Találatok a következő kifejezésre: 3 napja tegnapra pedig (11 db)

Tegnapelőtt majdnem ugyanolyan erős volt a két csík az ovu teszten. Tegnap elfelejtettem csinálni, ma pedig jóval halványabb volt. Van rá esély, hogy tegnap volt ovum? Vagy már korábban volt, mert a hőm 3 napja emelkedik?

Ma vagyok a ciklusom 15-dik napján. 28 naposak szoktak a ciklusaim lenni.

Legjobb válasz: Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.

Igen van rá esély, hogy tegnap volt szerintem. És az pont a középidõ.

Ez normáis? Kb 3 napja barna folyásom volt, tegnap este pedig észre vettem, hogy meg jött.

Nagyon kevés vér volt, ugy voltam vele, hogy reggelre biztos meg lesz rendessen. Ma pedig olyan közepessen van meg, ahoz képest amilyen szokott lenni elsö nap, ez kevés .

Legjobb válasz: ...mert lehet, hogy ez a 4. nap, és az elsõ 3 nap barnázás is menstruáció akart lenni lehet sima vashiányod van és természetesen nem normális dolog

...mert lehet, hogy ez a 4. nap, és az elsõ 3 nap barnázás is menstruáció akart lenni lehet sima vashiányod van és természetesen nem normális dolog
Szerintem sürgõsen menj el a nõgyógyászodhoz!Én egyszer voltam így és akkor terhes voltam.Nem tapadt meg rendesen az embrió azért volt az a barna folyás.Valószínüleg elvetél a baba de jobb megmutatni egy nõgyógyásznak!

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .
naná! hajrá!drukkolok! ;)
A kérdező hozzászólása: Megszakítással védekezünk, késõbbre várnánk, de örülnénk neki.
szerintem egy tesztet megér! aztán várjuk az eredményt :)
A kérdező hozzászólása: Aktus közben tapasztaltam egy kis halvány barnás valamit, ha reggelig nem jön, tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, de azóta sem jött meg, kis barnás valami van, ami elõjele lehet a mensnek.
Mi újság veled kedved kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Megjött, iszonyú fájdalmaim vannak...
szegényke! :( :( nagyon sajnálom, de új hónap új remények!!

Dienille fogamzásgátlót szedek már több mint 3 hónapja, holnap (kedden) kellene abbahagynom, de egyik nap a keddit is bevettem, így mára maradt az utolsó pirula, tegnap pedig védekezés nélkül voltam együtt a szerelmemmel. Lehet belőle gondom?

Korábban (és még most is) problémáim voltak a menstruációval, nem mindig jött meg időben, stb, erre kaptam még egy gyógyszert, azt is szedem. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Annyi, hogy mához számolod a hét nap szünetet, nem lesz gond.

Annyi, hogy mához számolod a hét nap szünetet, nem lesz gond.

Az a problémám, hogy volt egy alakuló kapcsolatom, 3 napig semmi baj nem volt, míg tegnap egy perc alatt megbolondult, és azt mondta hogy csak barát akar lenni, pedig eddig nagyon nem tűnt annak, mintha csak a barát akarna lenni. Mi lehet a baj?

Meg nagyon bele szerettem, és mindig más kifogás volt, meg egyszer egy téren leült és be depizett, és azt mondta a barátn?jének, hogy "szeret engem, és mégis megbántott engem". Szóval én nagyon nem értem... Meg hogy én siettem.... Pedig ? ölelt át els?nek, meg stb...

Legjobb válasz: Egyszer régen nagyon régen kerek erdõ közepében, összegyûlt egy rókalány meg nyuszifiú, a rókalány meg akarta enni a nyuszifiút, de végül nem ette meg mert megtetszett nek a nyuszika és beleszeretett, majd a nyuszi is beleszeretett a rókába, de egy napon a róka éhes lett! Majd beleharapott a nyuszika seggébe, ekkor a nyuszi elstartolt és megsértõdött, a róka könyörgött és sírt h elvesztette a párját akit szeret... Majd elmondta a róka barátnõinek is, akik azt mondták jobb lesz ez így mert ugysem szereted igazán és ha sok ideig együtt lennétek félõ h felzabálnád és akkor sírhatnál h nincs nyuszifiúd.

Egyszer régen nagyon régen kerek erdõ közepében, összegyûlt egy rókalány meg nyuszifiú, a rókalány meg akarta enni a nyuszifiút, de végül nem ette meg mert megtetszett nek a nyuszika és beleszeretett, majd a nyuszi is beleszeretett a rókába, de egy napon a róka éhes lett! Majd beleharapott a nyuszika seggébe, ekkor a nyuszi elstartolt és megsértõdött, a róka könyörgött és sírt h elvesztette a párját akit szeret... Majd elmondta a róka barátnõinek is, akik azt mondták jobb lesz ez így mert ugysem szereted igazán és ha sok ideig együtt lennétek félõ h felzabálnád és akkor sírhatnál h nincs nyuszifiúd.

Legutóbb P3 lett a citológiám, kell majd mennem megint. Most a mensim 3 napot csúszott, tegnap meg ma pedig valami barnás, kevés izé jön. Mire gondoljak?

Legjobb válasz: Valamely fennálló gyulladás is okozhatja a P3-t, ezért kell az ismételt vizsgálat, hogy jobban körbenézzenek. Nyugi.

Valamely fennálló gyulladás is okozhatja a P3-t, ezért kell az ismételt vizsgálat, hogy jobban körbenézzenek. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: És a menstruáció? Az mitõl ilyen furcsa?
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

3 napja viszketek, tegnapra pedig piros kiütések lepték el a karom, lábam és mellkasom. Mit tegyek? Lehet ez összefüggésben a babavárással? Ha allergia, árthat a picinek?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a melegtõl van? Egyébként lehet összefüggésben a babavárással, létezik ún. terheségi kiütés. Nézz utána valahol a neten, de szerintem beszélj az orvossal!

Nem lehet, hogy a melegtõl van? Egyébként lehet összefüggésben a babavárással, létezik ún. terheségi kiütés. Nézz utána valahol a neten, de szerintem beszélj az orvossal!
Szia, nekem is volt, igaz én meg is voltam fázva közben, fájt a torkom sbt. Azt mondták, hogy vírusos fertõzés, de nem igazán tudtak mit kezdeni velem. A piros kiütések inkább egybefûggõek voltak nem külön pöttyök és pár nap alatt elmúltak.

Mérni kell a hőmet minden nap.1-2 tized eltérés lehet gond? Az alaphőm 36.4 Két napja 36.3 tegnap 36.4 volt ma pedig 36.6! sosem méretem még nem tudom mi lehet a jó. Azt tudom ha felmegy 37ig akkor peteérés van. Esetleg egyéb fontos tudnivaló?

Legjobb válasz: Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36,4, ma pedig 36,6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.

Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36, 4, ma pedig 36, 6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.
Mnden a hõmérõzésrõl: babatervezok.otthona.net de a kismamablog.hu is hasznos oldal.
A kérdező hozzászólása: Minden reggel 6.15kor mérem általában ekkor kelek hétköznap. Csakis felkelés elõtt és szájban. Ma már 36.7 volt.
Ez jó jel, szépen kúszik felfelé:-) Mennyi idõd van még a nem vártig?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!