Találatok a következő kifejezésre: 3 napja tudok csak (78 db)

Ovu előtt 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni. Kinek jött így össze a baba? Tudom, hogy lehetséges, a statisztikát is ismerem, személyes tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.

Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.
Szia, én a ciklus 8. napján estem teherbe, életem elsõ alkalma volt, hogy nem használtunk óvszert a férjemmel és nem szállt ki hatvannál. 32 éves vagyok, õ negyven, és elsõre összejött. De nem mindenki egyforma.
Nekem tegnap reggel lett pozitiv a teszt...és nem tudunk rájönni, hogyan is sikerülhetett. De nem is lényeges. Boldog vagyok, tele izgalmakkal mert tavaly volt egy vetélésem és nagyon megijedtem, hogy nem megy majd olyan könnyen.Már olyan mérges voltam, hogy nem megy a dolog, hogy már a mensimet sem irtam mikor jött meg ment...aztán tessék. Nem tudom megmondani a dokinak, mikor volt utoljára...mi valószínû a 9. napon voltunk együtt még gondoltam is, hogy jaj még nem...de hát a szex nemcsak gyerekgyár hanem öröm is. Aztán vendégünk volt és akkor volt olyan nem befejezett szeretkezés szerû mert nyikorgott az ágy..stb...stb.. csodababy megfogant. Férjemmel madarat lehet fogatni, én 2 napja hányok...ma már rájöttünk arra is, hogy a tej a megváltó tej az ami jót tesz nekem...szóval, igen, lehetséges.
nekem dec 24-én lett volna peteérésem de akkor nem akartunk együtt lenni mert valahogy én úgy voltam azért szenteste mégsem..meg lelkierõm sem lett volna mert egész nap vendég sereg igy csak dec 20.án voltunk együtt.januárba már nem jött a menzi és 5 nap késés után este pozit teszteltem! nem voltunk konkrétan rajt a gyerek dolgon csak mindig kiszámoltam mikor lesz peteérés és ha tudunk együtt leszünk...hát meg kell mondani nem sok olyan volt hogy pont azon a napon voltunk együtt mikor kellett volna.:D valami mindig közbejött.:D ja és a párom külföldön dolgozott és 3 havonta jött haza...szinte sosem volt itthon peteéréskor.október elején jött haza végleg decemberben terhes lettem.:D szerintem 2-3 nap eltéréssel összejöhet. hhajrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Szívesen veszek további tapasztalatokat :-)
Vannak tesztek, amik már 3 nappal a nemvárt elõtt is kimutatják, próbáld meg, hátha sikerrel jársz!
Vérvételbõl pár nappal elõbb lehet kimutatni, mint a teszttel! próbáld meg! ha nagyon nagy eséllyel estél teherbe ebben a hónapban, akkor menj csak táppénzre. a felmondás után biztos lesz még felmondási idõ is, az alatt meglesz a biztos eredmény is.
addig menj el táppénzre, és utána amint kiderül hogy terhes vagy, menj el dokihoz.ha már vanm kiskönyved nem rúghatnak ki. És táppénzrõl sem. Én íígy tudom.
Igen, vérbõl hamarabb kimutatható a terhesség, 3 nappal mensti elõtt elvileg kimutathatja, persze ez attól függ, mikor volt a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: 20-21-én volt peteérésem és együtt is voltunk a párommal. Így nagyon reménykedem, lassan egy éve, hogy jön kis családunkba a baba.
"Tömegnövelõket és ilyen egyéb porokat nem szedek és nem is fogok" Lisztet, porcukrot se?
Ne is szedj porokat, csak tüsszögsz és poralergiád lesz!
Igen elég!
Nem a mennyiség, hanem az idõzítés és a minõség a fontos!
Nekem a dokim mondta, hogy a 2naponta az is túl gyakori, a 3 vagy 4 a legcélravezetõbb. Szóval szerintem az pont jó :)

3 napja késik genny szerü folyásom van de nem mindig. Már keddtöl görcsölök mintha menstruálnák. és már beágyazódásra sem gyanakszom mert ha jól tudom azt csak a beágyazódás 14 napján érezném vagy tévedek?

Legjobb válasz: Ha 3 napja késik akkor már meg volt a beágyazódás. Tesztelj. Mi az a genny szerû folyás? Mert ilyen terhesség esetén sincs, csak fertõzés esetén ami okozhat kimaradást.

