Találatok a következő kifejezésre: 3 napja mozog a babám, (14 db)

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Ez a 3. nap, hogy a babám egyfolytában mozog, de egy percre alig áll le. MÁe fáj a hasam tőle és szúr is ott ahol rúgdos. Valami baja lehet?

Más is volt már így?

Legjobb válasz: :) szerinttem csak nagyon eleven,idõjárás talán? nemtudom,de azért alszik nem,vagy még álmában is rugdos?

:) szerinttem csak nagyon eleven, idõjárás talán? nemtudom, de azért alszik nem, vagy még álmában is rugdos?

25 hetes vagyok. Normális, hogy kb.3-4 napja nagyon keveset mozog a babám? Máskor nagyokat rugdos és elég sokat, de most szinte csak akkor hajlandó rúgni, ha simogatom a hasam, de akkor is csak egyet-kettőt rúg.

Egyébként szombaton voltunk 4D-s Uh-n és minden rendben volt, de ott sem tudtuk felkelteni. Az id?járás okozhatja?

Legjobb válasz: Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km

Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km
Én a helyedben elmennék orvoshoz csak a biztonság kedvéért, mert ilyenkor napi 10 mozgást érezned kéne. Menj el csak hogy ne idegeskedj miatta.
25 hetesen még nem kell számolni a mozgásokat, csak a 32-36. héttõl! Nyugi, ilyenkor vannak nagyon aktív és nagyon nyugis idõszakok. Ha minden nap érzed 1x-2x, akkor nincs gond! Persze, ha nagyon aggódsz, inkább kérdezd meg a dokit, hogy megnyugodj.
Elso vagyok. Nekem a vedono 24 hetes koromtol mondta a napi 10 mozgast, igaz en nem Mo-n elek, mindenhol mas..
Ne aggódj, az én babám is nagyon lusta.29 hetes vagyok de soha nem volt az a hiperaktív típus.Sõt!!2* VOLTUNK 4D-n mindig azt mondta a doki, hogy nagyon lusta baba, mert hiába ébresztette csak mocorgott.Amúgy idáig minden rendben vele egészséges.


3 napja kevesebbett mozog a babám, mint eddig. Hétvégén tkezdem a 35. hetet ez természetes?

Kedden megyek Dokihoz.

Legjobb válasz: Szia szerintem normális,mert én is 35 hetes vagyok,és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog,és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását,még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj,már ilyenkor kevesebb a helye is,és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Szia szerintem normális, mert én is 35 hetes vagyok, és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog, és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását, még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj, már ilyenkor kevesebb a helye is, és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Ugye nincs baj? 3 napja elmentünk Pestre az állatkertbe, autóval 2 óra oda 2 vissza, nem is volt gond, de azóta nem mozog a babám! Mi lehet vele? Előtte minden nap éreztem elég sokszor!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de félek, hogy bajt okoztam az autókázással! pedig olyan jól éreztem magam! Miért nem mozdul meg azóta? :(

Legjobb válasz: Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.

Ha elõtte sûrûn érezted és a mozgása erõs volt-nekem 20.hetesen már nagyon mozgott.szóval ha ilyen mozgása volt, ne légy rest és menj be akár az ügyeletre és kérj egy uh-ot. Ne foglalkozz ki mit mond. De a legfontosabb, h ne idegeskedj, lehet, h csak elfáradt és pihizik. Írj majd h mi van veled.
Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.
Ne okold magad az autózás miatt, de ha nem mozog és aggódsz, inkább menj el orvoshoz, nézzen meg, az aggodalom sem tesz jót a babának és neked sem! ;)
Szerintem is irány a doki, nézzen meg uh-n, de nyugi, mert ilyenkor azért még nem szükségszerû, h mindennap érezd mozogni a babát.
nem kell aggódni nincs baj. az autókázás valószinû elringatta. ha baj van nem amiatt hogy autókáztál. de nincs baj majd bejelez.
Elsõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy 20 hetesen azért még lehet akár egy hét is, amikor nem érzed. Attól függ, hogy pózol. Nem lesz semmi baj! Lehet hogy fordult egyet, és ezért nem érzed hogy rúg. Pici még! Drukkolok nagyon!
Szia! Mi a multkor a páromék szüleihez autókáztunk le, elég messze van, és lehet van köze hozzá, mert nekem sem mozgott utána úgy, mint elötte. De ez csak másnapig tartott!
Szia ! Mi történt veled azóta , voltál dokinál ?
Nyugodj meg, biztos nincs baj, ahogy olvastam a válaszokat senki nem írta neked, hogy 20 hetesen nem kell feltétlenül mindennap érezni a mozgást! Nekem ezt a védõnõ és az orvos is mondta, mivel egyszer én is így meg vltam ijedve, napokig nem mozgott, én 19 hetes voltam. Az autózással semmi bajt nem okoztál. De azért, hogy megnyugodj teljesen , feltétlenül nézesd meg orvossal magadat. Írj ha elmentél dokihoz, de én bíztos vagyok nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: 20 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos egyáltalán nem érzem mozogni... :( Pedig próbálgattam rázogatni picit a hasam, befaltam egy tábla csokit is, de semmi...
tényleg annyira birom mikor mindenkit beparáztatnak és aztán egy nyamvadt sort se irnak.... hogy legalább jól vannak vagy valami.

