Találatok a következő kifejezésre: 3 napja jött meg. A mellem (14 db)

3 napja nem jött meg. A mellem nagyon eres lett meg megnőttek, de nem feszülnek. Mitől lehet?

A hasam nem oldalt szurkál hanem középen mit?l lehet. Szeretnénk gyereket. 2 tesztet csináltam, mindkett? negatív lett.:-( Hirtelen sokat kezdtem el enni. meg reggel rögtön felébredek éhes vagyok aztán meg émelygek. nem tudom mi van. gondoltam várok egy hetet és elmegyek orvoshoz. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nagyon gyanúsak a tüneteid... valószínûleg még korán teszteltél. Várj néhány napot és tesztelj újra. Ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, megnéz ultrahanggal. Drukkolok!

Nagyon gyanúsak a tüneteid... valószínûleg még korán teszteltél. Várj néhány napot és tesztelj újra. Ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, megnéz ultrahanggal. Drukkolok!
Az hogy valószinûleg Babás vagy!!Én is igy vagyok, csak nekem már 9 napja késik, de negativ a teszt, szerintem még korán vagyunk.Várj még a teszteléssel.Menj dokihoz!!!Az a legbiztosabb!Drukkolok neked!!
Alacsony a hcg szint, ezért -a teszt. Menj orvoshoz, õ biztosabbat tud mondani.-)

3 napja iszonyúan fáj a mellem a jobban a hónalj felöl fájdalmas csomót tapintok. és a mensim is késik elég rendesen (utoljára júl. 07. -én jött meg) és hőemelkedésem van 37, 1. Teszt negatív. Mitől lehet? Eléggé ideges vagyok.

Ciszta okozhatja ezeket a tüneteket?

Legjobb válasz: Ez most komoly? A tested jelez, hogy valami nem stimmel. Nem várakozásra van szükséged, hanem szakorvosra - akár baba, akár más okozza a tüneteket. Mi akadálya annak, hogy nõgyógyászhoz fordulj?

Ez most komoly? A tested jelez, hogy valami nem stimmel. Nem várakozásra van szükséged, hanem szakorvosra - akár baba, akár más okozza a tüneteket. Mi akadálya annak, hogy nõgyógyászhoz fordulj?
A kérdező hozzászólása: 2 kisgyermekem van én nincs segítségem, akire hagyhatnám õket. Emellett a legközelebbi nõgyógyász 20 km-re van tõlünk.De menni fogok dokihoz, 2 hét múlvára van idõpont.Addig meg csak idegeskedek.
sajnos a cisztákhoz nem értek, de szerintem pár nap múlva, ha enm jön meg tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.Remélem hamar rendezõdik és nincs komoly baj. ha babó lenne , annak nagyon örülnénk, igaz van már kettõ :)

22-re nem vártam, azóta sem jött!? Előtte 3 nappal teszteltem, negatív lett. Most úgy fájnak a melleim, mint amikor meg szokott jönni! Volt már ilyen máskor is,

hogy 7-8 napot késett, ezért vártam idáig, de most már nem tudom mi van. Létezhet hogy ennyit késik, a mai már a 11 nap? Nem merek tesztelni ( pedig reggel most már fogok ), de annyira szeretnénk már gyerk?cöt, hogy még ez a bizonytalanság is jobb, mint még egy csalódás! ( ez lesz a 10 db-os teszt utolsója, már 9x negatív volt!!! - két év alatt ) Valakinek terhesen fájtak úgy a cicijei, mint mikor meg szokott jönni? - vagy nem, annak másképp kell fájnia!

Legjobb válasz: Szia! Most nekem is fáj, most vagyok a 4dik napon hogy nem jött meg. A tegnapi tesztem negativ. Szerintem te már tesztelhetsz mert 1 hét után már ki kell mutatnia! Csak bátran! Szorítok neked!:)

