Találatok a következő kifejezésre: 3 napja kalcium pezsgőtablettát, (3 db)

3 napja iszok kalcium pezsgőtablettát, rá fél órára már pisilnem kell és utána kb fél óránként járok. Létezik, hogy a kalcium miatt?

Elmegyek egymás után kb 4-5ször pisilni és aztán visszaállok a normális "rendre".:) Lehet, hogy a kalcium csak "átmegy" a szervezetemen? Szedek magne B6-ot is, azt általába reggel beveszem, délután pedig megiszom a pezsg?tablettát és ez az eredmény.. Vmit nem jól csinálok?

Legjobb válasz: nem ürül ki ilyen hamar a kalcium, abbol még a felesleg sem ürül ki..talán maga a pezsgõtabletta miatt indul be a veséd ennyire, de nem a kalciummiatt, éppen lehetne c-vitaminos is.

nem ürül ki ilyen hamar a kalcium, abbol még a felesleg sem ürül ki..talán maga a pezsgõtabletta miatt indul be a veséd ennyire, de nem a kalciummiatt, éppen lehetne c-vitaminos is.

Páromnak ez a csípés vagy mi 3 napja lett a felső testén. Nem viszket, csak piros és tapintásra meleg, kicsit fáj is. Issza a kalcium pezsgőtablettát de változatlan a duzzanat. Tippek?

http://kepfeltoltes.hu/130701/DSC03104_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Legjobb válasz: Nem tudom megnyitni a képet. De ha növekszik a folt, és ovális, vagy több is megjelenne, akkor gyanakodhattok Lyme-kórra. A biztonság kedvéért nézessétek meg a háziorvossal.

Nem tudom megnyitni a képet. De ha növekszik a folt, és ovális, vagy több is megjelenne, akkor gyanakodhattok Lyme-kórra. A biztonság kedvéért nézessétek meg a háziorvossal.

3 hónapos terhes vagyok és nagyon romlanak a fogaim, mi a teendő, mit kellene szednem? Kalcium pezsgőtablettát iszom napi egyet, de úgy tűnik nem elég

Kalcium pezsg?tablettát iszom napi egyet, de úgy t?nik nem elég. Még napi 3x szoptatok (most csinálom a végleges elválasztást), gondolom azért kezdtek el romlani, el?tte nem volt ilyen bajom.

Legjobb válasz: Szia! Most akkor terhes vagy, vagy szoptatsz? Vagy van egy kisbabád, és közben terhes lettél? Bocsi, de nem egyértelmû...:-) Amúgy Nekem is nagyon romlottak a fogaim, rendbe-kapta a doki, és azt mondta, hogy Elevit+ legkisebb kaja, vagy cukros üdítõ után is fogmosás(Sensondyne sensitive fogkrém, 800ft), és Corsodyl szájöblögetõ(huh, asszem 1800ft körül volt). nem olcsó muri, meg idegesítõ is, hogy állandóan erre figyeljek, de megérte, azóta tényleg minden okés! Remélem Neked is segít! Boldog babavárást! vagy babázást?? :-) 30 hetes km.

Szia! Most akkor terhes vagy, vagy szoptatsz? Vagy van egy kisbabád, és közben terhes lettél? Bocsi, de nem egyértelmû...:-) Amúgy Nekem is nagyon romlottak a fogaim, rendbe-kapta a doki, és azt mondta, hogy Elevit+ legkisebb kaja, vagy cukros üdítõ után is fogmosás(Sensondyne sensitive fogkrém, 800ft), és Corsodyl szájöblögetõ(huh, asszem 1800ft körül volt). nem olcsó muri, meg idegesítõ is, hogy állandóan erre figyeljek, de megérte, azóta tényleg minden okés! Remélem Neked is segít! Boldog babavárást! vagy babázást?? :-) 30 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!