Találatok a következő kifejezésre: 3 napja mozog (37 db)

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

3 napja kevesebbett mozog a babám, mint eddig. Hétvégén tkezdem a 35. hetet ez természetes?

Kedden megyek Dokihoz.

Legjobb válasz: Szia szerintem normális,mert én is 35 hetes vagyok,és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog,és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását,még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj,már ilyenkor kevesebb a helye is,és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Szia szerintem normális, mert én is 35 hetes vagyok, és nekem is van úgy hogy 24 órából-24 órát mozog, és vannak nyugott napjai.Az a lényeg hogy érezd a mozgását, még ha kevesebbet is mozog.Ne aggódj, már ilyenkor kevesebb a helye is, és azvégett is nem mozog olyan szabadon.Boldog babavárást.

Kinek hogy mozog a babója mert nekem 3 napja nem ugy mozog ahogy eddig alig mozog még evés után se valami baja lehet? 34 hetes vagyok más is van igy? Aggodjak?

Legjobb válasz: A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.

A lényeg hogy mozog, nekem ugyanúgy mozog, bár most 22 hetes vagyok. Lehet nincs már annyi hely neki, és mostantól nem mozog majd annyit, vagy a meleg rá is hatással van.
Szia, bár én még 24 hetes vagyok, de szerintem minden nap más és más.Menj el a dokihoz v. a védõnõhöz õk meg fognak nyugtatni. ( de legalább hívd fel)Az a lényeg, hogy érezd a babádat. Ne értsd félre, nem riogatni akartalak, csak a megnyugtatásod miatt javasoltam, mert a folytonos aggódás sem tesz jót. Üdv.
Szia(sztok). 20 hetes vagyok. Az elmult pár napban nekem sem sokat mozgott a babám. A lényeg hogy mozog. :)
Nekem is kevesebbet mozog, szerintem lustizik a meleg hatására, mert estére mire a férjem hazaér és türhetõbb a levegõ, pár szót szól a kis pocaklakónkhoz és teljesen beindul az apuci hangjára, minket felnõtteket is megvisel ez a meleg, hát még akkor a kis apró bébiket, hogy nyomhatja a meleg, Boldog babavárást, 28 hetes kismama:)
Én is 24 hetes vagyok, és kb 3 napja nekem is kevesebbet mozog. Ma voltam a védõnõnél és azt mondta h õket is megviseli hõm. változás, a lényeg h bejelentkezzen!
Nekem is 3 napja lustább.Mozog azért, vagyis inkább helyezkedik.Kinyom ezt azt nekem, de nem úgy mint eddig.Én is rögtön bepánikoltam, hogy baj van, de biztos a meleg teszi.Na meg már egyre kevesebb a helye. 34 hetes kismami


Nagyon aggódom, mert a babám 3 napja alig mozog, és ha mozog is igen kicsiket. Lehet valami baj?

38-ik hetemet töltöm kedden,és olyan furi mert eddig 5 percet nem pihent,most meg van úgy hogy egész délel?tt nem mozdul meg,csak este.Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.

Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Köszike a megnyugtató választ.Csak olyan furi volt nekem hogy ilyen hirtelen megnyugodott, máskor egész nap jártak a kicsi lábai.

Ugye nincs baj? 3 napja elmentünk Pestre az állatkertbe, autóval 2 óra oda 2 vissza, nem is volt gond, de azóta nem mozog a babám! Mi lehet vele? Előtte minden nap éreztem elég sokszor!

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de félek, hogy bajt okoztam az autókázással! pedig olyan jól éreztem magam! Miért nem mozdul meg azóta? :(

Legjobb válasz: Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.