Ha 3 napja késik akkor már meg volt a beágyazódás. Tesztelj. Mi az a genny szerû folyás? Mert ilyen terhesség esetén sincs, csak fertõzés esetén ami okozhat kimaradást.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok biztos abban h beágyazódás volt mert akárhogyis számolom sehogy sem jön ki ezelöbb lehetne valami felfázás már múlt 7 keddtöl görcsölök es neha a jobb néha pedig a bal felén szúr bele a petefészkembe, , , , nemtudom néha olyan fehér sürü folyásom van....és cisztáim is vannak dehát sosem lehet tudni...szerinted?
Kedves kérdezõ, írd meg mindenképp mi lett veled.Nekem ugyanez a gennyes szerû folyásom van.Peteérés után vagyok 6 nappal.Nekem is voltak cisztáim, de uh szerint már felszívódtak.Nem értem mi lehet.
tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: Kérdezö vGYOK, , , múlt7 kéeddta görcseim vannak nemtudom h mi lehet....meg nem testeltem 7 föig várok....

Lehetséges 3 nap alatt megtanulni a KRESZ-t? Mellette suliba is kell járnom úgyhogy csak délután tudok tanulni:S

ma fogom elkezdeni a kreszt tanulni csütörtökön vizsgázok :S tényleg az alapoktól indulok mert eddig nem nagynon volt id?m tanulni:S 17L

Legjobb válasz: igen, meg tudod tanulni, én mondjuk 3x olvastam el a vizsgafeladatokat, és ez elég volt arra, hogy 100%-ot teljesítsek, igaz volt oktatás is, és a könyvet is elolvastam egyszer, de tudod semmi sem lehetetlen. ha napi 4-5 órát foglalkozol vele keményen, akkor menni fog. viszont sokáig fent leszel, esetleg korán kelsz. Bent a suliban a szünetekben is tanulhatod, vagy suliba menet, amennyiben hosszabb az út. Szóval lehetséges, csak akarnod kell.

igen, meg tudod tanulni, én mondjuk 3x olvastam el a vizsgafeladatokat, és ez elég volt arra, hogy 100%-ot teljesítsek, igaz volt oktatás is, és a könyvet is elolvastam egyszer, de tudod semmi sem lehetetlen. ha napi 4-5 órát foglalkozol vele keményen, akkor menni fog. viszont sokáig fent leszel, esetleg korán kelsz. Bent a suliban a szünetekben is tanulhatod, vagy suliba menet, amennyiben hosszabb az út. Szóval lehetséges, csak akarnod kell.
hát öcsém nyomassad neki ezerrel éjszaka a programot meg a könyvet olvasd el legalább kétszer szünetekbe is meg ahol van lehetõséged. de javaslom azért miután átmentél, hogy olvasd el megint és értelmezd mert megérteni nem lehet 3 nap alatt csak megtanulni
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!!!!
elõzõ vagyok. öcsémet írtam, jó nagy paraszt vagyok bocsi utána néztem hogy 17L akkor hugi :D

Miért indul 10percenként újra a gépem? Eddig soha nem csinálta, most 3 napja nem tudok gépezni mert magától ujraindul. Csak csökkentet módba nem csinálja ezt.

Legjobb válasz: 1. Tedd fel a Win7et,xpt,vistát vagy amit akarsz 2. Állítsd vissza a géped egy korábbi pontra ami 3 nappal elõtte volt 3. Nyomd meg a Start gombot hogy Minden Program ott lesz hogy windows update indítsd el. 4.Start gomb vezérlõpult Hibák elhárítása és ott fel lesz sorolva mit akarsz megjavítani. EZT MIND KIPRÓBÁLHATOD

1. Tedd fel a Win7et, xpt, vistát vagy amit akarsz 2. Állítsd vissza a géped egy korábbi pontra ami 3 nappal elõtte volt 3. Nyomd meg a Start gombot hogy Minden Program ott lesz hogy windows update indítsd el. 4.Start gomb vezérlõpult Hibák elhárítása és ott fel lesz sorolva mit akarsz megjavítani. EZT MIND KIPRÓBÁLHATOD

Hormonvérvételre CSAK 2. -3. nap lehet menni? Ha én csak a 4. vagy 5. nap tudok menni akkor mi van?

Sokat változtat az eredményen ha egy-két nappal később megyek?