Szia! Most nekem is fáj, most vagyok a 4dik napon hogy nem jött meg. A tegnapi tesztem negativ. Szerintem te már tesztelhetsz mert 1 hét után már ki kell mutatnia! Csak bátran! Szorítok neked!:)
A kérdező hozzászólása: Úgy fájt, mint mikor meg szokott jönni. Talán annyi volt a különbség, hogy most alulról is érzékenyebb volt, de totál menszesz benyomást keltett! Még most is alig tudom elhinni! - na meg annyi, hogy akkor kezdett el úgy fájni a cicim, amikor már rég meg kellett volna jönnie! - de nálam ez sem volt mérvadó, mert sokszor volt 40 napos a cikim!
Én is gratulálok!!!!Látod a strucc-politikával mennyi boldog pillanat maradt ki az eddigi napokból amit szorongással töltöttél!!!Most aztán pótold be bár gondolom már bõven el is felejtetted az aggódást!!!Nagyon boldog babavárást jó egészséget és mostmár azt hiszem meg lesz de boldog és szép karácsonyt is kívánok neked!!!Nagyon vigyázz magatokra!!!
Szia! Gratulálok kismami!!!:) Megkérdezhetem, mikor kezdett el fájni a melled? nekem ma nem kéne megjönnie és sajna már teljesen elmúlt a fájdalom:( visszajöhet, vagy ez a hónap már elúszott? Köszi a választ és még egyszer gratulálok! Vigyázz magatokra!:)
A kérdező hozzászólása: pozitív lett!!!!! El sem hiszem, két év várakozás után! A pg 53-at használtuk az utolsó 2-3 hónapban, azért jött össze! Köszi a biztatást!
Nyugodtan megcsinálhatod már este is. Ha van baba, akkor tutira kimutatja 11 napos késésnél:-) Én nagyon drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi volt.
tesztelj, szívem. :-) Már rég tesztelned kellett volna, mégpedig nem a nemvárt elõtt 3 nappal, hanem utána...
Akár már délután is tesztelhetsz ma! Ha van baba, akkor már ki kell mutatnia! Nagyon szorítok neked!!!!!! :D Amikor babás voltam teljesen máshogy fájtak a melleim, össze sem lehetett téveszteni a mensis fájdalommal, de megjegyzem, nem vagyunk egyformák!!
Szia!Én lassan három éve nézegetem az egy csíkokat és volt idõ amikor azt hittem belõlem él meg a "tesztgyár"!Aztán fel adtam a tesztelgetést mert mélységes fájdalmat éreztem minden csíknál így nem is tartok itthon egyet sem!Még van három napom de most sem érzek kényszert, hogy vegyek mert nem akarok padlóra kerülni az eredmény miatt de ha(adná isten)nem jönne meg négy nap múlva sem biztosan csinálnék!!!Ha nem tesztelsz és nincs baba akkor is csalódni fogsz mikor megjön ha viszont + lesz a teszt véget ér a szorongásod ami ha terhes vagy nem tesz jót!!!Csináld meg a tesztet vegyél erõt magadon és írd is meg mi az eredmény!!!11 nap késés után már ki mutatja!!!Legalább a te sikerednek had örüljek ha nekem nem is lesz!!!
Nagyon-nagy gratula neked! Ez aztán a télapói ajándék:-)Vigyázz magatokra, minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Már a 8 napom és még mindig vérzek!Mikor lehet tesztet csinálni!
igen, lassan a teszt is kimutatná....
:(
reni !!! olyat is olvastam hogy van akinél nem várt után napokkal mutatja csak ki ! :) Én még ebbe reménykedem..hátha!!
nekem sajnos negatív lett!nagyon el vagyok keseredve:(
teszteltél? :)
na?? teszteltél? nekem még mindig nem jött meg, de holnap nem tudok tesztelni így marad még egy nap izgim :)
Na mizújs?
kezdek izgulni:) reggel tesztelek
A kérdező hozzászólása: mindenképpen írni fogok, nagyon aranyos vagy :)
Mindenképp írj Kedves Kérdezõ!Szurkolok és kíváncsi vagyok!=) Reni0929, majd te is írj!=)
A kérdező hozzászólása: igazán nincs mit :) És mindenképp írj holnap mi lett az eredmény!
köszönöm a segítséget aranyos vagy:)
A kérdező hozzászólása: ezt ... mire véljem?
hétfõn kellene megjönnie!kicsit szúrkál a hasam és fáj a mellem:!
ha terhes lennék már ki kellett volna mutatnia nem?
gratuálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))))
gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Igen Pozi lett :) )))
pozitiv, a mosolyjelekbõl itélve
A kérdező hozzászólása: Elnézést a késésért:) Teszteltem! Tippeltek ? :) ))
ha párom spermáit szeretnénk megvizsgáltatni hova menjünk?
én is igy vagyok vele.mióta próbálkoztok?
korai volt reni !! sztem várj még..nekem se mutatott ki semmit elõtte 2 nappal..igaz 2 nappal utána se :( ez van, késik..csak akkor jönne már meg bakker :D
jó lett volna ha már tudok valamit.szeretnénk már babát.
