Találatok a következő kifejezésre: 3 napja jött (344 db)

3 napja jött meg elsőnek. Meddig tart?

3 napja jött meg és meddig tart? Szombaton mennék fürödni egy tóhoz és ha már elmúlt akkor is kell tampont használnom a fürdéshez a tóban?

Legjobb válasz: szombatra biztosan elmúlik:) nekem kb egy hétig tart,de az utolsó 1-2 nap már tisztasági betéttel kihúzható.egyébként szerintem se használj tampont,ha még szûz vagy...és ha most jött meg,merem remélni,hogy az vagy:D

szombatra biztosan elmúlik:) nekem kb egy hétig tart, de az utolsó 1-2 nap már tisztasági betéttel kihúzható.egyébként szerintem se használj tampont, ha még szûz vagy...és ha most jött meg, merem remélni, hogy az vagy:D
Szombatra el fog múlni. Ha már teljesen elmúlt, nem kell tampon. Ne is használj tampont, amíg szûz vagy.
Nagy eséllyel elmúlik szombatra a menstruációd, de az is normális ha legfeljebb 10 napig tart. Ha elmúlt a menstruációd, akkor nem kell tampon és nem is szabad úgy használni!
A kérdező hozzászólása: Köszi..Igen még az vagyok..

1 órával késõbb raktam fel a Nuvaringet, 6 nap helyett csak 3 napra jött meg. Lehet becsúszott a baba?

Az még pluszba rátesz, hogy most váltottam Nuvarinrõl, Reziára... Csak túl parázom? Ha késõbb teszem fel a Nuvaringet hány százalék eséllyel lehetek terhes? erre nincs vmi pearl index?

Legjobb válasz: mármint a megengedett 3 órás csúszásra RÁ 1 órára helyeztem fel a Nuvaringet*

A kérdező hozzászólása: mármint a megengedett 3 órás csúszásra RÁ 1 órára helyeztem fel a Nuvaringet*
szerintem nincs baba, de tesztelj egyet. Fogamzasgatlo valtasa okozhat ciklusvaltozast.
A kérdező hozzászólása: felvilágosítást is kérek ha lehet, kösz (nem szexrõl hanem a menzeszemrõl ha megjön).
14-15 éves korodig egyáltalán nem vagy lekésve semmirõl, nagyon változó hogy kinek mikor jön meg elõször. Nem tudom, milyen felvilágosítást szeretnél, ha konkrét kérdésed van, azt tedd fel, majd válaszol valaki. Bár szerintem jobb lenne, ha ezt a családban tudnád megbeszélni valakivel, de ha nem megy, kérdezz nyugodtan. 15/L
Bátran kérdezd meg anyukád, õ válaszol bármire. :) Nekem 12 évesen jött meg elõször, de van egy barátnõm, aki 15 éves, és még mindig nincs meg neki. Ne aggódj, ezzel nem vagy lemaradva a mostohatestvéred mögött, nem kor kérdése, hogy mikor jön meg. Sõõõt, addig örülj, amíg nincs meg, ugyanis rendesen ki tud cseszni az emberrel, fõleg, mikor épp kirándulni, vagy strandolni készül. Ha anyudat nem szeretnéd megkérdezni efféle dolgokról, szólj, és (ahogy az elõzõ válaszoló is írta) szívesen válaszolok/válaszolunk. 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi :) hát mit mondjak.... nem annyira szeretnék efféle dolgokról anyummal beszélni.... csak akkor ha megjött, amíg nem addig nem is nagyon akarok.... inkább veletek beszélek errõl :) egyébként nem tudtok valami módszert a menzesz elõrehozása/idézésére? már rákerestem de a boros meg a citromos módszer az nem azoknak szól akiknek már megjött?
Így van, az csak azoknak való, és csak pár nappal hozhatja elõre, ha egyáltalán tényleg segít. Amit te szeretnél, arra szerintem semmilyen módszer nincs, mert azt majd a hormonjaid hozzák, ha úgy tartja kedvük. Ez teljesen kiszámíthatatlan, de bõven van még idõd. Ne akard siettetni, fogod még eleget átkozni, ha majd meglesz, mert tényleg okoz néha kellemetlenséget (nem akarok rádijeszteni, nem olyan rossz dolog ez, csak néha rosszul jön ki). Élvezd, hogy nincs még, ne görcsölj ezen, légy jóban a testeddel, akármeddig húzza is még a dolgot, mert úgy lesz könnyebb majd akkor is, amikor végül megjön. Van valami oka annak, hogy így szeretnéd már, hogy legyen? Elsõ voltam.
Így van. Annyit még hozzátennék, hogy általában(!) a mellnövekedés megkezdésétõl 2-3 év, és megjön. Persze ez sem igaz minden esetben, lásd a 15 éves barátnõm esetét, akinek már elég szép méretei vannak, még sincs menzesze. Elõtte 1 jó darabig van egyfajta "fehér folyás", amit lehet, hogy már te is tapasztaltál. Erre a sima tisztasági betét a megoldás. (A mindennapira gondolok, nem azt, amit akkor használunk, ha megvan.) Mielõtt megjön, elõtte pár nappal görcsölhet a hasad, de akad olyan ember is (például én), aki semmit nem érez elõtte. Második vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek minden helpet. Igen van okom, hogy megjöjjön... ahogy mondtam vikinek hamarabb jött meg mégis fiatalabb.... és a másodiknak üzenem: nekem is elég formás cicim van (de persze koromohoz képest megfelelõ)

Piros vérzésnél lehet baba? 3 napja "jött meg". Első két nap csak pici barna folt. Ma pici piros folt.

