Találatok a következő kifejezésre: 3 napja ma reggel (82 db)

10-én volt menszeszem 3 napig. Ma reggel megint megjött. A ciklus.hu mára irta hogy esélyes az együttlét a baba miatt. Reggel kicsit véreztem de délutánra egy cseresznye nagyságú alvattvér is volt. Ez mitől lehet hogy alig 2 hétre megint megjött?

Legjobb válasz: En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

En is voltam hasonlo helyzetben, nekem is volt olyan hogy 2 es fel het utan, pont mikor a p.e-met vartam volna, megint megjott. Nekem azt mondta az orvos hogy kimaradt a p.e elozo honapban, azert jott meg 2x egymas utan. Nezed a hodet, vagy a p.e valamivel? Szerintem menj el te is orvoshoz hogy ez mitol lehet!

Csináltam ma egy corax tesztet a kontroll csík 10 perc múlva jelent meg! De még a színes átfutást sem láttam rajt ami áthalad a teszten. Ilyenkor mi van? A hőm 37 volt az elmúlt 3 napban ma reggel 37, 2 ez jót jelent?

Legjobb válasz: Azt,h rossz a teszt.Vegyél egy másikat,és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem,akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad,vagy annak van valami egyéb baja.

Azt, h rossz a teszt.Vegyél egy másikat, és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem, akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad, vagy annak van valami egyéb baja.
utolsó vagyok. Én már lassan 2 éve várok rá, de ennyi tesztet nem vettem összesen. Ha egy teszt nem mutat ki terhességet, akkor szerintem ott nincs. Ha mégis, akkor úgyis ki fog derülni. Voltam már terhes nem egyszer, de nekem mindig rögtön kimutatta a teszt, amikor nem mutatta ki, akkor pedig nem is voltam az. Miért nem mész dokihoz, ha ennyire bizonytalan vagy? Szerinted itt bárki tud választ a kérdéseidre? Mindenki csak találgat. Ez miért jó Neked????
A kérdező hozzászólása: A pénz nem számít ha ilyen fontos dologról van szó!már egy éve várok rá!
Mennyi pénzt költöttél tesztekre az utolsó 4 napban? Mert kérdést kb 20-at tettél fel a tesztekkel kapcsolatban. Miért nem mész el dokihoz és ott vérbõl és vizeletbõl pontos választ kapnál. És máris megnyugodhatnál. :)
Nekem is volt ilyen, és most itt a babám :) Tuti az vagy!!! GRATULA NEKTEK!!!! :DDD (másikra írt)
A kérdező hozzászólása: qupido Már eltelt fél óra és erösödi a csík!Miért idõn túl lesz csak poz a tesztem?
Jaaaa!!! És gratulálok!!!!! :D
Milyen tesztel csináltas végül? Mondtam hogy nekem is halvámy volt, és most 3 hós a kisfiam. A másikon isíró voltam :)
Én is corax-szal csináltam. Elõször nem mutatott semmit, vagyis nagyon pontosan számoltam az 5 cseppet, de nem indult el a "csík". Majd cseppentettem hozzá mégegyet, és rögtön kijött a kontroll csík is és a második csík is. Drukkolok! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam!Mintha látnék egy halvány csíkot, de múltkor is így volt és rá 30 percre erõs csík lett belöle!Erre most kiváncsi leszek!
Mi lett az eredmény? :)
Szerintem egy próbát megér, nagyn drukkolok, tudom milyen izgatott lehetsz :) Ha nincs qupido, akkor gabriell, nekem az is bejött, vagy kérded meg a gyogyszertárba hogy melyik a legérzékenyebb. 10-est vegyél ha van.
A kérdező hozzászólása: Igen láttam!Meg van még a ma reggeli pisim!Megcsináljam abból?
Írtam a másikra! :)
Még mindig utolsó :) Egyébként lehet, hogy még túl korai a tesztelés. Lehet nem akkor volt peteérésed, amikor számolod és akkor persze, hogy még nem mutat ki semmit. Vagy tudod pontosan? Esetleg ovu tesztet is használtál? Szerintem várj pár napot és lehet akkor már rendesen kimutatja.