Ha hétfõn kéne megjönni még nem mutatja ki elvileg...majd hétfõn tesztelj ma még csak csütörtök van!!!
..
A kérdező hozzászólása: hát nem túl drágát szerintem az olcsóbb is megteszi. én utoljára Clareblue val teszteltem. Azt írta ki Niet Zwanger ( nem terhes ) de még is ottvolt a két csík bár igaz halványan...ma én sem veszek túl drágát, szerintem az olcsóbb is megteszi. én otthon Lilly-t vagy Gabrielt vettem.
Ez most komoly kérdés volt? TERHES VAGY! De hogy hogy jött ki a hó eleji + teszt és a mostani 4 napos késés NA AZT nem értem én! Hol van a luterális fázisod? Tehát te peteérésnél teszteltél vagy most mi van??
A kérdező hozzászólása: Hát még én!! Köszönöm aranyos vagy :) )) Amint meg van az eredmény már jelzek is !
igen igen. már én is kivi vok !! :) :) drukkolok !
A kérdező hozzászólása: Ma tesztelek mindenképp ha hazajött munkából a párom!
de könyörgöm, volt egy halvány csíkod, azóta NEM teszteltél?:O vegyél mér egyet léccciiiiii
A kérdező hozzászólása: Igen, mert nagyon szeretnék babát és nem bírtam kivárni :) Mivel a párommal 3 hónapja folyamatosan próbálkozunk és elsõ hónapban elvileg még megjöhet. Múlt havi mensimnél szokatlanul nagyon görcsöltem, és görcsöni sem szoktam, szinte mozogni nem tudtam és a mellem is jóval érzékenyebb volt. Ezért mikor elmult rá 2hétre teszteltem. Hollandiában élek 3 hete voltam Magyarországon hogy kivizsgááltassam magam.. Sajnos nem volt orvos és nekem muszáj volt visszajönnöm, ezért vagyok egy kicsit bizonytalan még mindig.
nem igazán értem. 4 napja késik, de már két hete teszteltél? ez hogy jön ki? bocs a hülye kérdésért, de terhességi teszt volt? mindenképpen tesztelnék most azonnal egyet!!
A kérdező hozzászólása: Azért nem teszteltem most mert vártam, hogy ugyan megjöne?! bízom benne, hogy van baba, hisz ez minden álmom!
Tesztelj egyet még. Bár nem tudom a hónap eleje mit jelent, de ha akkor pozi volt, akkor most már nagyon egyértelmûnek kell lennie. Nem tudom, hogy hónap elején minek, most meg miért nem tesztelsz???
A kérdező hozzászólása: Annyira szeretnék már babát és már annyiszor csalódtam, bár akkor semmi tünet nem volt és nem is késett. Szerintem ma is tesztelek egyet. Olyan érzésem van néha mintha meg akarna jönni de mégsem jön meg...
szóval igen, szerintem valószínû, hogy van. ha helyesen végezted el a teszteket, .
A kérdező hozzászólása: Peteérés után elvileg. Viszont most vettem észre, hogy még érzékenyebb a mellem és mintha fájdogálna a derekam.Egyébként nagyon sokat járok pisilni és elég fáradékony vagyok! Alig várom, hogy hazajöjjön a párom és végre kiderüljön lesz-e baba
Mikor jön a párod haza? Meddig izguljunk? Nélküle nem lehet tesztet csinálni???
egyszerre félek és izgulok!milyen tesztet érdemes venni?
A kérdező hozzászólása: mindenképpen írd le az eredményt, drukkolok! :) ))
akkor ma én is veszek tesztet és holnap reggel megcsinálom
A kérdező hozzászólása: jó kérdés ! :) köszönöm!
Na drukkolok, bár én sem értem hogy jelezhetett 2 hete pozitívat a teszt, de remélem baba :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lehet, de drukkolok neked :)
igen hétfõn kellene megjönnie.akkor sajnos ez a hónap is csalódás!
A kérdező hozzászólása: hétfõn kéne megjönni? a melled a menstruáció elõtt is fájhat.a folyás meg szinte mindenkinek van menzesz elõtt.
segítsetek.hétfõre nem várom.barna folyásom van ami nem szokott lenni mensi elõtt.kicsit érzékenyebb a mellem és folyamatosan olyan érzésem van mintha megjönne.korai lenne tesztelni?
A kérdező hozzászólása: a párom fél7re ér haza! :( Sajnos nincs a közelben gyógyszertár vagy olyan bolt ahol venni tudnék egy tesztet, úgyhogy várnom kell. Annyira izgulok
De DRÁGA! Nem privibe ide írok! Ha peteérés napjai körül tesztelsz akkor az a terhességi tesz totál negatív mivel még meg termékenyült a petesejted ami épp azokban a napokban szabadul ki a tüszõbõl! Ha találkozik is akkor kb 10 napot vándorol még kapcsolat sincs köztetek utána megtapad na akkor van kapcsolat és egy pár nap múlva már kimutatható a szervezeted növekezett hcg tartalma és akkor + a teszt!Tehát te már az elõzõ ciklusban megfongatál!És már rég óra kismama vagy! Még egyszer gratulálok itt is kismama!
a halvány csík is csík