Aggodjak? 26 hetes kismama vagyok.3 napja nagyon keveset mozog a babam inkabb reggel es este egy keveset; napkozben alig erzem. Normalis-e? Nem most kene a legaktivabb legyen?

Legjobb válasz: Ha minden nap érzed a mozgását, akkor nem kell aggódni! Én 28 hetes vagyok, az elmúlt pár hétben nekem is voltak olyan napok, hogy csak keveset éreztem, aztán megint "aktivizálta" magát.

Ha minden nap érzed a mozgását, akkor nem kell aggódni! Én 28 hetes vagyok, az elmúlt pár hétben nekem is voltak olyan napok, hogy csak keveset éreztem, aztán megint "aktivizálta" magát.
Nekem is a hétvégén csöndben volt egész nap de aztán másnap bõven bepótolta.Megfigyeltem hogy frontokra érzékenyen reagál.Üdv 28hetes kismama
Szia! Én 24 hetes kimami vagyok, nekem 2 hétig folyamatosan mozgott, de oly annyira, hogy aludni sem tudtam. Most viszont 2 napja teljes csend van. Voltunk uh-on, a baba teljesen jól van. Biztos elfáradt! Az orvos azt mondta, hogy frontoknál általában meghúzzák magukat. Ne idegeskedj. Boldog babavárást!
Nekem ma alig mozgott, két napja meg majdnem kirugta a hasfalamat. Szóval valóban van valami a frontokat illetõen. Én ha aggódom, mert mondjuk nem mozog akkor egy kicsit megmozgatom a hasam picit megrázom, nah nem úgy hogy agyrázkódást kapjon szegény, csak épp egy picikét, óvatosan. Egybõl felébred.. vagy ha nem is de mocorog egyet. 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor neki még van helye mert igazából azt mondták hogy 2200gr körül volt 36 hetesen:)
bár nekem meg lett indítva a 40+4-en, de addig is ugyanúgy mozgott. Csak a burokrepesztésnél csitult el.... :) )
Én 39+6 voltam, mikor szültem, de nekem már az utolsó három hétben nagyon keveset mozgott, mert nem volt helye szegénynek. Igen, ezt nekem is mondták, amit írsz, hogy ha már kevésbé mozog akkor meg akar születni, de nálam nem jött be.
Nekem magától indult meg a szülés, de addig is ugyanúgy mozgott, söt, vajúdás és szülés alatt is mozgott. 40+6 hetesen szültem

3 napja alig mozog a babám! Csak ritkán egy-egy kis mocorgás! A szívhangfigyelő meghallgattam, rendben van! Emellett lehet baja? A védőnő szerint ez normális, de 28 hetesen is?

Köszönöm!