Hüvelygombám van, kezelem magam canestennel már 3. napja ma reggel észre vettem hogy sárgásbarna a hüvelyváladékom, mitől lehet?

Legjobb válasz: Valószínûleg attól, hogy magadat kezeled. Nem biztos, hogy hüvelygomba, lehet bakteriális vagy vírusos fertõzés is. Ezekre a Canesten nem hat (a gomba minden fajtájára sem)és ezért súlyosbodik a fertõzés. Nem ártana orvoshoz menni vele.

Valószínûleg attól, hogy magadat kezeled. Nem biztos, hogy hüvelygomba, lehet bakteriális vagy vírusos fertõzés is. Ezekre a Canesten nem hat (a gomba minden fajtájára sem)és ezért súlyosbodik a fertõzés. Nem ártana orvoshoz menni vele.
És te honnét tudod, hogy nem lettem minden betegségembõl kikezelve? ;) Az is lehet, hogy csak aktív a szexuális életem, és gyakran kapok ilyeneket. Sajna, elmondhatom, hogy volt már egy pár, úgyhogy nem a levegõbe beszélek, de persze azt hiszel, amit csak akarsz.
Már bocsánat utolsó, ha te nagyon tapasztalt fertõzött vagy, akkor nem nagyon ajánlgatnám az orvosod (orvost), mert azért minimum meg kellett volna gyógyítania és nem kisérletezgetnie, hogy ilyen tapasztalttá válj!! Én biztos, hogy nem szeretnék "tapasztalttá" válni, hanem azt szeretném hogy múljon el a "nyavalyám", akár Canestentõl, akár mástól!!!
A gombás fertõzés MELLETT EGYIDÕBEN is fennállhat bakteriális fertõzés. A sárgásbarna színû folyás pedig nem gombás fertõzést jelez, még akkor is, ha eddig az volt. Ha még nem tetted, menj orvoshoz, ebbõl házi gyógyítás nem fog kikezelni. (Ezt úgy mondom mint borzasztóan tapasztalt "fertõzött")
Nekem orvos (nõgyógyász) ajánlotta a Canestent telefonon, és valóban segített is.
Azért kitalálták már az orvost is. Ha doki nem tudja megoldani, még mindig lehet próbálkozni mással. Nekem még mindig a doki oldotta meg a problémámat, persze kaptunk páros gyógyszert is. Doki elõtt kár húzni az idõt, mert késõbbiekben aztán lehet gond a gyermekvállalás körül.
A 82%-os Válaszoló nagyon is hasznos válaszokat ír! Õ nem ajánlgat felelõtlenül semmit, mert van benne felelõsségérzet!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért kell a másikat ocsárolni egyik válaszoló se különb a másiknál .. ;) ennyit errõl. már bánom hogy kiírtam a kérdést. de azért örülök h írt valaki bár igaz teljesen elment már afelé ami nem nagyon ehhez tartozik.
Gratulálok 52%-os! Nagyon okos vagy! Azután, hogy már vérzik a kérdezõ te még mindig azt az átkozott Canestent ajánlgatod ! Te tényleg jutalékot kapsz tõlük? Vagy mi bajod van, hogy ennyire felelõtlen válaszokat adsz?!
Ne törõdj 82% és hasonlók stílusával! Õk meg vannak gyõzõdve hogy náluk a bölcsek köve és ha nem fogadod meg tanácsukat, akkor újra és újra ledorongolnak. De hát ilyen a NET... Canestent hüvelykúppal együtt kellene használnod.
Valószínûleg nem csak gomba okozza a gyulladást. A barna szín az a vértõl van, kevés a vér, lebomlik és és ezért barna. A vér viszont a legjobb táptalaj a baktériumok számára. A gyulladásos hüvelynyálka sérülékeny, a kúp felhelyezése során is horzsolódhat. Kellene egy kenet vizsgálatot csináltatni, ott mikroszkóp alatt megnézik, hogy mi található a hüvely váladékban. Ha baktérium is van, akkor arra vannak jó hüvelykrémek, lehet hogy szájon át is kell gyógyszert szedni.
"mert van olyan fertõzés ami 100 jó 99%ban megegyezik a gombával? mert ha igen akkor én kérek elnézést !" Én kérek elnézést, hogy mertem válaszolni. Tõlem nyugodtan kezelgetheted magad otthon. Nem én szenvedek tõle.
http://antalvali.com/beszeljunk-nyiltan-a-huvelyfolyasrol.html Itt van, hogy milyen színû hüvelyváladék mit jelent. Elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor nincs más olyan , és mondja ezt olyannak akinek nem volt még hüvelygombája mert akinek igen az sztm (de ismét elnézést ) tudja mivel jár.
Te otthon nem tudhatod, hogy mi okozza a panaszaid, és így elég felelõtlen dolog a saját fejed után menve kezelni. Orvoshoz kell menned aki megfelelõ diagnózist tud felállítani, és a megfelelõ gyógyszerrel kezel.
A kérdező hozzászólása: mert van olyan fertõzés ami 100 jó 99%ban megegyezik a gombával? mert ha igen akkor én kérek elnézést !
A kérdező hozzászólása: 14# de kikezelt a házi gyógyítás ;) de azért köszönöm a sok okosságot ! :)

