Találatok a következő kifejezésre: 3 napja hónapos kisbabám az (5 db)

Mi van velem? Egy pár napja azt álmodtam, h találtam egy élő-halott 3-4 hónapos kisbabát, tegnap azt álmodtam, h örökbe akarunk fogadni egy 3-4 hónapos kisbabát.

Nem értem, h mik ezek az álmok, az els? az nagyon ijeszt? volt és rossz érzések keringtek körül mikor felébredtem, meg akárhányszor fel ébredtem és vissza feküdtem mindig folytatódott az álmom. És ezt az él?-halott babát egy olyan házban találtam ami már 7 éve üresen áll, mert meg halt ott a néni. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kérdezek,és adom a választ.Van gyereked?Meghalt vkid mostanában?Örököltél?

Kérdezek, és adom a választ.Van gyereked?Meghalt vkid mostanában?Örököltél?
A kérdező hozzászólása: Van gyerekem, most lesz 1 éves. Tegnap tudtuk meg, h párom fogadott papája meghalt. Nem örököltem. Elõre is köszi.
Szerintem csak a veled történtek miatt álmodod ezeket, biztos kicsit zaklatott voltál a napokban..

3 napja másfél hónapos kisbabám az éjszakai szopi utántól reggelig nyög, krákok, forgolódik, kalimpál, horkol, de nagyon hangolsan, szinte ilyesztően. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Vidd azonnal gyerekorvoshoz és mondd el neki, lehet, hogy megvan fázva vagy más is lehet.Én kihívtam házhoz a dokit, mert nagyon megijedtem, hogy miért horkól, hörög.Aztán kiderült, hogy a torkára tapadt az anyatej,ami visszajött neki és azért csinálta.

Vidd azonnal gyerekorvoshoz és mondd el neki, lehet, hogy megvan fázva vagy más is lehet.Én kihívtam házhoz a dokit, mert nagyon megijedtem, hogy miért horkól, hörög.Aztán kiderült, hogy a torkára tapadt az anyatej, ami visszajött neki és azért csinálta.
Ugyanez volt nálunk is (3 hetes), tegnap vittem orvoshoz, tényleg lehet a tej miatt is ez a szörcsögés. Azt tanácsolta a dr, hogy emeljük meg a kiságy fej felõli részét 5-6 cm-rel, s ez megszûnik. Így tettünk, s volt egy nyugodt éjszakánk. Ajánlom, hogy vidd el azért orvoshoz, hiszen lehet mástól is. Jobb, ha látja, mondjon õ is véleményt.

2 hónapos kisbabám korábban nappal nem aludt, éjszaka 1x kelt, mióta kivisszük sétálni ( délelőtt és édlután 2 órát) és alszik közben éjszaka 3 óránként felébred, enni kér, hogyan tudnám visszaálítani az éjszkai alvást?

Legjobb válasz: Ha eddig elég volt éjjel az egyszeri étkezés, akkor a levegõzéstõl és a nappali alvástól nem lesz éhesebb éjjel. Amikor az enyém elõször átaludta az éjszakát és rá két napra megint felkelt hajnalban, nem adtam már neki enni! Hiszen tudom, hogy kibírja evés nélkül, nincs szüksége rá. Kapott cumit és vissza is aludt. Nem biztos, hogy enni kér. Nálunk volt egy idõszak, mikor kb hajnali 3-4 körül rendszeresen fent volt a gyerek és játszott a kiságyában, majd mikor elfáradt, sírt, jelezte, hogy most már aludna :) Cumi és hortyogott is tovább :) Én nem etetném már éjjel a helyedben, csak egyszer.