Már 3 hónapja nem szoptatok, ha fejtem is csak 10-20ml jött le. De ha megnyomom a mellem még mindig jön egy kis tej. Ez normális? Barátnőm említette a napokban hogy még mindig milyen duzzadt a mellem, mintha még mindig szoptatnák.

Legjobb válasz: Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?

Normális. A szervezeted átállt. Ha egy fél év után is lesz tejed, vagy ha hamar szeretnétek babát, akkor a Mastodynon cseppek segítenek majd. (a Bromokriptint nem ajánlom). De ha még mindig fejed hogy akarod, hogy teljesen elapadjon?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Nem nem fejem, szeretném ha már elapadna!

Mitől nincs semmilyen menseses tünetem? Múlt hónapban 6 nappal előbb jött meg és csak 1-2 nap volt vér, utána 2-3 barnázás, utána még kb.1-2 hétig feszült a mellem, ami nem szokott. Mindig pontosan szokott megjönni és 5 napig tart.

Máskor a menses el?tt egy héttel már leszakadnak a melleim, éhes vagyok állandóan, stb, szóval érzem, hogy meg fog jönni. Most semmi.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Tudom,h hülye kérdés...de nem lehet,h terhes vagy?Nekem ugyanezek a mensi dolgaim voltak.Szintén ugyanez a helyzet volt,mikor kiderült,h babát várok.Ha nem lehetetlen a terhesség létrejötte,vegyél tesztet.

Tudom, h hülye kérdés...de nem lehet, h terhes vagy?Nekem ugyanezek a mensi dolgaim voltak.Szintén ugyanez a helyzet volt, mikor kiderült, h babát várok.Ha nem lehetetlen a terhesség létrejötte, vegyél tesztet.
nekemis terhes gyanúsnak tûnik, ha nemvagy terhes akkor vmi miatt felborulhatott a hormonrendszered. gyógyszerek hatására esetleg.
Szerintem vegyél egy terhestesztet, feltéve, ha nem kizárható a terhesség létrejötte.
egy ilyen kérdésnél azért fontos h hány éves vagy mert ha úgy 16 vagy még annál is fiatalabb akk ez természetes de ha idõsebb vagy akk lehet h terhes vagy, de ha egyik sem akk menj el nõgyógyászhoz...
A kérdező hozzászólása: Lehetséges a terhesség, mert megszakítással védekezünk. 23 éves vagyok, úgyhogy már beállt rendesen a mensesem. Gyógyszert nem szedek és nem is szedtem. Hát nem terveztük még a babót, de én lennék a legboldogabb, ha az lenne :) De akkor nem kéne 1000 tünetet produkálnom? Mert ugye nálam pont az van, hogy semmi menses tünet.
ha terhes vagy, nincs menzeszed, így menzesz tüneteid sem lesznek.... a terhesség korai szakaszában még nemfe4ltétlen kell 9000000 tünet, van h csak a menzesz elmaradása hívja fel a figyelmet rá.
szia én most szültem, nem rég és higgyél nekem h terhes vagy, mert ezek a tünetek erre utalnak.Nem vagy állandóan állmos, fáradt, hányinger, hátfájás, szagokkal hogy vagy?A korai szakaszban még ezek jellemzõek.Amúgy sokat segítene ha vennél egy tesztet, most már tök jók vannak 1000 ft-ért is.

