleményem ne légy már ekkora papucs, hogy bakker még a barátnõd a szünet alatt másokkal d*gatja magát, te szépen vársz rá, mint a pincsikutya, ez a lány nem érdemel meg téged. Pazarold a szereteted és energiád olyanra, aki megérdemli és vissza is adja Neked!
*nagyon szerelmes vagy bocs kimaradt. Egyébként nálam ott elvágta volna magát a kiscsaj hogy kiejti a száján hogy szünet és amúgy félre fog kurogatni...
Abból amiket írsz nekem nagyon úgy tûnik, hogy mindegy hogy mit tanácsolunk, már döntöttél. Látszik hogy nagyon szerelmes és pont az a probléma hogy ezt õ is tudja. A "szünet" csak kifogás azoknak akik gyávák ahhoz hogy pontot tegyenek egy kapcsolat végére, mert ha nem jön össze semmi, akkor még mindig ott van a régi balfácán akihez vissza lehet menni. A "kiélésrõl" is megvan a véleményem. Gyakorlatilag itt arról van szó, hogy megunt téged, ezért úgy gondolta kipróbálja mással is. Na nem a kapcsolatot, hiszen akkor szakítana, csak kefélni akar, mondván neki ki kell élnie magát, hiszen fiatal. A szünet arra kell, hogy ezt lelkiismeret furdalás nélkül megtehesse, késõbb majd mondhatja hogy de hiszen nem voltunk együtt... Gondolkozz el ezeken és hagyd a fenébe ezt a lányt. Látszik hogy meg vagy õrülve érte, de ne kínozd magad és ne hagyd hogy hülyének nézzen.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem észhez térítettetek... Ma meg fogom tudni hogy megcsalt-e. Ha igen akkor felhívom hogy találkozzunk...Csak nagyon nehéz lesz... Köszönöm!
Hát szerintem, ha õ kijelentette hogy márpedig félre fogok kefélni ezalatt a 3 hét alatt, nem is egyszer, hû de jó lesz, nem tudom mit akarsz tõle.... Az idézeteket pazért tette ki hogy húzza az agyad - jobb eséllyel visszafogadd- én biztos nem tenném... Szerintem felejtsd el a csajt.. még ha szereted is, bár tudom hogy 3 hét után visszamegy és a karjaidban fog kikötni, memrt úgysem hallgatsz rám (a szívedre fogsz hallgatni, ami normális dolog, de nem mindig jó..)
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy én még így is visszafogadnám :( És már nem tudok neki semmit mondani, mert ebben a szünetben nem is beszélünk, nem veszünk tudomást a másikról :(
A kérdező hozzászólása: Én is bele estem ebbe a hibába azzal a lánnyal aki elvette tõlem... Hát érdekes lesz ha a barátnõje kavart be :/ De nem hiszem! Csak azért kérdezem, mert ti élet tapasztaltabbak vagytok szerintem mint én és hátha már veletek is megesett az ilyen: Szerintetek mennyi az esély rá, hogy vissza szeretne jönni? Vagy esetleg idõ elõtt felhív? És mit kéne tennem ezért? :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Beszélgetek ugye 2 barátnõjével, és azt mondják, hogy az a kiírása amibõl én arra gondolok hogy meg is tette az egyáltalán nem biztos hogy az amire gondolok! És hogy a kiélés neki leginkább az lenne amit miattam nem tudott megtenni mert féltékeny voltam: Hogy egyedül elmenjen a barátnõivel bulizni. Sajnos most jöttem rá erre hogy elrontottam :( De még azt is mondta a barátnõje, hogy neki õ a legjobb barátnõje és jóban rosszban mindig mellette lesz, de mindig mondja neki hogy ilyen pasit soha nem fog találni mint én, és nem fogja hagyni hogy lefeküdjön mással. De lehet el fog odáig jutni hogy levetkõzés, de nem fogja megtenni. Hát nem tudom :( Szerintetek fog adni még egy esélyt a kapcsolatunknak? Tényleg csak annyit szeretnék hogy ha letelt a 3 hét akkor legyen egy 2-3-4 hét próbakapcsolat, hogy meglássa ez így is tud mûködni. Én ott voltam mellette mindig a 8 hónap alatt jóban-rosszban, a kórházban is iskola helyett minden reggeltõl bent voltam. Ennyit megérdemelnék szerintem :( De ettõl a találkozótól is félek a barátnõjével, nehogy rám másszon és valami komolyabb kavarás legyen a háttérben. Egyébként én voltam neki az elsõ, mindenki mondta ha elveszem valakinek az nagyon fog kötõdni hozzám...Hát nem tudom :(
Szia! Na, mi lett a vége, ha szabad kérdeznem?