Ha elõtte sûrûn érezted és a mozgása erõs volt-nekem 20.hetesen már nagyon mozgott.szóval ha ilyen mozgása volt, ne légy rest és menj be akár az ügyeletre és kérj egy uh-ot. Ne foglalkozz ki mit mond. De a legfontosabb, h ne idegeskedj, lehet, h csak elfáradt és pihizik. Írj majd h mi van veled.
Egyáltalán nem mozog? Próbálj meg lenyugodni, nem hiszem, hogy az autókázás ártott volna neki. Feküdj hanyatt egy kicsit, és beszélgess hozzá. Ja és holnap mindenképp menj el egy uh-ra, ha addig sem érzel semmit.Írd majd meg hogy mi van. Nyugi! Egyébként én 20 hetesen 5 órás utat teetem meg oda- vissza, 28 hetesen pedig megmásztam a Szalajka völgyet.
Ne okold magad az autózás miatt, de ha nem mozog és aggódsz, inkább menj el orvoshoz, nézzen meg, az aggodalom sem tesz jót a babának és neked sem! ;)
Szerintem is irány a doki, nézzen meg uh-n, de nyugi, mert ilyenkor azért még nem szükségszerû, h mindennap érezd mozogni a babát.
nem kell aggódni nincs baj. az autókázás valószinû elringatta. ha baj van nem amiatt hogy autókáztál. de nincs baj majd bejelez.
Elsõ vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy 20 hetesen azért még lehet akár egy hét is, amikor nem érzed. Attól függ, hogy pózol. Nem lesz semmi baj! Lehet hogy fordult egyet, és ezért nem érzed hogy rúg. Pici még! Drukkolok nagyon!
Szia! Mi a multkor a páromék szüleihez autókáztunk le, elég messze van, és lehet van köze hozzá, mert nekem sem mozgott utána úgy, mint elötte. De ez csak másnapig tartott!
Szia ! Mi történt veled azóta , voltál dokinál ?
Nyugodj meg, biztos nincs baj, ahogy olvastam a válaszokat senki nem írta neked, hogy 20 hetesen nem kell feltétlenül mindennap érezni a mozgást! Nekem ezt a védõnõ és az orvos is mondta, mivel egyszer én is így meg vltam ijedve, napokig nem mozgott, én 19 hetes voltam. Az autózással semmi bajt nem okoztál. De azért, hogy megnyugodj teljesen , feltétlenül nézesd meg orvossal magadat. Írj ha elmentél dokihoz, de én bíztos vagyok nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: 20 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos egyáltalán nem érzem mozogni... :( Pedig próbálgattam rázogatni picit a hasam, befaltam egy tábla csokit is, de semmi...
tényleg annyira birom mikor mindenkit beparáztatnak és aztán egy nyamvadt sort se irnak.... hogy legalább jól vannak vagy valami.

Ha van szívhang (szép egyenletes) de a baba nem nagyon mozog a pocakba már 2-3 napja akkor rendben van minden?

Van szívhangfigyelőm ès azon keresztül szèpen hallom a szívhangot,de a mocorgását nem nagyon,kb 2-3 alkalommal ès gyengèn!!!

Legjobb válasz: Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtûzdelt idõjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsõdleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védõnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az õ válasza, mint 20 ismeretlené. 30 hkm

Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtûzdelt idõjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsõdleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védõnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az õ válasza, mint 20 ismeretlené. 30 hkm
Most, hogy megjött a front, a picim lecsendesedett.Van nekem is szívhangfigyelõm, minden normális. Hány hetes? Ne aggódj, de lehet hogy érdemes felhívni a dokidat.
elvileg akkor nincs baj, nemtudom hány hetes vagy, de nekem a 37. héttõl alig mozgott valamit, de a szívhangja mindig jó volt. atán szüléskor derült ki, hogy a nyakán volt a zsinór, amibõl adódtak gondok sajnos. szóval én azt tanácsolom neked, hogy nézesd meg uh-on. ha én ezt elõre tudtam volna akkor tuti kierõszakolok egy uh-t. hány hetes vagy?
szerintem érdemes az egyenletességen túl megszámolni azt is, hogy egy perc alatt mennyit ver a szíve, a nõgyógyászom is mondta, hogy örök hiba, hogy a kismamák ha nem nagyon érzik mozogni a babájukat, akkor ráhallgatnak otthon szívhangfigyelõvel, de azt nem nagyon nézik, hogy percenként mennyit ver a szív, pedig ez nagyon fontos, ha túl lassú vagy túl gyors, az is jelenthet bajt. Mindenképp nézz utána, hogy melyik terhességi szakaszban milyen határok közt normális az értéke, én sajnos nem tudom fejbõl, és hülyeséget nem akarok mondani. Egyébként szerintem is csak a bolondos idõjárás okozza ezt, az én babámnak is vannak nagyon lusta napjai, úgy kell könyörögni neki néha 1-1 bökdösésért.
A kérdező hozzászólása: Köszi szèpen a válaszokat! 27hetes vagyok! Hát ha továbbra is ilyen keveset mozog akkor elmegyek uh-ra holnap v. utánna.