Kedves Doktor úr! 35 éves vagyok. 2 gyermekem van már. A menszeszem mindig 26 napra jött eddig meg! Most 31 napra! Mielőtt megjött 4 napig hányingerem volt szúrt, fájt, puffadt a hasam baloldalt nem volt étvágyam kb. 2 hétig nagyon fájtak a melleim. 3 kg-

Kedves Doktor úr! 35 éves vagyok. 2 gyermekem van már. A menszeszem mindig 26 napra jött eddig meg! Most 31 napra! Mielőtt megjött 4 napig hányingerem volt szúrt, fájt, puffadt a hasam baloldalt nem volt étvágyam kb. 2 hétig nagyon fájtak a melleim. 3 kg-ot fogytam! Azt hittem terhes vagyok, mert a jelek arra utaltak! Eddig soha nem késett a menszeszem és soha semmi bajom nem volt fejfájáson kívül, mikor aktuális volt! Orvoshoz még nem tudtam menni mert szabin van! Kérdésem miért jött meg most később? És ettől függetlenül lehetek terhes? Félek, hogy valami más probléma van! Utolsó menszeszem április 20-án volt, most pedig nem május 16-án, amikor kellett volna, hanem május 20-án. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján nem gondolok komolyabb problémára, de azért keresse fel kezelőorvosát, mert ennél többet így nem lehet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján nem gondolok komolyabb problémára, de azért keresse fel kezelőorvosát, mert ennél többet így nem lehet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! 35 éves vagyok. 2 gyermekem van már. A menszeszem mindig 26 napra jött eddig meg! Most 31 napra! Mielőtt megjött 4 napig hányingerem volt szúrt, fájt, puffadt a hasam baloldalt nem volt étvágyam kb. 2 hétig nagyon fájtak a melleim. 3 kg-

Kedves Doktor úr! 35 éves vagyok. 2 gyermekem van már. A menszeszem mindig 26 napra jött eddig meg! Most 31 napra! Mielőtt megjött 4 napig hányingerem volt szúrt, fájt, puffadt a hasam baloldalt nem volt étvágyam kb. 2 hétig nagyon fájtak a melleim. 3 kg-ot fogytam! Azt hittem terhes vagyok, mert a jelek arra utaltak! Eddig soha nem késett a menszeszem és soha semmi bajom nem volt fejfájáson kívül, mikor aktuális volt! Orvoshoz még nem tudtam menni mert szabin van! Kérdésem miért jött meg most később? És ettől függetlenül lehetek terhes? Félek, hogy valami más probléma van! Utolsó menszeszem április 20-án volt, most pedig nem május 16-án, amikor kellett volna, hanem május 20-án. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján nem gondolok komolyabb problémára, de azért keresse fel kezelőorvosát, mert ennél többet így nem lehet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján nem gondolok komolyabb problémára, de azért keresse fel kezelőorvosát, mert ennél többet így nem lehet mondani. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Gyógyszer abbahagyása után 6 nappal hamarabb jött meg. Menszi után 12 nappal feszül a mellem szúrkál a hasam, és szinte egész nap sápadt vagyok. Rendes volt a vérzés élénk. Kb 3 napig volt erős. Elképzelhető a baba?

menszi el?tt is szokott fájni a mellem,de most nem olyan érzékeny ,csak feszül.Már sokat csalódtam.Érdemes tesztelni vagy várjak még?

Legjobb válasz: Hát egy tesztet mindenképp megérne a dolog! Reggeli elsõ pisibõl tesztelj! A gyógyszer alatt fogigátlót értesz egyébként? Mindenképp teszt! :)

Hát egy tesztet mindenképp megérne a dolog! Reggeli elsõ pisibõl tesztelj! A gyógyszer alatt fogigátlót értesz egyébként? Mindenképp teszt! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.Igen fogigátlót szedtem.Cipromixet.Júliusba hagytam abba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!