Találatok a következő kifejezésre: 3 napja mozog a (36 db)

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.
Nagytestû?
A kérdező hozzászólása: Igen már átnéztük nem találtunk semmit
Talpát átnézted esetleg? Nem lehet, hogy valami megvágta?
Írj majd mindenképp, hogy mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: Rendben
Ha fájt volna neki, sírt volna szerintem. Egy sima "elfekvés" nem húzódik el ennyi ideig. Mindenképp mutasd meg dokinak!
A kérdező hozzászólása: Nem. Az nemlehet hogy elfeküdte? Gyakran este feljön az ágyba mellém és lehet hogy ráfeküdtem neki vagy ilyesmi.
Ennyi idõs korban elég sûrûn elõfordul, kaptok rá gyógyszert, gyulladáscsökkentõt, érdemes adni neki majd zöldkagyló kivonatot is ill. visszafogottabban kell majd egy kicsit etetni. De persze egyáltalán nem biztos, hogy ez a baja. Véletlenül nem szoktatok adni neki pluszba kalciumot?
Én biztos, ami biztos, minél elõbb elvinném dokihoz. Magától nem fog elmúlni, akár gyulladás, akár bármi más.
A kérdező hozzászólása: Az mennyire súlyos? :S
Én csonthártyagyulladásra gyanakszom. Ha nagytestû a kutyus, akkor elég nagy az esély rá..
A kérdező hozzászólása: Magyar vizsla. Olyan 20 kg körül van.
Állatorvos. Nem biztos hogy eltört de megrándulhatott akár az ín szalagokkal is lehet baj..!
na, mi a helyzet a kutyussal? Mit mondott a doki?

Ez a 3. nap, hogy a babám egyfolytában mozog, de egy percre alig áll le. MÁe fáj a hasam tőle és szúr is ott ahol rúgdos. Valami baja lehet?

Más is volt már így?

Legjobb válasz: :) szerinttem csak nagyon eleven,idõjárás talán? nemtudom,de azért alszik nem,vagy még álmában is rugdos?

:) szerinttem csak nagyon eleven, idõjárás talán? nemtudom, de azért alszik nem, vagy még álmában is rugdos?


19 hetes vagyok. és 3 napja fáj a hasam, olyan érzés mintha fel lenne puffadva, érzem, hogy néha mozog a baba, de ez a fájdalom normális?

Legjobb válasz: Köszönöm!Tényleg húzódik mert amíg ki nem egyenesedem addig fáj igazán!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Tényleg húzódik mert amíg ki nem egyenesedem addig fáj igazán!
Hát ennyibõl megítélve normális. Növögetsz, gondolom, húzódik, feszül, fáj. Ezek beleférnek. A puffadás is, sajnos.

25 hetes vagyok. Normális, hogy kb.3-4 napja nagyon keveset mozog a babám? Máskor nagyokat rugdos és elég sokat, de most szinte csak akkor hajlandó rúgni, ha simogatom a hasam, de akkor is csak egyet-kettőt rúg.

Egyébként szombaton voltunk 4D-s Uh-n és minden rendben volt, de ott sem tudtuk felkelteni. Az id?járás okozhatja?

Legjobb válasz: Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km

Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km
Én a helyedben elmennék orvoshoz csak a biztonság kedvéért, mert ilyenkor napi 10 mozgást érezned kéne. Menj el csak hogy ne idegeskedj miatta.
25 hetesen még nem kell számolni a mozgásokat, csak a 32-36. héttõl! Nyugi, ilyenkor vannak nagyon aktív és nagyon nyugis idõszakok. Ha minden nap érzed 1x-2x, akkor nincs gond! Persze, ha nagyon aggódsz, inkább kérdezd meg a dokit, hogy megnyugodj.
Elso vagyok. Nekem a vedono 24 hetes koromtol mondta a napi 10 mozgast, igaz en nem Mo-n elek, mindenhol mas..
Ne aggódj, az én babám is nagyon lusta.29 hetes vagyok de soha nem volt az a hiperaktív típus.Sõt!!2* VOLTUNK 4D-n mindig azt mondta a doki, hogy nagyon lusta baba, mert hiába ébresztette csak mocorgott.Amúgy idáig minden rendben vele egészséges.

Kinek hogy mozog a babója mert nekem 3 napja nem ugy mozog ahogy eddig alig mozog még evés után se valami baja lehet? 34 hetes vagyok más is van igy? Aggodjak?

Legjobb válasz: A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.

A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.
Szia, bár én még 24 hetes vagyok, de szerintem minden nap más és más.Menj el a dokihoz v. a védõnõhöz õk meg fognak nyugtatni. ( de legalább hívd fel)Az a lényeg, hogy érezd a babádat. Ne értsd félre, nem riogatni akartalak, csak a megnyugtatásod miatt javasoltam, mert a folytonos aggódás sem tesz jót. Üdv.
Szia(sztok). 20 hetes vagyok. Az elmult pár napban nekem sem sokat mozgott a babám. A lényeg hogy mozog. :)
Nekem is kevesebbet mozog, szerintem lustizik a meleg hatására, mert estére mire a férjem hazaér és türhetõbb a levegõ, pár szót szól a kis pocaklakónkhoz és teljesen beindul az apuci hangjára, minket felnõtteket is megvisel ez a meleg, hát még akkor a kis apró bébiket, hogy nyomhatja a meleg, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
Én is 24 hetes vagyok, és kb 3 napja nekem is kevesebbet mozog. Ma voltam a védõnõnél és azt mondta h õket is megviseli hõm. változás, a lényeg h bejelentkezzen!
Nekem is 3 napja lustább.Mozog azért, vagyis inkább helyezkedik.Kinyom ezt azt nekem, de nem úgy mint eddig.Én is rögtön bepánikoltam, hogy baj van, de biztos a meleg teszi.Na meg már egyre kevesebb a helye. 34 hetes kismami

3 napja kevesebbett mozog a babám, mint eddig. Hétvégén tkezdem a 35. hetet ez természetes?