Kb. két hete érzem hogx megmozdult a kisbabám, de 3 napja semmi! Miért nem mozog? 17 hetes kism.

Legjobb válasz: Szia, Nyugi, mozog, csak picike. És ilyenkor ha befordul, akkor nem fogod érezni. Kitartást, nemsokára aludni sem fogsz tudni...:D Ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokid, hogy nézzen meg. Boldog babavárást

Szia, Nyugi, mozog, csak picike. És ilyenkor ha befordul, akkor nem fogod érezni. Kitartást, nemsokára aludni sem fogsz tudni...:D Ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokid, hogy nézzen meg. Boldog babavárást
Egyrészt ebben az idõben nem fogod még mindig érezni másrészt a frontokat megérzik és lehet hogy azért.Mi 27 hetesek vagyunk de 4 napig alig tudtam róla valamit.Elõtte pedig mindig rugdosott.Tegnap este óta azonban aktívan pótolja a mulasztását!:-)
gratualalok es nyugodj meg, az idovaltozas is hatassal lehet ezekre a dolgokra, fejlodik biztosan es alszik.nekem meg nem mozdult meg. leirnad hogy mit ereztel amikor eloszor megmozdult?en olyan kis rezgeseket szoktam erezni, de nem tudom, h.mik ezek. Udv.13 hetes
Szinte minden nap indul egy, ha nem két ilyen kérdés... Azért nem érzed minden nap, mert nem kell minden nap érezni és ilyenkor még olyan pici a baba, hogy több helye van forgolódni, mocorogni. Azt olvastam egy weblapon pár napja, hogy állítólag ilyenkor a nap 24órájából kb. 20-at alszanak. Hogy mennyire igaz, azt nem tudom. Nekem is van mikor napi többször érzem, de van hogy két napig szinte alig, vagy pedig nem. De utána mindig lejelentkezik. :) Szerintem ne idegeskedj, mert az többet árt.

25 hetes vagyok 2-3 napja olyan keveset mozog a bébim. Volt olyan időszak, hogy folyamatosan mozgott, most meg belustult. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: A lényeg az hogy mozog.Ha néha lassabban az nem gond-õt is minden változás megvisel.Ne aggódj.Szép babavárást. Á.

A lényeg az hogy mozog.Ha néha lassabban az nem gond-õt is minden változás megvisel.Ne aggódj.Szép babavárást. Á.
A te hangulatod és az idõjárásváltozás is befolyásolja az Õ napi aktivitásukat.Nekem akkor volt lusta, mikor hirtelen jött a kánikula.
Ha 24 óra alatt legalább 10 mocorgás van ne aggódj.
Én is 25 hetes vagyok, és nekem is hol aktív, hol passzív napjai vannak. Azt viszont megfigyeltem, ha melegebb van, akkor kevesebbet mozog. Illetve ha többet ülök, fekszem, akkor meg beindul. És a zenére is lendületbe jön.

