Találatok a következő kifejezésre: 3 napja mozog a babám, mint (3 db)

3 napja kevesebbett mozog a babám, mint eddig. Hétvégén tkezdem a 35. hetet ez természetes?

Kedden megyek Dokihoz.

Legjobb válasz: Szia szerintem normális,mert én is 35 hetes vagyok,és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog,és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását,még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj,már ilyenkor kevesebb a helye is,és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Szia szerintem normális, mert én is 35 hetes vagyok, és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog, és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását, még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj, már ilyenkor kevesebb a helye is, és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Ugye nincs baj? 3 napja elmentünk Pestre az állatkertbe, autóval 2 óra oda 2 vissza, nem is volt gond, de azóta nem mozog a babám! Mi lehet vele? Előtte minden nap éreztem elég sokszor!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de félek, hogy bajt okoztam az autókázással! pedig olyan jól éreztem magam! Miért nem mozdul meg azóta? :(

Legjobb válasz: Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.

Ha elõtte sûrûn érezted és a mozgása erõs volt-nekem 20.hetesen már nagyon mozgott.szóval ha ilyen mozgása volt, ne légy rest és menj be akár az ügyeletre és kérj egy uh-ot. Ne foglalkozz ki mit mond. De a legfontosabb, h ne idegeskedj, lehet, h csak elfáradt és pihizik. Írj majd h mi van veled.
Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.
Ne okold magad az autózás miatt, de ha nem mozog és aggódsz, inkább menj el orvoshoz, nézzen meg, az aggodalom sem tesz jót a babának és neked sem! ;)
Szerintem is irány a doki, nézzen meg uh-n, de nyugi, mert ilyenkor azért még nem szükségszerû, h mindennap érezd mozogni a babát.
nem kell aggódni nincs baj. az autókázás valószinû elringatta. ha baj van nem amiatt hogy autókáztál. de nincs baj majd bejelez.
Elsõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy 20 hetesen azért még lehet akár egy hét is, amikor nem érzed. Attól függ, hogy pózol. Nem lesz semmi baj! Lehet hogy fordult egyet, és ezért nem érzed hogy rúg. Pici még! Drukkolok nagyon!
Szia! Mi a multkor a páromék szüleihez autókáztunk le, elég messze van, és lehet van köze hozzá, mert nekem sem mozgott utána úgy, mint elötte. De ez csak másnapig tartott!
Szia ! Mi történt veled azóta , voltál dokinál ?
Nyugodj meg, biztos nincs baj, ahogy olvastam a válaszokat senki nem írta neked, hogy 20 hetesen nem kell feltétlenül mindennap érezni a mozgást! Nekem ezt a védõnõ és az orvos is mondta, mivel egyszer én is így meg vltam ijedve, napokig nem mozgott, én 19 hetes voltam. Az autózással semmi bajt nem okoztál. De azért, hogy megnyugodj teljesen , feltétlenül nézesd meg orvossal magadat. Írj ha elmentél dokihoz, de én bíztos vagyok nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: 20 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos egyáltalán nem érzem mozogni... :( Pedig próbálgattam rázogatni picit a hasam, befaltam egy tábla csokit is, de semmi...
tényleg annyira birom mikor mindenkit beparáztatnak és aztán egy nyamvadt sort se irnak.... hogy legalább jól vannak vagy valami.

Nem mozog annyit a babam amiennyit idáig szokott. Szerintetek mi baj lehet? 26 hetes vagyok. Azelott eroteljes rugasokat ereztem szinte minden nap es egesz nap.3 napja voltam dokinal akkor egy kicsit felpiszkalta megbokdoste mert nem jol latta UlH-on

3 napja voltam dokinal akkor egy kicsit felpiszkalta megbokdoste mert nem jol latta UlH-on.Vajon az lehet a baj mert azota olyan kis nyugodt. Csak neha erzem a gyenge mocorgasat:- (kicsit ijeszto.

Legjobb válasz: 27 hetes vagyok. Két hete még majd kirúgta a hasamat a babám, aztán egyik napról a másikra épphogy mocorgott egy kicsit. Alig-alig éreztem. Ma újra beindult. Megint állandóan mocorog.

27 hetes vagyok. Két hete még majd kirúgta a hasamat a babám, aztán egyik napról a másikra épphogy mocorgott egy kicsit. Alig-alig éreztem. Ma újra beindult. Megint állandóan mocorog.
Nyugodj meg, a lényeg, hogy érzed. Nekem is vannak napok amikor kevésbé mocorog, néha meg olyan aktív, hogy csak na. 22hkm
A kérdező hozzászólása: koszi szepen mind kettotoknek.megnyugodtam kicsit.a masodik valaszolonak uzenem h elolvastam es koszi, ezek szerint nem vagyok ezzel egyedul
Szia! Nyugi, én is 26 hetes vagyok. Pár napja majd kiugrik a hasamból a kisfiam, úgy izeg mozog folyamatosan, de kb. egy hete volt 3-4 nap, amikor épp hogy megmoccant, azt is csak akkor vettem észre, ha tudatosan figyeltem, annyira gyenge volt. Már én is kezdtem pánikolni. De felesleges volt, újra a régi Duracell nyuszim.... :)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a megnyugtato valaszt...
Én is ugyanúgy vagyok, mint az elõttem szólók. 26+2hkm
Ilyenek lesznek ám kint is, nem kell megijedni! Egyik nap nyugi másik nap semmi sem jó. :O Ki tudja miért, az idõjárás pl nagyban befolyásolja õket, õk nagyon érzékenyek rá a frontokra, szeles idõre, esõs idõre, hóra stb...mindent éreznek, jobban mint mi felnõttek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!