Kedden megyek Dokihoz.

Legjobb válasz: Szia szerintem normális,mert én is 35 hetes vagyok,és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog,és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását,még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj,már ilyenkor kevesebb a helye is,és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Szia szerintem normális, mert én is 35 hetes vagyok, és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog, és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását, még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj, már ilyenkor kevesebb a helye is, és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Ugye nincs baj? 3 napja elmentünk Pestre az állatkertbe, autóval 2 óra oda 2 vissza, nem is volt gond, de azóta nem mozog a babám! Mi lehet vele? Előtte minden nap éreztem elég sokszor!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de félek, hogy bajt okoztam az autókázással! pedig olyan jól éreztem magam! Miért nem mozdul meg azóta? :(

Legjobb válasz: Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.

Ha elõtte sûrûn érezted és a mozgása erõs volt-nekem 20.hetesen már nagyon mozgott.szóval ha ilyen mozgása volt, ne légy rest és menj be akár az ügyeletre és kérj egy uh-ot. Ne foglalkozz ki mit mond. De a legfontosabb, h ne idegeskedj, lehet, h csak elfáradt és pihizik. Írj majd h mi van veled.
Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.
Ne okold magad az autózás miatt, de ha nem mozog és aggódsz, inkább menj el orvoshoz, nézzen meg, az aggodalom sem tesz jót a babának és neked sem! ;)
Szerintem is irány a doki, nézzen meg uh-n, de nyugi, mert ilyenkor azért még nem szükségszerû, h mindennap érezd mozogni a babát.
nem kell aggódni nincs baj. az autókázás valószinû elringatta. ha baj van nem amiatt hogy autókáztál. de nincs baj majd bejelez.
Elsõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy 20 hetesen azért még lehet akár egy hét is, amikor nem érzed. Attól függ, hogy pózol. Nem lesz semmi baj! Lehet hogy fordult egyet, és ezért nem érzed hogy rúg. Pici még! Drukkolok nagyon!
Szia! Mi a multkor a páromék szüleihez autókáztunk le, elég messze van, és lehet van köze hozzá, mert nekem sem mozgott utána úgy, mint elötte. De ez csak másnapig tartott!
Szia ! Mi történt veled azóta , voltál dokinál ?
Nyugodj meg, biztos nincs baj, ahogy olvastam a válaszokat senki nem írta neked, hogy 20 hetesen nem kell feltétlenül mindennap érezni a mozgást! Nekem ezt a védõnõ és az orvos is mondta, mivel egyszer én is így meg vltam ijedve, napokig nem mozgott, én 19 hetes voltam. Az autózással semmi bajt nem okoztál. De azért, hogy megnyugodj teljesen , feltétlenül nézesd meg orvossal magadat. Írj ha elmentél dokihoz, de én bíztos vagyok nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: 20 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos egyáltalán nem érzem mozogni... :( Pedig próbálgattam rázogatni picit a hasam, befaltam egy tábla csokit is, de semmi...
tényleg annyira birom mikor mindenkit beparáztatnak és aztán egy nyamvadt sort se irnak.... hogy legalább jól vannak vagy valami.

Most kezdtük a 3. trimesztert. Az normális, hogy pár napja fele annyit mozog a baba mint a megelőző napokban?

Legjobb válasz: mármint pár napja fele annyit mozog...elnézést, a klaviatúra nem az igazi

A kérdező hozzászólása: mármint pár napja fele annyit mozog...elnézést, a klaviatúra nem az igazi
Szerintem nem baj. Ha belegondolsz, egyre kisebb a helye. Ha bármi baj lenne, valószínûleg észrevették volna, ha mégis aggódsz, menj el a dokihoz. De szerintem inkább lazulj el, légy boldog, és akkor a baba is az lesz:)
Egyre kisebb helye van, nem gond, ezért nem mozog annyit. Na meg a frontok is hatnak rá. A lényeg, hogy 24 óra latt legalább 1X érezd:-) Boldog babavárást.-)
Én most kezdtem a 29. hetet, és 1 hete érzem, hogy teljesen másképp mozog, már nem ficánkol úgy mint elõtte. Ismeretlen mozgolódást éreztem viszont a bordámnál, és sokkal fentebb, mint eddig. És a tegnapi uh-n kiderült, hogy a kis talpai tényleg a bordámnál vannak, és ma már erõteljesebb rúgást is éreztem, meg ki is tudtam tapintani. A pocakom alján pedig a kis keze és s könyöke van, s ezek a kis ütések most még nem olyan erõteljesek, amikor esetleg még a lába is odaért. Ne aggódj, mert elõbb-utóbb az új mozgolódásait is beazonosítod majd!!!

Nagyon aggódom, mert a babám 3 napja alig mozog, és ha mozog is igen kicsiket. Lehet valami baj?

38-ik hetemet töltöm kedden,és olyan furi mert eddig 5 percet nem pihent,most meg van úgy hogy egész délel?tt nem mozdul meg,csak este.Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.

Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Köszike a megnyugtató választ.Csak olyan furi volt nekem hogy ilyen hirtelen megnyugodott, máskor egész nap jártak a kicsi lábai.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!