Nem mozog annyit a babam amiennyit idáig szokott. Szerintetek mi baj lehet? 26 hetes vagyok. Azelott eroteljes rugasokat ereztem szinte minden nap es egesz nap.3 napja voltam dokinal akkor egy kicsit felpiszkalta megbokdoste mert nem jol latta UlH-on

3 napja voltam dokinal akkor egy kicsit felpiszkalta megbokdoste mert nem jol latta UlH-on.Vajon az lehet a baj mert azota olyan kis nyugodt. Csak neha erzem a gyenge mocorgasat:- (kicsit ijeszto.

Legjobb válasz: 27 hetes vagyok. Két hete még majd kirúgta a hasamat a babám, aztán egyik napról a másikra épphogy mocorgott egy kicsit. Alig-alig éreztem. Ma újra beindult. Megint állandóan mocorog.

27 hetes vagyok. Két hete még majd kirúgta a hasamat a babám, aztán egyik napról a másikra épphogy mocorgott egy kicsit. Alig-alig éreztem. Ma újra beindult. Megint állandóan mocorog.
Nyugodj meg, a lényeg, hogy érzed. Nekem is vannak napok amikor kevésbé mocorog, néha meg olyan aktív, hogy csak na. 22hkm
A kérdező hozzászólása: koszi szepen mind kettotoknek.megnyugodtam kicsit.a masodik valaszolonak uzenem h elolvastam es koszi, ezek szerint nem vagyok ezzel egyedul
Szia! Nyugi, én is 26 hetes vagyok. Pár napja majd kiugrik a hasamból a kisfiam, úgy izeg mozog folyamatosan, de kb. egy hete volt 3-4 nap, amikor épp hogy megmoccant, azt is csak akkor vettem észre, ha tudatosan figyeltem, annyira gyenge volt. Már én is kezdtem pánikolni. De felesleges volt, újra a régi Duracell nyuszim.... :)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a megnyugtato valaszt...
Én is ugyanúgy vagyok, mint az elõttem szólók. 26+2hkm
Ilyenek lesznek ám kint is, nem kell megijedni! Egyik nap nyugi másik nap semmi sem jó. :O Ki tudja miért, az idõjárás pl nagyban befolyásolja õket, õk nagyon érzékenyek rá a frontokra, szeles idõre, esõs idõre, hóra stb...mindent éreznek, jobban mint mi felnõttek.

Aggodjak? 26 hetes kismama vagyok.3 napja nagyon keveset mozog a babam inkabb reggel es este egy keveset; napkozben alig erzem. Normalis-e? Nem most kene a legaktivabb legyen?

Legjobb válasz: Ha minden nap érzed a mozgását, akkor nem kell aggódni! Én 28 hetes vagyok, az elmúlt pár hétben nekem is voltak olyan napok, hogy csak keveset éreztem, aztán megint "aktivizálta" magát.

Ha minden nap érzed a mozgását, akkor nem kell aggódni! Én 28 hetes vagyok, az elmúlt pár hétben nekem is voltak olyan napok, hogy csak keveset éreztem, aztán megint "aktivizálta" magát.
Nekem is a hétvégén csöndben volt egész nap de aztán másnap bõven bepótolta.Megfigyeltem hogy frontokra érzékenyen reagál.Üdv 28hetes kismama
Szia! Én 24 hetes kimami vagyok, nekem 2 hétig folyamatosan mozgott, de oly annyira, hogy aludni sem tudtam. Most viszont 2 napja teljes csend van. Voltunk uh-on, a baba teljesen jól van. Biztos elfáradt! Az orvos azt mondta, hogy frontoknál általában meghúzzák magukat. Ne idegeskedj. Boldog babavárást!
Nekem ma alig mozgott, két napja meg majdnem kirugta a hasfalamat. Szóval valóban van valami a frontokat illetõen. Én ha aggódom, mert mondjuk nem mozog akkor egy kicsit megmozgatom a hasam picit megrázom, nah nem úgy hogy agyrázkódást kapjon szegény, csak épp egy picikét, óvatosan. Egybõl felébred.. vagy ha nem is de mocorog egyet. 32 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!