Legjobb válasz: nekem úgy mondták hogy 2.-5. napig lehet menni, az a lényeg hogy még vérzés alatt menj vérvételre.

nekem úgy mondták hogy 2.-5. napig lehet menni, az a lényeg hogy még vérzés alatt menj vérvételre.
Igen, belefér az 5. nap is, aztán még a 21. nap is kell

Mi számít a menses első napjának? Az erős vérzés előtt van pecsételés 2-3 napig, Jól tudom, hogy az nem, csak az első igazi vérzéses?

Legjobb válasz: A meddõségibõl van az info: ha este 6 elõtt válik erõssé a vérzés, az az elsõ nap, ha 6 után akkor az a 0. nap és a következõ az elsõ nap. Én is barnázgatok elõtte, azért kérdeztem rá. Tehát ha pecsételgetsz és erõsödik a vérzés, vagyis normálissá válik, de 6 elõtt, az az elsõ nap.

A meddõségibõl van az info: ha este 6 elõtt válik erõssé a vérzés, az az elsõ nap, ha 6 után akkor az a 0. nap és a következõ az elsõ nap. Én is barnázgatok elõtte, azért kérdeztem rá. Tehát ha pecsételgetsz és erõsödik a vérzés, vagyis normálissá válik, de 6 elõtt, az az elsõ nap.
Szia! Igen az elsõ erõs vérzéses nap az elsõ ha este 6 elõtt ilyen, ha nem, a következõ napot kell számolnod. Ha viszont mensi elõtt több napig barnázgatsz, keress fel egy dokit, mert ez esetlegesen lehet sárgatest elégtelenség jele. Most meg ne ijedj, lehet nem errõl van szó, de egy hormonvizsgálatot kérni a nõgyogyótól nem kerül semmibe.

3 napja nem tudok csak felületesen aludni. 2 napja reggelente sok folyásom van. Mitől van ez? Olyan furcsán érzem magam. Normális ez?

3 napja nem tudok csak felületesen aludni. 2 napja reggelente sok folyásom van (eddig soha nem volt) vagy nem tudom ez a nyákdugó???

Legjobb válasz: közel lehet a szülés, ha nagyon szivárogna a víz,vagy beindul a fájás, menj be a kórházba.Legyen összekészítva a csomag. Lehet hogy még elmúlik és bentmarad, csak azért legyél felkészülve.Sok sikert a nagy napra.

közel lehet a szülés, ha nagyon szivárogna a víz, vagy beindul a fájás, menj be a kórházba.Legyen összekészítva a csomag. Lehet hogy még elmúlik és bentmarad, csak azért legyél felkészülve.Sok sikert a nagy napra.
Szeritnem is már a véget jelzi a szervezeted. Na nem azt mondom, hogy még ma megszülsz, de azért az a 2 hét sem sok, ami még visszavan:-) Nekem is egyre hígabb a folyásom, megváltozott a székletem, keményedik a hasam, menni nehéz, mert annyira lent feszít, hogy szinte a lábam sem tudom emelni, mintha ott lenne a feje. Ne félj, baj nincs, csak lassan szülünk:-) Pihenj sokat, feküdj, akkor nem nyom lefele. 37 hetes kismama
Szia, én is 4-5 napja így vagyok.Nem tudok semmit csinálni fáj mindenem.Nekem mikkor mozog a baba vagy nagyon nyom mostanábban elõfordult hogy bepisilek.Nincs okom az idegeskedésre, de mindig egy ideg vagyok.A derekam ugy fáj majd szét robban.Remélem én még kibirom 2 hetet.Szerintem mi már közeledünk a nagy naphoz.üdv 36 hetes kismama
Szia. Amíg nem rendszeresek a fájások vagy nem folyik el a magzatvíz, addig nem jött el a napotok. De szerintem is közeleg. A tünetek (mint ahogy már többen írták) eléggé általánosak már ebben a korban. Velem is elõfordult, hogy prüszkölésnél bement egy-két csepp pisi, meg a medencecsontomat érzem, hogy fáj alulról, valószínû nyomja a pici (doki szerint nagyon lenn van a feje). A fájdalmak (mensiszerû) jóslófájások, de ez ilyenkor már teljesen természetes, nekem pl. 33. héttõl vannak (nem sok, napi 1-2, mostanában 4-5 is akár). Üdv: 36 hetes kismami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!