Ha eddig elég volt éjjel az egyszeri étkezés, akkor a levegõzéstõl és a nappali alvástól nem lesz éhesebb éjjel. Amikor az enyém elõször átaludta az éjszakát és rá két napra megint felkelt hajnalban, nem adtam már neki enni! Hiszen tudom, hogy kibírja evés nélkül, nincs szüksége rá. Kapott cumit és vissza is aludt. Nem biztos, hogy enni kér. Nálunk volt egy idõszak, mikor kb hajnali 3-4 körül rendszeresen fent volt a gyerek és játszott a kiságyában, majd mikor elfáradt, sírt, jelezte, hogy most már aludna :) Cumi és hortyogott is tovább :) Én nem etetném már éjjel a helyedben, csak egyszer.
Nekünk ugyanez volt és ugyanennyi idõs a lányom. Egy jó pár napig õ is ezt csinálta visszaállt a 3 órkánkénti evésre de egyik napról a másikra vissza is tért az eredetihez...szóval nem tudom mi lelte abba a pár napba de hála az égnek már nem csinálja :) semmit nem változtattam ha próbáltam is nem jött be...
Talán csak növekedési ugrása van, ezért kel gyakrabban.


Neki ennyi az alvásigénye, ha álmos úgyis alszik. Nálunk kb. 5 hós volt a kislányunk amikorra kezdett kialakulni a napközbeni alvása.
Nekem is most pár napja rengeteget alszik a 3.5hós babám.Szerintem az idõ miatt is:) Ne aggódj.
4 hónapos a kislányom. Még mindig összevissza alszunk napközben. Most kezd a sok 20 perces alvás délelõtt összeolvadni egy hosszabbá. Egy biztos, este 7-8 között van a fürdés, utána már megtanulta, hogy aludni kell. Nekik ennyi az alvásigényük. Ezt szerintem még az idõjárás, holdállás is nagyban befolyásolja. Szerintem szép lassan kialakul majd.
Szia! A lányom 3 hósan 3* aludt 30-50 percet!Én is aggódtam de a dokink azt mondta ennyi kell neki és kész!Nálunk a nappali alvásban a mai napid nincs rendszer, (8 hós) Viszont az este az szent!Fürcsi szopi alvás!Nappal most is kb 2-2, 5 órát alszik összesen de én elégedett vagyok mert éjjel meg végig alszik 10-12 órát 10 hetes kora óta! Szóval szerintem ne aggódj, és ne erõltesd!Inkább figyeld mikor álmos és akkor altasd, ne mindig ugyanakkor!Hisz ebbe a változékony idõben meg az ingerhatások sem mindig ugyanolyan intenzívek õk sem mindig ugyanakkor álmosak!

Mi ez amit a kisfiam csinál? 3 hónapos a kisbabám és a gyerekorvos mondta, hogy jön az alsó 2 foga! Napok óta nyügös nem találja a helyét nem köti le semmi!

Nem sir,mert egy csepp könnye sem jön hanem csak üvölt!

Legjobb válasz: A fog kicsit korai lenne de nincs kizárva. Viszont ez a hülye idõ, és a front sem teszi nyugodtá õket:(

A fog kicsit korai lenne de nincs kizárva. Viszont ez a hülye idõ, és a front sem teszi nyugodtá õket:(
Simán lehet a foga, barátnõm fiának 2 hónaposan kijött az elsõ kettõ alul. Más tünet nincs? Nem étvágytalanabb? Nincs hõemelkedése? Hasmenés? Éjszaka nem kel fel sokszor látszólag ok nélkül? A nyálzás és az ökölrágás amúgy tipikus, de nem feltétlenül azért van.
A kérdező hozzászólása: Höemelkedése volt, étvágya sem olyan mint szokott mert mindig hagy tápszert és éjjel nyugtalanabbul is alszik! A doki mondta ogy jön az alsó már kaptunk is rá foginyecsetelöt! Akkor a foga miatt lehet ilyen?
Nálunk az ilyen nyûgösségre jó volt a homeos bogyó. A fájdalmat ugyan nem múlasztotta, de a nyûglõdés megszûnt.
Ha már nagyon gáz, akkor adj Neki Nurofent, de csak ha már nagyon rossz a helyzet. Azt is csak este, segíteni fog Neki pihenni éjszaka. 3 hónapos kortól adható, de max. pár napig. Amúgy, a leírt tünetek alapján egyértelmûen a foga jön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!