Legjobb válasz: most komolyan kedves kismama.. elõírás hogy a baba kirúgja az oldalad??? neki is lehetnek nyugis pillanatai, pláne ebben a frontos változékony idõben, nem kell noszogtatni, hadd pihizzen hadd aludjon és ha ficánkolni akar fog is... ne idegeskedj már !!!!!!

most komolyan kedves kismama.. elõírás hogy a baba kirúgja az oldalad??? neki is lehetnek nyugis pillanatai, pláne ebben a frontos változékony idõben, nem kell noszogtatni, hadd pihizzen hadd aludjon és ha ficánkolni akar fog is... ne idegeskedj már !!!!!!
29 hetes vagyok és volt nekem is pár nap mikor csak picit éreztem a mozgást, aztán most megint kirúgja a ház oldalát :) Elõzõ terhességemnél is volt ilyen. Gondolom akkor ez elõfordul. Ha a vizsgálatokon minden rendben van akkor nincs miért aggódni.
A kérdező hozzászólása: Csak a szíve lett meghallgatva, holnapra van idõpontom 4D-re, de már kivagyok idegileg! Elsõ baba! Elõtte nem volt olyan félóra, hogy ne rúgjon, most meg... Remélem nincs baj! Köszönöm!
Ne aggódj, biztosan nincs baja! Sok kicsi érzékeny a frontra, vagy mozgékonyabbak, vagy lustábbak. Ha a szívhang figyelõvel megtaláltad a szívhangot, nincs baj! Nekem második, mégis aggódtam, mert az ünnepek alatt nem volt idõm figyelni és lustább is volt. Voltam védönönél meg a dokimnál is, de minden ok. Görcsöltem is, azért mentem dokihoz. Nyugi! 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Nagyon aggódom, mert a babám 3 napja alig mozog, és ha mozog is igen kicsiket. Lehet valami baj?

38-ik hetemet töltöm kedden,és olyan furi mert eddig 5 percet nem pihent,most meg van úgy hogy egész délel?tt nem mozdul meg,csak este.Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.

Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Köszike a megnyugtató választ.Csak olyan furi volt nekem hogy ilyen hirtelen megnyugodott, máskor egész nap jártak a kicsi lábai.

Nem mozog annyit a babam amiennyit idáig szokott. Szerintetek mi baj lehet? 26 hetes vagyok. Azelott eroteljes rugasokat ereztem szinte minden nap es egesz nap.3 napja voltam dokinal akkor egy kicsit felpiszkalta megbokdoste mert nem jol latta UlH-on

3 napja voltam dokinal akkor egy kicsit felpiszkalta megbokdoste mert nem jol latta UlH-on.Vajon az lehet a baj mert azota olyan kis nyugodt. Csak neha erzem a gyenge mocorgasat:- (kicsit ijeszto.

Legjobb válasz: 27 hetes vagyok. Két hete még majd kirúgta a hasamat a babám, aztán egyik napról a másikra épphogy mocorgott egy kicsit. Alig-alig éreztem. Ma újra beindult. Megint állandóan mocorog.

27 hetes vagyok. Két hete még majd kirúgta a hasamat a babám, aztán egyik napról a másikra épphogy mocorgott egy kicsit. Alig-alig éreztem. Ma újra beindult. Megint állandóan mocorog.
Nyugodj meg, a lényeg, hogy érzed. Nekem is vannak napok amikor kevésbé mocorog, néha meg olyan aktív, hogy csak na. 22hkm
A kérdező hozzászólása: koszi szepen mind kettotoknek.megnyugodtam kicsit.a masodik valaszolonak uzenem h elolvastam es koszi, ezek szerint nem vagyok ezzel egyedul
Szia! Nyugi, én is 26 hetes vagyok. Pár napja majd kiugrik a hasamból a kisfiam, úgy izeg mozog folyamatosan, de kb. egy hete volt 3-4 nap, amikor épp hogy megmoccant, azt is csak akkor vettem észre, ha tudatosan figyeltem, annyira gyenge volt. Már én is kezdtem pánikolni. De felesleges volt, újra a régi Duracell nyuszim.... :)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a megnyugtato valaszt...
Én is ugyanúgy vagyok, mint az elõttem szólók. 26+2hkm
Ilyenek lesznek ám kint is, nem kell megijedni! Egyik nap nyugi másik nap semmi sem jó. :O Ki tudja miért, az idõjárás pl nagyban befolyásolja õket, õk nagyon érzékenyek rá a frontokra, szeles idõre, esõs idõre, hóra stb...mindent éreznek, jobban mint mi felnõttek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!