Mit tennétek a következő helyzetben: 3 éve elváltam, s most kiderült, hogy a legjobb barátnőm, akivel minden nap együtt is dolgozom, már régóta együtt van vele? Hogy viselkedjek?

Legjobb válasz: 3 éve semmi közöd hozzá, hogy az exed kivel van együtt. Sajnálom, hogy épp a legjobb barátnõdet szemelte ki magának, nem lehet könnyû neked ezt végignézni, de akkor is azt tesznek, amit akarnak, rád való tekintet nélkül. Vágj jó képet hozzá, hiszen elméletileg ennek már nem kellene izgatnia téged. Ha részletekkel jönne a kapcsolatukról, állítsd le. Az azért már súlyos ízléstelenség lenne a részükrõl.

3 éve semmi közöd hozzá, hogy az exed kivel van együtt. Sajnálom, hogy épp a legjobb barátnõdet szemelte ki magának, nem lehet könnyû neked ezt végignézni, de akkor is azt tesznek, amit akarnak, rád való tekintet nélkül. Vágj jó képet hozzá, hiszen elméletileg ennek már nem kellene izgatnia téged. Ha részletekkel jönne a kapcsolatukról, állítsd le. Az azért már súlyos ízléstelenség lenne a részükrõl.
Ha már nem szeretném az exem, és én akartam volna válni, akkor nem annyira zavarna. Más lenne, ha õ hagyott volna el. Bár valamennyire akkor is zavarna, de ha nagyon szeretném ezt a barátságot megõrizni, akkor inkább megkérném a barátnõmet, hogy a volt férjemmel kapcsolatos dolgokat hagyjuk ki. De szerintem ezt õ is feléri ésszel. Meg kell nézni, hogy így mûködik-e. Az viszont tényleg más, ha már a házasságotok idején is együtt voltak. Akkor elküldeném a .....!
Természetesen.Elvileg már semmi közötök egymáshoz, és Neked sem ahhoz, hogy Õ kivel van... Az más tészta, hogy kicsit gusztustalan volt a barátnõdtõl hogy nem mondta el Neked...
Feltétlem rá kérdeznék, hogy miért nem mesélte el. Nehogy már te érezd magad rosszul! Itt ö a ludas!
Megkérdezném a barátnõmet, hogy mióta tart, ha már vége volt a házasságodnak akkor ne foglalkozz vele és örülj, hogy a barátnõd is talált valakit magának, még ha az a volt exed is. Ha meg elöbb kezdõdött mint a válásod el kellene gondolkoznod tényleg a barátnõd e és akarod e továbbra is, hiszen akkor csak kihasznált és becsapott.
Természetesen! És tükrözõdjön is ez a megvetés az arcodon!
Sokat befolyásol a dolgon hogy a házaságotok alatt is már együtt voltak-e...hisz azt írod régóta...! Én nem tudnám elnézni...bunkó lennék...senki sem tökéletes, az ember tudja mi lenne a helyes viselkedés de nekem nem menne a jópofi:-S
Az exedhez már semmi közöd, azt csinál, amit akar. A barátnõddel kapcsolatban elgondolkozhatnál, hogy valóban jó barátnõje vagy-e. Mert ha igen, nem állsz a boldogsága útjába. Attól, hogy neked nem jött össze, õk még lehetnek boldogok. A jó barátnõk így állnak a kérdéshez. De azt megkérdezheted, miért nem mondta el, mert az tényleg nem volt fair.
Az én szememben nem lenne barátnõ többé, teljesen mindegy, mikor jött össze a volt párommal.Közömbös és rideg lennék vele, ha csak lehet, levegõnek nézném.
elgondolkodnék, hogy tényleg a barátnõm-e
Hát, az durva, hogy megosztod vele az érzéseidet, és nem szól, hogy együtt vannak. Ultragáz. Most mi van?
Hát ez... nagyon durva. Mi történt azóta?
Nyugtáznám, hogy mekkora szar alak, és levegõnek nézném a továbbiakban. Nemhiszem megértõ tudnék lenni ilyen esetben.
Nekem mar nem lenne a baratnom.Javaslom, hogy szakits meg vele minden kapcsolatot.Hazi nyulra nem lovunk!!!!Alap!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!