Menszi előtt vagyok 3 nappal ma reggel nagyon. Nagyon halvány pozitivat teszteltem. Hihetek a tesztnek?

A höm még mindig fent van tünet csak annyi hogy a melleim látványosan megn?ttek és nagyon fájnak.Mikor tesztelhetek legközelebb?

Legjobb válasz: Várd meg a nemvárt napját!

Várd meg a nemvárt napját!
Mivel én türelmetlen típus vagyok, ezért vennék egy másik típusú tesztet, és azt is kipróbálnám. :) Nekem is kimutatta 3 különbözõ márkájú teszt a nemvárt elõtt 2 nappal.Sok sikert kívánok neked, és írd meg mindenképp az eredményed! :) )) Egy 3 hónapos kislány anyukája
Szia Nekem is így volt....GRATULÁLOK! De azért még ne nagyon híreszteld....tudod bármi lehet.
Vérzés elõtt 2 nappal szellemcsíkosat teszteltem, nemvár vérzés napján alig láthatót, egy nappal kéásõbb halvány pozitívat. Igaza van elõttem szólónak, ne telefonáld körbe a hírrel a rokonságot, most még ne.
Nekem is a nemvárt elõtt 3 nappal lett pozitív. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat az eredményt mindeképpen megírom.2 nap múlva megprobálhatom megint akkor már erõsebb lesz a csík?
Második válaszoló vagyok!Ha ott van a kis pocilakó a hasadban, akkor bizony 1-2 nap múlva erõsebb csíkot fogsz látni a teszten. :) Írd majd meg az eredményt! ;)

Egy hete volt meg a menzim, elég intenzíven véreztem 3 napig. Ma reggel a kávémat megittam és egy pillanat alatt elkapott egy erős hányinger, hánytam is. Még ilyen nem volt. Lehetek terhes attól még hogy megjött?

Legjobb válasz: lehetsz, de ha ilyen erõs a vérzés akkor nem valószínû, mert erõs mensi esetén az egész nyálkahártya távozni szokott..ha nyugtalanít a dolog akkor tesztelj inkább.

lehetsz, de ha ilyen erõs a vérzés akkor nem valószínû, mert erõs mensi esetén az egész nyálkahártya távozni szokott..ha nyugtalanít a dolog akkor tesztelj inkább.
ritka az hogy valakinek megjön, és mégis terhes, de nem lehetetlen. tesztelj, akkor megtudod majd a biztos választ
Hát ez igen valószinütlenek tartom.Egyetértek az elözõ válaszóloval.Én is jártam már úgy, hogy hirtelen vagy talán erõsebb volt a kávé és hányingerem lett vagy hánytam is töle.De ha 100%-ig biztos akarsz lenni várj pár napot és ha észlelsz tüneteket vegyél tesztet és menny el orvoshoz.

Leesett tegnap reggelre 3 tizedet a hőm, de ma visszament 2-öt.3 napja barnázok reggel, ma véreztem egy kicsit. Akkor már biztos nincs baba ugye? 14 napja volt Pém.

Milyen a vérzése annak, aki esetleg terhesség alatt mensizett?