Legjobb válasz: Hát ha nagyon görcsölsz az sajnos nem jó jel. Darabosan is vérzel? Ha gondolod várj egy pár napot, de szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet ha biztos akarsz lenni a dologban. Én nagyon szorítok neked. Tudom hogy én is mindig mennyire szorongtam és letörtem ha megjött. Mióta próbálkoztok? Az elsõ válaszoló

Hát ha nagyon görcsölsz az sajnos nem jó jel. Darabosan is vérzel? Ha gondolod várj egy pár napot, de szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet ha biztos akarsz lenni a dologban. Én nagyon szorítok neked. Tudom hogy én is mindig mennyire szorongtam és letörtem ha megjött. Mióta próbálkoztok? Az elsõ válaszoló
Hát elvileg lehetséges, ha nem görcsölsz és nem darabos a vérzésed, lehetséges! Tesztelj, és ha megmarad a vérzés továbbra is menj orvoshoz! Sok sikert kívánok neked! 5 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: De görcsölök. Akkor lehet, hogy még sem baba? Tesztet még nem mertem csinálni. Várok pár napot.
Azért lenne jó, ha holnap reggel tesztelnél, mert akkor tudnád, hogy a mostani vérzésed normális menstruáció vagy terhes vagy és akkor még van esély, hogy a vérzés ellenére a doki gyógyszerrel (talán) megmenti a babát...
A kérdező hozzászólása: Menstruációnál voltak ettõl nagyobb görcseim is.A vérzésem csak akkor van, amikor pisilek, és látom, hogy véres picit. De a betéten csak két barna pötty reggel óta. Több, mint egy éve próbálkozunk.
Egy hormonvizsgalatot+ labort tsh-Vál megelolegezhetnel magadnak.
TSH-val*
tartok tõle, hogy erre a nõgyógyászod tud pontos választ adni, nem a névtelen gyk látogatók
Igen, én, de nem zavar, legalább kevesebb ideig tart. Mondjuk régóta szedem, lehet hogy azért.
Szia! Persze, ez természetes. Én mindig össze-vissza jöttem meg. Elkezdtem szedni, beállt úgy, hogy az utolsó tabletta utáni 4. napon jött meg, precízen mindig. Egy-két eltérés volt, amikor stresszes idõszakom volt. Már nem szedem, most 2-3 napot késik, csúszik mindig. És kitart egy egész hétig és erõs. Szokatlan így visszatérni erre.. 22/L

Ha mostkezdeném el inni a málnalevél teát/3 napja jött meg a menzim/, hányszor kell innom és mennyit naponta?

Legjobb válasz: Reggel es este egy bogrevel, majd az ovu napjatol palastfu tea, ugyanigy. Ne ijedj meg ha a malnalevel teatol enyhe mensis gorcsoket erzel, es ne igyal tobbet sem. En igy lettem babas az elso teas honapban! Sok sikert!

Reggel es este egy bogrevel, majd az ovu napjatol palastfu tea, ugyanigy. Ne ijedj meg ha a malnalevel teatol enyhe mensis gorcsoket erzel, es ne igyal tobbet sem. En igy lettem babas az elso teas honapban! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor ovu napjától csak a palástfû teát igyam?meddig?egész hónapba?

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.
Nekem a 3. napon jött meg az elsõ levél után és késõbb is így maradt. Most már nem szedem.
nekem vagy a 3. nap este vagy a 4. nap reggel.
Nekem a 2. nap már megjött.Most már 5 hónap után minden hónapban ugyan azon a napon jön meg. :) Nagyon jó :) ♥
ÉN is ilyen tablettát szedek.Nekem is a 2. napon jött meg
A kérdező hozzászólása: Nekem a negyedik napon jött meg végül! :) Köszönöm a válaszokat! :)
második nap este (este szedtem be a gyógyszert) vagy 3. nap reggel.

Clostylbegit szedése után14 nappal 19 és 15 tüszöket találtak uh 3 hét után neg terhességi tesz eddig a gyogyszertöl mindig 28 napra jött meg kétszer ez segitet v miért nem jött meg? Félek hogy cisztám lett vagy valami más, babát szeretnék

Legjobb válasz: Lehet, hogy cisztád lett. Nem teljesen világos amiket írsz. A closty szedése után 14 nappal az mit jelent? és mit jelent a 3 hét után? Mihez képest telt el ennyi idõ? Miért szedsz clotyt?

Lehet, hogy cisztád lett. Nem teljesen világos amiket írsz. A closty szedése után 14 nappal az mit jelent? és mit jelent a 3 hét után? Mihez képest telt el ennyi idõ? Miért szedsz clotyt?
A kérdező hozzászólása: utolso mensi jun 1 jén a tüszök 14 én a neg teszt juli 06 án voltak bocsi ha nem jol fogalmaztam.
A 2 tüszõ szép és jó, fõleg a 19 mm-es, akár baba is lehet, irány a doki konzultációra. Nem tudom mióta szeded a clostyt, de gondolom elõtte kivizsgáltak, és a dokid nem eszetlenül írta fel - és nem régóta. A kánikula, a stressz azért bezavarhat egy kicsit a tökéletes gépezetbe így is. Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: köszi két éve probálkozunk már 2 szer sikerüt de az egyik az 5 héten halt el a másik babó 12 hetesen nem volt szivhang a bogyot ell mellett kapom mert nincs különben peteérésem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!