Találatok a következő kifejezésre: 3 napja hónapos kisbabám az éjszakai (2 db)

3 napja másfél hónapos kisbabám az éjszakai szopi utántól reggelig nyög, krákok, forgolódik, kalimpál, horkol, de nagyon hangolsan, szinte ilyesztően. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Vidd azonnal gyerekorvoshoz és mondd el neki, lehet, hogy megvan fázva vagy más is lehet.Én kihívtam házhoz a dokit, mert nagyon megijedtem, hogy miért horkól, hörög.Aztán kiderült, hogy a torkára tapadt az anyatej,ami visszajött neki és azért csinálta.

Vidd azonnal gyerekorvoshoz és mondd el neki, lehet, hogy megvan fázva vagy más is lehet.Én kihívtam házhoz a dokit, mert nagyon megijedtem, hogy miért horkól, hörög.Aztán kiderült, hogy a torkára tapadt az anyatej, ami visszajött neki és azért csinálta.
Ugyanez volt nálunk is (3 hetes), tegnap vittem orvoshoz, tényleg lehet a tej miatt is ez a szörcsögés. Azt tanácsolta a dr, hogy emeljük meg a kiságy fej felõli részét 5-6 cm-rel, s ez megszûnik. Így tettünk, s volt egy nyugodt éjszakánk. Ajánlom, hogy vidd el azért orvoshoz, hiszen lehet mástól is. Jobb, ha látja, mondjon õ is véleményt.

2 hónapos kisbabám korábban nappal nem aludt, éjszaka 1x kelt, mióta kivisszük sétálni ( délelőtt és édlután 2 órát) és alszik közben éjszaka 3 óránként felébred, enni kér, hogyan tudnám visszaálítani az éjszkai alvást?

Legjobb válasz: Ha eddig elég volt éjjel az egyszeri étkezés, akkor a levegõzéstõl és a nappali alvástól nem lesz éhesebb éjjel. Amikor az enyém elõször átaludta az éjszakát és rá két napra megint felkelt hajnalban, nem adtam már neki enni! Hiszen tudom, hogy kibírja evés nélkül, nincs szüksége rá. Kapott cumit és vissza is aludt. Nem biztos, hogy enni kér. Nálunk volt egy idõszak, mikor kb hajnali 3-4 körül rendszeresen fent volt a gyerek és játszott a kiságyában, majd mikor elfáradt, sírt, jelezte, hogy most már aludna :) Cumi és hortyogott is tovább :) Én nem etetném már éjjel a helyedben, csak egyszer.

Ha eddig elég volt éjjel az egyszeri étkezés, akkor a levegõzéstõl és a nappali alvástól nem lesz éhesebb éjjel. Amikor az enyém elõször átaludta az éjszakát és rá két napra megint felkelt hajnalban, nem adtam már neki enni! Hiszen tudom, hogy kibírja evés nélkül, nincs szüksége rá. Kapott cumit és vissza is aludt. Nem biztos, hogy enni kér. Nálunk volt egy idõszak, mikor kb hajnali 3-4 körül rendszeresen fent volt a gyerek és játszott a kiságyában, majd mikor elfáradt, sírt, jelezte, hogy most már aludna :) Cumi és hortyogott is tovább :) Én nem etetném már éjjel a helyedben, csak egyszer.
Nekünk ugyanez volt és ugyanennyi idõs a lányom. Egy jó pár napig õ is ezt csinálta visszaállt a 3 órkánkénti evésre de egyik napról a másikra vissza is tért az eredetihez...szóval nem tudom mi lelte abba a pár napba de hála az égnek már nem csinálja :) semmit nem változtattam ha próbáltam is nem jött be...
Talán csak növekedési ugrása van, ezért kel gyakrabban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!