Legjobb válasz: szia bocsi de engem is érdekel ez, mert ugyanigy vagyok.. van egyéb tüneted? neekm feszül a mellem.. holnapra nem várom. drukkolok. hányadik napon vagy? van görbéd?

szia bocsi de engem is érdekel ez, mert ugyanigy vagyok.. van egyéb tüneted? neekm feszül a mellem.. holnapra nem várom. drukkolok. hányadik napon vagy? van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Szia. Én 30-ra nem vártam. Nagyon feszültek pár napja a melleim, még mindíg fájnak. Volt hasszúrka, néha hányinger. Csak Pé utáni nap voltunk együtt, aztán nem tudom, hogy lekéstünk-e róla, vagy sikerülhetett, csak a szervezetem tudja, h mensiznek kellene. Egyáltalán nem görcsölök! A derekam fáj, meg állandóan úgy érzem, hogy fázik. Csatolom a görbém! Légyszi írd meg a véleményed! Akkor is, ha megjön! http://ciklus.hu/images/diagramok/0085e10b97a7e649d79e964216..
A kérdező hozzászólása: Meg szombaton teszteltem Qupidoval, és idõn túl 2 vonalam volt. Emiatt vagyok bizonytalan. De lehet, hogy idõn túl mindenképp elszinezõdik!!! Csak az ember annyi akarja...

Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.

Mar 3 napja minden reggel tesztelek es pozitiv de a ma reggeli halvanyabb mint a tegnapi. Ez rossz jel? Lehet hogy kezd leallni a hormontermelesem?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Nekem is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy én csak kétszer teszteltem, elõször az elmaradt mensi napján délután, az pozitív lett, így a másik tesztet másnap reggel csináltam meg és az halványabb volt, mint az elsõ. De igazából sok lényege nem volt, már elsõre elhittem, hogy baba van, csak úgy voltam vele, hogy ha ott a teszt, hát ne maradjon meg. És amúgy is olyan izgalmas mindenféle tesztcsíkokra pisilni! :-) Én azt mondom, hogy többet ne tesztelj, háromnak már hihetsz és ha tovább folytatod, akkor csak ehhez hasonló butaságokat fogsz kitalálnod. Inkább menj el dokihoz akkor, amikor kb 5-6 hetes vagy, mert akkor már valószínûleg szívhang is lesz.

Nem hiszem. Nekem is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy én csak kétszer teszteltem, elõször az elmaradt mensi napján délután, az pozitív lett, így a másik tesztet másnap reggel csináltam meg és az halványabb volt, mint az elsõ. De igazából sok lényege nem volt, már elsõre elhittem, hogy baba van, csak úgy voltam vele, hogy ha ott a teszt, hát ne maradjon meg. És amúgy is olyan izgalmas mindenféle tesztcsíkokra pisilni! :-) Én azt mondom, hogy többet ne tesztelj, háromnak már hihetsz és ha tovább folytatod, akkor csak ehhez hasonló butaságokat fogsz kitalálnod. Inkább menj el dokihoz akkor, amikor kb 5-6 hetes vagy, mert akkor már valószínûleg szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Ma megyek orvoshoz delutan es azert akartam meg csinalni egy teszte elotte. PCO-m van es nagyon nehezen estem teherbe ezert felek egy kicsit jobban a kelletenel. Meg csak holnap leszek 5 hetes de azert akarok orvoshoz menni mihamarabb hogy adjon hormontamogatast ha szukseget latja.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok már terhes?? :-( Annyira szomorú vagyok...
A kérdező hozzászólása: 13 napon volt peteérésem, és 3-4 nappal utána tüszõrepedésem
A kérdező hozzászólása: Lily tesztet használtam
Hát lehet hogy csak késik, de lehet baba is. Nekem a lily teszt már a nem várt elõtt DU-án (!) pozitív lett. Várj pár napot és tesztelj újra! Még van remény! Szurkolok hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy! de ha már barnázok, sztem lehet megjön, mert a múlt hónapban is így volt. Clostys vagyok egyébként

Tünetem szinte semmi, 3 napja késik a mensim, ma reggel teszt negativ. A hőm a ciklusom második felében 36, 2-ről 36, 8 ra ugrott és a mai napig ennyi. Lehetek ettől még terhes? Vagy ez a hő alacsony? Első hónap hogy hőmérőztem.

Legjobb válasz: Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.

Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!